2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hakiki zeytin yağı çok iyi geliyor özellikle pişmiş yaa olmuş popolara sürünce.. pişiği bir kaç saat içinde yok ediyor zeytin yağ mucizesi..
birde bebişlerimizi saknıyouz kimyasldan lakin bşi farkettim kullandığımız çoğu kıyafet, boyalı mobilyalar vs. tüm eşyalarda bebeklere uygun olmayan bir sürü kimyasal madde oluyor salında bebekleri ne yaparsak yapalım koruyamıyoruz. mesela geçenlerdebulaşık yıkadım elde sonra dedim bulaşık detrerjanı elimi durulasamda geçmez gittim birde zeytinyağlı sabunla yıkadım sonra düşündüm ki nereye kadar....
off annelik insanın psikolojisini mi bozuyor ne :)

doğumdan sonra görülmeyen bi hastalık var mıymış acaba bi çocuk doğurduk çürüğe çıkıcaz yakında. bi de doğurmak yeniler falan diyolardı

bnde aynı şeyleri düşündüm normal doğum ii iyi dediler bir doğurdum hala hala sorunlarım var. bacaklarımın gücü bile yeni yeni yerine geliyor...

haklısın tamamen korumak imkansız. biz büyürken cep telefonu kablosuz internet yoktu, çocuklarımız bu radyasyonla büyüyo. ama insan dikkat edebildiği kadar dikkat etmeye çalışıyo. ıslak mendilin en hassas cilt için olanı bile meyve lekelerini mucize şekilde çıkarıyo, bebeğin poposuna sürmek gelmedi içimden.

cnm gercekten çok zor bir durum seni anlıyorum kararsız kalabilirsin. ama yinede bebek aldırmak çok günah biraz dini boyutunu düşün büyüdüklerinde ne kadar rahat edeceğini düşün eğer sana yardım edecek birileri varsa yakınında aldırma derim ama karar sizin tabi.

eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

bende prima premium care 3 numara kullanıyorum. ve memnunum. ıslak mendil olarak uni baby bence güvenilir sadece su ve pamuk ama huggiess te iyi diyolar. ayrıca kızlar sağlıklı ve güzel diye bir site var anne ve bebek ürünleri çok indirimli oluyo kargoda bir gün sonra geliyo ben şampuan olarak sebamed ürünlerini süt saklama kaplarını falan çok indirimli alıyorum netten alışveriş yapanlara duyurulur...

evet benim kızda bi sağa atıyo bi sola kafayı kendi kendine beşiği sallıo :) benim kızım 2 numara kullanıyo daha geçen hafta geçtik biraz minyonuz sanırım

eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

bizde prima premium care kullanıyoruz 3numara evet pahalı markette indirimde old. görünce hemen stokladık 3tane 3numara, 1 tane 4 numara aldık..
fakat 2 bedenlerinin sayıları artmış 3 bedenlerininde artsa ne güzel olur

bende dün arkadaşımla bu konuyukonuştum. elde bir bebek varken ikincisi zor olur korunurken dahi dikkatli olmak gerek.
empati kuracak olursam ben aldırmazdım o bebek doğana kadr 1 yaş olur, bilgilerim tazeyken, çünkü çocuğu olsun diye çook uğraşan kişiler varken aldırmzdım
çevremdeki konukomşularıma da söylemezdim onlar anlayana kadar çocuğum da büyür
hakkınızda hayırlısı olur umarım. bebek kendi rızkıyla gelir

haklısın çocuğu olsun diye yıllarca uğraşanlar var durumu zor ama bence de aldırmaması gerekli o da onun bebeği kucağında ki gibi hakkında hayırlısı olsun biz ne desek boş kararı verecek olan o.

ben uni baby kullaniorum memnunum ama pamuk kadar saglikli olamaz tabi dr.um sadece idrar yaptiginda islak mendil kullanma dedi bnde sadece kaka yaptginda islak mendil kullaniorum

cok zor bir durum insan gercekten zorlanir Allah yardimcin olsun ama o da senin bebegin kiyamazsin bence aldirma fikrini aklina getirme..

ben uni baby kullaniorum memnunum ama pamuk kadar saglikli olamaz tabi dr.um sadece idrar yaptiginda islak mendil kullanma dedi bnde sadece kaka yaptginda islak mendil kullaniorum

ben de uni baby aldım arada kullanıyorum hemen kızarıyo poposu. aman eskiden ıslak mendil mi varmış evdeyken vakit bol pamuk ıslatıp siliyorum.
dışarda falan olursak ıslak mendil mecburen. şartlara göre yani

herkesin şartları farklı farklı kararı sen vericeksin eşinle beraber, hayırlı olan kararı verirsin inş.
ben olsam aldırmazdım, birincisini o kadar bekledim, ikincisi bekletmeden gelmiş diye mutlu olurdum :)

bişey hakkında konuşunca hemen bozulur ya nedense. geçen gün hiç kaka sorunu yaşamadık dedim ve oğlum 2 gündür kaka yapmadı. bugün 3.gün zeytinyağı falan içirsem mi acaba.
bi de çok kusuyo son günlerde emdikten sonra önceki emdiklerini peynir yapıp aynen çıkarıyor. sanırım mideden bağırsağa bişey gitmiyo bu yüzden.

ıslak mendil olarak huggies yenidoğan kullanıyorum primasını da ıslak mendilinide değiştirmedim.değiştiince pişik olurlar hemen
mendil yerine pamuk ve su en iyisi aslında:) doğumdan öncesi ve sonrası birbirine uymuyor ıslak mendil almamı pamuk almıştm ama işte olmaddı
sildikten sonra muhakkak kurumasını bekliyorum öyle bağlıyorum bezini..

bende ıslak mendil olarak nivea ve dalin organik kullanıyorum memnunum.pamukla silmek isterdim ama insan her zaman yapamıyor.

evet bu lafa katılıyorum cnam bir şey söylemeye gelmiyor bu bebelerimiz.. uyuyor demiştim ama artık gece erken acıkıyor sabah erken kalıyor..
ayyy zeytinyağını bebeğine mi içireceksin canm sen bilirsin ama daha çook küçükler, poposuna bir damla damla ve sen iç onunn yerine bence bebeğine de etki eder emziriyorsan.

bizde de kaka sorunu var doktor zeytin yağı içirebilirsin dedi ben zaten içiriyorum bir çay kaşığı arada ama fayda etmedi.

bizde de kaka sorunu var doktor zeytin yağı içirebilirsin dedi ben zaten içiriyorum bir çay kaşığı arada ama fayda etmedi.

bizimde yaklaşık 1.5 ay gibi bu sorunumuz oldu dr 3 günde 1 zeytinyağı içir dedi. bağırsakları büyüdüğü için bunlar yaşanıyomuş sıkıntısı yoksa dert etmeye gerek yok şu dönemde kusması da artar bizim ki son bi kaç haftadır eski haline döndü çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…