kendi kendime nazar deüdirmekten korkarak cevaplıycam valla.bende yan yatırıyorum haraketi kısıtlanıyor o zaman kendi kendini uyandırması engelleniyor benimde annem falan kundak yap die ısrar ediyorlar ama ben özgürlükten yanayım.KIZLAR uykusuz bir geceden sonra merhaba..ne oluyor oğluma anlamadım ya..ne güzel uyuyor derken 3 gecedir uyumaz oldu delircem ya..emziriyorum yatırıyorum taş çatlasın 1 saat..mama veriyorum gene aynı..ağlayarak uyanıyor.hemen emziriyorum uyumaya devam ediyo emerken.yatırıyorum yarım saat bir saat sonra gene ağlayarak uyanıyor.uyku düzeni düzene girer derken ne iş anlamadım..diş mi acaba?..birde gece yatarken bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben yan yatırıyorum.kusar diye korkumdan.kundak yapıyor musunuz?ben yapmıyorum etrafımdakiler kundaksız diye uyanıyor diyo ama ne alaka anlamadım.
hayır cnm adet görmedim.inşallah kötü bir durum yokturadet gördunmu hiç? ben ağda hiç kullanmıyorum bir de sağlıklı görmuyorum yani kendi düşüncem tabi.. fazla kıl problemlerim olmadığı için, jilet yetiyor...
KIZLAR uykusuz bir geceden sonra merhaba..ne oluyor oğluma anlamadım ya..ne güzel uyuyor derken 3 gecedir uyumaz oldu delircem ya..emziriyorum yatırıyorum taş çatlasın 1 saat..mama veriyorum gene aynı..ağlayarak uyanıyor.hemen emziriyorum uyumaya devam ediyo emerken.yatırıyorum yarım saat bir saat sonra gene ağlayarak uyanıyor.uyku düzeni düzene girer derken ne iş anlamadım..diş mi acaba?..birde gece yatarken bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben yan yatırıyorum.kusar diye korkumdan.kundak yapıyor musunuz?ben yapmıyorum etrafımdakiler kundaksız diye uyanıyor diyo ama ne alaka anlamadım.
KIZLAR uykusuz bir geceden sonra merhaba..ne oluyor oğluma anlamadım ya..ne güzel uyuyor derken 3 gecedir uyumaz oldu delircem ya..emziriyorum yatırıyorum taş çatlasın 1 saat..mama veriyorum gene aynı..ağlayarak uyanıyor.hemen emziriyorum uyumaya devam ediyo emerken.yatırıyorum yarım saat bir saat sonra gene ağlayarak uyanıyor.uyku düzeni düzene girer derken ne iş anlamadım..diş mi acaba?..birde gece yatarken bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben yan yatırıyorum.kusar diye korkumdan.kundak yapıyor musunuz?ben yapmıyorum etrafımdakiler kundaksız diye uyanıyor diyo ama ne alaka anlamadım.
Sorma canım yaaaaaa.....ne günlerdi o günler....dogum yapıncaa kımse gelmez oldu demii:26:
bende emziriyrm ama son 3 haftadır bir gram bile gittiği yok....neyse balmıyrm ya ona şükür...Hoşbuldukben de yeni uyandım oğlumu uyutayım derken uyuyakalmışım bir baktım eşimde bir yerde uyuakalmış hey Allaahım.. bizimde uyku problemimiz şöyle var.. biz yatınca yatıor yada mutlaka emerek uyuyacak.. ötyle amerikan usulu hiç yaşamadım beşiğe koydum mu uyuması falan.. bazen filmlere çok özeniyorum..
kiloya gelince çok hızlı bir şekilde kilo verdim. doğumdan beri fulltime emziriyorum oğlum memeyi çok seviyor zevk için bile emdiği oluyor galiba ondan olsa gerek. ama artık daha fazla vermek istemiyorum bol bol kalorili şeyler yiyorum ama geçen yine bir kilo vermişim. ne yapsam acab
selam
hastaneye gittim bugün,şükür 1. dönemi kapattım,10günlük raporla...2.döneme allah kerim....
kızlar kilolarınız ne durumda, sky arkadaş maşallh vermiş fazla fazla ne güzel ya,çok özendim :))) ben de emziriyorum ama süt olup da emzirince mi gidiyo bu kilolar5-7 kilo versem eskiye dönücem. yürüyüşe başladım evde, 3 gündür 5er km yürüyorum,1 ayda veririm umarım 4 kilo kadar...
kızlar 3 gündür sütüm yok oldumama sayımız arttı göğüsler dolmuyor öneri bekliyorum
canım çok geçmiş olsun..doktara götür bence,viks kokuusu zarar verebilir tatlım..kızlar oğlum buaksam kuru kuru öksürmeye basladı yattıgı odaya kaynar su koydum içine viks atıp başka önerisi olan var mı ? cts e kadar geçmezse dr.a götürücem nezle oldugunda bile böyle öksürmemiştibi de ayagına viks sürüp yün çorap giydiriliyormuş sanırım ama bi yerde zararlı diye okumustum oyuzden onu yapmadım
günaydın kızlar..
moralim çok bozuk oğlum 15-20 gündür hep rahatsız.bi kaçgündür iyice bi kötüledi önceki gün doktora gittik bronşit olmuş
şurup ve buhar verdi doktor ama bi türlü içmiyor oğlum..
sanki git gide daha kötüledi akşam yine götürecem doktoa çünkü hırıltısı öteki odadan duyuluyor..
geceleride zerre uyumuyor uyutmuyor çok üzgünüm.
bunlar yetmezmiş gibi saçma sapan öneriler tavsiyelerle uğraşıyorum şöyle giydir,böyle içir...
canım biz oldek,2 bacaktan vuruluyor,benim kızımda biraz ateş çıktı,minoset verdim..arkadaşlar kimler 4. ay aşısını olmuştu??
bizi bugün aradılar( ateşşşş oluyormu bu aşıda ve nerelere vuruyorlar aşıyı??
accciiiiillllllllllll
süt sorunu bende de basladı
aksamları bır öğün mama veriyorm ama kendımı kötü hıssedıyorm ya :26: aslında artık normal gibi yetmemesi mıdesi büyüdü sonuçta dimi :26:
Arkadaşlar merhaba ben allah nasip ederse 2013 eylül annesi olucam ama siz tecrübeli anneler olarak sizde yardım isticem istanbul avrupa yakasında doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum lütfen bana yardımcı olun çünkü nereye gidiceğimi napıcağımı bilmiyorum
aşımızı oduk ağladık bakalım ateşi çok çıkmazsa bu sefer fitil yapmamayı düşünüyorum
desteğiniz için teş.
off çok zor yaaa uyumamasıKIZLAR uykusuz bir geceden sonra merhaba..ne oluyor oğluma anlamadım ya..ne güzel uyuyor derken 3 gecedir uyumaz oldu delircem ya..emziriyorum yatırıyorum taş çatlasın 1 saat..mama veriyorum gene aynı..ağlayarak uyanıyor.hemen emziriyorum uyumaya devam ediyo emerken.yatırıyorum yarım saat bir saat sonra gene ağlayarak uyanıyor.uyku düzeni düzene girer derken ne iş anlamadım..diş mi acaba?..birde gece yatarken bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben yan yatırıyorum.kusar diye korkumdan.kundak yapıyor musunuz?ben yapmıyorum etrafımdakiler kundaksız diye uyanıyor diyo ama ne alaka anlamadım.
hayır cnm adet görmedim.inşallah kötü bir durum yoktur((
ben de jilet kullanamıyorum.çok korkuyorum:18::18::18: fazla kıl problemim yok benim de çok şükür ama ne bielyim ağda daha temiz geliyor bana.ohhh missss
canım çok geçmiş olsun..doktara götür bence,viks kokuusu zarar verebilir tatlım..
slmmm
çok geçmiş olsun canım..umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz...
canım biz oldek,2 bacaktan vuruluyor,benim kızımda biraz ateş çıktı,minoset verdim..
şimdiden geçmiş olsun..
evet büyüyolar,büyüdükçede ihtiyaçları artıyoo,,,benimde süt azalıyo akşamları,bazen bendemama vermek zorunda kalıyrm.ama beğenmiyo cadı..
süt sorunu bende de basladı
aksamları bır öğün mama veriyorm ama kendımı kötü hıssedıyorm ya :26: aslında artık normal gibi yetmemesi mıdesi büyüdü sonuçta dimi :26:
kendi kendime nazar deüdirmekten korkarak cevaplıycam valla.bende yan yatırıyorum haraketi kısıtlanıyor o zaman kendi kendini uyandırması engelleniyor benimde annem falan kundak yap die ısrar ediyorlar ama ben özgürlükten yanayım.
kızımı 9 da emziriyorum uyuyor 11 gibi ben yatacağım zaman tekrar emziriyorum,3 saatte bir kalkıp emziriyorum sabah da 8 de uyanıyor.arkadaşlar 4 aylık olunca huyu değişiyor diolar inş değişmez.nazar değmesin.uyusun die ısrar edince uyumuyor.bende eskiden uyusun die saatlerce kucağımda sallıyordum.gündüz bırakıyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyor.sistematik olsun die ben zamanları akşam falan kaçırmıyorum pek biyere gitmiyorum,çok gelende olmuyor.düzen bozulunca yakalamak zor oluyor.emzirme saatleri,uykusu,kakası bile aynı saatlerde maaşallah.
ben de hiç kundak yapmadım,
gece yan yatırdım bi kez 1 saat bile geçmeden uyandı ağladı , gündüzleri bari yan yatırayım diyorum mümkünatı yok kendini geri atıyor :)))
peki sizin bebeleriniznde ayakları ayrık duruyor mu ? ben takmış durumdayım buna acaba kundak yapmadığım için mi diyorum.
dizlerinden hep bi kıvrıklık oluyor ama gece yatarken kendini ok gibi gergin yapıyor bugünlerde ohh şükür diyorum
süt azalması olabiliyormuş benim dk olabilir dedi artık normalmış sıkıntı yapmıyorum
sütü arttıran en önemli unsur bence moralll neşeniz yerinde olsun kızlar ve boll boll dinleninn bi de su
bol sütlü günler bizim olsunn
Merhaba
ben Yenibosnada Nisa hastanesinde Mürvet Hakyemez'e gittim. Normal doğum yaptım. Tavsiye ederim.
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
mrb hanimlar bugun ömrümden ömürgitti herhalde bir 40 - 50 yas yaslandim o korkuyla kizim bugun ilk dönme denemesini ben yokken yapti ve kanepeden yere düstü bu korkuyu ALLAHIM hic bir anneye yasatmaz insaallah dönmedigi halde yastik koyardim yaninda nasil olsa bir gün dönecek diye olacak varya bugun koymadim 1 snyligine odaya gittim üstünü degistirip taragini almaya gitmistim ve aglama sesini duydum elimdekileri nasil atip geldigimi hic hatirlamiyorum sade kizimi yerde gördüm hemen her yerine baktim doktora götürdüm cok sükür hamd olsun birsey gözükmüyor doktor her yerine bakti iiyicene muayne etti kiziminda sükür keyfi yerindeydi ama düserken masaya carpip carpmadigini görmedigim icin doktorumuz bu gece kontrol altinda tut 2 saate bir uyandir göz bebeklerine bak acilip acilmadigina ve bingildagini kontrol ett dedi ALLAHIM KORUSUN beyin ici kanama varmi yokmu diye ve cok kusup kusmadigina bak dedi gereginden fazla uyuyup uyumadigina bak dedi hayatimda bukadar korktugumu hic hatirlamiyorum rabbim cümlemizin evladini esirgesin kendime okadar cok kiziyorum ki o yastigi niye oraya koymadigim icin
bebislerinizi sakin yanliz birakmayin koltuklarda ben birakmazdim biraksam yastik koyardim ama bugun nasil olduysa yanliz biraktimbir destek koymadan ve benim cadi kizim ilk kendi basina dönme deneyimini yasadi ALLAHTAN COK SÜKÜR SUANDA KEYFI YERINDE DOKTORUMUZ MUAYNE EDERKENDE KIZIM ÖYLE GÜLDÜ MAASAALLAH INSAALLAH BIRDAHA BÖYLE BIRSEY YASAMAYIZ ALLAHIM CÜMLEMIZIN BEBISLERINI ESIRGESIN INSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?