- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
evet cnm ben kalçadan da aldım. zaten benim popom çatladı:)))) bi de üst bacak bölgelerim çatladı. göbeğim falan çatlamadı. ben de normal yaptım.eklemlerim ağrımıyor.
hmm ben kalçadan da almıştım
ne ayıp
sende normal yapmışsın.bişey soracağım:44::44: benim akıntım ara ara kanlı geliyor. yani tam kan denemez ama şeffaf şekilde.normal mi bilemedim..doktora gitmem lazım sanırım di mi yaaa((
bir de normal doğum yapanlardan ağda yapan oldu mu aranızdaben psikolojik ama yapamadım ama ağda dışındaki şeylerle de rahat edemiyorum
bu arada kalçayıda sıkılaştırıyor mu ?
olurmu canim SIKMA canini canini SIKTIKCA sütün geri kacar yettigi kadar ver ben simdi sirf mama veriyorum ne yazzikkive inanki keske emzire bilseydim azicik daha yavrumu kimseyi takma deymez cünki bedelini cocuguna sütünü verememekle ödüyorsun zaten vakti gelince doktor sana diyecektir ek gidaya gec diye merak etme
katiliyorum sana canim bende önceden uyumasi icin diretiyordum ama artik kendi vakti gelince zaten yorulup mikirdanarak siziyor benim bi parmagimi tutumak istiyor uyuyyacagi zaman okadar
kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
aksine çokta rahatımbirşeye mi üzüldün stresmi yaptım unut onları ve eczanelerde satılan keçi boynuzu ye eşim yurdıına gittiğinde benimde sütüm çok azaldı geldiğinde biraz normale döndü (mutluluk hormonları) ve kayısı,muz yiyorum onlar süper yapıyor sütü.. ama keçiboynuzu pekmezini kesinlikle öneririm hem bağışıklık sisteminede iyi geliyor
2 gündür yiyorum tık yoksağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin
kısır:))
cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlar
bel kalnlaşıyor ve asla eskisi gibi olmuyorben de kemik yapısını merak ettim cnm aslında. benim üst bacak var şu an.doğum öncesi kiloma 2,5 kilom kaldı ama pantolon ve eteklerim hala üst bacağımdan geçmiyor. bu 2,5 kilo o kadar farkedermi ki diye düşünüyorum hep:))))
geçmişolsun canm ya öksürüyü artarsa bence yarın götür bekletme derimkızlar oğlum buaksam kuru kuru öksürmeye basladı yattıgı odaya kaynar su koydum içine viks atıp başka önerisi olan var mı ? cts e kadar geçmezse dr.a götürücem nezle oldugunda bile böyle öksürmemiştibi de ayagına viks sürüp yün çorap giydiriliyormuş sanırım ama bi yerde zararlı diye okumustum oyuzden onu yapmadım
evet cnm ben kalçadan da aldım. zaten benim popom çatladı:)))) bi de üst bacak bölgelerim çatladı. göbeğim falan çatlamadı. ben de normal yaptım.eklemlerim ağrımıyor.
hmm ben kalçadan da almıştım
ne ayıp
sende normal yapmışsın.bişey soracağım:44::44: benim akıntım ara ara kanlı geliyor. yani tam kan denemez ama şeffaf şekilde.normal mi bilemedim..doktora gitmem lazım sanırım di mi yaaa((
bir de normal doğum yapanlardan ağda yapan oldu mu aranızdaben psikolojik ama yapamadım ama ağda dışındaki şeylerle de rahat edemiyorum
kızlar oğlum buaksam kuru kuru öksürmeye basladı yattıgı odaya kaynar su koydum içine viks atıp başka önerisi olan var mı ? cts e kadar geçmezse dr.a götürücem nezle oldugunda bile böyle öksürmemiştibi de ayagına viks sürüp yün çorap giydiriliyormuş sanırım ama bi yerde zararlı diye okumustum oyuzden onu yapmadım
kızlar oğlum buaksam kuru kuru öksürmeye basladı yattıgı odaya kaynar su koydum içine viks atıp başka önerisi olan var mı ? cts e kadar geçmezse dr.a götürücem nezle oldugunda bile böyle öksürmemiştibi de ayagına viks sürüp yün çorap giydiriliyormuş sanırım ama bi yerde zararlı diye okumustum oyuzden onu yapmadım
mama artıkca tok oldugu ıcın senı emmez.. bıberonn kolayına gelırr .. bızım ole oldu malesef olan sutumm bıttı tukendı.. kv yasadıgım sorunlar ayrıı stresde cok etkıledı..kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
eve geldımm 11 kg gıtmıstı 2 hafta nerdeyse yemek yıyemedımm kan cok kaybettıgım ıcın 1 aylık kan ılacı verdıler oda mıdemı alt ust yaptı.. derkennasıl gıtttı anlamadım uykusuzlukk cabasıı bıtkınlık dıkıss agrısı off off.. herseye deger kızım ıcın ama logusalım cok agır gectı cnmmşükrüye nasıl 2 haftada o kadar kiloyu verdün de bakem
benımdee daha kg vermem lazımm evlendıgımde aldıgım kglar durmakta nasıl olcak bılemıyorummbende 13 kg almistim hepsini 2 hafta icinde verdim sisim varmis herhalde kendime hic almamisim kizim 3800 dogdu herhalde cogu ona gitmis suyudu suyudu derken hepsi gitti sonrada geri 2 kg senin gibi aldim ama benim önümde daha cok yol var daha fazla vermek istiyorum
Bebislerde hic bir sekilde kulanilmasi önerilmiyor cok tehliklei olabilir büyük insan bile bazen rahatsiz oluyor kokusundan kaldiki onlarin hersey cok hassas
ama nette gezinirken bizler icin böyle birseye rastladim öksürügü olanlar bir deneye bilir
Eki Görüntüle 608763
burdaki cocuklar bölümü büyük cocuklar bebeklikten cikan
ayy kızlar yaa bebeğime çizelge yapayım derken hamilelik çizelgeside olmuşşşş nasıl kaldıracağım bilen varmı hamile falan değilim haa
bu alıntıyı yapıştırdığın yerden komple sil snra kaydet bu gider...
canım dediğin gibi yaptım ama olmuyor tarih formata uygun değildir diye uyarı çıkıyor anlamadım detaylı yazarmısın rica etsem
he iyi olduysa proglem yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?