2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

denerim. Şu anda kuru kayısı, muz ve keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama hergün değil genelde unutuyorum :) arada bir yiyorum sütüm yetiyor

masallah diyelim ozaman. ihtiyac duyarsan aklinin bi kosesinde kalsin :)))

ben acayip tatli tuketir oldum bu emzirme isinden dolayi sanirim. bol bol yiyorum ben:)))

günaydın kızlar..
moralim çok bozuk oğlum 15-20 gündür hep rahatsız.bi kaçgündür iyice bi kötüledi önceki gün doktora gittik bronşit olmuş
şurup ve buhar verdi doktor ama bi türlü içmiyor oğlum..
sanki git gide daha kötüledi akşam yine götürecem doktoa çünkü hırıltısı öteki odadan duyuluyor..
geceleride zerre uyumuyor uyutmuyor çok üzgünüm.
bunlar yetmezmiş gibi saçma sapan öneriler tavsiyelerle uğraşıyorum şöyle giydir,böyle içir...

çok üzüldüm geçmiş olsun,inşallah allah tez zamanda şifasını verir.insanın bebeğinin hasta olması her şeyden kötü benimki de kakasını yapamadığı için acı çekiyordu içim yanıyordu resmen.allah sana da sabır ve güç versin inşallah.

sutuun icin tahin helvasi ve cekirdek denemeni tavsiye ederim. denersen sonucuda paylasirsin belki baskalarida denemeye vesile olur. bende acayip ise yariyor.
ben onlar düzenli yüyüyorun zaten canım sağol yinede dönemsel olabilir milkplus kürüne başladım bakalım ne olacak

ah yavrum hasta bebek lafı bile beni üzüyor
canım sanada Allah sabır versin gerçekten bebekler hastayken çok zor oluyorlar
hastanede 1-2 gün ilaçlı hava verseler hemen düzelir aslında bir araştr canım

cok gcmıs olsun cnmm .. ınss hemencık gecerr

arkadaşlar kimler 4. ay aşısını olmuştu??
bizi bugün aradılar ( ateşşşş oluyormu bu aşıda ve nerelere vuruyorlar aşıyı??

accciiiiillllllllllll

accciiiiillllllllllll

bız olduk cnm 2 ay asılarında ates yapmazsaa bundada olmaz dıolar bızım olmadı cok sukur..calpol verdım 2 gun .. atlattık ama cok huysuz oldu uyumadı sımdıden gecmıs olsun

accciiiiillllllllllll

biz olduk. 2.ay aşılarının devamıymış. doktor ilkinde bişey olmadıysa bunda da olmaz demişti. şükür biz ilaçsız atlatık. hiçbirşey olmadı. iki ayağına vuruluyor.

bız olduk cnm 2 ay asılarında ates yapmazsaa bundada olmaz dıolar bızım olmadı cok sukur..calpol verdım 2 gun .. atlattık ama cok huysuz oldu uyumadı sımdıden gecmıs olsun

bizde olmuştu 37.4 - 37.5 falandı ama yavrumu hiç öyle görmedğim için içim parçalandı, fitil yaptık ozman
evlat nasıl biir şey yahuuu kendini unutuyorsunn
gitmeden önce ateş düşürücü verdin mi
verip vermemek arasında kararsızım
vücudun kendisi sağlaması gerekiyor biliyorum ama ana yüreği işte

çok geçmiş olsun canım. bebeğini öyle görünce insanın içi parçalanıyor. bizde 15 gün önce solunum yolu enfeksiyonu olmuştuk. 1 haftada atlattık. inşallah sizinki de en kısa zamanda düzelir.

biz olduk. 2.ay aşılarının devamıymış. doktor ilkinde bişey olmadıysa bunda da olmaz demişti. şükür biz ilaçsız atlatık. hiçbirşey olmadı. iki ayağına vuruluyor.

ağlamaısna yüreğim dayanmıyor kuzumun.
öncekinde ayaklarında değil de kolunda çookkk ağladı akşamına ateşi çıktı bakalım bakalımm
ki zaten aile hekimimiz sağolsun iyi biri bizi tanıyor, beni teselli ediyor, korkma annesi bunlar ağlama değil kolunda ağlayacak diye ki kolunu en son yaptıı oofffff offfff geceden beri uykum gelmedi

okullar haftaya cuma tatilmiş. ailede herkes kilolu zaten,genetik yatkınlığım var,ben hiç kilolu olmadım, tip 1 diyabet hastasıyım ben yıllardır, yeme düzenim de belli, egeli olduğum için de sebze falan tüketiriz genelde ama işte sütüm olsun diye eski yeme düzenime geçemedim maalesef
ayrıca sporla kilo vermemek olur mu hiç ? en sağlıklısı sporla zayıflamak, diyetten daha sağlıklı en azından. bacak için yürüyüş olmaz, yanlış yapıyor arkadaşın, onun için ayrı hareketler var, 8 minutes diye bi video var nette baksın, bacaklar için.
ben verdim canım hamilelikte 17 kilo almıştım,60 kg layla başladım 77 kg dum şimdi 59 kg yim.bizim yaramaz eritti beni.seninde az kalmış verirsin zamanla inşallah.
ben de 18 kilo almıştım, 50 ile başlayıp 68le bitridim inşallah bakalım...

ne güzel işte, verirsin yine ya, 1 saatini ayıramaz mısın ? gerçi duş olayı da var arkasına, 2 saate yakın gözden çıkarmak gerek, inşallah başlarsın sen de...

çok geçmiş olsun canım. ah bu yavrular hastalanmasa da biz hastalansak. ya biz de hastalansak bebelerimize kim bakacak, benim bakacak kimsem yok, o yüzden babası hastalansın en iyisi :) şaka bi yana çok zor olur eminim...kulak asma denilenlere diycem ama illa karışırlar işte...

sekos,
biz de haftaya cuma aşıya gidicez, ilkinde ateş olmamıştı. 37 ateşi var olmuyor bildiğim kadarıyla, 38e kadar normal demişlerdi daha önce bize...

geçmiş olsun biran önce iyileşir umarım.ben bu konuda çok zayıfım hasta olunca helak oluyorum aslında güçlü olmak lazım.
sende sakin ol doktorun tavsiyelerini yerine getirmeye çalış canım,uyurken falan versen ben d vit uyurken veriyorum mesela uyanıkken ağzını açmıyor.çok giydirip terletme bence teri soğucunca üşür,ayrıca da sıkılıyorlar kıyafetten.kendi giydigimizden bir kat fazla giydirmeliymişiz öyle okumuştum.nacizane fikirlerim.tekrar geçmiş olsun yavruya.ha bide sakinleşip uyuması için sen anason rezene içebilirsin sütünden geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…