ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.
Ne oldu face deki grubu hep mi kapattınız yoksa kafanıza göre adam mı çıkardınız yine.
bende merak içindeyim..
2013ün uğursuz başladığını,mecburen işe başladığımı yazmıştım,ama uğursuzluk bununla bitmedi maalesefkicuma günü okula giderken yolda buz olduğu için düştüm ve sol bileğim kırıldı,alçıya alındı,6 hafta alçıda kalıcak,ağrısı bi taraftan,kızımı emzirmenin zor olması,kucağıma alamamak bi taraftan,çok zor günler geçiriyorum,ama her şerrin bir hayrı vardır derler dr 60 gün heyet raporu verdi,en azından kızımın yanında olucam 2 ay daha. halinize şükredin kızlar,bebişleriniz kucağınıza gelmek istiyosa hiç şikayet etmeyin,bebeğimi kucaklayamamak çok zoruma gidiyo (
2013ün uğursuz başladığını,mecburen işe başladığımı yazmıştım,ama uğursuzluk bununla bitmedi maalesefkicuma günü okula giderken yolda buz olduğu için düştüm ve sol bileğim kırıldı,alçıya alındı,6 hafta alçıda kalıcak,ağrısı bi taraftan,kızımı emzirmenin zor olması,kucağıma alamamak bi taraftan,çok zor günler geçiriyorum,ama her şerrin bir hayrı vardır derler dr 60 gün heyet raporu verdi,en azından kızımın yanında olucam 2 ay daha. halinize şükredin kızlar,bebişleriniz kucağınıza gelmek istiyosa hiç şikayet etmeyin,bebeğimi kucaklayamamak çok zoruma gidiyo (
Facedekı grubu goremeyınce uzun zamndır gırmıyrdum gıreyım dedım ne oldu kapandı mı
kızlar, bebeğinizi banyo yaptırırken küvet filesini kullanıyo musunuz hala? biz kullanıyoruz da artık içine şöyle az yatıraraktan gövdesini yarıya dek su içine bıraksak,daha rahat olucak gibi. sizler nasıl yapıyosunuz?
ben hala file kullanıyorm
öbür türlü elımden kayar dıye korkarım
aslında suya gırmesi daha güzel olur hem üşümez ama ben beceremem
kızlar, bebeğinizi banyo yaptırırken küvet filesini kullanıyo musunuz hala? biz kullanıyoruz da artık içine şöyle az yatıraraktan gövdesini yarıya dek su içine bıraksak,daha rahat olucak gibi. sizler nasıl yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?