kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
sutuun icin tahin helvasi ve cekirdek denemeni tavsiye ederim. denersen sonucuda paylasirsin belki baskalarida denemeye vesile olur. bende acayip ise yariyor.
bana da demişlerdi onu lakin ben tahin yiyemiyorum ondan denemedim.
cekirdgi dene istersen birde..
denerim. Şu anda kuru kayısı, muz ve keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama hergün değil genelde unutuyorum :) arada bir yiyorum sütüm yetiyor
günaydın kızlar..
moralim çok bozuk oğlum 15-20 gündür hep rahatsız.bi kaçgündür iyice bi kötüledi önceki gün doktora gittik bronşit olmuş
şurup ve buhar verdi doktor ama bi türlü içmiyor oğlum..
sanki git gide daha kötüledi akşam yine götürecem doktoa çünkü hırıltısı öteki odadan duyuluyor..
geceleride zerre uyumuyor uyutmuyor çok üzgünüm.
bunlar yetmezmiş gibi saçma sapan öneriler tavsiyelerle uğraşıyorum şöyle giydir,böyle içir...
ben onlar düzenli yüyüyorun zaten canım sağol yinede dönemsel olabilir milkplus kürüne başladım bakalım ne olacaksutuun icin tahin helvasi ve cekirdek denemeni tavsiye ederim. denersen sonucuda paylasirsin belki baskalarida denemeye vesile olur. bende acayip ise yariyor.
günaydın kızlar..
moralim çok bozuk oğlum 15-20 gündür hep rahatsız.bi kaçgündür iyice bi kötüledi önceki gün doktora gittik bronşit olmuş
sanki git gide daha kötüledi akşam yine götürecem doktoa çünkü hırıltısı öteki odadan duyuluyor..
bunlar yetmezmiş gibi saçma sapan öneriler tavsiyelerle uğraşıyorum şöyle giydir,böyle içir...
günaydın kızlar..
arkadaşlar kimler 4. ay aşısını olmuştu??
bizi bugün aradılar( ateşşşş oluyormu bu aşıda ve nerelere vuruyorlar aşıyı??
accciiiiillllllllllll
arkadaşlar kimler 4. ay aşısını olmuştu??
bizi bugün aradılar( ateşşşş oluyormu bu aşıda ve nerelere vuruyorlar aşıyı??
accciiiiillllllllllll
bız olduk cnm 2 ay asılarında ates yapmazsaa bundada olmaz dıolar bızım olmadı cok sukur..calpol verdım 2 gun .. atlattık ama cok huysuz oldu uyumadısımdıden gecmıs olsun
günaydın kızlar..
biz olduk. 2.ay aşılarının devamıymış. doktor ilkinde bişey olmadıysa bunda da olmaz demişti. şükür biz ilaçsız atlatık. hiçbirşey olmadı. iki ayağına vuruluyor.
okullar haftaya cuma tatilmiş. ailede herkes kilolu zaten,genetik yatkınlığım var,ben hiç kilolu olmadım, tip 1 diyabet hastasıyım ben yıllardır, yeme düzenim de belli, egeli olduğum için de sebze falan tüketiriz genelde ama işte sütüm olsun diye eski yeme düzenime geçemedim maalesefbirincisi okullar ne zaman tatildi?
ikincisi hamileyken aldığın yağlar süte dönüşüyor süte yardımcı madde öyle öyle gidiyor birde anımsatmakta fayda var genlerinde kilo varsa doğumdan sonra kalıyor. mesela annen, halan teyzen vs. zayıfsa yada içlerinden biri kiloluysa ne yazıkki kilo olabiliyor. bizde btün sülale zayıftı belkide bende ondan zayıfladım ama beli olmaz tabi belkide 2 çocukrt kilom kalabilir.. aslında biraz kalsın yaaa
ben de 18 kilo almıştım, 50 ile başlayıp 68le bitridimben verdim canım hamilelikte 17 kilo almıştım,60 kg layla başladım 77 kg dum şimdi 59 kg yim.bizim yaramaz eritti beni.seninde az kalmış verirsin zamanla inşallah.
bende de koşu bandı var oğlum bi hayli huysuz oldugu için yapamıorumşuan 75 kg um 72 ile hamile kalmıştımm ama 60 a düşmek istiyorummm
bnm koşu bandı ile hem sıkılaşıp 14 kg vermişliğim var evlenmeden önce ama sonra abur cubur yemek ve bide üstüne hamilelik haraketsizlik 60 kg dum şimdi 75 imkoşu bandına günde 30 dk çıkardım yanında da hafif diyet bol su güzel kg vermiştim ..
günaydın kızlar..
günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?