2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olurmu canim SIKMA canini canini SIKTIKCA sütün geri kacar yettigi kadar ver ben simdi sirf mama veriyorum ne yazzikki ve inanki keske emzire bilseydim azicik daha yavrumu kimseyi takma deymez cünki bedelini cocuguna sütünü verememekle ödüyorsun zaten vakti gelince doktor sana diyecektir ek gidaya gec diye merak etme

katiliyorum sana canim bende önceden uyumasi icin diretiyordum ama artik kendi vakti gelince zaten yorulup mikirdanarak siziyor benim bi parmagimi tutumak istiyor uyuyyacagi zaman okadar

MAASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM ALLAHIM BAGISLASIN

ek gıdaya gecen annısler varmı aranızdaa.. bız sadece mama yıyoruz yavasyavas pure verıyorumm havus suyu v.ss tattırma amaclı ogun olarak deıll henuzz 5 . ayın dolmasını beklıyorumm sımdılık ..

sade mama verdigim icin ek gidaya gectik artik biz havucla basladik suyuyla sonra püre ve kizim onu agzini sapurdata sapurdata yiyor meyvelerdentatiriyorum cok seviyor meyve püresi vermistim ama vermemem gerekiyormus cok fazla dedi dr. daha biraz erken üstünde 4 aylik yazsada meyve püresi cok verme dedi sebze agrlikli beslenin dedi havu patates ve yagsiz et püresi dedi 5.aydan sonra aksamlaritahilli pürelere gec dedi bakalim azar azar basladik

canm ben ilk doğumumda 4 ay sonra eski halime dönmüştüm çünkü sütüm yoktu mama vermiştim
fakat bu 2. doğumda süt olsun diye iyice süt yapan gıdalara yükleniyorum malum onlarda kalorili
ben normalde bayağı zayıf bir insanım fakat şimdi beni görenler şok geçiriyor ve gülüyorlar şaşkınlıktan 1-2 ay sonra vermeye başlarım inşallah

bende sadece mama verıyorum cnm meyve puresı ve aptamıl tahıl karısımı muhallebı verıyorum ama cok deıll azar azar bende acele etmeme taraftaryıyımm.. bugunn mılupanın organık tazefasulye domatess puresını verdım hıc sevmedı cadı kızım meyvelılerı sevıo cok tuhaf kokuo gercı yememekte haklı yavrumm. uyucagı zaman benımkıde parmagını sokuoo ellınee cunku basından berı emzık tutmadıı.. ben elını cekıp sallayınca uyuyo cok sukur..
o zaman şu emre biraz daha büyüsünde ben plates' e gideyim :s
azonce 5 aylık evlı yazıoduu bende yazıcaktım 3 aylık bebe nasıl oldu dıe neysekıı duzeltmıssınn

bende 17 kg aldımm hepsını dogumdan 2 hafta ıcınde verdım sımdı 2 kg gerı aldımm onudaa verırsem super olur eskı kıyafetlerımm hersey oluoo normal dogumun tek ıı yanı bu olsa gerekk

evet barsakları daha meyvelerin enzimlerini sindirecek kadar gelişmedi mide asidi de öyle.. bu arada 1 yaşından önce çilek ve bal kesinlikle vermiyorsun tattırma bilee.. şimdiden kolay gelsin anneliğin en zevkli kısmına geçmişsin

bende 17 kg aldımm hepsını dogumdan 2 hafta ıcınde verdım sımdı 2 kg gerı aldımm onudaa verırsem super olur eskı kıyafetlerımm hersey oluoo normal dogumun tek ıı yanı bu olsa gerekk
bende 13 kg almistim hepsini 2 hafta icinde verdim sisim varmis herhalde kendime hic almamisim kizim 3800 dogdu herhalde cogu ona gitmis suyudu suyudu derken hepsi gitti sonrada geri 2 kg senin gibi aldim ama benim önümde daha cok yol var daha fazla vermek istiyorum

kızlar 3 gündür sütüm yok oldu mama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum

birşeye mi üzüldün stresmi yaptım unut onları ve eczanelerde satılan keçi boynuzu ye eşim yurdıına gittiğinde benimde sütüm çok azaldı geldiğinde biraz normale döndü (mutluluk hormonları) ve kayısı,muz yiyorum onlar süper yapıyor sütü.. ama keçiboynuzu pekmezini kesinlikle öneririm hem bağışıklık sisteminede iyi geliyor

maşallah çok tatlı bir kız

nazar değmesin kızçene maaşallahhtatlı şeyy

MAASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM ALLAHIM BAGISLASIN
sağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin
kızlar 3 gündür sütüm yok oldu mama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
kısır:)))
ben verdim canım hamilelikte 17 kilo almıştım,60 kg layla başladım 77 kg dum şimdi 59 kg yim.bizim yaramaz eritti beni.seninde az kalmış verirsin zamanla inşallah.
cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlar

aynen oluyor yalnız benim omuzlarım genişlemiş. şimdi kıyafetler daha iyi oturuyor belki sendede oolur yani kemik yapısı değişiyor birazcık

ben de kemik yapısını merak ettim cnm aslında. benim üst bacak var şu an.doğum öncesi kiloma 2,5 kilom kaldı ama pantolon ve eteklerim hala üst bacağımdan geçmiyor. bu 2,5 kilo o kadar farkedermi ki diye düşünüyorum hep:))))

Kalçadan aldığın için kilo orada demekki... 1 kilo olsa farkediyor yalnız bişi soracam ben normal doğum yaptım hala bacak eklem yerlerim acıyor bu kadar uzun sürer mi yaa

sağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin

kısır:)))

cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlar

benimkiler oluyor canım,ben kalçadan pek kilo almamıştım sadece göbek çıkmıştı şimdi hiç yok çok şükür.

gıcık olmakta haklısın hamilelik fotoğrafını gördüm hiçte abartı kalçan yok.böyle moral bozanlara ben de sinir oluyorum.

demekki bu işler böyle arkadaşlar, 20 25 30 kg alan bile vardı belkide kıskandılar ama çok saçma şu bayanların kıskanma psikolojisini hiç anlamam :)

Kalçadan aldığın için kilo orada demekki... 1 kilo olsa farkediyor yalnız bişi soracam ben normal doğum yaptım hala bacak eklem yerlerim acıyor bu kadar uzun sürer mi yaa
evet cnm ben kalçadan da aldım. zaten benim popom çatladı:)))) bi de üst bacak bölgelerim çatladı. göbeğim falan çatlamadı. ben de normal yaptım.eklemlerim ağrımıyor.
benimkiler oluyor canım,ben kalçadan pek kilo almamıştım sadece göbek çıkmıştı şimdi hiç yok çok şükür.
hmm ben kalçadan da almıştım
bana arkadaşlarım bayan kalça diyorlar gıcık oluyorum

ne ayıp
sende normal yapmışsın.bişey soracağım:44::44: benim akıntım ara ara kanlı geliyor. yani tam kan denemez ama şeffaf şekilde.normal mi bilemedim..doktora gitmem lazım sanırım di mi yaaa((

bir de normal doğum yapanlardan ağda yapan oldu mu aranızda ben psikolojik ama yapamadım ama ağda dışındaki şeylerle de rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…