bizede sağlk ocağndan ferro sanol yazdılar eczanede sordum hiç bir yerde bulamadım toplatılmış diye duydum doğruluk derecesini bilemiyorum
cnm yaaa geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum. bir an önce iyileşirsin inşallah ve bebişinle bol bol zaman geçirirsin.
ayyyyyy en pis biziz sanırımhaftada 1 yıkıyorum ben.üşütürüm diye korkuyorum. ev sıcak aslında ama ne bileyim korkuyorum işte. eşimnle beraber yıkıyoruz. file kullanmıyorum.
ayy hafat da 2 ye çıkarayım bari
SENİNKİ DAHA KÜÇÜK ANNESİ HAFİF HAFİF EĞİMLİ OTURTUYORUZ
OĞLUŞA MAŞALLAH
HER DR AYRI SÖYLÜYOR BENDE DEMİRE DAHA BAŞLAMADIM
bizim tosuncuğunkiler dökülmedi.canım bizimkide ferrum fort ama yine de yaramadı bide verirken dikkat et bir yere bulaşmasın lekesi çok kötü.
kızlar bebekleri ne kadar sık yıkarsanız o kadar sağlıklı büyürler. biz nerdeyse her gün yıkıyoruz bizim oğlanı. evin sıcaklığını ayarladıktan sonra dışarının soğuğundan bize ne :)) hatta doktorum sizin cümleleri örnek vererek açıkladı:)) "çocuğu hasta edecez diye 1 hafta yıkamazlar, aslında çocuk öyle daha sağlıksız olur, ne kadar sık yıkanırsa o kadar sağlıklı büyür ve öyle alışır" dedi..
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
selamlar herkese geçen hafta kızım üşüttü öksürüğü vardı doktora gittik ciğerlerinde bişey yok çok şükür ama 1 haftadır geçmedi öksürük azaldı ama geçmiyor bi türlü doktor ilaç vermedi 6 aydan önce pek ilaç vermiorum dedi önemli bişey olursa ateş v.s getirirsin dedi çok şükür olmadı bişey ama öksürdükçe içim acıyo wallabugünde sabah 6 dan beri ayaktayız dün hiç kaka yapmamıştı sabah ıkına ıkına kalktık gündüz pek uyumuyoruz kucakta kestirior azar azar şimdide kucağımda :) 2-3 gündür benimle ninni söylemeye başladı o söylendikçe gülüyoruz ondan uyutmakta zorlanıyoruz eee ee uu uu dio çok şeker yaa iyiki varlar :)) haftaya aşılar var şimdiden düşünüyoruz hiç sevmiorum kızımın canı çok acıcak
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
Çok güldüm.. yerim onun minik sesini maşallah.. Allah nazarlardan saklasın, öksürük bir 10gün daha uzar canım sıkma canını.. oda benimki gibi uykuyu sevmiyor gunduzler demekki..ben bir yerde alternatif tıp olarak wiksleri ayak altına surduğunde öksüğün geçtiğini duymuştum. hiçdfenemedim bebişlere deeneniyor mu bilmiyorum. çok geçmiş olsun prensese..
selamlar herkese geçen hafta kızım üşüttü öksürüğü vardı doktora gittik ciğerlerinde bişey yok çok şükür ama 1 haftadır geçmedi öksürük azaldı ama geçmiyor bi türlü doktor ilaç vermedi 6 aydan önce pek ilaç vermiorum dedi önemli bişey olursa ateş v.s getirirsin dedi çok şükür olmadı bişey ama öksürdükçe içim acıyo wallabugünde sabah 6 dan beri ayaktayız dün hiç kaka yapmamıştı sabah ıkına ıkına kalktık gündüz pek uyumuyoruz kucakta kestirior azar azar şimdide kucağımda :) 2-3 gündür benimle ninni söylemeye başladı o söylendikçe gülüyoruz ondan uyutmakta zorlanıyoruz eee ee uu uu dio çok şeker yaa iyiki varlar :)) haftaya aşılar var şimdiden düşünüyoruz hiç sevmiorum kızımın canı çok acıcak
ya bu bebekler ellerini deli gibi neden emer :) bazen memeyi bırkıyor ele devam ediyor çok komik yaaa
benimki de emiyor ellerini şapur şupur sesler çıkartıyor iştahlı iştahlıneden emer bende bilmiyorum mutluysa emsin...
dişten sanıyorum. birde ellerini keşfettiler ya tutabilene aşkolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?