kızlar,
uzuuuunnn zamandır uğrayamıyrm..nasılsınız ,bebişler nası..
biz aynıyız..yine uyku problemimz var...
henüz ek gıdaya başlamadık,anne sütüyle devam ediyrz..kilo alımımız genelde ayda 500gr oluyo..benim kilolarıda hiç sormayın:)))))))))))
hıı,buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş...hepiniz hoşgeldiniz.....
kızlar,
uzuuuunnn zamandır uğrayamıyrm..nasılsınız ,bebişler nası..
biz aynıyız..yine uyku problemimz var...
henüz ek gıdaya başlamadık,anne sütüyle devam ediyrz..kilo alımımız genelde ayda 500gr oluyo..benim kilolarıda hiç sormayın:)))))))))))
hıı,buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş...hepiniz hoşgeldiniz.....
tebrikler bende dün baya uğraştımewt cnmm tsklerrrrrrrrrrrr
ewt cnmm tsklerrrrrrrrrrrr
tebrikler bende dün baya uğraştım
bu arada benimde simgelerim çalışmıyor ala ala
bazlarımz burdayız sizler yoksunuzdogum yapıncaa kımse gelmez oldu demii:26:
ben niye veremiyorum her haftada alıyorumHoşbuldukben de yeni uyandım oğlumu uyutayım derken uyuyakalmışım bir baktım eşimde bir yerde uyuakalmış hey Allaahım.. bizimde uyku problemimiz şöyle var.. biz yatınca yatıor yada mutlaka emerek uyuyacak.. ötyle amerikan usulu hiç yaşamadım beşiğe koydum mu uyuması falan.. bazen filmlere çok özeniyorum..
kiloya gelince çok hızlı bir şekilde kilo verdim. doğumdan beri fulltime emziriyorum oğlum memeyi çok seviyor zevk için bile emdiği oluyor galiba ondan olsa gerek. ama artık daha fazla vermek istemiyorum bol bol kalorili şeyler yiyorum ama geçen yine bir kilo vermişim. ne yapsam acab
yapmışsın yapmışsntebrikler bende dün baya uğraştım
bu arada benimde simgelerim çalışmıyor ala ala
bendemi o aletlerden alsam tam 20 kilo fazlam:86: var:111:selam
hastaneye gittim bugün,şükür 1. dönemi kapattım,10günlük raporla...2.döneme allah kerim....
kızlar kilolarınız ne durumda, sky arkadaş maşallh vermiş fazla fazla ne güzel ya,çok özendim :))) ben de emziriyorum ama süt olup da emzirince mi gidiyo bu kilolar5-7 kilo versem eskiye dönücem. yürüyüşe başladım evde, 3 gündür 5er km yürüyorum,1 ayda veririm umarım 4 kilo kadar...
selam
hastaneye gittim bugün,şükür 1. dönemi kapattım,10günlük raporla...2.döneme allah kerim....
kızlar kilolarınız ne durumda, sky arkadaş maşallh vermiş fazla fazla ne güzel ya,çok özendim :))) ben de emziriyorum ama süt olup da emzirince mi gidiyo bu kilolar5-7 kilo versem eskiye dönücem. yürüyüşe başladım evde, 3 gündür 5er km yürüyorum,1 ayda veririm umarım 4 kilo kadar...
bendemi o aletlerden alsam tam 20 kilo fazlam:86: var:111:
selam
bendemi o aletlerden alsam tam 20 kilo fazlam:86: var:111:
hangi alet? koşu bandıysa hiç bir işe yaramıyor
ne açıdan bi işe yaramıyor
selam
hangi alet? koşu bandıysa hiç bir işe yaramıyor
bende de koşu bandı var oğlum bi hayli huysuz oldugu için yapamıorumşuan 75 kg um 72 ile hamile kalmıştımm ama 60 a düşmek istiyorummm
bnm koşu bandı ile hem sıkılaşıp 14 kg vermişliğim var evlenmeden önce ama sonra abur cubur yemek ve bide üstüne hamilelik haraketsizlik 60 kg dum şimdi 75 imkoşu bandına günde 30 dk çıkardım yanında da hafif diyet bol su güzel kg vermiştim ..
hadi canımmm vaaaaouww süpermiş bizim kuzen yanlış bişi yapmış olsa gerek
benim kuzenim almıştı ondan 3-4 sene önce hala kullanıyorlar bacakları için kilo vereyim diye ama etkili olmadı pek..
bende de var koşu bandı, hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim ben de. düzenli kullanmak ve yediklerine dikkat etmek gerekiyo.bende de koşu bandı var oğlum bi hayli huysuz oldugu için yapamıorumşuan 75 kg um 72 ile hamile kalmıştımm ama 60 a düşmek istiyorummm
bnm koşu bandı ile hem sıkılaşıp 14 kg vermişliğim var evlenmeden önce ama sonra abur cubur yemek ve bide üstüne hamilelik haraketsizlik 60 kg dum şimdi 75 imkoşu bandına günde 30 dk çıkardım yanında da hafif diyet bol su güzel kg vermiştim ..
dışardaki yürüyüş ya da koşunu yerine canım koşu bandı, bacakları ve kalçayı toparlıyo ama bölgesel sorun için pilates gibi bişeyler yapmak lazımbu arada kalçayıda sıkılaştırıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?