bende tek benim sanıyordum emzirip yazan:)
buradaki yazılanları okuyunca tek değilim diyorum hep mutlu oluyorum
offf şuu aşıyı mememe yapsalar ya direkt bebem alsa ateşi de ben alayım
kokmuyor ama yeşil mukuslu yediğim bişi dokundu sanırım
aynen 3 ay dolmadanben yaptırmayı kendim istemedim rotairus çok tehlikeli ama gereksiz yere dışarı çıkarmazsa rotaviruslu bir kişi ile aynı havayı solumazsa hiçbir yerden geçmiyor.. o aşı ağızdan alınan bir sıvıdır ve riskleri var şöyleki 140tl verip alıorsun doktor ağzına damlatıroy o ara kusarsa parada aşıda çöğpe gitmiş oluyor heleke tam kusma ayındalarsa uyazık olacak :)) birde aşıyı olupta rotavirus kapan hstalar tanıyorum.. birz daha hafif atatıyorlar... sonuç itibari ile Allahım bebeklerimizi korusun viral hastalıklar süründürür..
bende eskiden senin gibi düşünüyordum sonra dedimki ben hasta olursam bu çocukla kim ilgilenecek... kim emzirecek sonra dedim ki en iyisi bende oğlumda hasta olmasın
canm neden saat kurup uyanyorsun artık sabaha kadar aç kalsalar bile sorun değilmiş9 da uyuyor genelde kızım sonra ben saat kurup 2-3 saatte bir emziriyorum.ama saati 8 e çekmek istiyorum biraz zor
ben bu cocugu uyutma konusunda basarısızımbugun 2 kez 20 dk uyudu hala uyanık ve şuanda uyumamak için direnıyo yıne bende uyumıcak babası 45 dk ugrascak oyle uyucak.. 2 aydır gunduzlerı sadece 5-10 dk uyuo hep bi huysuzoluk hep bi ağlama .. sorun ne nerde yanlış yapıorum komşularım geldı buaksam karnı doymuo ondan uyumuo gece barı mama ver dıolar ayy çıldırmak uzereyım hergece bu saatte pilim bitio
benim kizim 10 dediginde yatardi gecenlerde misafir vardi ve üsüttümüstü ozaman biraz huysuzluk yasayip saatimizi sasirip gece 1 e kadar oturuyorduk ama eski halimize geri dönüyoruz maasallah bu aralar en gec 11 dedimmi uykuya gidiyoruz
sizde durumlar nasil ?
doktora sordum yaptirsanizda olur yaptirmasanizda olur bizde yaptirmadik zaten birazda gec kalmissiz onu tam vaktinde yaptirmak lazim
benim kizim 10 dediginde yatardi gecenlerde misafir vardi ve üsüttümüstü ozaman biraz huysuzluk yasayip saatimizi sasirip gece 1 e kadar oturuyorduk ama eski halimize geri dönüyoruz maasallah bu aralar en gec 11 dedimmi uykuya gidiyoruz
sizde durumlar nasil ?
aç olduğunu çok rahat anlarsı çişinden kakasından aranmasından.. en basiti mesela parmağını yanağına götür, eğer kapmaya çaışıyorsa doymamıştır çişini 5-6 dan az yapıyorsa doymuyordur
ben bu cocugu uyutma konusunda basarısızımbugun 2 kez 20 dk uyudu hala uyanık ve şuanda uyumamak için direnıyo yıne bende uyumıcak babası 45 dk ugrascak oyle uyucak.. 2 aydır gunduzlerı sadece 5-10 dk uyuo hep bi huysuzoluk hep bi ağlama .. sorun ne nerde yanlış yapıorum komşularım geldı buaksam karnı doymuo ondan uyumuo gece barı mama ver dıolar ayy çıldırmak uzereyım hergece bu saatte pilim bitio
canm neden saat kurup uyanyorsun artık sabaha kadar aç kalsalar bile sorun değilmiş
zaten acıkınca uyantp ağlıyorlar
bide canm yediklerimize dikkat edersekte sütün kalitesi artıyor yani rejim yokgece daha çok emzirmeye çalışıyorum biraz kilo alsın diye 3 aylık 5.1 kiloydu 600 gr almıştı bu daha azalırsa mamaya başlamak zorunda kalmak istemiyorum.gün içindede 1.5-2 saatte bir emziriyorum
Böyle zamanlar olabiliyor canım sıkma canını belki bebisin kucakta sallanmak istemiyor beşiğinde sallamayi denedinmi hiç ? Benim kızımda 2ay boyunca hep kucaktaydi kucağının dısında hiç bir yerde uyumazdi sonra bir salıncak aldık kurtarıcım resmen şimdi kucakta uyumuyor o salıncakta oyalanıp uyuyor ilk basta sevmeyebilir ama sonra alışıyor bizde öyleydi yani daha oncede paylaşmıştım salıncağı tavsiye ederim belki faydasını görürsün ben her türlü faydasını görüyorum mutfakta yemek yaparken yerken temizlik yaparken mamayida sütün yetiyorsa hiç verme bir doktoruna danis ama kilo alınışa iyise gerek yok böyle dönemler oluyor bebislerde bizdede oluyor Allahım eksikliklerini göstermesin bizede güç kuvvet versin ki veriyor kime bukadaar anlayisli ve sabırlı davranırız şahsen ben bunu bir bebeğime yaparım
bide canm yediklerimize dikkat edersekte sütün kalitesi artıyor yani rejim yok
benimkide 4 ay kontrolünde 500gr almıştı dr mamayı çoğalt dedi ama ben aynı kafamdan gidiyorum
benim sütüm az ama yememe çok dikkat ettiğim için yaryor bazı insanlarında sütü çok ama bebeğe kilo aldırmıyor
ay bide insanlar cok uzerime gelıo anne sütü doyurmazmış .. mama gibi tok tutmazmışş.. çok biliolar anne sütünün faydaları hk bişey bildiklerini sanmıyorum .. ÖYle cok soyluolarki bunu vır vır insan doğru bildiğinden tereddüte düşüo.. cnm salıncağı birinden daha duydum eşime bi söyliyim bakalım duruma göre alalım olmadı belki uyur bir umut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?