2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dogum yapıncaa kımse gelmez oldu demii:26:

Hoşbulduk ben de yeni uyandım oğlumu uyutayım derken uyuyakalmışım bir baktım eşimde bir yerde uyuakalmış hey Allaahım.. bizimde uyku problemimiz şöyle var.. biz yatınca yatıor yada mutlaka emerek uyuyacak.. ötyle amerikan usulu hiç yaşamadım beşiğe koydum mu uyuması falan.. bazen filmlere çok özeniyorum..

kiloya gelince çok hızlı bir şekilde kilo verdim. doğumdan beri fulltime emziriyorum oğlum memeyi çok seviyor zevk için bile emdiği oluyor galiba ondan olsa gerek. ama artık daha fazla vermek istemiyorum bol bol kalorili şeyler yiyorum ama geçen yine bir kilo vermişim. ne yapsam acab

selam
hastaneye gittim bugün,şükür 1. dönemi kapattım,10günlük raporla...2.döneme allah kerim....

kızlar kilolarınız ne durumda, sky arkadaş maşallh vermiş fazla fazla ne güzel ya,çok özendim :))) ben de emziriyorum ama süt olup da emzirince mi gidiyo bu kilolar 5-7 kilo versem eskiye dönücem. yürüyüşe başladım evde, 3 gündür 5er km yürüyorum,1 ayda veririm umarım 4 kilo kadar...

dogum yapıncaa kımse gelmez oldu demii:26:
bazlarımz burdayız sizler yoksunuz
ben niye veremiyorum her haftada alıyorum

tebrikler bende dün baya uğraştım
bu arada benimde simgelerim çalışmıyor ala ala
yapmışsın yapmışsn

bendemi o aletlerden alsam tam 20 kilo fazlam:86: var:111:

birincisi okullar ne zaman tatildi?
ikincisi hamileyken aldığın yağlar süte dönüşüyor süte yardımcı madde öyle öyle gidiyor birde anımsatmakta fayda var genlerinde kilo varsa doğumdan sonra kalıyor. mesela annen, halan teyzen vs. zayıfsa yada içlerinden biri kiloluysa ne yazıkki kilo olabiliyor. bizde btün sülale zayıftı belkide bende ondan zayıfladım ama beli olmaz tabi belkide 2 çocukrt kilom kalabilir.. aslında biraz kalsın yaaa

ben verdim canım hamilelikte 17 kilo almıştım,60 kg layla başladım 77 kg dum şimdi 59 kg yim.bizim yaramaz eritti beni.seninde az kalmış verirsin zamanla inşallah.

bende de koşu bandı var oğlum bi hayli huysuz oldugu için yapamıorum şuan 75 kg um 72 ile hamile kalmıştımm ama 60 a düşmek istiyorummm

hangi alet? koşu bandıysa hiç bir işe yaramıyor

bnm koşu bandı ile hem sıkılaşıp 14 kg vermişliğim var evlenmeden önce ama sonra abur cubur yemek ve bide üstüne hamilelik haraketsizlik 60 kg dum şimdi 75 im koşu bandına günde 30 dk çıkardım yanında da hafif diyet bol su güzel kg vermiştim ..

hadi canımmm vaaaaouww süpermiş bizim kuzen yanlış bişi yapmış olsa gerek

benim kuzenim almıştı ondan 3-4 sene önce hala kullanıyorlar bacakları için kilo vereyim diye ama etkili olmadı pek..

bende de var koşu bandı, hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim ben de. düzenli kullanmak ve yediklerine dikkat etmek gerekiyo.

bu arada kalçayıda sıkılaştırıyor mu ?
dışardaki yürüyüş ya da koşunu yerine canım koşu bandı, bacakları ve kalçayı toparlıyo ama bölgesel sorun için pilates gibi bişeyler yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…