2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm yaaa geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum. bir an önce iyileşirsin inşallah ve bebişinle bol bol zaman geçirirsin.

ayyyyyy en pis biziz sanırım haftada 1 yıkıyorum ben.üşütürüm diye korkuyorum. ev sıcak aslında ama ne bileyim korkuyorum işte. eşimnle beraber yıkıyoruz. file kullanmıyorum.
ayy hafat da 2 ye çıkarayım bari

maşallah oğluşuna allah nazarlardan korusun
oturmaya başladı mı:26::26:

yok oturmuyor aslında 1-2 dakika oturttum hoşuna gitti daha erken...yarın kontrole götürücem gitmişkende sorucam destekli ne zaman oturtmalıyım diye şu an 4 ay 17 günlük..

yok oturmuyor aslında 1-2 dakika oturttum hoşuna gitti daha erken...yarın kontrole götürücem gitmişkende sorucam destekli ne zaman oturtmalıyım diye şu an 4 ay 17 günlük..

bn 4 aylık kontrolüne gittiğimde artık azar azar destekli oturtabilirsin dedi.. şuan 4.5 aylıgız

bnmki devit 3 ü içioda demir damlasını tukuruo veremıorum zaten verip vermemek arasında da kararsızım

ALLAHIM ACILINDEN INSAALLAH SIFALAR VERSIN CANIM GECMIS OLSUN BEBISINI INSAALLAH EN KISA ZAMANDA KUCAGINA ALIRSIN YINE

Biz yaklasik bir aydan beri file kulanmiyoruz kendim yikiyorum ama birisini sampuan döktürmek icin yanimda bulunduriyorum yoksa baya zorlaniyorum sampuan dökmede ama mevbur kalinca bir sekilde oda hal oluyor fileyi birakip tek yikamaya gecis yapinca ilk basta anneme yanimda sadece dur bak bize dedimyardima ihtiyacim olursa diye sol kolumun üstüne yatirip yikiyorum cooooooooooooooooooooook fazlasiyla suyu seviyor benim ördegim o ayaklarla cup cup vuruyor suya her yanimiz su icinde oluyor birde güliyor MAASALLAH diyim cok hosuna gidiyor tabiki cirpinirken kaymamasina cok dikkat etmem lazim cok hareketli

haftada 2 kezz yıkıyorum bende tek basımaayım kımsem yok ama banyoyu uyku saatıne yakın yaptırınca rahat uyuyorr
evet bizimkide mamasina ve uykusuna yakin yaptiriyorum misil misil uyuyor ozaman

işte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor
MAASALLAH KUZUNA ALLAHIM BAGISLASIN SENINKINIDE CÜMLEMIZINKINI

Ben mama kaşığı ile veriyorum kaşığı emmeye çalışırken arada kaynıyor :)

ben oğlumu ilk iki ayında tek yıkayabiliyordum bazen su dökecek birisine ihtiyac duyduğumda babası geliyordu. lakin 3 aylık olduğundan beri kuvetini kullanamıyorum. ne zaman kuvetinde fileyle yada filesiz yıkasam belim tutuluyor bende yeni bişi keşfettim ilk önce banyoya girip yıkanıyorum sonra oğlumu alıyorum kucağımda yıkıyorum.. acaba aranızda benim gibi yapan var mı?

ben kuvetı ve fılesıyle tek basıma yıkıyorum dus yerı uygun deıl bızım dar oldugu ıcın olucagını sanmam belkı yaza dogru deneyelbılırım bunu ..ewt belı agrıo ınsanın yapcak bısey yok maleseff

amin canım.......

rahat oluyor yaa ben kuveti boşuna aldım galiba neyse..

bnmki devit 3 ü içioda demir damlasını tukuruo veremıorum zaten verip vermemek arasında da kararsızım

DEVİT3 veriyorum ben sadece başka damlalar da mı var demir damlası ne hiiiççç haberim yok??
zaten ilk 6 ay şurup falan verilmezmiş diye biliyorum. zor durumda kalınca fitil onu da bi kere 2. ay aşısında akşam ateşlendi korktuk verdik oysaki 38 olana kadar beklenebilrimiş biz 37.4 ü görünce hemen fitil yaptık. bakalım bu ay ki aşısında napcaz

demir damlası 4. aydan sonra veriliyor ve kabızlık yapıyor tadı da bayağı kötü vermek gerekmiş ama,sağlık ocağından dediler.

Benimde belim çok ağrıyordu ayaklik alınca kuvet için ancak ozaman gecti şimdi daha rahat yıkıyorum yaza doğru senin yıkadığın gibi daha rahat yıkanır hem büyümüş olurlar Allah'ın izniyle kuvetede çok fazla gerek kalmaz

4 aydan sonra bebişlerde fizyolojik anemi gelişir onun için sağlıkbakanlığının bağlı olduğu sağlık ocaklarında ücretsiz temin edersin. oradaki sağlıkçı arkadaşlar zaten kulllanım bilgisini sana vrecekler.. bu arada ateşi 38e dayandığında fitil ver aslında fitil yerine dolven verebilirsin ölçek değerine gelince 10kg/1 ölçek şeklinde 4-5 aylık bir bebiş ortalama 5-7 kg arasında olacağında 1/2 ölçeği geçmemekte ve uzun süre vermemekte fayda var mutlaka doktoru ilede görüşmelisin tabi

slm kızlar
dün oglumu banyo yaptırırken belim tutuldu üşütmicem diye ters bi hareket yaptım sanırım
cok fena agrıyo yavrumu kucagıma alamıyorum ya emzırırken bıle dayanamıyorum inş. ciddi bişey değildir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…