2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canim senin yazini okuyunca kendim bir an senin durumunda hissettim
tabiki zor bir durum insan herzaman icin önce bir ele avuca getirim biraz büyüsün ondan sonra diyor ama can sagligi olsun ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN INSAALLAH sonucta oda senin tatlimi tatli yavrun olacak iyi yönünden düsün rabbim onunda riskini yaninda gönderiyor bebisine simdiden bir kardes hep beraber büyürler ne güzel iste pozitif düsün icini karartmana bence hic gerek yok sonucta olan olmus
ALLAHIN verdigi bir cani bizim almaya hic hakkimiz yok birde muhtemelen tekrar eylül annesi ola bilirsin hayirlisi olsun insaallah hakkinizda canim :)

eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

ben ilk zamanlar prima premium care kullanıyordum ama sızdırdı sevmedim,sonra sırayla çoğunu denedim şimdi molfix kullanıyorum sızdırmıyor,huggies de iyi bence.

bende prima kullanıyorum primanın hassas ciltleri için olan ıslak havlusunu kullanıyorum değiştirdim hemen pişik oldu asla değiştirmem artık hassas popomuz
bebeğin açık renk tenli mi sarışın gibi mi yani çünkü genelde onlarda oluyor bende prima nın hassas ciltler için olan ıslak mendilini ve dalinin mendilini kullanıyorum, popomuz pişmedi daha henüz sudokrem kullanıyorum bol çinkolu bir krem yalnız bir iki haftadır poposunun iç kısımlarında pütür pütür sivilceler oluştu doktor arkadaşa sordum zamanla geçer krem sürme her altını değiştirdiğinde yıka dedi bizde öyle yapıyoruz inşallah mantar olmaz :)

eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

dogum yaptigimda molfix kulaniyordum cok iyidi vazgecmezdimde ama oldugumuz yerde molfix yok prima kulaniyorum 3 numara oluyor daha ama sikiyor o minik bacaklarini 4 e gectik daha rahatiz simdi

Prima cok kotu bir islak mendil bence bizede hic yaramadi sudokrem ve bepanteni deneyin ise yariyor ozellikle bepanten

dogum yaptigimda molfix kulaniyordum cok iyidi vazgecmezdimde ama oldugumuz yerde molfix yok prima kulaniyorum 3 numara oluyor daha ama sikiyor o minik bacaklarini 4 e gectik daha rahatiz simdi

bizde 4 numara kullanıyoruz hemde 1 aydr yoksa sıkıp rahatsız oluyor....

molfix de sızdırma yaptı bana primada kaldım bende ma hugiesi e çok met eden var pişik kremini doğduğundan beri sudokrem kullnıyorum ben sağlık çalışanı olduğum için hastalara çok önerdik herkes memnun kalınca bende doğumdan sonra başladım :)

bebekten bebeğe değişiyor demek ki,bende pişik kremi nivea kullanıyorum her bez değiştirdiğimde.hiç pişik olmadı çok şükür.

bebekten bebeğe değişiyor demek ki,bende pişik kremi nivea kullanıyorum her bez değiştirdiğimde.hiç pişik olmadı çok şükür.

öyle canim her bebisin cildi farkli oluyor benim cadida simdiye kadar cok sükür pisik olmadi sade bir iki kere minik kabarcik gibi olmusdu bir iki yerinde onada oksizinc diye bir merhem verdi doktor ama oda cok kokuyor normal zamanda bübchenin pisik kremini kulaniyorum her degistirmede sürüyorum sükür birsey olmuyor

ne diyim bilemedim Allah hayrlısını nasip etsin canım ama bence doğur kolaylığın rabbim verecektir beraber büyürler
tabiki zorlanırsın ama sık 2 sene dişini sonra rahatlarsın
bide ben şuna çok inanıyorum kınadığın muhakkak başına geliyor aman:18:

çok geçmiş olsun aman çok üzücü bebeler hasta olmasın ya

benim oğlanda 1 aydr geceleri özellikle eeeeeeee diye birde melodisiyle ninni söylüyor kafayıda sağa sola sallıyor saf mı akıllımı anlamadım
ya bu bebekler ellerini deli gibi neden emer :) bazen memeyi bırkıyor ele devam ediyor çok komik yaaa

benimki de emiyor ellerini şapur şupur sesler çıkartıyor iştahlı iştahlıneden emer bende bilmiyorum mutluysa emsin...

dişşşş dişşş of offffffffffff

bende prima kullanyorum 4 numara primium değil diğer yeşil paketi ıslak mendilde aynı bence en iyisi evet biraz pahalıı ama ne yapalm artık
molfix ve diğerleri kalın ve kuru sert geldi

bende prima kullanyorum 4 numara primium değil diğer yeşil paketi ıslak mendilde aynı bence en iyisi evet biraz pahalıı ama ne yapalm artık
molfix ve diğerleri kalın ve kuru sert geldi

evet haklısın o zaman ben prima eko ya devam şu yeşilli olan bugün 2-3 tane kalmışta ona göre değiştirecektim yarın 100lük buldum jokerde onu alayım bari çok uygun geldi

bübchen de iyi bir markadır. hiç değiştirme

dişler çıksa da hepimiz rahatlasak........

aaaaaa demmekki dogumdan sonra sik goruluyomus , bendede tirnak batmasi oldu hemde bu ucuncu oldu dogumdan sonra, gercekten cok aciyor.....

doğumdan sonra görülmeyen bi hastalık var mıymış acaba bi çocuk doğurduk çürüğe çıkıcaz yakında. bi de doğurmak yeniler falan diyolardı

kızlar ben ıslak mendil kullanmıyorum, makyaj temizleme pamukları var yuvarlak olanlardan, onları ıslatıp siliyorum. küçük olduğundan uğraştırıyo ama kimyasal sürmeyeyim dedim cildine. çok kaka yapınca ıslak mendille siliyorum hemen kızarıyo poposu. çok hassas alıştırdım gibi ama kimyasal sonuçta uzak olsun.
pişik kremi olarak da hakiki zeytin yağı sürüyorum. çok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…