2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam canım burası da çok kötü yağmur da var,balık yiyince benim sütüm de çok bollaşıyor.

yağmuru severim aslında ama bebişlerden dolayı aylardır eve tıkılınca o bile sevimli gelmiyor evet yaa balık mucize besinmiş gerçekten geçenlerde bi beslenme uzmanıda balığın sütü artırdığını söylemişti

geçmişolsun canm ya öksürüyü artarsa bence yarın götür bekletme derim

viksi çok az koy açıyım derken tıkayabilirisin Allah korusun. bu gece izle bakalım ateş, huzursuzluk takip ederse önlemlerini alıp yarın doktora götur mutlaka.

oğlun nasıl oldu canım gelişme varm

Saolun kızlar o geceden sonra öksürme olmadı hapşurma var ama o zaten genelde oluo dr.a gitmedik çok şukur sanırım evdeki nemsız ortamdan oksuruk oldu o gece odasına 1 lt suya 1 kaşık viks koydum kokusu bana bile keskin gelince hole koydum etkilenmesin diye.. aslında eve bi nem ölçer alıcam eğer nem oranı azalır ya da artarsa ona göre önlem almak lazım ..

ne güzel işte, verirsin yine ya, 1 saatini ayıramaz mısın ? gerçi duş olayı da var arkasına, 2 saate yakın gözden çıkarmak gerek, inşallah başlarsın sen de...

cnm eymen zaten saatte bir emıo o arada da yemek vs yapmaya calısıorum da annemle konustum gelicek gündüzleri o eymeni oyalarken bende bi yarım saat yurusem yeter en azından vucudum toparlar.. bide bnm göbek sorunum hiç olmadı hayatımda doğumdan sonra da 15 gün içinde inmişti hiç yoktu ama bugunlerde yine var eşim bile farketti sanırım regl olmadığım için 4,5 ay oldu hala regl olmadım o da şişlik yapıo sanırım ..

yağmur berekettir ama ben yağmurlu havaları pek sevmiyorum çünkü içim kararıyor,bende aylardır evden çıkmadım bahar gelse de çıksak hem bebeklerde büyür.

cnm geçmiş olsun okuyunca bnm yasadığım olay canlandı gozumde 2,5 aylık falandı sanırım koltuga koydum ondeki sehpadan bişi alıp donucektim attığım 2 adım değil yani bi ses bi ağlama şoka girmiştim o günden beri hiç koltuga yatırmıorum ya da yalnız bırakamıorum fobi kaldı bende :/ Allah bir daha yaşatmasın

canım bende daha regl olamadım belirtisi bile yook birde sezaryen patlayacmışım gibi geliyor

ilk 2 ayında götürdüm sonra bi problem olmayınca aile hekimliğinde devam etmişti olmadı 5. ayında doktoruna götürürüm hem genel bi muayeneden geçer bıdığım

öyle yaparsın canım endişelenirsen,bende her ay götürmüyorum ama arada götürüyorum çocuk doktoruna.

yağmur berekettir ama ben yağmurlu havaları pek sevmiyorum çünkü içim kararıyor,bende aylardır evden çıkmadım bahar gelse de çıksak hem bebeklerde büyür.

aynen en güzel yanı yaza kadar bayağı büyüyecekler güzel olacak güzeeel bugün yağmur benimde içimi kararttı sıkıldım allahtan burada sizler varsınızda zaman geçiyor

aynen en güzel yanı yaza kadar bayağı büyüyecekler güzel olacak güzeeel bugün yağmur benimde içimi kararttı sıkıldım allahtan burada sizler varsınızda zaman geçiyor

bende hep onun hayalini kuruyorum canım bir an önce bahar gelse bebeğim büyüse birlikte gezsek ,o günlere az kaldı aynen iyiki burda dertleşiyoruz.

selam canım burası da çok kötü yağmur da var,balık yiyince benim sütüm de çok bollaşıyor.
benimde bugün canm balık istedi eşime kızartlmş al getir dedim bakalm beni etkiliyecekmi
sevindim canım
bencede regly den bende aynı durumdayım
öyle yaparsın canım endişelenirsen,bende her ay götürmüyorum ama arada götürüyorum çocuk doktoruna.
ben her ay götürüyorum boy kilo kulak bıngıldak boğaz bakılıyo iyi oluyor

çok geçmiş olsun ben de hiç dikkat etmiyordum bundan sonra dikkat edecem.

Merhaba hanimlar benim kizim 4 bucuk aylik 4. Ayin basinda alt dudagini ememye basladi unutur dedim ama simdi ust dudagini emiyo ve dilini cigniyor benzer belirtlrei olan var mi? Boyle bir durumu doktoruna soran var mi? Kontorollumuze daha var merak icindeyim bu kalici bir huy haline gelir mi acaba bir fikri olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…