evet arkadaşım oluşturdum ama bu kodu nereye yapıştırıcamda bu mesaj sayfasında görünecek onu arıyorum bulamadımsayaç ekleme sitesine girip linki oluşturabildin mi?
evet arkadaşım oluşturdum ama bu kodu nereye yapıştırıcamda bu mesaj sayfasında görünecek onu arıyorum bulamadım
tşk arkadaşım başardımtamm ben sana resimle anlatacağım biraz beklersen
tşk arkadaşım başardım
oldu görünüyor şimdi
azim işte
nasilsiniz hanimlar ve tatlimi tatli bebisler?
biz iyiiz dün gece hafif bir ates gecirdik bu asimizdan sonra ilk atesimizdi ALLAHTAN cok cikmadi hemen surubunu verdim simdi uyuyor melegim salincaginda birde size bakayim dedim sizlerde umarim keyfler ve bebisler iyidir insaallah
nasilsiniz hanimlar ve tatlimi tatli bebisler?
biz iyiiz dün gece hafif bir ates gecirdik bu asimizdan sonra ilk atesimizdi ALLAHTAN cok cikmadi hemen surubunu verdim simdi uyuyor melegim salincaginda birde size bakayim dedim sizlerde umarim keyfler ve bebisler iyidir insaallah
tşk senin yardımınla oldu yinede senin profiline baktım öyle buldum yapıştıracagım yeri bende emziriyorum kızımı oyalamaya çalışıyorum evet baya zor.Tüh okadar uğraştım yaa
bebişlerinize akşam sabit uyku saati sağlayabildinizmi
bizimde aşomız yaklaşyor. benim bebekte biraz ishal.. onun dışında iyi çok şükür bende iyim
siz nasılsınız geçmiş olsun bu arda
9 da uyuyor genelde kızım sonra ben saat kurup 2-3 saatte bir emziriyorum.ama saati 8 e çekmek istiyorum biraz zorSağlamıştımmm ki bozuldu gazı yüzünden.. gerçi 3 saatte bir emen çocuğun sabit uykusunu sağlaması beklenemez ama tez zamanda sağlamak ümidi ile..
sağlık ocağında hemşire pek kimse yaptırmıyor bende olsam yaptırmam gerek yok dedi yaptırmadım bendeHerkes benim gibi herhalde bir kucağında çocuk ezrior bir yandan nette :))
bu arada rotavirus aşısı yaptıran var mı? 2 dozluk ve 3 dozluk diye 2ye ayrılıyor.. rotateq ve rotavirus.. yaptıran var mı?
tskler sizede gecmis olsun insaallah cabucak gecer üsüttümü? :44:
benim kizim 10 dediginde yatardi gecenlerde misafir vardi ve üsüttümüstü ozaman biraz huysuzluk yasayip saatimizi sasirip gece 1 e kadar oturuyorduk ama eski halimize geri dönüyoruz maasallah bu aralar en gec 11 dedimmi uykuya gidiyoruzbebişlerinize akşam sabit uyku saati sağlayabildinizmi
doktora sordum yaptirsanizda olur yaptirmasanizda olur bizde yaptirmadik zaten birazda gec kalmissiz onu tam vaktinde yaptirmak lazimHerkes benim gibi herhalde bir kucağında çocuk ezrior bir yandan nette :))
bu arada rotavirus aşısı yaptıran var mı? 2 dozluk ve 3 dozluk diye 2ye ayrılıyor.. rotateq ve rotavirus.. yaptıran var mı?
benim kizim 10 dediginde yatardi gecenlerde misafir vardi ve üsüttümüstü ozaman biraz huysuzluk yasayip saatimizi sasirip gece 1 e kadar oturuyorduk ama eski halimize geri dönüyoruz maasallah bu aralar en gec 11 dedimmi uykuya gidiyoruz
sizde durumlar nasil ?
doktora sordum yaptirsanizda olur yaptirmasanizda olur bizde yaptirmadik zaten birazda gec kalmissiz onu tam vaktinde yaptirmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?