2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim 10 30 dan sonra her an :)) 12 ye kadar yolu var gece
bende yarın uğraşırım artık o takvimden bende istiyorum yarına:) mızmız böcüğüm devrede yine izin yok

bende tek benim sanıyordum emzirip yazan:)
buradaki yazılanları okuyunca tek değilim diyorum hep mutlu oluyorum
offf şuu aşıyı mememe yapsalar ya direkt bebem alsa ateşi de ben alayım

bende eskiden senin gibi düşünüyordum sonra dedimki ben hasta olursam bu çocukla kim ilgilenecek... kim emzirecek sonra dedim ki en iyisi bende oğlumda hasta olmasın

kokmuyor ama yeşil mukuslu yediğim bişi dokundu sanırım

hmm gecmis olsun emzirdigim zaman bende disarda beklemis hosaf icimsim bir degisiklik farketmedim yani tadi vs degisik degildi ama demekki cok disarida kalmis benimde kizim ozaman ishal olmusdu yavrum gecer insaallah gecmis olsun tekrar

öyle canim ALLAHIM CÜMLESIN BEBISLERINI BIZIMKILERIDE KORUSUN INSAALLAH Amin :)

bende eskiden senin gibi düşünüyordum sonra dedimki ben hasta olursam bu çocukla kim ilgilenecek... kim emzirecek sonra dedim ki en iyisi bende oğlumda hasta olmasın

evet haklısn aslında ..
haftasonu kırgınlık vardı eşime sevk al gitme demiştim yok kimi kimsemm

ben bu cocugu uyutma konusunda basarısızım bugun 2 kez 20 dk uyudu hala uyanık ve şuanda uyumamak için direnıyo yıne bende uyumıcak babası 45 dk ugrascak oyle uyucak.. 2 aydır gunduzlerı sadece 5-10 dk uyuo hep bi huysuzoluk hep bi ağlama .. sorun ne nerde yanlış yapıorum komşularım geldı buaksam karnı doymuo ondan uyumuo gece barı mama ver dıolar ayy çıldırmak uzereyım hergece bu saatte pilim bitio

aç olduğunu çok rahat anlarsı çişinden kakasından aranmasından.. en basiti mesela parmağını yanağına götür, eğer kapmaya çaışıyorsa doymamıştır çişini 5-6 dan az yapıyorsa doymuyordur

bizim doktorda yaptırmanızı öneririm dedi. 2 dozluk olanı yaptıracağız. ilk doz 3.ay kontrolünde yapıldı. ikinci doz 5. ay kontrolünde yapılacak. bizde uyku düzeni oturtamadık hala. 1 haftadır 10 gibi uyuyordu. ama biz 2 gecedir geziyoruz. yerine yatırırken uyanıyor. o yüzden yine şaştı. şimdi ben yazıyorum. babası uyutmaya çalışıyor:)

bizim saatler aşağı yukarı oturdu sayılır sabah 9.30-10.30 arası uyanıyor 11.00-11.30 gibi uyuyor eğer ayağımdan bırakırsam yarım saat 45dk ama ayağımda uyursa 2 saat kadar uyuyor 3.00-4.00 gibi geri uyuyor yani 2 saat uyanık 1 saat uyuyor gece de 10.30 dan sonra 12.30 a kadar yolu var ne zaman gönlü olursa gece de 1 yada 2 defa uyanıyor

evet bir de kg alımına bakıorum işte geçen ay 550 gr bu ay da 600 gr civarı almış demekki anne sütü yetıor dr. um da ek goda ya da mama ver demıor .. ne yapıcam bilmiorum

Böyle zamanlar olabiliyor canım sıkma canını belki bebisin kucakta sallanmak istemiyor beşiğinde sallamayi denedinmi hiç ? Benim kızımda 2ay boyunca hep kucaktaydi kucağının dısında hiç bir yerde uyumazdi sonra bir salıncak aldık kurtarıcım resmen şimdi kucakta uyumuyor o salıncakta oyalanıp uyuyor ilk basta sevmeyebilir ama sonra alışıyor bizde öyleydi yani daha oncede paylaşmıştım salıncağı tavsiye ederim belki faydasını görürsün ben her türlü faydasını görüyorum mutfakta yemek yaparken yerken temizlik yaparken mamayida sütün yetiyorsa hiç verme bir doktoruna danis ama kilo alınışa iyise gerek yok böyle dönemler oluyor bebislerde bizdede oluyor Allahım eksikliklerini göstermesin bizede güç kuvvet versin ki veriyor kime bukadaar anlayisli ve sabırlı davranırız şahsen ben bunu bir bebeğime yaparım

Son düzenleme:
canm neden saat kurup uyanyorsun artık sabaha kadar aç kalsalar bile sorun değilmiş
zaten acıkınca uyantp ağlıyorlar

gece daha çok emzirmeye çalışıyorum biraz kilo alsın diye 3 aylık 5.1 kiloydu 600 gr almıştı bu daha azalırsa mamaya başlamak zorunda kalmak istemiyorum.gün içindede 1.5-2 saatte bir emziriyorum

gece daha çok emzirmeye çalışıyorum biraz kilo alsın diye 3 aylık 5.1 kiloydu 600 gr almıştı bu daha azalırsa mamaya başlamak zorunda kalmak istemiyorum.gün içindede 1.5-2 saatte bir emziriyorum
bide canm yediklerimize dikkat edersekte sütün kalitesi artıyor yani rejim yok
benimkide 4 ay kontrolünde 500gr almıştı dr mamayı çoğalt dedi ama ben aynı kafamdan gidiyorum
benim sütüm az ama yememe çok dikkat ettiğim için yaryor bazı insanlarında sütü çok ama bebeğe kilo aldırmıyor

ay bide insanlar cok uzerime gelıo anne sütü doyurmazmış .. mama gibi tok tutmazmışş.. çok biliolar anne sütünün faydaları hk bişey bildiklerini sanmıyorum .. ÖYle cok soyluolarki bunu vır vır insan doğru bildiğinden tereddüte düşüo.. cnm salıncağı birinden daha duydum eşime bi söyliyim bakalım duruma göre alalım olmadı belki uyur bir umut :)

katılıyorum lafına
sütüm benimde az sürekli emmek istiyor bebem her ay 600 civarı alıyor ama olsun kilosuna takmıyorum ben önemli olan bebğime yaraması
sadece 2. ay 900 gr. aldı
bide ben çözümü kendimce bulldum gece saat kuruyordum 4- 5saat sonra emziriyordum artık kurmuyorum kendisi açıkınca ağlıyor böylece gündüze sütüm kalıyor

slm kızlarr. bız kuzumlaa 4,5 ayı devırdıkk zaman cabuk gecıo.. uyku sorunu cok yasamadık onudaa uykusu gelene kadar bekledıgım ıcın ona yoruyorumm.. zorla uyutmaya calıssamm mızıldıoo zaten canı ıstedıgı zzaman 5 dk ıcınde sızıp kalıoo sızede bunu tavsıye ederımm

alla alla ne insanlar bak şimdi kızdım onlara kim der ya anne sütü doyurmaz diye
ayyy olurmu süt gibisi mi var mama ne ya süt varken az da olsa emsin yeter.
canım sen onlara takkma öyle düşünen kiişilerden de uzak dur çünkü sütü arttıran unsurlardan biri de moraldir kendimden biliyorum
ağzı olan konuşuyor
oyüzden mi mama alan çocuk hemen çıkarır kusar evet şişer ama boştur puftur o
mamayı hiç bir anne vermek istemez herhalde sütü old. taktirde

benim kızım yaklaşık 2 aydır o şekilde.. akşam uyutmak işkence benim için resmen.. akşam olmasını istemiyorum artık.. çok uykusu oluyor ama 2 saat boyunca sürekli ağlıyor uyumuyor...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…