mandalina allerjenmiş canm şu an verilmemeliymiş
güzel tarif etmişsin ayrıca milupanın devam sütü ve pirinç unu karışık hazır kaşık mamasıda var
biliyorumbazı bilgileri unutuyor insan bşir daha töööbe
damlapal
kızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız
bayanstres
kızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız
ayı,boyu ve kilosu ne kadar
Aynen öyle oluyor canım bizdede öyle ne zaman güzel uyuyor desem bir huysuz oluyor hayırlısıbişey hakkında konuşunca hemen bozulur ya nedense. geçen gün hiç kaka sorunu yaşamadık dedim ve oğlum 2 gündür kaka yapmadı. bugün 3.gün zeytinyağı falan içirsem mi acaba.
bi de çok kusuyo son günlerde emdikten sonra önceki emdiklerini peynir yapıp aynen çıkarıyor. sanırım mideden bağırsağa bişey gitmiyo bu yüzden.
Gecmis olsun canımya ne şans oğumun poposu anus kenarlar pişmeye başlamış dün sabaha karşıda yeşil ishal olmuş mukuslu üşüttmüş olabilirmiyim diye nöbetçi bir doktor arkadaşı aradım. bişi tattırdıysan yapar dedi.. kokladım kokusu da yok bugün yine mukuslu ama normal rengine dönüyor.. yaw çocuğuma nazar değdirdim:44:
şükür ben doğumumdan 1ay sonra gördüm yani 4aydir geliyor biraz rötar yapior 2gun ama olsun geliyor ya insanın sisi her gelişinde daha da çok iniyor darısı olmayanlara insaallahkızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız
keşke olsam benimki göbek değil başka bir yaratık inşallah adetten sonra inerbende bunu soracaktım
evet bende olmadımm bikaç gündür olacakmışım gibime geliyor, memelerimde şişiyor ama süt değil, kasıklarım ağrıyor ve göbişime göbiş eklendi sanki
ahh bi olsaydık
ağustos anneleri topiğinden bir link koymuşlardı ordan yaptım ama hatırlamıyorumbende daha olmadım cnm haftaya 4 ay olacak ama daha tık yok..ya bişey sorucam bu oğlumuz büyüyor falan yazıyor onu nerden yaptınız<
yok olmamş neyse bi daha araştırrmhttp://lb1f.lilypie.com/8m1Fp2.png
bumuyduki acaba
Selam kızlar biz huggies 3 numara kullanıyoruz başta bir kaç marka denedik ama prenses bu markayı sevdi krem olarak nivea pişik kremi kullanıyoruz.
Aşıya gidince sağlık ocağından demir damlası verdiler günde 9 tane diye kokusu çok kötü kızım içerken zorlanıyor.
Doktora kontrole götürdüğümüzde 6 aylıktan önce gerek yok dedi.
Bu nasıl iş biri veriyor diğeri gerek yok diyor.
Siz demir ilacı kullanmaya başladınız mı ?
Sağlık ocağından kontrollerde d vitamini için monovit d verdiler günde 4 damla
demir için ise ferra sanol günde 9 damla
sizlerde durum ne ?
arkadaşlar bebek sayacını buldum ama sayfama nasıl eklıycem tarif edecek olan varmı
biz daha aşıya gitmedik, 9 gün sonra gidicez. monovit kullanıyorz günde 3 damlai. prospektüsünde 4 ila 8 damla arası yazıyor. ben de anlamadım gitti...
bizimki de beğenmezse ferro sanol damlasını, başka bi damla kullansak nasıl olur acaba ? o damlayı hiç bi bebek sevmiyormuş da...:44:
bi de kilosuna göre değil mi , mesela 9 kiloya 9 damla gibi
48ve58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?