2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım içimi rahatlattın. hiç yapmaya çalışmıyo zaten, ne bi ıkınma ne bişey. halinden memnun. büyüdüğünden oluyodur umarım.

ne olduysa 4.ayına bastığında oldu zaten umarım eski haline döner,şu an bağırsak düzenleyici şurup kullanıyoruz.verdiğin bilgiler için sağol canım.

bendede tam tersi oldu yoğun ısrar üzerine pamuk ve su ıle temizledim pişik oldu poposu zeytınyagı ve bepanthen kullandım prıma hassas ıslak havlu ıle 2 günde düzeldi.pamuk alerji yaptı sanırım bizde ilk hafta yıkayamadığım için ılık su ve pamukla rahatlasın diye vücudunu silmiştim isilik gibi olmuştu.

deneye deneye buluyo insan neyin iyi geldiğini. makyaj temizleme pamuklarından alıyorum ben. en baştan beri öyle alıştırdığımdan ıslak mendil kızartıyo belki.

aaa aynen poposunun iç kısmı bir haftadır kırmızı bepanthen surdüm birkaç gün pek geçmedi zeytinyağı süreyim bari bikaçgünde.kızım esmer bomba benim

oy maşallah kuzucuüğuna, :))) geçmişler olsun, ilaç kullanılmayınca uzun sürer ama iyileşir, sabret...
çok zor bi durum, ben de okuyunca aynı senin gibi diyorum, kazara oluyor kesinlikle,kim ister ki hemen,cahillikle ilgisi yok. aldırma kesinlikle, herkesin dediği gibi ikisini bi arada büyütürsün, bu fikre kendini alıştıtırsan agrip gelmez bi süre sonra, hayırlısını versin allah :)
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa

prima 3 kullanıyoruz doğduğundan beri, 1. ayda 3 numaraya geçtik hemen :) zaten iri doğmuştu benim kız. 4e geçsek mi acaba biz de, bezin orta kısmı bol duruyor ama kenarlar sıkmasa da tam geliyor gibi, sizlerinki nasıl duruyor ?

unibaby ıslak mendik, pamuksu biraz yenidoğan olanından, pişik kremi de sebamed. sebamedin ürünleri bi harika

Son düzenleme:

benimki de her ay bir tane attı 3 numarada kaldık ama elimde 4 numarada var onuda kullanıyorum ikiside oluyor. 3 numara tam oluyor sanıyorum ki 4 ayın sonunda 4 numara kullanmış olacağım..

ya ne şans oğumun poposu anus kenarlar pişmeye başlamış dün sabaha karşıda yeşil ishal olmuş mukuslu üşüttmüş olabilirmiyim diye nöbetçi bir doktor arkadaşı aradım. bişi tattırdıysan yapar dedi.. kokladım kokusu da yok bugün yine mukuslu ama normal rengine dönüyor.. yaw çocuğuma nazar değdirdim:44:​

slm herkese
dün kızım 4.ayını doldurdu ve aşısını oldu
doğduğundan beri sütüm yeterli olmadığı için mamada veriyorum ve şimdi ek gıdaya başlamak istiyorum içinizde ek gıdaya geçmiş veya benim gibi başlamayı düşünenler varsa fikirlerinizi almak istiyorum

geçmiş olsun canım,zaten en çok annelerden nazar değermiş bende ne güzel her gün kakasını yapıyor diyordum bak şimdi yapamıyor.peki bir şey tattırdın mı?

bizde de kaka sorunu var doktor zeytin yağı içirebilirsin dedi ben zaten içiriyorum bir çay kaşığı arada ama fayda etmedi.
benimkininde aylardır var sorunu zeytin yağı kuru erik suyu kayısı hoşafı suyu hiç biri banamısın demiyor bugün 5.gün tık yok hala

benimki de her ay bir tane attı 3 numarada kaldık ama elimde 4 numarada var onuda kullanıyorum ikiside oluyor. 3 numara tam oluyor sanıyorum ki 4 ayın sonunda 4 numara kullanmış olacağım..
benimkide aslında 3 numara kullanıyordu ben niyeyse 4 no ya heves ettim şimdi torba torba duruyor ama olsun büyük iyidir dimi ama
üşütüncede öyle olabiliyor ayrıca fazla emdiyse o da yapmış olabilir

bende ıslak mendil olarak nivea ve dalin organik kullanıyorum memnunum.pamukla silmek isterdim ama insan her zaman yapamıyor.

geçen nivea alıyım dedim bi baktım 6,5 tl bu ne ya dedim ve yine prima aldım doğduğundan beri prima beyaz kullanıyordum yeşilini aldım bu sefer

geçmiş olsun canım,zaten en çok annelerden nazar değermiş bende ne güzel her gün kakasını yapıyor diyordum bak şimdi yapamıyor.peki bir şey tattırdın mı?

tattırdım ya o salaklığıda yaptım, mandalina ayıptır söylemesi. dudağına sürdüm ama o bile yetti.

ben 2 numarayla başlamıştım çünkü 4220 doğdu belliydi iri doğacağı. elimde 3 numaradan 96 adet var, netten sipariş etmiştik de, onu bitirmeliyim mecburen, bekliycem bi süre daha

nazar değdi yavrucağa sebamed pişik kremi hem pişiği önlüyor hem de varolan pişiği geçiriyor, tecrübeyle sabittir inşallah ilerlemez. bi ara bizimki de yeşile dönmüştü, ama ben ciddiye almamıştım normaldir diyerek :44:

benim dr un söylediği mama alanlar 4 aylk anne sütü ve mama karışık kullananlar 5 aylık sadece anne sütü alanlar 6 aylıkken ek gdaya başlyorlar
ek gıda konusunda en doğru ne verebilirimide ağustos anneleri topiğinden takip etmeni öneririm

doğrudur ben sudokrem kullanıyorum genelde ailelere ondan yazıyorduk. sebamed iyidir aslında çinkolu olan her pişik kremi iyidir çinko platform gibi.
şimdi baktım gerileme var iyi :)

tattırdım ya o salaklığıda yaptım, mandalina ayıptır söylemesi. dudağına sürdüm ama o bile yetti.
mandalina allerjenmiş canm şu an verilmemeliymiş

kızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…