2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba;
sanırım bu yorumu yazdığınızda henüz ana kucağını kullanmamıssınız..bende almayı düşünüyorum ama kararsızım..siz kullandınız mı,memnun kaldınız mı?bende geceleri kendi odamda kullanmayı düşünüyorum yatak olarak kullanıslı değilse baska bişey düşüneceğim artık..

gunaydinnn kizlar .. herkes nasil.bizim keyfimiz ii cok sukur uyku ve emme sorunumuz devam edio .. ins duzelicek Allahin izniyle

günaydın herkese.. uzun zamandır ilk defa gece 4-5 saat uyudum kayınvalidem uyuttu oğlumu. ama pek uzun sürmez çünkü oğlumun üzerindeki hakimiyetimi kaybettiğimde çok üzülüyorum yani benim dediklerim dikkate alınmayınca anlarsınız işte olmuyor ben sanki annesi deilmişim gibi davranılması sen bişi bilmezsin gibi konusulması sadece al emzir sonra geri ver olayına dönüşmesi çok üzücü. dinlenmek için olsa bile buna katlanamam yorgunluktan ölürüm ama yinede oğlumu kendim kendi bildiğim gibi büyütürüm ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum...

günaydınnn kızlarr:))
benim bebişimde 4 ay 9 günlük dün ilk defa eline çıngırağını verdim tuttu tabi kaldıramadı kaşına vurdu ama olsun :)) bilinçli birşekilde tuttu bu da güzel ..
dönme girişimi var canı isterse dönüyor hanımefendi:))
gece uykumuzz daha bi düzenli oldu 7 saat uyuyor emmip geri uyuyor 10 gibi uyanıyor, önceleri saat kuruyordum artık kurmuyorum ,hem böylece gündüzleri süt sıkıntısı daha az oldu bitki çayları içiyorum bi de yememi azaltırsamm ohhhh:)) evli- mutlu -çocuklu- göbeksizzz

2013ün uğursuz başladığını,mecburen işe başladığımı yazmıştım,ama uğursuzluk bununla bitmedi maalesefki cuma günü okula giderken yolda buz olduğu için düştüm ve sol bileğim kırıldı,alçıya alındı,6 hafta alçıda kalıcak,ağrısı bi taraftan,kızımı emzirmenin zor olması,kucağıma alamamak bi taraftan,çok zor günler geçiriyorum,ama her şerrin bir hayrı vardır derler dr 60 gün heyet raporu verdi,en azından kızımın yanında olucam 2 ay daha. halinize şükredin kızlar,bebişleriniz kucağınıza gelmek istiyosa hiç şikayet etmeyin,bebeğimi kucaklayamamak çok zoruma gidiyo (

geçmiş olsıun cnm gercekten dogru soylediğin acil şifalarrr

ay çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun, ne diyelim, hepimizin başına gelebilir...

çok geçmiş olsun tatlım görünmez kaza allah beterinden korusun

kızlar, bebeğinizi banyo yaptırırken küvet filesini kullanıyo musunuz hala? biz kullanıyoruz da artık içine şöyle az yatıraraktan gövdesini yarıya dek su içine bıraksak,daha rahat olucak gibi. sizler nasıl yapıyosunuz?

ben hala file kullanıyorm
öbür türlü elımden kayar dıye korkarım
aslında suya gırmesi daha güzel olur hem üşümez ama ben beceremem

ben hala file kullanıyorm
öbür türlü elımden kayar dıye korkarım
aslında suya gırmesi daha güzel olur hem üşümez ama ben beceremem

benim de tek korkum kayması elimden. ama üşümesin diye hızlı banyo yaptırmak zor,belim de ağrıyor ters çevirip yıkarken falan... eşim de grip oldu benim, bu akşam banyosunu filesiz yaptıracaktım ama eşim çok yaklaşmasın diye yine eskisi gibi devam edicez, sonrakinde filesiz deniycem.

biz hala babamız olmadan banyomuzu yapamıyoruz filede önünü babamızın elinde de başını ve sırtını yıkıyoruz.. off bi nisan gelseydi oturturdum küvetine ördeğini de koyardım ohh köpüklerle oynardık üşüme korkusu olmadan..
bilemedim eli kolu durmuyor yarıya kadar yatarsa koyar suyla tekrardan buluşur annekarnındaki gibi
daha küçükler sanki

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

koyar demişim kayar olacaktı..
peki kızlar kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz ??
ben üşütürüm havalar soğuk diye 3- 4 güne bir yaptırmaya başladım
hasta etmeyimde bu şehirde tekim bakmak zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…