çok tatlıııııııııııııişte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor
cnm yaaa geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum. bir an önce iyileşirsin inşallah ve bebişinle bol bol zaman geçirirsin.2013ün uğursuz başladığını,mecburen işe başladığımı yazmıştım,ama uğursuzluk bununla bitmedi maalesefkicuma günü okula giderken yolda buz olduğu için düştüm ve sol bileğim kırıldı,alçıya alındı,6 hafta alçıda kalıcak,ağrısı bi taraftan,kızımı emzirmenin zor olması,kucağıma alamamak bi taraftan,çok zor günler geçiriyorum,ama her şerrin bir hayrı vardır derler dr 60 gün heyet raporu verdi,en azından kızımın yanında olucam 2 ay daha. halinize şükredin kızlar,bebişleriniz kucağınıza gelmek istiyosa hiç şikayet etmeyin,bebeğimi kucaklayamamak çok zoruma gidiyo (
kızlar, bebeğinizi banyo yaptırırken küvet filesini kullanıyo musunuz hala? biz kullanıyoruz da artık içine şöyle az yatıraraktan gövdesini yarıya dek su içine bıraksak,daha rahat olucak gibi. sizler nasıl yapıyosunuz?
işte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor
maşallah oğluşunaallah nazarlardan korusun
oturmaya başladı mı:26::26:
yok oturmuyor aslında 1-2 dakika oturttum hoşuna gitti daha erken...yarın kontrole götürücem gitmişkende sorucam destekli ne zaman oturtmalıyım diye şu an 4 ay 17 günlük..
ayy devit-3ü vermek artık çook zorr cadımm anlıyor elimde görür görmez kilitliyor ağzını mümkün değil 3 damla
5 eylü doğumluyuz 2 hfta önce 5900 gr 62 boy .. ek gıda konusunda beklemeyi düşnyorum ilk 6 ay aanne sütü ama elma tattırıyorum arada (sütüm olduğu takdirde)
şu damlayı nasıl veriyorsunuz sizinkilerde anlıyormu artık kızlar??
ALLAHIM ACILINDEN INSAALLAH SIFALAR VERSIN CANIM GECMIS OLSUN BEBISINI INSAALLAH EN KISA ZAMANDA KUCAGINA ALIRSIN YINE2013ün uğursuz başladığını,mecburen işe başladığımı yazmıştım,ama uğursuzluk bununla bitmedi maalesefkicuma günü okula giderken yolda buz olduğu için düştüm ve sol bileğim kırıldı,alçıya alındı,6 hafta alçıda kalıcak,ağrısı bi taraftan,kızımı emzirmenin zor olması,kucağıma alamamak bi taraftan,çok zor günler geçiriyorum,ama her şerrin bir hayrı vardır derler dr 60 gün heyet raporu verdi,en azından kızımın yanında olucam 2 ay daha. halinize şükredin kızlar,bebişleriniz kucağınıza gelmek istiyosa hiç şikayet etmeyin,bebeğimi kucaklayamamak çok zoruma gidiyo (
Biz yaklasik bir aydan beri file kulanmiyoruz kendim yikiyorum ama birisini sampuan döktürmek icin yanimda bulunduriyorum yoksa baya zorlaniyorum sampuan dökmede ama mevbur kalinca bir sekilde oda hal oluyor fileyi birakip tek yikamaya gecis yapinca ilk basta anneme yanimda sadece dur bak bize dedimyardima ihtiyacim olursa diye sol kolumun üstüne yatirip yikiyorum cooooooooooooooooooooook fazlasiyla suyu seviyor benim ördegim o ayaklarla cup cup vuruyor suya her yanimiz su icinde oluyor birde güliyor MAASALLAH diyim cok hosuna gidiyor tabiki cirpinirken kaymamasina cok dikkat etmem lazim cok hareketlikızlar, bebeğinizi banyo yaptırırken küvet filesini kullanıyo musunuz hala? biz kullanıyoruz da artık içine şöyle az yatıraraktan gövdesini yarıya dek su içine bıraksak,daha rahat olucak gibi. sizler nasıl yapıyosunuz?
evet bizimkide mamasina ve uykusuna yakin yaptiriyorum misil misil uyuyor ozamanhaftada 2 kezz yıkıyorum bende tek basımaayım kımsem yok ama banyoyu uyku saatıne yakın yaptırınca rahat uyuyorr
MAASALLAH KUZUNA ALLAHIM BAGISLASIN SENINKINIDE CÜMLEMIZINKINIişte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor
tek başına yıkayabiliyo musun, bravokimsem yok derken, eşin?
ben oğlumu ilk iki ayında tek yıkayabiliyordum bazen su dökecek birisine ihtiyac duyduğumda babası geliyordu. lakin 3 aylık olduğundan beri kuvetini kullanamıyorum. ne zaman kuvetinde fileyle yada filesiz yıkasam belim tutuluyor bende yeni bişi keşfettim ilk önce banyoya girip yıkanıyorum sonra oğlumu alıyorum kucağımda yıkıyorum.. acaba aranızda benim gibi yapan var mı?
bnmki devit 3 ü içioda demir damlasını tukuruoveremıorum zaten verip vermemek arasında da kararsızım
ALLAHIM ACILINDEN INSAALLAH SIFALAR VERSIN CANIM GECMIS OLSUN BEBISINI INSAALLAH EN KISA ZAMANDA KUCAGINA ALIRSIN YINE
Biz yaklasik bir aydan beri file kulanmiyoruz kendim yikiyorum ama birisini sampuan döktürmek icin yanimda bulunduriyorum yoksa baya zorlaniyorum sampuan dökmede ama mevbur kalinca bir sekilde oda hal oluyor fileyi birakip tek yikamaya gecis yapinca ilk basta anneme yanimda sadece dur bak bize dedimyardima ihtiyacim olursa diye sol kolumun üstüne yatirip yikiyorum cooooooooooooooooooooook fazlasiyla suyu seviyor benim ördegim o ayaklarla cup cup vuruyor suya her yanimiz su icinde oluyor birde güliyor MAASALLAH diyim cok hosuna gidiyor tabiki cirpinirken kaymamasina cok dikkat etmem lazim cok hareketli
evet bizimkide mamasina ve uykusuna yakin yaptiriyorum misil misil uyuyor ozaman
MAASALLAH KUZUNA ALLAHIM BAGISLASIN SENINKINIDE CÜMLEMIZINKINI
ben kuvetı ve fılesıyle tek basıma yıkıyorum dus yerı uygun deıl bızım dar oldugu ıcın olucagını sanmam belkı yaza dogru deneyelbılırım bunu ..ewt belı agrıo ınsanın yapcak bısey yok maleseff
bnmki devit 3 ü içioda demir damlasını tukuruoveremıorum zaten verip vermemek arasında da kararsızım
DEVİT3 veriyorum ben sadece başka damlalar da mı var demir damlası ne hiiiççç haberim yok??
zaten ilk 6 ay şurup falan verilmezmiş diye biliyorum. zor durumda kalınca fitil onu da bi kere 2. ay aşısında akşam ateşlendi korktuk verdik oysaki 38 olana kadar beklenebilrimiş biz 37.4 ü görünce hemen fitil yaptık. bakalım bu ay ki aşısında napcaz
ben oğlumu ilk iki ayında tek yıkayabiliyordum bazen su dökecek birisine ihtiyac duyduğumda babası geliyordu. lakin 3 aylık olduğundan beri kuvetini kullanamıyorum. ne zaman kuvetinde fileyle yada filesiz yıkasam belim tutuluyor bende yeni bişi keşfettim ilk önce banyoya girip yıkanıyorum sonra oğlumu alıyorum kucağımda yıkıyorum.. acaba aranızda benim gibi yapan var mı?
DEVİT3 veriyorum ben sadece başka damlalar da mı var demir damlası ne hiiiççç haberim yok??
zaten ilk 6 ay şurup falan verilmezmiş diye biliyorum. zor durumda kalınca fitil onu da bi kere 2. ay aşısında akşam ateşlendi korktuk verdik oysaki 38 olana kadar beklenebilrimiş biz 37.4 ü görünce hemen fitil yaptık. bakalım bu ay ki aşısında napcaz
işte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?