2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam eylül anneleri ..
ben kızımın poposuna pamuk ve su kullanıyorum sadece ilk başlarda tülbentle siliyordum çok zor oldu pamuğa geçtim pamuğu sıcak su ile ıslıyorum sıktırıp kavanoza koyuyorum ağzını kapıyorum kurumuyo pamuk çok pratik oluyor pişikte olmadı şükür birde sildikten sonra tülbentle kuruluyorum poposunu ..

nasilsiniz hanimlar ve tatlimi tatli bebisler?
biz iyiiz dün gece hafif bir ates gecirdik bu asimizdan sonra ilk atesimizdi ALLAHTAN cok cikmadi hemen surubunu verdim simdi uyuyor melegim salincaginda birde size bakayim dedim sizlerde umarim keyfler ve bebisler iyidir insaallah

geçmiş olsun canım bu aşı olayı çok zor gerçekten de ama sağlıkları için mecburi.

bizimde aşomız yaklaşyor. benim bebekte biraz ishal.. onun dışında iyi çok şükür bende iyim
siz nasılsınız geçmiş olsun bu arda

Herkes benim gibi herhalde bir kucağında çocuk ezrior bir yandan nette :))

bu arada rotavirus aşısı yaptıran var mı? 2 dozluk ve 3 dozluk diye 2ye ayrılıyor.. rotateq ve rotavirus.. yaptıran var mı?

bu arada rotavirus aşısı yaptıran var mı? 2 dozluk ve 3 dozluk diye 2ye ayrılıyor.. rotateq ve rotavirus.. yaptıran var mı?
sağlık ocağında hemşire pek kimse yaptırmıyor bende olsam yaptırmam gerek yok dedi yaptırmadım bende

bebişlerinize akşam sabit uyku saati sağlayabildinizmi
benim kizim 10 dediginde yatardi gecenlerde misafir vardi ve üsüttümüstü ozaman biraz huysuzluk yasayip saatimizi sasirip gece 1 e kadar oturuyorduk ama eski halimize geri dönüyoruz maasallah bu aralar en gec 11 dedimmi uykuya gidiyoruz
sizde durumlar nasil ?

doktora sordum yaptirsanizda olur yaptirmasanizda olur bizde yaptirmadik zaten birazda gec kalmissiz onu tam vaktinde yaptirmak lazim

bende tek benim sanıyordum emzirip yazan:)
buradaki yazılanları okuyunca tek değilim diyorum hep mutlu oluyorum
offf şuu aşıyı mememe yapsalar ya direkt bebem alsa ateşi de ben alayım

aynen 3 ay dolmadan ben yaptırmayı kendim istemedim rotairus çok tehlikeli ama gereksiz yere dışarı çıkarmazsa rotaviruslu bir kişi ile aynı havayı solumazsa hiçbir yerden geçmiyor.. o aşı ağızdan alınan bir sıvıdır ve riskleri var şöyleki 140tl verip alıorsun doktor ağzına damlatıroy o ara kusarsa parada aşıda çöğpe gitmiş oluyor heleke tam kusma ayındalarsa uyazık olacak :)) birde aşıyı olupta rotavirus kapan hstalar tanıyorum.. birz daha hafif atatıyorlar... sonuç itibari ile Allahım bebeklerimizi korusun viral hastalıklar süründürür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…