2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben vermedım cnmm ası olup eve gelınce 2 gun 6 saatde bır verdım

ben vermedım cnmm ası olup eve gelınce 2 gun 6 saatde bır verdım

ben de vermedim fitil .ÇOK şükür ateşimiz 38'e çıksaydı verecektim çıkmayınca vermedim .. bi şu günüde atlatsaydık ..
dk arkadaşım 6 aydan küçük bebelere şurup verilmez demişti o yüzden biz fitil almıştık

merhaba

eylülnaz,

çok geçmiş olsun, olacağı varmış işte, bu tarz olay herkesin başına geliyor herhalde, çok duyuyorum, neyse ki bişey olmamış yavrucağına benimki dönmüyor ama artık koltukta bırakmıyorum, yere battaniyesini serdim orda duruyor...

güzel anneler, bebekleriniz sesli gülüyor mu ? benimki hala ağzını açıyor ses yok :44: bazen çok hoşuna giderse hee diyor hehehe demiyor kızım 3 ay 3 haftalık bu arada...

önceleri bende çok dert ediyordum ve baktım ki üzüldükçe gelmiyor
dr umuz artık sütün azalabilir normal dedi,
bak sana benim uyguladığım bi yol var onu yazayım dene istersen sonucunu da bildirirsin:
rezene, anason,kimyon,ısırgan otu demleyip içiyorum her gün
suyunu, neşeni ve uykunu ihmal etme tabi beslenmeni de

Valla 5 aylık olacak nerdeyse ama gaz sorunu hala var,gündüz değil ama
özellikle de sabaha karşı iyice sıkışmış oluyor kıvranıyor
hele bir de şu an burnu tıkalı,nefes de alamıyor ki,kabus gibi bir gece geçirdik
yavrum ememedi bile doğru dürüst burnundan nefes alamayınca agzından aldığını da yuttu
iyice gaz bpmbası oldu

Mehmet Kağanın koliği de geri geldi
3 aylık olunca bitti gibi oldu ama şimdi haftanın 3-4 günü yine akşam saat 6 da
show baslıyor:18:

benim oğlan gevezehabire sesler çıkarıyor bağırıyor kahkaha atıyor

ama her çocuk farkl tabiki zamanla seninkide açlr sonra dersinki önceki hali daha mı iyiydi

ne bileyim canım ya, 3. ay gelişimnde sesli gülmeler var ,nerdeyse 4 aylık olacak, ses çıkmıyo hala,ağzını ayırıp duruyor haklısın, hepsi farklı. insan çabucak olsun istiyor, dönsün, sesli gülsün istiyorum,merakla bekliyorum her gün ama tık yok

benimki sesli gülüyor canım 1,5 aydır filan seninki de yakında güler.

benim oğlan gevezehabire sesler çıkarıyor bağırıyor kahkaha atıyor

ama her çocuk farkl tabiki zamanla seninkide açlr sonra dersinki önceki hali daha mı iyiydi

benimki de çok geveze hiç susmuyorkahkalar atıyor kızınca da çığlık atıyor.

selam kızlar nasılız bugün burası yağmur lodos uçuyo valla evde tıkıldık kaldık resmen offf bi ya gelse süt önerisi veren arkadaşlara teşekkür ederim uzun bi aradan sonra dün gece gene sütüm bollaştı dün annemlerde balık turp havuç kıvırcık salata yedim galiba ondan bayağıdır balık yemiyordum çok fazla sevmemde ama bebişim için bundan sonra haftada enaz 2 defa yiyeceğim

seninki 3 aylıkken başlamış o zaman, benimki hep geç kalıyor zaten

canım benim bebişde 4 ay 8 günlük daha geçtiğimiz günlerde sesli gülmeye başladı ha bide keyfi yerindeyse öyle bedavadan yook yani canları nezaman isterse yani anlayacağın :13:

canım benim bebişde 4 ay 8 günlük daha geçtiğimiz günlerde sesli gülmeye başladı ha bide keyfi yerindeyse öyle bedavadan yook yani canları nezaman isterse yani anlayacağın :13:

öyle mi ? daha zaman var yani, güldürmeye çalışıyorum çok ama olmuyor, keyfi istemiyo demek ki sıpanın

Son düzenleme:
kızlar bi ayın 16 sında aşı olduk sonraki ay değilde martta bidaha çağırdılar acaba isteğe göremi götüreceğiz sizde durum nasıl

selam canım burası da çok kötü yağmur da var,balık yiyince benim sütüm de çok bollaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…