2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam hanımlar bugün kızım merveyi dört ay aşısına götürdüm 7500 kilo olmuşuz boyumuz da 63 cm her gün bir öğün mama veriyorum dedim tamam dedi hemşire hanım sütüm yetmiyo artık büyüyo kızım mızırdanıyo akşamları yatarken 90 lık veriyorum gece dört beş saat idare ediyo hem kızım dinleniyo hem benim düt depolarım doluyo iyi oluyo maşallah kuzuma aşıda çok sessiz durdu kızım ateşi olmaz inşallah ikinci ayda olmadıysa bunda da olmaz dedi hemşire hanım hepinizin kuzularını öperim

KIZLAR uykusuz bir geceden sonra merhaba..ne oluyor oğluma anlamadım ya..ne güzel uyuyor derken 3 gecedir uyumaz oldu delircem ya..emziriyorum yatırıyorum taş çatlasın 1 saat..mama veriyorum gene aynı..ağlayarak uyanıyor.hemen emziriyorum uyumaya devam ediyo emerken.yatırıyorum yarım saat bir saat sonra gene ağlayarak uyanıyor.uyku düzeni düzene girer derken ne iş anlamadım..diş mi acaba?..birde gece yatarken bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben yan yatırıyorum.kusar diye korkumdan.kundak yapıyor musunuz?ben yapmıyorum etrafımdakiler kundaksız diye uyanıyor diyo ama ne alaka anlamadım.

kendi kendime nazar deüdirmekten korkarak cevaplıycam valla.bende yan yatırıyorum haraketi kısıtlanıyor o zaman kendi kendini uyandırması engelleniyor benimde annem falan kundak yap die ısrar ediyorlar ama ben özgürlükten yanayım.
kızımı 9 da emziriyorum uyuyor 11 gibi ben yatacağım zaman tekrar emziriyorum,3 saatte bir kalkıp emziriyorum sabah da 8 de uyanıyor.arkadaşlar 4 aylık olunca huyu değişiyor diolar inş değişmez.nazar değmesin.uyusun die ısrar edince uyumuyor.bende eskiden uyusun die saatlerce kucağımda sallıyordum.gündüz bırakıyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyor.sistematik olsun die ben zamanları akşam falan kaçırmıyorum pek biyere gitmiyorum,çok gelende olmuyor.düzen bozulunca yakalamak zor oluyor.emzirme saatleri,uykusu,kakası bile aynı saatlerde maaşallah.

adet gördunmu hiç? ben ağda hiç kullanmıyorum bir de sağlıklı görmuyorum yani kendi düşüncem tabi.. fazla kıl problemlerim olmadığı için, jilet yetiyor...
hayır cnm adet görmedim.inşallah kötü bir durum yoktur((
ben de jilet kullanamıyorum.çok korkuyorum:18::18::18: fazla kıl problemim yok benim de çok şükür ama ne bielyim ağda daha temiz geliyor bana.ohhh missss

cnm ben sırt üstü yatırıyorum.benim kız yan yatmıyor. ama mutlaka kafasını yana çeviriyorum. bir sağa bir sola yatırıyorum.kundak doğduğundan beri yapmıyorum. yaptırtmıyor benim kız. kollafr dışarıda olmazsa uyanıyor.battaniyesinin altından bile çıkarıyor.mümkün değil kollarının üzerine bişey örtmem
bizim uyku düzenimiz hiç yoktu zaten. sana fikir veremiyorum maalesef.valla nazar mı bilmiyorum ama ben de kızımla ilgili ne konuşursam ertesi gün tm tersi oluyor. uyuyor desem uyumuyor sütüm iyi desem sütüm gidiyor.insanlarda sorup duruyor.ben de artık kötü kötü konuşuyorum hep. artık gerçekten yorumlardan çooookkkkk sıkıldım.yok bunun gazı var yok kucak istiyor yok kalın giydir.çıldırıyorumkimsenin faydası yok zaten bir de konuşuyorlar.biraz değişiklik olsun bir yere gideyim diyorum sinir içinde eve dönüyorum.
2 gün önce yine eşimin bir akrabasına gittik. onlar sürekli kızımın elini falan öpüyor. ben deşakayla karışık, eli sürekli ağzında elinden öpmüyoruz artık dememe rağmen 2 saat boyunca elini öptüler...

dişten ziyade gaz olabilir veya ortamı veya üstü sıcak olabilir

dogum yapıncaa kımse gelmez oldu demii:26:
Sorma canım yaaaaaa.....ne günlerdi o günler....

bende emziriyrm ama son 3 haftadır bir gram bile gittiği yok....neyse balmıyrm ya ona şükür...

bende bi 10 günlük rapor aldın ve dönem kapandı çok şükür,,,,,ama 2. dönem başlamak zorundayımm...
kızlar 3 gündür sütüm yok oldu mama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum

canım bulgur pilavı,kısır,soğan,bol yeşillik,boza,maden suyu,maltana adında malt içeceği...bide bunları dene istersen...
benim sütte azalmaya başladı bu aralar.....

süt sorunu bende de basladı
aksamları bır öğün mama veriyorm ama kendımı kötü hıssedıyorm ya :26: aslında artık normal gibi yetmemesi mıdesi büyüdü sonuçta dimi :26:

canım çok geçmiş olsun..doktara götür bence,viks kokuusu zarar verebilir tatlım..

slmmm
çok geçmiş olsun canım..umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz...

arkadaşlar kimler 4. ay aşısını olmuştu??
bizi bugün aradılar ( ateşşşş oluyormu bu aşıda ve nerelere vuruyorlar aşıyı??

accciiiiillllllllllll
canım biz oldek,2 bacaktan vuruluyor,benim kızımda biraz ateş çıktı,minoset verdim..
şimdiden geçmiş olsun..
süt sorunu bende de basladı
aksamları bır öğün mama veriyorm ama kendımı kötü hıssedıyorm ya :26: aslında artık normal gibi yetmemesi mıdesi büyüdü sonuçta dimi :26:

evet büyüyolar,büyüdükçede ihtiyaçları artıyoo,,,benimde süt azalıyo akşamları,bazen bendemama vermek zorunda kalıyrm.ama beğenmiyo cadı..

Arkadaşlar merhaba ben allah nasip ederse 2013 eylül annesi olucam ama siz tecrübeli anneler olarak sizde yardım isticem istanbul avrupa yakasında doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum lütfen bana yardımcı olun çünkü nereye gidiceğimi napıcağımı bilmiyorum

Merhaba
ben Yenibosnada Nisa hastanesinde Mürvet Hakyemez'e gittim. Normal doğum yaptım. Tavsiye ederim.
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

aşımızı oduk ağladık bakalım ateşi çok çıkmazsa bu sefer fitil yapmamayı düşünüyorum
desteğiniz için teş.

aşımızı oduk ağladık bakalım ateşi çok çıkmazsa bu sefer fitil yapmamayı düşünüyorum
desteğiniz için teş.

geçmiş olsun inşallah çıkmaz canım.benimki de çok ağlamıştı kolay mı küçücük bebekler kaç tane iğne yiyor.

off çok zor yaaa uyumaması
ben sırt üstü yatırıyorum, kollar yanda açık veya yukarda oluyor, kundak hiç yapmadım,yaptırmıyor başından beri, kundaklayınca sıkılıyor, kollarını çıkarana dek ıhlıyor ve ağlıyordu. şimdi uyurken sadece sıçrıyor arada ama uyansa da sorun olmuyor uyuyor geri. sıçrarsa uyanır diyolardır, benimkiler de diyordu önceden.
hayır cnm adet görmedim.inşallah kötü bir durum yoktur((
ben de jilet kullanamıyorum.çok korkuyorum:18::18::18: fazla kıl problemim yok benim de çok şükür ama ne bielyim ağda daha temiz geliyor bana.ohhh missss

ben lazer yaptırmıştım 3 sene önce ama yarım kaldı, araya düğünümüz girdi ve maddi olarak sıkıldık haliyle, kökten almamam lazım güçlenmesin kıllar diye. jilet rahat bana göre, ağda hiç yaptırmadım,sağlıksız olduğunu öğrenmiştim, bi de sarkıklık oluşturuyomuş ilerde bilemiyorum... en sağlıklısı kesmekmiş aslında jilet de değil de amaaan kim uğraşcak öyle

benimde sütüm azaldı galiba. geceleri 2-4 saatte kalkan oğlum gece 3 ten sonra nerdeyse saat başı kalkıyor. 5 ten sonra da yarım saatte bir kalkmaya başladı. saat 8 de de uyanıyor. herhalde sütüm yetmemeye başladı. doymuyor diye düşünüyorum.

ben doğduğundan beri kundak yapıyorum . ama arada bir büyüdüğü için kollarını dışarı çıkarıyor. ben sırt üstü yatırıyorum. kafasını yana çeviriyorum.
yan ve yüz üstü yatıramıyorum çünkü ağlıyor hemen.

ben de hiç kundak yapmadım,
gece yan yatırdım bi kez 1 saat bile geçmeden uyandı ağladı , gündüzleri bari yan yatırayım diyorum mümkünatı yok kendini geri atıyor :)))
peki sizin bebeleriniznde ayakları ayrık duruyor mu ? ben takmış durumdayım buna acaba kundak yapmadığım için mi diyorum.
dizlerinden hep bi kıvrıklık oluyor ama gece yatarken kendini ok gibi gergin yapıyor bugünlerde ohh şükür diyorum

süt azalması olabiliyormuş benim dk olabilir dedi artık normalmış sıkıntı yapmıyorum

sütü arttıran en önemli unsur bence moralll neşeniz yerinde olsun kızlar ve boll boll dinleninn bi de su

bol sütlü günler bizim olsunn

benimki de hafif ayrık duruyor ama bez olduğu için zannedersem. ben uyuturken sürekli kundak yapıyorum. ama büyüdükleri için artık ayak kısmını çok çabuk açıyorlar. elleri uyandırmasın ve üstü açılmasın diye kundak yapıyorum. bir de normalden büyük bez kullanıldığında bebeklerde bacaklar parantez oluyor. ama sonra geçiyor diye biliyorum.

mrb hanimlar bugun ömrümden ömür gitti herhalde bir 40 - 50 yas yaslandim o korkuyla kizim bugun ilk dönme denemesini ben yokken yapti ve kanepeden yere düstü bu korkuyu ALLAHIM hic bir anneye yasatmaz insaallah dönmedigi halde yastik koyardim yaninda nasil olsa bir gün dönecek diye olacak varya bugun koymadim 1 snyligine odaya gittim üstünü degistirip taragini almaya gitmistim ve aglama sesini duydum elimdekileri nasil atip geldigimi hic hatirlamiyorum sade kizimi yerde gördüm hemen her yerine baktim doktora götürdüm cok sükür hamd olsun birsey gözükmüyor doktor her yerine bakti iiyicene muayne etti kiziminda sükür keyfi yerindeydi ama düserken masaya carpip carpmadigini görmedigim icin doktorumuz bu gece kontrol altinda tut 2 saate bir uyandir göz bebeklerine bak acilip acilmadigina ve bingildagini kontrol ett dedi ALLAHIM KORUSUN beyin ici kanama varmi yokmu diye ve cok kusup kusmadigina bak dedi gereginden fazla uyuyup uyumadigina bak dedi hayatimda bukadar korktugumu hic hatirlamiyorum rabbim cümlemizin evladini esirgesin kendime okadar cok kiziyorum ki o yastigi niye oraya koymadigim icin
bebislerinizi sakin yanliz birakmayin koltuklarda ben birakmazdim biraksam yastik koyardim ama bugun nasil olduysa yanliz biraktim bir destek koymadan ve benim cadi kizim ilk kendi basina dönme deneyimini yasadi ALLAHTAN COK SÜKÜR SUANDA KEYFI YERINDE DOKTORUMUZ MUAYNE EDERKENDE KIZIM ÖYLE GÜLDÜ MAASAALLAH INSAALLAH BIRDAHA BÖYLE BIRSEY YASAMAYIZ ALLAHIM CÜMLEMIZIN BEBISLERINI ESIRGESIN INSAALLAH

Merhaba
ben Yenibosnada Nisa hastanesinde Mürvet Hakyemez'e gittim. Normal doğum yaptım. Tavsiye ederim.
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…