bizimde yaklaşık 1.5 ay gibi bu sorunumuz oldu dr 3 günde 1 zeytinyağı içir dedi. bağırsakları büyüdüğü için bunlar yaşanıyomuş sıkıntısı yoksa dert etmeye gerek yok şu dönemde kusması da artar bizim ki son bi kaç haftadır eski haline döndü çok şükür
bizimde yaklaşık 1.5 ay gibi bu sorunumuz oldu dr 3 günde 1 zeytinyağı içir dedi. bağırsakları büyüdüğü için bunlar yaşanıyomuş sıkıntısı yoksa dert etmeye gerek yok şu dönemde kusması da artar bizim ki son bi kaç haftadır eski haline döndü çok şükür
kızlar ben ıslak mendil kullanmıyorum, makyaj temizleme pamukları var yuvarlak olanlardan, onları ıslatıp siliyorum. küçük olduğundan uğraştırıyo ama kimyasal sürmeyeyim dedim cildine. çok kaka yapınca ıslak mendille siliyorum hemen kızarıyo poposu. çok hassas alıştırdım gibi ama kimyasal sonuçta uzak olsun.
pişik kremi olarak da hakiki zeytin yağı sürüyorum. çok etkili.
bendede tam tersi oldu yoğun ısrar üzerine pamuk ve su ıle temizledim pişik oldu poposu zeytınyagı ve bepanthen kullandım prıma hassas ıslak havlu ıle 2 günde düzeldi.pamuk alerji yaptı sanırım bizde ilk hafta yıkayamadığım için ılık su ve pamukla rahatlasın diye vücudunu silmiştim isilik gibi olmuştu.
bebeğin açık renk tenli mi sarışın gibi mi yani çünkü genelde onlarda oluyor bende prima nın hassas ciltler için olan ıslak mendilini ve dalinin mendilini kullanıyorum, popomuz pişmedi daha henüz sudokrem kullanıyorum bol çinkolu bir krem yalnız bir iki haftadır poposunun iç kısımlarında pütür pütür sivilceler oluştu doktor arkadaşa sordum zamanla geçer krem sürme her altını değiştirdiğinde yıka dedi bizde öyle yapıyoruz inşallah mantar olmaz :)
oy maşallah kuzucuüğuna, :))) geçmişler olsun, ilaç kullanılmayınca uzun sürer ama iyileşir, sabret...selamlar herkese geçen hafta kızım üşüttü öksürüğü vardı doktora gittik ciğerlerinde bişey yok çok şükür ama 1 haftadır geçmedi öksürük azaldı ama geçmiyor bi türlü doktor ilaç vermedi 6 aydan önce pek ilaç vermiorum dedi önemli bişey olursa ateş v.s getirirsin dedi çok şükür olmadı bişey ama öksürdükçe içim acıyo wallabugünde sabah 6 dan beri ayaktayız dün hiç kaka yapmamıştı sabah ıkına ıkına kalktık gündüz pek uyumuyoruz kucakta kestirior azar azar şimdide kucağımda :) 2-3 gündür benimle ninni söylemeye başladı o söylendikçe gülüyoruz ondan uyutmakta zorlanıyoruz eee ee uu uu dio çok şeker yaa iyiki varlar :)) haftaya aşılar var şimdiden düşünüyoruz hiç sevmiorum kızımın canı çok acıcak
çok zor bi durum, ben de okuyunca aynı senin gibi diyorum, kazara oluyor kesinlikle,kim ister ki hemen,cahillikle ilgisi yok. aldırma kesinlikle, herkesin dediği gibi ikisini bi arada büyütürsün, bu fikre kendini alıştıtırsan agrip gelmez bi süre sonra, hayırlısını versin allah :)kızlar kurbn olim yardımmm edinnnn...beni tanıyan tanır eylül annesiyim bebeğim 4.5 aylık oldu..ben bugun test yaptım hamileymişim napıcam herkes ikisi bir byür aldırma diyor ama napıcam eşimle kara kara düşünüyoruz kazayla olan kişilere çok kızıyodum cahilmisiniz siz diyodum ama benimde kazayla oldu değerlerim 22 800 çıktı nerden baksan 5 haftalık bebek ben hiç farketmedim napıcam yardım edin napmalıyım
eylül 2012 anneleri merak ediyorum hangi bezi kullnıyorsunuz? ve kaç numara ben prima kullanıyorum 3 numara ama daha konforlu ve uygunu var mı acaba primanın tüm serisi pahalı anam yaaa
oy maşallah kuzucuüğuna, :))) geçmişler olsun, ilaç kullanılmayınca uzun sürer ama iyileşir, sabret...
çok zor bi durum, ben de okuyunca aynı senin gibi diyorum, kazara oluyor kesinlikle,kim ister ki hemen,cahillikle ilgisi yok. aldırma kesinlikle, herkesin dediği gibi ikisini bi arada büyütürsün, bu fikre kendini alıştıtırsan agrip gelmez bi süre sonra, hayırlısını versin allah :)
prima 3 kullanıyoruz doğduğundan beri, 1. ayda 3 numaraya geçtik hemen :) zaten iri doğmuştu benim kız. 4e geçsek mi acaba biz de, bezin orta kısmı bol duruyor ama kenarlar sıkmasa da tam geliyor gibi, sizlerinki nasıl duruyor ?
unibaby ıslak mendik, pamuksu biraz yenidoğan olanından, pişik kremi de sebamed. sebamedin ürünleri bi harika
ya ne şans oğumun poposu anus kenarlar pişmeye başlamış dün sabaha karşıda yeşil ishal olmuş mukuslu üşüttmüş olabilirmiyim diye nöbetçi bir doktor arkadaşı aradım. bişi tattırdıysan yapar dedi.. kokladım kokusu da yok bugün yine mukuslu ama normal rengine dönüyor.. yaw çocuğuma nazar değdirdim:44:
benimkininde aylardır var sorunubizde de kaka sorunu var doktor zeytin yağı içirebilirsin dedi ben zaten içiriyorum bir çay kaşığı arada ama fayda etmedi.
benimkide aslında 3 numara kullanıyordu ben niyeyse 4 no ya heves ettim şimdi torba torba duruyor ama olsun büyük iyidir dimi amabenimki de her ay bir tane attı 3 numarada kaldık ama elimde 4 numarada var onuda kullanıyorum ikiside oluyor. 3 numara tam oluyor sanıyorum ki 4 ayın sonunda 4 numara kullanmış olacağım..
üşütüncede öyle olabiliyor ayrıca fazla emdiyse o da yapmış olabilirya ne şans oğumun poposu anus kenarlar pişmeye başlamış dün sabaha karşıda yeşil ishal olmuş mukuslu üşüttmüş olabilirmiyim diye nöbetçi bir doktor arkadaşı aradım. bişi tattırdıysan yapar dedi.. kokladım kokusu da yok bugün yine mukuslu ama normal rengine dönüyor.. yaw çocuğuma nazar değdirdim:44:
bende ıslak mendil olarak nivea ve dalin organik kullanıyorum memnunum.pamukla silmek isterdim ama insan her zaman yapamıyor.
geçmiş olsun canım,zaten en çok annelerden nazar değermiş bende ne güzel her gün kakasını yapıyor diyordum bak şimdi yapamıyor.peki bir şey tattırdın mı?
benimki de her ay bir tane attı 3 numarada kaldık ama elimde 4 numarada var onuda kullanıyorum ikiside oluyor. 3 numara tam oluyor sanıyorum ki 4 ayın sonunda 4 numara kullanmış olacağım..
ya ne şans oğumun poposu anus kenarlar pişmeye başlamış dün sabaha karşıda yeşil ishal olmuş mukuslu üşüttmüş olabilirmiyim diye nöbetçi bir doktor arkadaşı aradım. bişi tattırdıysan yapar dedi.. kokladım kokusu da yok bugün yine mukuslu ama normal rengine dönüyor.. yaw çocuğuma nazar değdirdim:44:
Muhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.
Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.
Malzemeler:
1 su bardağı su (200 ml)
3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
bunu bir oku bakalım anne sütü vermiyorsan en iyisi bu gibi
benim dr un söylediği mama alanlar 4 aylk anne sütü ve mama karışık kullananlar 5 aylık sadece anne sütü alanlar 6 aylıkken ek gdaya başlyorlarslm herkese
dün kızım 4.ayını doldurdu ve aşısını oldu
doğduğundan beri sütüm yeterli olmadığı için mamada veriyorum ve şimdi ek gıdaya başlamak istiyorum içinizde ek gıdaya geçmiş veya benim gibi başlamayı düşünenler varsa fikirlerinizi almak istiyorum
ben 2 numarayla başlamıştım çünkü 4220 doğdubelliydi iri doğacağı. elimde 3 numaradan 96 adet var, netten sipariş etmiştik de, onu bitirmeliyim mecburen, bekliycem bi süre daha
nazar değdi yavrucağasebamed pişik kremi hem pişiği önlüyor hem de varolan pişiği geçiriyor, tecrübeyle sabittir inşallah ilerlemez. bi ara bizimki de yeşile dönmüştü, ama ben ciddiye almamıştım normaldir diyerek :44:
mandalina allerjenmiş canm şu an verilmemeliymiştattırdım ya o salaklığıda yaptım, mandalina ayıptır söylemesi. dudağına sürdüm ama o bile yetti.
güzel tarif etmişsin ayrıca milupanın devam sütü ve pirinç unu karışık hazır kaşık mamasıda varMuhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.
Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.
Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
anne sütü de veriyorum sabahtan akşama kadar anne sütü alıyor gece uyutmadan önce 90 ml aptamil veriyorum eğer tam yetmezse akşam 6-7 gibi 30 yada 60 ml daha veriyorum gece uyanınca yine beni emiyorMuhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.
Malzemeler:
1 su bardağı su (200 ml)
3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
benim dr un söylediği mama alanlar 4 aylk anne sütü ve mama karışık kullananlar 5 aylık sadece anne sütü alanlar 6 aylıkken ek gdaya başlyorlar
ek gıda konusunda en doğru ne verebilirimide ağustos anneleri topiğinden takip etmeni öneririm
tşk ederim canım o zaman ben bi 20 gün daha bekleyim kaşık maması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?