bizde olmuştu 37.4 - 37.5 falandı ama yavrumu hiç öyle görmedğim için içim parçalandı, fitil yaptık ozman
evlat nasıl biir şey yahuuu kendini unutuyorsunn
gitmeden önce ateş düşürücü verdin mi
verip vermemek arasında kararsızım
vücudun kendisi sağlaması gerekiyor biliyorum ama ana yüreği işte
Kızlar günaydın anlarda iyi bir çocuk doktoru arıyorum Ankara'da oturanlar hangi doktora götürüyorsunuz bebişlerimizi tavsiye edebileceğiniz biri var mı
ben vermedım cnmm ası olup eve gelınce 2 gun 6 saatde bır verdım
kızlar nasılsınız süt olayı herkeste dertmiş meğer sadece bende var sanıyordum aslında sütüm yetiyordu ama bu aralar azaldı sanki önceden gece dolardı şimdi yok 4. aydan sonra normalmi acababi bilene sorsak
her emzirdiğinizde mutlaka gazını çıkartmanız gerekiyor çıkartıyor musunuz anneler
benim oğlan gevezemerhaba
eylülnaz,
çok geçmiş olsun, olacağı varmış işte, bu tarz olay herkesin başına geliyor herhalde, çok duyuyorum, neyse ki bişey olmamış yavrucağınabenimki dönmüyor ama artık koltukta bırakmıyorum, yere battaniyesini serdim orda duruyor...
güzel anneler, bebekleriniz sesli gülüyor mu ? benimki hala ağzını açıyor ses yok :44: bazen çok hoşuna giderse hee diyor hehehe demiyorkızım 3 ay 3 haftalık bu arada...
merhaba
eylülnaz,
çok geçmiş olsun, olacağı varmış işte, bu tarz olay herkesin başına geliyor herhalde, çok duyuyorum, neyse ki bişey olmamış yavrucağınabenimki dönmüyor ama artık koltukta bırakmıyorum, yere battaniyesini serdim orda duruyor...
güzel anneler, bebekleriniz sesli gülüyor mu ? benimki hala ağzını açıyor ses yok :44: bazen çok hoşuna giderse hee diyor hehehe demiyorkızım 3 ay 3 haftalık bu arada...
benim oğlan gevezehabire sesler çıkarıyor bağırıyor kahkaha atıyor
ama her çocuk farkl tabiki zamanla seninkide açlr sonra dersinki önceki hali daha mı iyiydi
benimki sesli gülüyor canım 1,5 aydır filan seninki de yakında güler.
seninki 3 aylıkken başlamış o zaman, benimki hep geç kalıyor zaten
Mehmet Kağanın koliği de geri geldi
3 aylık olunca bitti gibi oldu ama şimdi haftanın 3-4 günü yine akşam saat 6 da
show baslıyor:18:
canım benim bebişde 4 ay 8 günlük daha geçtiğimiz günlerde sesli gülmeye başladı ha bide keyfi yerindeyse öyle bedavadan yook yani canları nezaman isterse yani anlayacağın :13:
selam kızlar nasılız bugün burası yağmur lodos uçuyo valla evde tıkıldık kaldık resmen offf bi ya gelse süt önerisi veren arkadaşlara teşekkür ederim uzun bi aradan sonra dün gece gene sütüm bollaştı dün annemlerde balık turp havuç kıvırcık salata yedim galiba ondan bayağıdır balık yemiyordum çok fazla sevmemde ama bebişim için bundan sonra haftada enaz 2 defa yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?