- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
olurmu canim SIKMA canini canini SIKTIKCA sütün geri kacar yettigi kadar ver ben simdi sirf mama veriyorum ne yazzikkiay bide insanlar cok uzerime gelıo anne sütü doyurmazmış .. mama gibi tok tutmazmışş.. çok biliolar anne sütünün faydaları hk bişey bildiklerini sanmıyorum .. ÖYle cok soyluolarki bunu vır vır insan doğru bildiğinden tereddüte düşüo.. cnm salıncağı birinden daha duydum eşime bi söyliyim bakalım duruma göre alalım olmadı belki uyur bir umut :)
katiliyorum sana canim bende önceden uyumasi icin diretiyordum ama artik kendi vakti gelince zaten yorulup mikirdanarak siziyor benim bi parmagimi tutumak istiyor uyuyyacagi zaman okadarslm kızlarr. bız kuzumlaa 4,5 ayı devırdıkk zaman cabuk gecıo.. uyku sorunu cok yasamadık onudaa uykusu gelene kadar bekledıgım ıcın ona yoruyorumm.. zorla uyutmaya calıssamm mızıldıoo zaten canı ıstedıgı zzaman 5 dk ıcınde sızıp kalıoo sızede bunu tavsıye ederımm
MAASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM ALLAHIM BAGISLASINayyynnneneeeennnn cnm....bu uyku düzenini kesinlikle ayarlayamıyorum. gündüz uykusu çok az. uzun süreli hiiççç uyumuyor. geceleri 1 de yatınca erken uyudu diyorum.maalesef beceremiyorum. kucakta, beşikte ayakta her şekilde çalışıyorum.geceleri de 2 saatte bir kalkıyor.sütüm yetiyor bence. sadece biraz cimcime kızım:))) bu da benim minik tosbağam:))) maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 607771
ek gıdaya gecen annısler varmı aranızdaa.. bız sadece mama yıyoruz yavasyavas pure verıyorumm havus suyu v.ss tattırma amaclı ogun olarak deıll henuzz 5 . ayın dolmasını beklıyorumm sımdılık ..
canm ben ilk doğumumda 4 ay sonra eski halime dönmüştüm çünkü sütüm yoktu mama vermiştimbirincisi okullar ne zaman tatildi?
ikincisi hamileyken aldığın yağlar süte dönüşüyor süte yardımcı madde öyle öyle gidiyor birde anımsatmakta fayda var genlerinde kilo varsa doğumdan sonra kalıyor. mesela annen, halan teyzen vs. zayıfsa yada içlerinden biri kiloluysa ne yazıkki kilo olabiliyor. bizde btün sülale zayıftı belkide bende ondan zayıfladım ama beli olmaz tabi belkide 2 çocukrt kilom kalabilir.. aslında biraz kalsın yaaa
bende sadece mama verıyorum cnm meyve puresı ve aptamıl tahıl karısımı muhallebı verıyorum ama cok deıll azar azar bende acele etmeme taraftaryıyımm.. bugunn mılupanın organık tazefasulye domatess puresını verdım hıc sevmedı cadı kızım meyvelılerı sevıoolurmu canim SIKMA canini canini SIKTIKCA sütün geri kacar yettigi kadar ver ben simdi sirf mama veriyorum ne yazzikkive inanki keske emzire bilseydim azicik daha yavrumu kimseyi takma deymez cünki bedelini cocuguna sütünü verememekle ödüyorsun zaten vakti gelince doktor sana diyecektir ek gidaya gec diye merak etme
katiliyorum sana canim bende önceden uyumasi icin diretiyordum ama artik kendi vakti gelince zaten yorulup mikirdanarak siziyor benim bi parmagimi tutumak istiyor uyuyyacagi zaman okadar
MAASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM ALLAHIM BAGISLASIN
sade mama verdigim icin ek gidaya gectik artik biz havucla basladik suyuyla sonra püre ve kizim onu agzini sapurdata sapurdata yiyor meyvelerdentatiriyorum cok seviyor meyve püresi vermistim ama vermemem gerekiyormus cok fazla dedi dr. daha biraz erken üstünde 4 aylik yazsada meyve püresi cok verme dedi sebze agrlikli beslenin dedi havu patates ve yagsiz et püresi dedi 5.aydan sonra aksamlaritahilli pürelere gec dedi bakalim azar azar basladik
azonce 5 aylık evlı yazıoduu bende yazıcaktım 3 aylık bebe nasıl oldu dıe neysekıı duzeltmıssınno zaman şu emre biraz daha büyüsünde ben plates' e gideyim :s
canm ben ilk doğumumda 4 ay sonra eski halime dönmüştüm çünkü sütüm yoktu mama vermiştim
fakat bu 2. doğumda süt olsun diye iyice süt yapan gıdalara yükleniyorum malum onlarda kalorili
ben normalde bayağı zayıf bir insanım fakat şimdi beni görenler şok geçiriyor ve gülüyorlar şaşkınlıktan 1-2 ay sonra vermeye başlarım inşallah
şükrüye nasıl 2 haftada o kadar kiloyu verdün de bakembende 17 kg aldımm hepsını dogumdan 2 hafta ıcınde verdım sımdı 2 kg gerı aldımm onudaa verırsem super olur eskı kıyafetlerımm hersey oluoo normal dogumun tek ıı yanı bu olsa gerekk
bende 13 kg almistim hepsini 2 hafta icinde verdim sisim varmis herhalde kendime hic almamisim kizim 3800 dogdu herhalde cogu ona gitmis suyudu suyudu derken hepsi gitti sonrada geri 2 kg senin gibi aldim ama benim önümde daha cok yol var daha fazla vermek istiyorumbende 17 kg aldımm hepsını dogumdan 2 hafta ıcınde verdım sımdı 2 kg gerı aldımm onudaa verırsem super olur eskı kıyafetlerımm hersey oluoo normal dogumun tek ıı yanı bu olsa gerekk
kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
maşallah çok tatlı bir kız
nazar değmesin kızçene maaşallahhtatlı şeyy
sağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesinMAASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM ALLAHIM BAGISLASIN
kısır:)))kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlarben verdim canım hamilelikte 17 kilo almıştım,60 kg layla başladım 77 kg dum şimdi 59 kg yim.bizim yaramaz eritti beni.seninde az kalmış verirsin zamanla inşallah.
umutluay
aynen oluyor yalnız benim omuzlarım genişlemiş. şimdi kıyafetler daha iyi oturuyor belki sendede oolur yani kemik yapısı değişiyor birazcık
ben de kemik yapısını merak ettim cnm aslında. benim üst bacak var şu an.doğum öncesi kiloma 2,5 kilom kaldı ama pantolon ve eteklerim hala üst bacağımdan geçmiyor. bu 2,5 kilo o kadar farkedermi ki diye düşünüyorum hep:))))
sağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin
kısır:)))
cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlar
bana arkadaşlarım bayan kalça diyorlar gıcık oluyorum
gıcık olmakta haklısın hamilelik fotoğrafını gördüm hiçte abartı kalçan yok.böyle moral bozanlara ben de sinir oluyorum.
evet cnm ben kalçadan da aldım. zaten benim popom çatladı:)))) bi de üst bacak bölgelerim çatladı. göbeğim falan çatlamadı. ben de normal yaptım.eklemlerim ağrımıyor.Kalçadan aldığın için kilo orada demekki... 1 kilo olsa farkediyor yalnız bişi soracam ben normal doğum yaptım hala bacak eklem yerlerim acıyor bu kadar uzun sürer mi yaa
hmm ben kalçadan da almıştımbenimkiler oluyor canım,ben kalçadan pek kilo almamıştım sadece göbek çıkmıştı şimdi hiç yok çok şükür.
bana arkadaşlarım bayan kalça diyorlar gıcık oluyorum
demekki bu işler böyle arkadaşlar, 20 25 30 kg alan bile vardı belkide kıskandılar ama çok saçmaşu bayanların kıskanma psikolojisini hiç anlamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?