2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallahkızlar bayağı uslu demek ki benimki uykusu olduğu halde uyumuyor ağlıyor.

dıslerı rahatsız edebılır cnm tukurugu cok fazlamı ..

fazla canım ....bu topikte gördüğüm kadarıyla kız bebeklerin uyku düzeni daha iyi de ondan kızlar uslu dedim tabi ki cinsiyet fark etmez ama.umarım bizde bir gün oturtucaz düzeni.

ayyynnneneeeennnn cnm....bu uyku düzenini kesinlikle ayarlayamıyorum. gündüz uykusu çok az. uzun süreli hiiççç uyumuyor. geceleri 1 de yatınca erken uyudu diyorum.maalesef beceremiyorum. kucakta, beşikte ayakta her şekilde çalışıyorum.geceleri de 2 saatte bir kalkıyor.sütüm yetiyor bence. sadece biraz cimcime kızım:))) bu da benim minik tosbağam:))) maşallah deyin teyzeleri

Son düzenleme:

maşallah çok tatlı bir kız

nazar değmesin kızçene maaşallahhtatlı şeyy

merhaba anneler...
kızlarınız çook tatlı maşallah ,nazar değmesin :)))))))))))))))))) bazen smileylere tıkladığımda çıkmıyolar,nazar boncuğu ekleyemedim o yüzden

rotavirüs aşısı bne de yaptırmadım doğrusu, inşallah bişeycik olmaz bebeklerimize...

uyku düzeni bizim de oturdu allaha şükür. gece 12de uyur,5te bi uyanır emer, 7de uyanır emer. 9da beraber uyanırız, ben yürüyüş yaptığım odaya götürürüm sonra, benle durur, uyur kalır beni izlerken, 10.30 11.30 arası. öğledn sonra 1 kez gene uyur 1 ssat en az, akşam uyur en az 1 saat 7-9 arası. böyle bakalım n eolur. kız annesiyim, kızlarınki daha düzenli olabilir,haklısınız. erkekelrin gaz sorunu fazla oluyormuş...

bende rotavirüsü yaptırmadım doktor şart değil demişti canım,umarım bir şey olmaz.bende zaten sizin kızları okuyunca böyle bir yorum yaptım canım.umarım benim oğlumda düzene girer,yoksa bu halden kurtulamıycam

fazla canım ....bu topikte gördüğüm kadarıyla kız bebeklerin uyku düzeni daha iyi de ondan kızlar uslu dedim tabi ki cinsiyet fark etmez ama.umarım bizde bir gün oturtucaz düzeni.

ozaman dısler gelıo annesı.. benım ve esımın dıslerı 6 ayda cıkmıs meselaa genetık de erken varsa benzeyebılırr.. hayırlısıylaa bır atlatsak sunlarıda.. cok sıkıntılı gecıo cunkıı hıc kıyamıyorumyavrumaa..:2::2:

bıde bısey sorucamm su alltakı cızelgeyı bıturlu yapamadım yardımcı olurmusun bana..

ek gıdaya gecen annısler varmı aranızdaa.. bız sadece mama yıyoruz yavasyavas pure verıyorumm havus suyu v.ss tattırma amaclı ogun olarak deıll henuzz 5 . ayın dolmasını beklıyorumm sımdılık ..

suk suk, ayrıntılı öğrenmek istersen googleye kadınlar kulubü çizelge nasıl yapılır yaz nasıl yapıldığı ayrıntılı anlatılıyor canım.

kızlar,
uzuuuunnn zamandır uğrayamıyrm..nasılsınız ,bebişler nası..
biz aynıyız..yine uyku problemimz var...
henüz ek gıdaya başlamadık,anne sütüyle devam ediyrz..kilo alımımız genelde ayda 500gr oluyo..benim kilolarıda hiç sormayın:)))))))))))

hıı,buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş...hepiniz hoşgeldiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…