2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben 1 gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum.eğer evin sıcaklığı iyiyse banyo yaptırmakta bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.biz evi bayağı sıcak yapıyoruz yüklü fatura geldi bu yüzden hatta.olsun oğlum üşümesinde.kulağını kurulamayı ihmal etmeyin ıslak kalmasın hem orta kulak iltihabı yapar hemde mantar olabiliyormuş.

gün aşırı yıkıordm artık 3 gunde yıkıorm ev sıcak olsada hava soguk :)

devit kullanıyormusunuz?biz sadece bir kaç defa kullandık doktor kestirdi bıngıldağı küçük erken kapanabilir dedi.bir de çocuklarınızın boyu kilosu kaçtır sizlerin.benim oğlum 17 eylül doğumlu 65 cm 6.5 kilo.çok kustuğu için az kilo almış son 2 ay.900 gr almış 2 ayda.doktor elma havuç armut suyu ver yavaş yavaş.ama ben hala vermedim anne sütüne devam şimdilik.zaten aç kalsa ağlar öyle bir durumu yok ama sanırım iştahsız azıcık emiyor bırakıyor gece iyi emiyor ama.

ben de tek yaptıramam, imkansız sayılır :) filede ben de önünü yıkıyorum,sonra kendi elimde ters çevirip sırtını yıkıyorum,sonra tekrar fileye yatırıp saçını yıkıyorum. en son da elime alıyorum,eşim su döküyor bol bol.
evet suyla buluşuverir belki :)))
su yarıya kadar olmasa da biraz olsa yeter, bi elimle tutmam gerkir zaten,bakalım denersem yazarım.

biz 1 haftada bi yıkıyoruz, malum kış diye

her gün kullanıyorum,dr öyle bişey demedi bize,bilmiyorum. raşitizm ahstalığını önlemek ve kemiklerini güçlendirmek için diye biliyorum ben d vitamini...
kızım 25 eylül doğumlu, 2 hafta önceki kontrolümüze göre kilosu 7, boyu 61.5 tu. gayet normal demişti hemşiremiz. ilk başlarda 1er kilo aldı, en sonki ay aralığında 700 gr almıştı. sütüm çok az, yüzde 20 anne sütüyse yüzde 80 mama veriyorum. hiç bi ek gıdaya geçmedik henüz.

haftada 2 kezz yıkıyorum bende tek basımaayım kımsem yok ama banyoyu uyku saatıne yakın yaptırınca rahat uyuyorr

ayy devit-3ü vermek artık çook zorr cadımm anlıyor elimde görür görmez kilitliyor ağzını mümkün değil 3 damla
5 eylü doğumluyuz 2 hfta önce 5900 gr 62 boy .. ek gıda konusunda beklemeyi düşnyorum ilk 6 ay aanne sütü ama elma tattırıyorum arada (sütüm olduğu takdirde)
şu damlayı nasıl veriyorsunuz sizinkilerde anlıyormu artık kızlar??

canım inek sütü yoğurt haline gelince formu değiştiği için hiç zararı yokmuş ama paket süt ve hazır yoğurt yasak bilginiz olsun

çok geçmiş olsun canım.

fileyi başta 1-2 defa kullandık, çocuk suyun dışında sevmedim ben. nette video gördüm ordaki gibi yıkıyorum. sol koluma yatırıyorum oğlumu. kolumu da küvetinin içine koyuyorum. diğer elimle yıkıyorum. en son eşim su döküyo. su hoşuna gidiyo ayaklarıyla oynuyo. ağlamıyo da. artık sıçratmaya da başladı tabi. büyüse de oturtup yıkasam diye bekliyorum ben de.

benmki hemen ağzını açıyo bişey vercem diye, sonra tadını alınca püskürüyo ağzı iyice açıkken verince yutmak zorunda kalıyo

canom uyku süt yapmıştır ben senin yaznı okuduktan sonra 2 gün denedim bende işe yaramadı
bende kıyp ağlatamam

böyle özel zamanlarda sorun yaşatan herkese acayip nefret duyuyorumama Allah sabrını vermiş anladığm kadarıyla akıllı bdkta annesini yormamış

geçmiş olsun canım dr deseydin muayene ücretini de sana geri ödeseymiş nede olsa teşhisi zorla sana koydurtmuş bu dr lar anlamak ve güvenmek çok zor

biz de fileyle yıkıyoruz ayakları küvetin sonuna eriyor,bide işin komiği biz üç kişi yıkıyoruz annem,ben, bide babası ne zaman yanlız yıkayabilicem bilmiyorum banyo yaparken çok debeleniyor birşey olcak diye korkuyoruz..senin dediğin gibi yapmak için sanırım kendi başına oturmasını beklemek gerek....

geçmiş olsıun cnm gercekten dogru soylediğin acil şifalarrr

ay çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun, ne diyelim, hepimizin başına gelebilir...

çok geçmiş olsun tatlım görünmez kaza allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

çok geçmiş olsun canım.

hepinize teşekkür ederim kızlar. hem size hem de bebişlere sağlıklı günler diliyorum...

benimkide dönemiyor 4,5 aylk
gece çok emdiği için muhtemelen gün içinde ihtiyaç duymuyor kilosu iyiyse demek düzeni böyle

canım bunların hepsi melek hepsi çok tatlılar
oğluşun saşlarıda kendi gibi yakıyo valla kocaman maşallah
benimki keltoş

canım bu diş muhabbeti malesef aylarca sürüyor

oy oy maşallah yerim o kuzuyu

canım bırak yardım etsinler ama kendi kurallarını koy inan çok yoruluncada insan kaliteli bir şekilde bebeğine vakit ayıramıyor

çok çok geçmiş olsunyine kucaklarsn otururken

koyar demişim kayar olacaktı..
peki kızlar kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz ??
ben üşütürüm havalar soğuk diye 3- 4 güne bir yaptırmaya başladım
hasta etmeyimde bu şehirde tekim bakmak zor olur
haftada 2 kere yaptırıyorum

ben d viti aklıma geldikçe kullanıyorum yani haftada 3-4 felan
banyo süngerleri var içine yatırıyorsun sıcak sıcak yıkıyorsun ama kulağına su kaçmamasna dikkat tabikide
bu arada bende yanlz yıkıyorum ama ilk oğlumda yapamazdm ama şimdi tecrübeliyim artık

işte benim yaramaz oğlum nesneleri tutabiliyor

Eklentiler

• $sdc10957m.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $sdc10962z.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $sdc10899r.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $sdc10923j.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40

çok geçmiş olsun acil şifalar en kısa zamanda

ben gün aşırı yaptırıyordum. geçen hafta hastalanınca 1 haftadır yaptırmadım. bizede babası su döküyor. tek başıma yıkayamıyorum. kulağına su kaçacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…