2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizede sağlk ocağndan ferro sanol yazdılar eczanede sordum hiç bir yerde bulamadım toplatılmış diye duydum doğruluk derecesini bilemiyorum

evet bazı ilaçların bazı partileri toplatılabiliyor. bir keresinde banada başka bir ilaçta denk gelmişti. imternetten bulabilirsin neden toplatıldığını

kızlar bebekleri ne kadar sık yıkarsanız o kadar sağlıklı büyürler. biz nerdeyse her gün yıkıyoruz bizim oğlanı. evin sıcaklığını ayarladıktan sonra dışarının soğuğundan bize ne :)) hatta doktorum sizin cümleleri örnek vererek açıkladı:)) "çocuğu hasta edecez diye 1 hafta yıkamazlar, aslında çocuk öyle daha sağlıksız olur, ne kadar sık yıkanırsa o kadar sağlıklı büyür ve öyle alışır" dedi..

SENİNKİ DAHA KÜÇÜK ANNESİ HAFİF HAFİF EĞİMLİ OTURTUYORUZ

OĞLUŞA MAŞALLAH
HER DR AYRI SÖYLÜYOR BENDE DEMİRE DAHA BAŞLAMADIM

sağol canım.aynen öyle her kafadan bir ses çıkıyor insan ne yapıcağını şaşırıyor....

bizim tosuncuğunkiler dökülmedi.canım bizimkide ferrum fort ama yine de yaramadı bide verirken dikkat et bir yere bulaşmasın lekesi çok kötü.

dökülmedi ha, ne güzel
evet lekesi çıkmazmış, eğer lekeye hiç müdahele etmezseniz çıkaran şeyler varmış, facede paylaşılmıştı anne ve bebekler konusunda, ordan okudum. zor günler yeni geliyor bizim :18:

lekenin üstüne limon damlatıp bekletirsen çıkabiliyor,sağolsun bizimki elime vurup heryere dökmüştü de ordan biliyorum.bu bebişlerin her dönemi zor canım yaşadıkca tecrube edinicez.

evet bizi de eskiden üşütürsünüz diye sık yıkamazlardı, dışarının soğuğundan elbette bize ne, biz sık sık dışarı çıkıyoruz,komşulara gidiyorum, her ev bizimki gibi olmuyor, ben köye annemlere falan gidiyorum, o açıdan demiştim ben. yoksa elbette sık yıkanması sağlık demektir, hiç bişey olmaz evelallah

selamlar herkese geçen hafta kızım üşüttü öksürüğü vardı doktora gittik ciğerlerinde bişey yok çok şükür ama 1 haftadır geçmedi öksürük azaldı ama geçmiyor bi türlü doktor ilaç vermedi 6 aydan önce pek ilaç vermiorum dedi önemli bişey olursa ateş v.s getirirsin dedi çok şükür olmadı bişey ama öksürdükçe içim acıyo walla bugünde sabah 6 dan beri ayaktayız dün hiç kaka yapmamıştı sabah ıkına ıkına kalktık gündüz pek uyumuyoruz kucakta kestirior azar azar şimdide kucağımda :) 2-3 gündür benimle ninni söylemeye başladı o söylendikçe gülüyoruz ondan uyutmakta zorlanıyoruz eee ee uu uu dio çok şeker yaa iyiki varlar :)) haftaya aşılar var şimdiden düşünüyoruz hiç sevmiorum kızımın canı çok acıcak

kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım

çok zor gerçekten ama bunu düşünücek karar wericek olan sizsiniz maddi gücünüz warsa bu şekilde olan çok war ama sizin elinizde bakıcak büyütücek olan sizsiniz sonuçta

geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun...içinde bulunduğunuz durumda karar vermek gerçekten zor kendimi siizn yerinize koyuyorum da bende ikileme düşerdim heralde ama insan hangi koşulda olursa olsun kıyamaz heralde bebeğine(((

Çok güldüm.. yerim onun minik sesini maşallah.. Allah nazarlardan saklasın, öksürük bir 10gün daha uzar canım sıkma canını.. oda benimki gibi uykuyu sevmiyor gunduzler demekki..ben bir yerde alternatif tıp olarak wiksleri ayak altına surduğunde öksüğün geçtiğini duymuştum. hiçdfenemedim bebişlere deeneniyor mu bilmiyorum. çok geçmiş olsun prensese..

çok zor gerçekten hem maddi hem manevi allah yardımcın olsun.o minicik yavruya bir anne olarak kıyamazsın aldırma yavrunu söylemek belki kolay ama sonra çok pişman olabilirsin vicdan azabı çekersin.umarım kendi adına en doğru kararı verirsin.

Evet gerckten öok tatlı oluyo :) viksi bende okudum ama bebekleri tıkar gibi şeyler söylediler korktum bende vermedim ama burnu için sıcak suyun içine 1 kaşık koyuyorum odanın içinde gezdiriorum azcık bana çok iyi gelio belki işe yarar bir ihtimal diye bebekler hasta olmasın biz olalım daha iyi çaresizler yazık

geçmiş olsun. bizimkide hep uyuturken ninni söylüyor eee diyor gerçekten çok tatlılar

ya bu bebekler ellerini deli gibi neden emer :) bazen memeyi bırkıyor ele devam ediyor çok komik yaaa

eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

bende prima kullanıyorum primanın hassas ciltleri için olan ıslak havlusunu kullanıyorum değiştirdim hemen pişik oldu asla değiştirmem artık hassas popomuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…