2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız

ben oluyorum canım...bu ay tam günümde olacak mıyım bakalım, geçen ay 30 gün geçince olmuştum da...

damlapal,
sütün gayet yetiyor işte, ek gıda için neden acele ediyorsun? nerdeyse yüzde 80 anne sütü alıyor bebişin ne güzel benimki sadece gece 2 kez emiyor uyanmadan, e zaten geceleri metabolizmaları zayıfladığı için acıkmıyolar, sabahtan akşama dek emzirdikten sonra 4er ölçek mama veriyorum... bayağı mamacı yani benimki

kızlar adet olamıyannz var mı ben doğum yapal 4.5 ay oldu hala yok fakat 2 haftadır belim kasıklarım ve bütün kemiklerim çok ağryor siz ne durumdasınız

bende bunu soracaktım
evet bende olmadımm bikaç gündür olacakmışım gibime geliyor, memelerimde şişiyor ama süt değil, kasıklarım ağrıyor ve göbişime göbiş eklendi sanki
ahh bi olsaydık

bende daha olmadım cnm haftaya 4 ay olacak ama daha tık yok..ya bişey sorucam bu oğlumuz büyüyor falan yazıyor onu nerden yaptınız<

Aynen öyle oluyor canım bizdede öyle ne zaman güzel uyuyor desem bir huysuz oluyor hayırlısı
Gecmis olsun canım
Annelerin nazarı çok değiyor bol bol oku
şükür ben doğumumdan 1ay sonra gördüm yani 4aydir geliyor biraz rötar yapior 2gun ama olsun geliyor ya insanın sisi her gelişinde daha da çok iniyor darısı olmayanlara insaallah

benimde bu 2. kere adet oluşum ama günleri şaşırıyo nedense 10 gün önce oldum bu ay belki daha sonra düzene girer. bazen uzun süre adet olmayabiliyormuşsun

Selam kızlar biz huggies 3 numara kullanıyoruz başta bir kaç marka denedik ama prenses bu markayı sevdi krem olarak nivea pişik kremi kullanıyoruz.
Aşıya gidince sağlık ocağından demir damlası verdiler günde 9 tane diye kokusu çok kötü kızım içerken zorlanıyor.
Doktora kontrole götürdüğümüzde 6 aylıktan önce gerek yok dedi.
Bu nasıl iş biri veriyor diğeri gerek yok diyor.
Siz demir ilacı kullanmaya başladınız mı ?
Sağlık ocağından kontrollerde d vitamini için monovit d verdiler günde 4 damla
demir için ise ferra sanol günde 9 damla
sizlerde durum ne ?

bende bunu soracaktım
evet bende olmadımm bikaç gündür olacakmışım gibime geliyor, memelerimde şişiyor ama süt değil, kasıklarım ağrıyor ve göbişime göbiş eklendi sanki
ahh bi olsaydık
keşke olsam benimki göbek değil başka bir yaratık inşallah adetten sonra iner
bende daha olmadım cnm haftaya 4 ay olacak ama daha tık yok..ya bişey sorucam bu oğlumuz büyüyor falan yazıyor onu nerden yaptınız<
ağustos anneleri topiğinden bir link koymuşlardı ordan yaptım ama hatırlamıyorum hatırlarsam tarif ederim

biz daha aşıya gitmedik, 9 gün sonra gidicez. monovit kullanıyorz günde 3 damlai. prospektüsünde 4 ila 8 damla arası yazıyor. ben de anlamadım gitti...
bizimki de beğenmezse ferro sanol damlasını, başka bi damla kullansak nasıl olur acaba ? o damlayı hiç bi bebek sevmiyormuş da...:44:
bi de kilosuna göre değil mi , mesela 9 kiloya 9 damla gibi

Sor öğren bakalım kilosuna göre olsa bizim kız 6 kilo 6 damla derdi sağlık ocağındaki hemşire kokusu gerçekten kötü ama en etkili olanıda bu demişti doktor .

o bütün damlalarda öyle yazıyor sanıyorum ki hiç güneş göremeyen çocuklar için turk standarlarına uymuyor. sen doktor ne derse onu yap.. bizimkide monovit d nin tafını sevmiyor ben kaşıkla veriyorum kucağımda arkasındanda memeyi tıkıyorum ağzına oluyor bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…