2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sıcağı sıcağına yazayım
aynı şeyleri düşünüyordum daha yeni birini bitirdim, diğer elinin tırnakları bekliyor ,iyice dalsın da öle:))
evet tırnaklarının çabuk uzadığını duymuştum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim:))
benimki bi kere burnunun kenarını kanatmıştı çok üzüldm valla dipten kesiyorum bide göz çizebildiğinide duyunca allahım esirgesin hepimizinkini

benimki de gözünün dibini kanattı korkyuo insan. ben duymamıştım tırnaklarının çabuk uzadığını, söylediğin iyi oldu. tırnağının beyaz kısmını hepten kesebiliyo musun sekos ? ben kesemiyorum işte, biraz beyazlık kalıyor, elimle elleyince çizemezmiş gibi geliyor ama 2 gün sonra çizebiliyor. bi de ayak tırnağını kestin mi hiç, anca uzuyor benimkiin de kesmedim hiç.

aMİN allah herkesin bebeğine evladına sağlık versin.ne zaman emeklemeye başlayacaklar acaba.ozaman daha sewimli olurlar

evet ya tırnaklar acayip çabuk uzuyor.ama bende ayak tırnaklarını hiç kesmedim daha.uzamıyor onlar eldiven bende takmıyorum çünkü ıslatıyor çok.bi emdikten sonra biraz takılı tututorum çünkü elini emip kendini kusturuyo.zaten azcık sütüm var okadar emiyo emiyo sonra çıkartıyo..gitti sütlerr )) o yüzden emdikten sonra takıyorum bi süre sonra tekrar çıkartıyorum.elleriyle ıynamasıda aslında hoşuma gidiyo.. çok komik gözüküyor ozaman.

selam kızlar
ayın 2sinde aşısı vardı antibiyotik kullanıyo diye yaptırmadık
bugün aşı yaptık o kaadar ağladı ki
ilk defa bu kadar ağlamıştı.ya sesi git gde kartlaşıyo ya da canı çok yandı.
şimdi uyuyo bebeğim.
perşembe günü iznimde bitiyor.bakalım napacaz.içim burkuluyor yaaa

ewet canım biraz ağır we tırtıklı ama rendeliyor merak etme:) ben rendeliyorum sonra rendelenmiş kısımına elimi iyice yıkayıp bastırıyorum bu taraftan suyunu alıyorum böylelikle suyu hazıt-r hos biz hafta sonu katı meyve sıkacağı aldık ama baska yerde cam rendesini kullanıyorum..

evet çok şirin oluyolar, yumruklar ağızda :) bneim de azcık olan sütü nedense emdikten sonra daha çabuk çıkarıyor, mamada o kadar kusmuyo sanki ,bana mı öyle geliyor bilmiyorum.:44:

oy yazık ağlayınca içim gidiyor benim de... işe başlıyo musun sen de, hiç başlayasım yok benim, istifa etsem edicem o derece :)

hmm çok minik de şaşırdım sorayım dedim :) bizim de katı meyve sıkacağı var ama onu kullanamaz mıyız bebekelr için acaba, steril olmuyor mu? havuç suyunu nasıl hazırlıyorsunuz, o rendeyle olmaz herhalde

bi evim olsa
şu borçlarımda olmasa hemen izne ayrılırdım ya 2 yıl bakardım bebeme

ay ay keske canım hepimiz aynı durumdayız yılbasında büyük ikramiye çıkarsa ne yapıcaksın diye soruyorlar benim ewim işime çok uzak kızımı göremiyorum bütün gün.. o kadar şartlamışım ki kendimi çıkarsa işimin dibinden ew alıcam kızımı sürekli görebilmek için dedim eşim çok güldü büyük ikramiyeden sonra çalışıcanmı die hımm dedim onu hiç düşünmemişdim kızımı kendim büyütmek büyük ikramiyeden bile büyük hahyal gibi geldi dedim yazık bize we bebişlerimize yaa

slm kızlar nasılsınız?
herşey yolunda mı?
biz kızımla ii sayılırız ,,,onun mızmızlıkları tam gaz devam ediyoo hala....

ben süt iznimi birleştirdim cuma işe gelmiyorum 4 gün ayrıyız 2 gün annem 2 gün kayınvalidem bakıyor.. seninkine kim bakıyor şekerim

ben çalışmaya başlamadım henüz, rapor alıp duruyorum, ücretsiz izin düşünüyorum ama bakalım nasıl olur... süt iznini 1 güne topluyosan iyiymiş, o da şans.
arkadaşlar ücretsiz izin için dilekçeyi önceden mi vermek gerekiyor, süreç nasıl işliyor, öğretmen arkadaşlardn öğrenmek isterim

kavanozdaki mamalarda hipp cok güvenilir 100% 100 organik onlar ama tabiki kendin yapma vaktin varsa daha iyi olur toz karisimlarida var zaten yulafli veya pirinc unlu cesit cesit gece püreleri mamasiyla hazirliyorsun veya kaynar suyla

benim kızım tembelmidir nedir 4.5 aylık hala dönmüyor dönmeye çalışmıyor bileee
benim kizimda öyle hatte doktorumuz gecen muaynede ayaga dikti saga solla evirdi cevirdi ayagindan tepesi üstü salladi tepikilerini kontorol etti son olarak karin üstü yatti ve bir elini karninin altina soktu baya bi öyle birakti benim kiz ihlaya tihlaya bir hal oldu yok ayaklarindan tutu doktor bi cevirdi sirt üstü elini kurtarmasi icin geri ayagindan tutup karin üstü (ben kiyamiyorum canin acitcam incitcem diye doktorlar hicc) sonrada doktorumuz biraz tembel kendileri bunu evde calisin dedi tabiki bizim hanim evde ellerini koyuyorum karin üstü hemen saga sola atiyor kafasini sade kaldiriyor bizimki herhalde emeklemeden yüriyecek babasida öyleymis bende bakalim bizimki nasil olacak

biz havucdayiz suanda püre ve meyve suyu olarak ama meyvelerin cougunun tadina bakti en cokta cennet hurmasini sevdi cadaloz bakalim haftaya doktorumuz daha neler söyliyecek sizinle paylasirim

gecmis olsun canim bizimkide son asisinda cok aglamisdi icini uykunun icinde gün boyu cekmisti ates düsürücü verimmi demistim doktoruma oda vermemisti surubun icindeki madde
karacigerine zararli dedi ancak ateslenirse veririsin sükürki ateslenmedi bakalim haftaya neler yapicaz
izinin bitmesi cok zor calisan anneleri cok iyi anliyorum ben 40 im ciktiktan sonra ise dönmem gerekiyordu ve biraktim dayanamadim kizima kizim bir geldi pir geldi cok sey degisti hayatimizda ülke degistirtdi kizim bana rabbim onlara can sagligi versin sizede sabir versin insaallah canim kolaylik versin
kac saat calisacaksin canim?

hoşbulduk kızlar saolun.. benim oğlumda da dönme eğilimi yoktu ama bugün memesini düşürdü kafasının yanına kafayı o tarafa çevirdi sonra gövdeyi sonra ayakları aaa bi baktım iyice dönücek nerdeyse sonra kolu altında kalınca vazgeçti geri düştü:)
ek gıdaya 22 eylül olduğu için başlamadık tabi ama şunu biliyorum tatlı meyvelerin suyunu biberonla vermememiz lazımmış tatlı sular biberon çürüğüne neden oluyormuş çocuklarda. püre olursa daha zengin besleyici dedi doktor. bide çilek alerjen olduğu için verilmezmiş.

evet 15 gün önceden dilekçe veriyorsun yazışmalar ancak bitiyormuş. birde ayın 15 inden sonra alırsan maaşını geri istiyorlar o yüsden ay başında dilekçe verip müdüre benim bu ayki maaşımı yapmayın demek lazımmıs ya da maasını alıp geri yatırırsın. dilekçedeki tarihten önce başlamak istersen de başlayabiliyorsun. doğum izninin bitiminden itibaren 24 ay alınabiliyor.

Kızlar günaydın anlarda iyi bir çocuk doktoru arıyorum Ankara'da oturanlar hangi doktora götürüyorsunuz bebişlerimizi tavsiye edebileceğiniz biri var mı

kızlar slm
ya benım oglum her aksam 9 dan sonra sureklı aglıyor ve uykusu oldugu halde uyumamak için direniyo
şu zmna kadar gaz sancısı olmayan cocuk kolik mi oldu acaba :26:
bı de sureklı eli agzında diş te yok
kafayı yicem artık gece yarısına kadar elimizde sallıyoruz belim kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…