2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde bacaklarımın üst bölgelerinde çatlak var göbeğim hiç çatlamadı tek iz yok.

bu arada kalçayıda sıkılaştırıyor mu ?

sıkılaştırmıştı cnm beni yürüyüş çünkü..

saol cnm evet dr.um ek gıda mama hiçbişi demedi anne sütüne devam inşallahhh

kızlar 3 gündür sütüm yok oldu mama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum

kısır bulgur pilavı boza çörekotu yağı malt içeceği dereotu aklıma bunlar geldi

kızlar oğlum buaksam kuru kuru öksürmeye basladı yattıgı odaya kaynar su koydum içine viks atıp başka önerisi olan var mı ? cts e kadar geçmezse dr.a götürücem nezle oldugunda bile böyle öksürmemişti bi de ayagına viks sürüp yün çorap giydiriliyormuş sanırım ama bi yerde zararlı diye okumustum oyuzden onu yapmadım

aksine çokta rahatım

sağolun kızlar.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın acılarını göstermesin

kısır:))

cnm tüm kilolar verilince eski kıyafetler oluyor mu ben onu merak ediyorum.daha doğrusu eski pantolonlar
2 gündür yiyorum tık yok

bel kalnlaşıyor ve asla eskisi gibi olmuyor

Son düzenleme:
geçmişolsun canm ya öksürüyü artarsa bence yarın götür bekletme derim

adet gördunmu hiç? ben ağda hiç kullanmıyorum bir de sağlıklı görmuyorum yani kendi düşüncem tabi.. fazla kıl problemlerim olmadığı için, jilet yetiyor...

viksi çok az koy açıyım derken tıkayabilirisin Allah korusun. bu gece izle bakalım ateş, huzursuzluk takip ederse önlemlerini alıp yarın doktora götur mutlaka.

Bebislerde hic bir sekilde kulanilmasi önerilmiyor cok tehliklei olabilir büyük insan bile bazen rahatsiz oluyor kokusundan kaldiki onlarin hersey cok hassas

ama nette gezinirken bizler icin böyle birseye rastladim öksürügü olanlar bir deneye bilir

burdaki cocuklar bölümü büyük cocuklar bebeklikten cikan

Son düzenleme:
kızlar 3 gündür sütüm yok oldu mama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
mama artıkca tok oldugu ıcın senı emmez.. bıberonn kolayına gelırr .. bızım ole oldu malesef olan sutumm bıttı tukendı.. kv yasadıgım sorunlar ayrıı stresde cok etkıledı..
şükrüye nasıl 2 haftada o kadar kiloyu verdün de bakem
eve geldımm 11 kg gıtmıstı 2 hafta nerdeyse yemek yıyemedımm kan cok kaybettıgım ıcın 1 aylık kan ılacı verdıler oda mıdemı alt ust yaptı.. derkennasıl gıtttı anlamadım uykusuzlukk cabasıı bıtkınlık dıkıss agrısı off off.. herseye deger kızım ıcın ama logusalım cok agır gectı cnmm
benımdee daha kg vermem lazımm evlendıgımde aldıgım kglar durmakta nasıl olcak bılemıyorumm

gecmıs olsun cnm vıks cok kullanma bence nette ıı olmadıgı okumustumm nemsız kaldıgı ıcın olabılırr.. ben petegın ustunee ıslakk havlu koyuyorum bıkac gun bızımde hafıf yaptıı nemsız kaldıgı ıcın olmuss 3 gundur yok cok sukur.. ama ıcınde kalırsaa dr gıtt derım benn ..

iyi geceler kızlar bebişler nasıl biz çok iyiyiz şükür 4 aylık olduk düzene girmeye başladı uykularımız genede yolumuz uzun

ayy kızlar yaa bebeğime çizelge yapayım derken hamilelik çizelgeside olmuşşşş nasıl kaldıracağım bilen varmı hamile falan değilim haa

evetbende bunu faceden duydum. buda zararlı olabilir çünkü çok ilginçtirki; bebekler başka insanlar başka canlılar sanki

bu arada belirtmekte fayda var.. internetten duyduğunuz herşye inanmayın, okulunu okumamış bu işi bilmeyen çok insan yorum yspıp yayın hazırlayabiliyor sırf internet tiraşını artırmak için.. ben özel bir sağlık kuruluşunda uzun yıllar çalıştım. İstanbulda çok sayıda doktır arkadaşım oldu hemen hemen tum branşlarda çalıştım. Eğer doktora gidemeyecek durumda olursanız. ve sormanız gereken bişey olursa yardımcı olurum saat kaç olursa olsun arayabildiğim nazımın geçtiği arkadaşlarım hala var şükürler olsun

canım dediğin gibi yaptım ama olmuyor tarih formata uygun değildir diye uyarı çıkıyor anlamadım detaylı yazarmısın rica etsem

o logo yapım sitesinden mi yapıyorsun yoksa direkt profil ayarlarından mı yapıyorsun eğer öyleyse resimlerle anlatabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…