kızlar ben ıslak mendil kullanmıyorum, makyaj temizleme pamukları var yuvarlak olanlardan, onları ıslatıp siliyorum. küçük olduğundan uğraştırıyo ama kimyasal sürmeyeyim dedim cildine. çok kaka yapınca ıslak mendille siliyorum hemen kızarıyo poposu. çok hassas alıştırdım gibi ama kimyasal sonuçta uzak olsun.
pişik kremi olarak da hakiki zeytin yağı sürüyorum. çok etkili.
doğumdan sonra görülmeyen bi hastalık var mıymış acababi çocuk doğurduk çürüğe çıkıcaz yakında. bi de doğurmak yeniler falan diyolardı
Hakiki zeytin yağı çok iyi geliyor özellikle pişmiş yaa olmuş popolara sürünce.. pişiği bir kaç saat içinde yok ediyor zeytin yağ mucizesi..
birde bebişlerimizi saknıyouz kimyasldan lakin bşi farkettim kullandığımız çoğu kıyafet, boyalı mobilyalar vs. tüm eşyalarda bebeklere uygun olmayan bir sürü kimyasal madde oluyor salında bebekleri ne yaparsak yapalım koruyamıyoruz. mesela geçenlerdebulaşık yıkadım elde sonra dedim bulaşık detrerjanı elimi durulasamda geçmez gittim birde zeytinyağlı sabunla yıkadım sonra düşündüm ki nereye kadar....
off annelik insanın psikolojisini mi bozuyor ne :)
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
çok geçmiş olsun aman çok üzücü bebeler hasta olmasın ya
benim oğlanda 1 aydr geceleri özellikle eeeeeeee diye birde melodisiyle ninni söylüyor kafayıda sağa sola sallıyor saf mı akıllımı anlamadım
dişşşş dişşş of offffffffffff
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
bende dün arkadaşımla bu konuyukonuştum. elde bir bebek varken ikincisi zor olur korunurken dahi dikkatli olmak gerek.
empati kuracak olursam ben aldırmazdım o bebek doğana kadr 1 yaş olur, bilgilerim tazeyken, çünkü çocuğu olsun diye çook uğraşan kişiler varken aldırmzdım
çevremdeki konukomşularıma da söylemezdim onlar anlayana kadar çocuğum da büyür
hakkınızda hayırlısı olur umarım. bebek kendi rızkıyla gelir
kızlar ben ıslak mendil kullanmıyorum, makyaj temizleme pamukları var yuvarlak olanlardan, onları ıslatıp siliyorum. küçük olduğundan uğraştırıyo ama kimyasal sürmeyeyim dedim cildine. çok kaka yapınca ıslak mendille siliyorum hemen kızarıyo poposu. çok hassas alıştırdım gibi ama kimyasal sonuçta uzak olsun.
pişik kremi olarak da hakiki zeytin yağı sürüyorum. çok etkili.
ben uni baby kullaniorum memnunum ama pamuk kadar saglikli olamaz tabi dr.um sadece idrar yaptiginda islak mendil kullanma dedi bnde sadece kaka yaptginda islak mendil kullaniorum
ıslak mendil olarak huggies yenidoğan kullanıyorum primasını da ıslak mendilinide değiştirmedim.değiştiince pişik olurlar hemen
mendil yerine pamuk ve su en iyisi aslında:) doğumdan öncesi ve sonrası birbirine uymuyor ıslak mendil almamı pamuk almıştm ama işte olmaddı
sildikten sonra muhakkak kurumasını bekliyorum öyle bağlıyorum bezini..
bişey hakkında konuşunca hemen bozulur ya nedense. geçen gün hiç kaka sorunu yaşamadık dedim ve oğlum 2 gündür kaka yapmadı. bugün 3.gün zeytinyağı falan içirsem mi acaba.
bi de çok kusuyo son günlerde emdikten sonra önceki emdiklerini peynir yapıp aynen çıkarıyor. sanırım mideden bağırsağa bişey gitmiyo bu yüzden.
bişey hakkında konuşunca hemen bozulur ya nedense. geçen gün hiç kaka sorunu yaşamadık dedim ve oğlum 2 gündür kaka yapmadı. bugün 3.gün zeytinyağı falan içirsem mi acaba.
bi de çok kusuyo son günlerde emdikten sonra önceki emdiklerini peynir yapıp aynen çıkarıyor. sanırım mideden bağırsağa bişey gitmiyo bu yüzden.
bizde de kaka sorunu var doktor zeytin yağı içirebilirsin dedi ben zaten içiriyorum bir çay kaşığı arada ama fayda etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?