ayy ne tatlı tosbalar yaa
ya bunların tırnakları jilet gibi, kesiyorum bi kaç günde bir ama çok dipten kesemiyorum etini de keserim diye korkuyorum, hemencik uzuyor , yüzü gözü çizik içinde yaaeldiven giydirdim yine bu sefer onu da ıpıslak ediyor şımarık tosba...
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım oğlum 22 eylül doğumlu adı çınar herkesin evladı adıyla yaşasın inşallah...
sıcağı sıcağına yazayım
aynı şeyleri düşünüyordum daha yeni birini bitirdim, diğer elinin tırnakları bekliyor ,iyice dalsın da öle:))
evet tırnaklarının çabuk uzadığını duymuştum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim:))
benimki bi kere burnunun kenarını kanatmıştı çok üzüldm valla dipten kesiyorum bide göz çizebildiğinide duyunca allahım esirgesin hepimizinkini
yere minder koydum onun üstünde bırakıyorum. bikaç döndü kolunu alttan çıkaramayınca çok kızdı
sırt üstü yatarken kendi ekseninde dönüyo bi de.
ayaklarından ittirmeyi bizimki de yapıyo, bi de ellerinden tutunca doğrulmaya çalışıyo ıh ıh diye diye, allah sağlık versin bebişlerimize hepsi çok tatlı yaa
ayy ne tatlı tosbalar yaa
ya bunların tırnakları jilet gibi, kesiyorum bi kaç günde bir ama çok dipten kesemiyorum etini de keserim diye korkuyorum, hemencik uzuyor , yüzü gözü çizik içinde yaaeldiven giydirdim yine bu sefer onu da ıpıslak ediyor şımarık tosba...
hoşgeldin :) amin inşallah.
ne zaman dönecekler acaba, ben de merakla bekliyorum, benimki daha 3,5 aylık :) her bebeğin gelişimi farklı, varsın geç dönsün boşver, döner zamanla nasılsa takmayalım :)
ya herkes ek gıdaya başlıyo yavaştan, eylül sonu doğduğu için kızım, 1 ay fark var çoğunuzla aramızda, biz geçten geliyoruz yetişemiyorum sizeönceki sayfaları okurum artık ben he heee bilgim olsun diye okuyorum ama aklımda kalmıyo ki :44:
kızlar cam rend demiştiniz ya bi ara, geçen kipada gördüm de minik ama çook ağır ve tırtıklı kısmı çok az hani rendelesen rendelenmez gibi duruyor, onla mı rendelememiz gerek meyveleri ? suyunu nasıl yapıyorsunuz meyvelerin ?
evet ya tırnaklar acayip çabuk uzuyor.ama bende ayak tırnaklarını hiç kesmedim daha.uzamıyor onlareldiven bende takmıyorum çünkü ıslatıyor çok.bi emdikten sonra biraz takılı tututorum çünkü elini emip kendini kusturuyo.zaten azcık sütüm var okadar emiyo emiyo sonra çıkartıyo..gitti sütlerr )) o yüzden emdikten sonra takıyorum bi süre sonra tekrar çıkartıyorum.elleriyle ıynamasıda aslında hoşuma gidiyo.. çok komik gözüküyor ozaman.
oy yazıkselam kızlar
ayın 2sinde aşısı vardı antibiyotik kullanıyo diye yaptırmadık
bugün aşı yaptık o kaadar ağladı ki
ilk defa bu kadar ağlamıştı.ya sesi git gde kartlaşıyo ya da canı çok yandı.
şimdi uyuyo bebeğim.
perşembe günü iznimde bitiyor.bakalım napacaz.içim burkuluyor yaaa
ewet canım biraz ağır we tırtıklı ama rendeliyor merak etme:) ben rendeliyorum sonra rendelenmiş kısımına elimi iyice yıkayıp bastırıyorum bu taraftan suyunu alıyorum böylelikle suyu hazıt-r hos biz hafta sonu katı meyve sıkacağı aldık ama baska yerde cam rendesini kullanıyorum..
bi evim olsa
şu borçlarımda olmasa hemen izne ayrılırdım ya 2 yıl bakardım bebeme
kızına kim bakıyor didemcim ? hepimiz aynı durumdayız
ben süt iznimi birleştirdim cuma işe gelmiyorum 4 gün ayrıyız 2 gün annem 2 gün kayınvalidem bakıyor.. seninkine kim bakıyor şekerim
kavanozdaki mamalarda hipp cok güvenilir 100% 100 organik onlar ama tabiki kendin yapma vaktin varsa daha iyi olur toz karisimlarida var zaten yulafli veya pirinc unlu cesit cesit gece püreleri mamasiyla hazirliyorsun veya kaynar suylakızlar oğlum 2 eylül doğumlu
geçen hafta doktora ek gıdaya başlayalım mı dedim
altıncı ay bittikten sonra başla dedi.
meyve suları ve çorba sularından başla dedi.
bana bi mesaj gelmişti en uygun besin pirinçtir diye.
altıncı aya yaklaşırken ara ara pirinç unu mu versem.
çünkü hazır mamalara güvenemiyorum.koruyucu maddeler katkı maddeleri olabilir;(bahsettiğim şu kavanozlardaki mammalar)
benim kizimda öyle hatte doktorumuz gecen muaynede ayaga dikti saga solla evirdi cevirdi ayagindan tepesi üstü salladi tepikilerini kontorol etti son olarak karin üstü yatti ve bir elini karninin altina soktu baya bi öyle birakti benim kiz ihlaya tihlaya bir hal oldu yok ayaklarindan tutu doktor bi cevirdi sirt üstü elini kurtarmasi icin geri ayagindan tutup karin üstü (ben kiyamiyorum canin acitcam incitcem diye doktorlar hicc)benim kızım tembelmidir nedir 4.5 aylık hala dönmüyor dönmeye çalışmıyor bileee
benim ki de dönmeye çalışmıyor bu tembellikle nasıl emekleyecek bilmiyorum
ek gıdaya yavştan başlayan anneler neler veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz azcık paylaşalım ne dersiniz
ben meyve suyu veriyordum artık meyveleri püre yapıyorum elma havuç ayva armut ve muz denedik
daha sonra sebze çorbası yapmayı planlıyorum,
dün ilk defa yoğurt mayaladım bugün yediricem bakalım ne tepki verecek
selam kızlar
ayın 2sinde aşısı vardı antibiyotik kullanıyo diye yaptırmadık
bugün aşı yaptık o kaadar ağladı ki
ilk defa bu kadar ağlamıştı.ya sesi git gde kartlaşıyo ya da canı çok yandı.
şimdi uyuyo bebeğim.
perşembe günü iznimde bitiyor.bakalım napacaz.içim burkuluyor yaaa
ben çalışmaya başlamadım henüz, rapor alıp duruyorum, ücretsiz izin düşünüyorum ama bakalım nasıl olur... süt iznini 1 güne topluyosan iyiymiş, o da şans.
arkadaşlar ücretsiz izin için dilekçeyi önceden mi vermek gerekiyor, süreç nasıl işliyor, öğretmen arkadaşlardn öğrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?