bence de bizimki bu aralar ayaklara da sardı kaldırıp onları izliyor tutmaya çalışıyor....
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
ahahha 3 hafta sonrada bizimki başlar
bebeğin açık renk tenli mi sarışın gibi mi yani çünkü genelde onlarda oluyor bende prima nın hassas ciltler için olan ıslak mendilini ve dalinin mendilini kullanıyorum, popomuz pişmedi daha henüz sudokrem kullanıyorum bol çinkolu bir krem yalnız bir iki haftadır poposunun iç kısımlarında pütür pütür sivilceler oluştu doktor arkadaşa sordum zamanla geçer krem sürme her altını değiştirdiğinde yıka dedi bizde öyle yapıyoruz inşallah mantar olmaz :)bende prima kullanıyorum primanın hassas ciltleri için olan ıslak havlusunu kullanıyorum değiştirdim hemen pişik oldu asla değiştirmem artık hassas popomuz
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
dogum yaptigimda molfix kulaniyordum cok iyidi vazgecmezdimde ama oldugumuz yerde molfix yok prima kulaniyorum 3 numara oluyor daha ama sikiyor o minik bacaklarini 4 e gectik daha rahatiz simdi
molfix de sızdırma yaptı bana primada kaldım bende ma hugiesi e çok met eden var pişik kremini doğduğundan beri sudokrem kullnıyorum ben sağlık çalışanı olduğum için hastalara çok önerdik herkes memnun kalınca bende doğumdan sonra başladım :)
bebekten bebeğe değişiyor demek ki,bende pişik kremi nivea kullanıyorum her bez değiştirdiğimde.hiç pişik olmadı çok şükür.
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
çok geçmiş olsun aman çok üzücü bebeler hasta olmasın yaselamlar herkese geçen hafta kızım üşüttü öksürüğü vardı doktora gittik ciğerlerinde bişey yok çok şükür ama 1 haftadır geçmedi öksürük azaldı ama geçmiyor bi türlü doktor ilaç vermedi 6 aydan önce pek ilaç vermiorum dedi önemli bişey olursa ateş v.s getirirsin dedi çok şükür olmadı bişey ama öksürdükçe içim acıyo wallabugünde sabah 6 dan beri ayaktayız dün hiç kaka yapmamıştı sabah ıkına ıkına kalktık gündüz pek uyumuyoruz kucakta kestirior azar azar şimdide kucağımda :) 2-3 gündür benimle ninni söylemeye başladı o söylendikçe gülüyoruz ondan uyutmakta zorlanıyoruz eee ee uu uu dio çok şeker yaa iyiki varlar :)) haftaya aşılar var şimdiden düşünüyoruz hiç sevmiorum kızımın canı çok acıcak
ya bu bebekler ellerini deli gibi neden emer :) bazen memeyi bırkıyor ele devam ediyor çok komik yaaa
benimki de emiyor ellerini şapur şupur sesler çıkartıyor iştahlı iştahlıneden emer bende bilmiyorum mutluysa emsin...
kızlarr çok uykusuzm..oğluşum 2 gecedir uyumuyor ya..gündüz uyuyor gece uyumuyor.tam emiyor uyudu diye yatırıyorum arkamı dönüyorum ağlayarak uyanıyor.mememi veriyorum susuyor böle sabaha kadar devam etti.mama verdim acaba doymuyor mu diye mama bile yarım saat anca uyuttu.şimdi gece uyumadığı için uyuyor.ateşi falan da yok.ağrısı olsa hiç duramaz gaz problemimiz de yok çok şükür kendi çıkartabiliyor.geceler gündüz oldu :-( böle olan var mı ? birde şu demir damlasından bende vermedim 1 hafta sonra 4 aylık olucak kısmetse.[/QUOTE
merhabalar..
benim oglum 4 ay 1 haftalık..dr.demir vermeden önce kan tahlili yaptı ve oglumun demiri 20 çıktı!!en az 45 olmalı ..7 damla sabah 7 damla aksam demir basladı.
Demir damlası kullananların dikkatine!!!emzirmeden yada mamadan en az 1 saat sonra verilmeli.Kalsiyum demirin emilimini azaltıyor.DR.uyardı..
ayrıca bende tırnak batması oldu-dermatologa gittim ve dogum sonrası sık görülürmüşşhaydaaa...güvenli bi antibiyotik ve krem verdi..yürüyemiyorum önü açık terlikle gezdim dısarda..Anneler dikkatli olun sizde tırnak batıgı iltahap yapıyor ve çoook acıyor..
aaaaaa demmekki dogumdan sonra sik goruluyomus , bendede tirnak batmasi oldu hemde bu ucuncu oldu dogumdan sonra, gercekten cok aciyor.....
bende prima kullanyorum 4 numara primium değil diğer yeşil paketi ıslak mendilde aynı bence en iyisi evet biraz pahalıı ama ne yapalm artıkeylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
bende prima kullanyorum 4 numara primium değil diğer yeşil paketi ıslak mendilde aynı bence en iyisi evet biraz pahalıı ama ne yapalm artık
molfix ve diğerleri kalın ve kuru sert geldi
öyle canim her bebisin cildi farkli oluyor benim cadida simdiye kadar cok sükür pisik olmadi sade bir iki kere minik kabarcik gibi olmusdu bir iki yerinde onada oksizinc diye bir merhem verdi doktor ama oda cok kokuyor normal zamanda bübchenin pisik kremini kulaniyorum her degistirmede sürüyorum sükür birsey olmuyor
çok geçmiş olsun aman çok üzücü bebeler hasta olmasın ya
benim oğlanda 1 aydr geceleri özellikle eeeeeeee diye birde melodisiyle ninni söylüyor kafayıda sağa sola sallıyor saf mı akıllımı anlamadım
dişşşş dişşş of offffffffffff
aaaaaa demmekki dogumdan sonra sik goruluyomus , bendede tirnak batmasi oldu hemde bu ucuncu oldu dogumdan sonra, gercekten cok aciyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?