Eki Görüntüle 607401 bilge ece'm
slm kızlarr. bız kuzumlaa 4,5 ayı devırdıkk zaman cabuk gecıo.. uyku sorunu cok yasamadık onudaa uykusu gelene kadar bekledıgım ıcın ona yoruyorumm.. zorla uyutmaya calıssamm mızıldıoo zaten canı ıstedıgı zzaman 5 dk ıcınde sızıp kalıoo sızede bunu tavsıye ederımm
maşallahkızlar bayağı uslu demek ki benimki uykusu olduğu halde uyumuyor ağlıyor.
dıslerı rahatsız edebılır cnm tukurugu cok fazlamı ..
ben bu cocugu uyutma konusunda basarısızımbugun 2 kez 20 dk uyudu hala uyanık ve şuanda uyumamak için direnıyo yıne bende uyumıcak babası 45 dk ugrascak oyle uyucak.. 2 aydır gunduzlerı sadece 5-10 dk uyuo hep bi huysuzoluk hep bi ağlama .. sorun ne nerde yanlış yapıorum komşularım geldı buaksam karnı doymuo ondan uyumuo gece barı mama ver dıolar ayy çıldırmak uzereyım hergece bu saatte pilim bitio
yok olmamş neyse bi daha araştırrm
ayyynnneneeeennnn cnm....bu uyku düzenini kesinlikle ayarlayamıyorum. gündüz uykusu çok az. uzun süreli hiiççç uyumuyor. geceleri 1 de yatınca erken uyudu diyorum.maalesef beceremiyorum. kucakta, beşikte ayakta her şekilde çalışıyorum.geceleri de 2 saatte bir kalkıyor.sütüm yetiyor bence. sadece biraz cimcime kızım:))) bu da benim minik tosbağam:))) maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 607771
ayyynnneneeeennnn cnm....bu uyku düzenini kesinlikle ayarlayamıyorum. gündüz uykusu çok az. uzun süreli hiiççç uyumuyor. geceleri 1 de yatınca erken uyudu diyorum.maalesef beceremiyorum. kucakta, beşikte ayakta her şekilde çalışıyorum.geceleri de 2 saatte bir kalkıyor.sütüm yetiyor bence. sadece biraz cimcime kızım:))) bu da benim minik tosbağam:))) maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 607771
merhaba anneler...
kızlarınız çook tatlı maşallah ,nazar değmesin :)))))))))))))))))) bazen smileylere tıkladığımda çıkmıyolar,nazar boncuğu ekleyemedim o yüzden
rotavirüs aşısı bne de yaptırmadım doğrusu, inşallah bişeycik olmaz bebeklerimize...
uyku düzeni bizim de oturdu allaha şükür. gece 12de uyur,5te bi uyanır emer, 7de uyanır emer. 9da beraber uyanırız, ben yürüyüş yaptığım odaya götürürüm sonra, benle durur, uyur kalır beni izlerken, 10.30 11.30 arası. öğledn sonra 1 kez gene uyur 1 ssat en az, akşam uyur en az 1 saat 7-9 arası. böyle bakalım n eolur. kız annesiyim, kızlarınki daha düzenli olabilir,haklısınız. erkekelrin gaz sorunu fazla oluyormuş...
fazla canım ....bu topikte gördüğüm kadarıyla kız bebeklerin uyku düzeni daha iyi de ondan kızlar uslu dedim tabi ki cinsiyet fark etmez ama.umarım bizde bir gün oturtucaz düzeni.
bende rotavirüsü yaptırmadım doktor şart değil demişti canım,umarım bir şey olmaz.bende zaten sizin kızları okuyunca böyle bir yorum yaptım canım.umarım benim oğlumda düzene girer,yoksa bu halden kurtulamıycam
bıde bısey sorucamm su alltakı cızelgeyı bıturlu yapamadım yardımcı olurmusun bana..
suk suk, ayrıntılı öğrenmek istersen googleye kadınlar kulubü çizelge nasıl yapılır yaz nasıl yapıldığı ayrıntılı anlatılıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?