2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok geçmiş olsun. allah hepimizin bebişlerini korusun.

onunla gecmış olsun
olacagı varmıs kendını suçlama dıcm ama elde değil bilirim
ılerde bugunleri gülerek hatırlatacaksın oyle düşün
Allaha emanet meleklerımız

çook geçmiş olsun canım allah bir daha böyle korku yaşatmasın,hepizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

zaten yüyüyorum gülüm sağol dönemseldir inşallah diyip takmıyorum artık ne yapayım

süt sorunu bende de basladı
aksamları bır öğün mama veriyorm ama kendımı kötü hıssedıyorm ya :26: aslında artık normal gibi yetmemesi mıdesi büyüdü sonuçta dimi :26:
öyle tabi canm bazı bebekler doğduğundan itibaren sadecemama yiyiyo canm bizimkiler hiç değilse 4 ay anne sütü aldılar şükür
belki huy değiştiriyordur veya sıkntısı vardır
göğsünün dolumu boş mu olduğunu anlamıyormusun canım ben elleyince anlıyorum boş olduğunda bildiğin pelte gibi oluyorlar

Allah korumuş canım çooook geçmiş olsun ama bu tarz şeyler hepimizin başına gelebilir kendini suçlama canm sn. lik olaylar bunlar çok üzüldüm

arkadaşım bir fomul bul ilaclarını ne yap ne et içirmeye bak bl bolda anne sütü, inşallah emziriyorsundur. birde burnu tıkanıyorsa su baby fizy mi ne var burun damlaları onlardan damlat ki, en azından emerken nefes alsın.. çok üzüldüm, Allah ım tez zamanda iyileşir inşallah..

işte acaba yetmiyrmu die düşünmek zaten bitiryo insanıı.....benim kızımda 2 gündür geceleri saat başı uyanıyo...

ayyy çok geçmiş olsun...Allah korumuş canım.benim kızımda çok kıpırdak artık yere yorgan serdim,üzerinede çarşaf,orda debelenip duruyo...

çook geçmiş olsun allah beterinden korusun

Sagolun arkadaslar hepinizden ALLAH razi olsun bebislerimiz ALLAHIMA EMANET OLSUN sizde tabiki

çok geçmiş olsun canım bebeğine acil şifalar dilerim sıkma canını düzelir allahın izniyle

kızlar nasılsınız süt olayı herkeste dertmiş meğer sadece bende var sanıyordum aslında sütüm yetiyordu ama bu aralar azaldı sanki önceden gece dolardı şimdi yok 4. aydan sonra normalmi acaba bi bilene sorsak

Kizlar yine perisanim misafir geldi bize ve oglum bu saatr kadar hala uyanik napicam bilmiyorum . Ise baslayina napicam kara kara dusunuyorum .arkadaslar uyuyan bebeklrin anneleri tavsiyelerinizi bekloyorum

Kizlar yine perisanim misafir geldi bize ve oglum bu saatr kadar hala uyanik napicam bilmiyorum . Ise baslayina napicam kara kara dusunuyorum .arkadaslar uyuyan bebeklrin anneleri tavsiyelerinizi bekloyorum

benimki de uyumuyor inşallah bir çare bulursun....

ben uyutacağım zaman kucağımda emzireerek uyutuyorum. olmadı, hafif karanlık bir odada onunla yatıyorum tabi bebeği emzirerek yatıyorum bir dene bakalım sende de tutar belki.. sonuçta bütün bebekler farklı..

beslenme kaliteni düşürmüş olabilir misin aldığın gıdalar arasında çay,kahve vb içecekler sütü azaltıyor azalt yada bir süreliğine kes. bu aylarda görülebilen bir durum. belirli besinler var aldıığımız sütün yoğunluğunu ve kalitesini artırıyor bol bol ye örneğin, kuru kayısı, muz, keçiboynuzu pekmezi, kısır, soğan, Taze beyaz üzüm, Dereotu, incir (taze veya kurutulmuş), kereviz, çilek, kıvırcık salata, sumak, anason, rezene çayı vb.. yalnız lütfen mevsimine göre yemeye çalışın..

Doğal Bitki 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.

Doğal Bitki 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.

Doğal Bitki 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Doğal Bitki 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Not : Bu doğal bitkİler aynı anda uygulanmaz.

aynen bizi anlatmışsın.son 2 haftadır bu durumdayız.şu anda 4aylığız.

son kıvranmalar bu aylarda biraz daha şiddeti artıyor ne hikmetse bende geceleri bu dertten muzdaribim gaz sıkıntısı... her emmeden sonra gazını çıkartmakta fayda var Mama veren annelerin bebişleri anne sütü ile beslenen bebişlerden ne yazıkki biraz daha fazla gazlıolabiliyor.. az daha sabredeceğiz Allah hepimize yardım e sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…