- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
kızlar bi ayın 16 sında aşı olduk sonraki ay değilde martta bidaha çağırdılar acaba isteğe göremi götüreceğiz sizde durum nasıl
öyle mi ? daha zaman var yani, güldürmeye çalışıyorum çok ama olmuyor, keyfi istemiyo demek ki sıpanın
seninki 3 aylıkken başlamış o zaman, benimki hep geç kalıyor zaten
4.ay aşısından sonra bir de 6. ayda çağırıyorlar.
hımm anladım demek yanlız bizde değilmiş 5. ayı atladılar sandım aşı olmadığı için peki gelişimini nasıl takip edeceğiz
selam canım burası da çok kötü yağmur da var,balık yiyince benim sütüm de çok bollaşıyor.
geçmişolsun canm ya öksürüyü artarsa bence yarın götür bekletme derim
viksi çok az koy açıyım derken tıkayabilirisin Allah korusun. bu gece izle bakalım ateş, huzursuzluk takip ederse önlemlerini alıp yarın doktora götur mutlaka.
Bebislerde hic bir sekilde kulanilmasi önerilmiyor cok tehliklei olabilir büyük insan bile bazen rahatsiz oluyor kokusundan kaldiki onlarin hersey cok hassas
ama nette gezinirken bizler icin böyle birseye rastladim öksürügü olanlar bir deneye bilir
burdaki cocuklar bölümü büyük cocuklar bebeklikten cikan
gecmıs olsun cnm vıks cok kullanma bence nette ıı olmadıgı okumustumm nemsız kaldıgı ıcın olabılırr.. ben petegın ustunee ıslakk havlu koyuyorum bıkac gun bızımde hafıf yaptıı nemsız kaldıgı ıcın olmuss 3 gundur yok cok sukur.. ama ıcınde kalırsaa dr gıtt derım benn ..
oğlun nasıl oldu canım gelişme varm
arada çocuk doktoruna götürmüyor musun canım?
ne güzel işte, verirsin yine ya, 1 saatini ayıramaz mısın ? gerçi duş olayı da var arkasına, 2 saate yakın gözden çıkarmak gerek, inşallah başlarsın sen de...
yağmuru severim aslında ama bebişlerden dolayı aylardır eve tıkılınca o bile sevimli gelmiyor evet yaa balık mucize besinmiş gerçekten geçenlerde bi beslenme uzmanıda balığın sütü artırdığını söylemişti
mrb hanimlar bugun ömrümden ömürgitti herhalde bir 40 - 50 yas yaslandim o korkuyla kizim bugun ilk dönme denemesini ben yokken yapti ve kanepeden yere düstü bu korkuyu ALLAHIM hic bir anneye yasatmaz insaallah dönmedigi halde yastik koyardim yaninda nasil olsa bir gün dönecek diye olacak varya bugun koymadim 1 snyligine odaya gittim üstünü degistirip taragini almaya gitmistim ve aglama sesini duydum elimdekileri nasil atip geldigimi hic hatirlamiyorum sade kizimi yerde gördüm hemen her yerine baktim doktora götürdüm cok sükür hamd olsun birsey gözükmüyor doktor her yerine bakti iiyicene muayne etti kiziminda sükür keyfi yerindeydi ama düserken masaya carpip carpmadigini görmedigim icin doktorumuz bu gece kontrol altinda tut 2 saate bir uyandir göz bebeklerine bak acilip acilmadigina ve bingildagini kontrol ett dedi ALLAHIM KORUSUN beyin ici kanama varmi yokmu diye ve cok kusup kusmadigina bak dedi gereginden fazla uyuyup uyumadigina bak dedi hayatimda bukadar korktugumu hic hatirlamiyorum rabbim cümlemizin evladini esirgesin kendime okadar cok kiziyorum ki o yastigi niye oraya koymadigim icin
bebislerinizi sakin yanliz birakmayin koltuklarda ben birakmazdim biraksam yastik koyardim ama bugun nasil olduysa yanliz biraktimbir destek koymadan ve benim cadi kizim ilk kendi basina dönme deneyimini yasadi ALLAHTAN COK SÜKÜR SUANDA KEYFI YERINDE DOKTORUMUZ MUAYNE EDERKENDE KIZIM ÖYLE GÜLDÜ MAASAALLAH INSAALLAH BIRDAHA BÖYLE BIRSEY YASAMAYIZ ALLAHIM CÜMLEMIZIN BEBISLERINI ESIRGESIN INSAALLAH
cnm eymen zaten saatte bir emıo o arada da yemek vs yapmaya calısıorum da annemle konustum gelicek gündüzleri o eymeni oyalarken bende bi yarım saat yurusem yeter en azından vucudum toparlar.. bide bnm göbek sorunum hiç olmadı hayatımda doğumdan sonra da 15 gün içinde inmişti hiç yoktu ama bugunlerde yine var eşim bile farketti sanırım regl olmadığım için 4,5 ay oldu hala regl olmadım o da şişlik yapıo sanırım ..
ilk 2 ayında götürdüm sonra bi problem olmayınca aile hekimliğinde devam etmişti olmadı 5. ayında doktoruna götürürüm hem genel bi muayeneden geçer bıdığım
yağmur berekettir ama ben yağmurlu havaları pek sevmiyorum çünkü içim kararıyor,bende aylardır evden çıkmadım bahar gelse de çıksak hem bebeklerde büyür.
aynen en güzel yanı yaza kadar bayağı büyüyecekler güzel olacak güzeeel bugün yağmur benimde içimi kararttı sıkıldım allahtan burada sizler varsınızda zaman geçiyor
Mehmet Kağanın koliği de geri geldi
3 aylık olunca bitti gibi oldu ama şimdi haftanın 3-4 günü yine akşam saat 6 da
show baslıyor:18:
selam kızlar nasılız bugün burası yağmur lodos uçuyo valla evde tıkıldık kaldık resmen offf bi ya gelse süt önerisi veren arkadaşlara teşekkür ederim uzun bi aradan sonra dün gece gene sütüm bollaştı dün annemlerde balık turp havuç kıvırcık salata yedim galiba ondan bayağıdır balık yemiyordum çok fazla sevmemde ama bebişim için bundan sonra haftada enaz 2 defa yiyeceğim
benimde bugün canm balık istedi eşime kızartlmş al getir dedim bakalm beni etkiliyecekmiselam canım burası da çok kötü yağmur da var,balık yiyince benim sütüm de çok bollaşıyor.
sevindim canımcnm eymen zaten saatte bir emıo o arada da yemek vs yapmaya calısıorum da annemle konustum gelicek gündüzleri o eymeni oyalarken bende bi yarım saat yurusem yeter en azından vucudum toparlar.. bide bnm göbek sorunum hiç olmadı hayatımda doğumdan sonra da 15 gün içinde inmişti hiç yoktu ama bugunlerde yine var eşim bile farketti sanırım regl olmadığım için 4,5 ay oldu hala regl olmadım o da şişlik yapıo sanırım ..
ben her ay götürüyorum boy kilo kulak bıngıldak boğaz bakılıyo iyi oluyoröyle yaparsın canım endişelenirsen,bende her ay götürmüyorum ama arada götürüyorum çocuk doktoruna.
mrb hanimlar bugun ömrümden ömürgitti herhalde bir 40 - 50 yas yaslandim o korkuyla kizim bugun ilk dönme denemesini ben yokken yapti ve kanepeden yere düstü bu korkuyu ALLAHIM hic bir anneye yasatmaz insaallah dönmedigi halde yastik koyardim yaninda nasil olsa bir gün dönecek diye olacak varya bugun koymadim 1 snyligine odaya gittim üstünü degistirip taragini almaya gitmistim ve aglama sesini duydum elimdekileri nasil atip geldigimi hic hatirlamiyorum sade kizimi yerde gördüm hemen her yerine baktim doktora götürdüm cok sükür hamd olsun birsey gözükmüyor doktor her yerine bakti iiyicene muayne etti kiziminda sükür keyfi yerindeydi ama düserken masaya carpip carpmadigini görmedigim icin doktorumuz bu gece kontrol altinda tut 2 saate bir uyandir göz bebeklerine bak acilip acilmadigina ve bingildagini kontrol ett dedi ALLAHIM KORUSUN beyin ici kanama varmi yokmu diye ve cok kusup kusmadigina bak dedi gereginden fazla uyuyup uyumadigina bak dedi hayatimda bukadar korktugumu hic hatirlamiyorum rabbim cümlemizin evladini esirgesin kendime okadar cok kiziyorum ki o yastigi niye oraya koymadigim icin
bebislerinizi sakin yanliz birakmayin koltuklarda ben birakmazdim biraksam yastik koyardim ama bugun nasil olduysa yanliz biraktimbir destek koymadan ve benim cadi kizim ilk kendi basina dönme deneyimini yasadi ALLAHTAN COK SÜKÜR SUANDA KEYFI YERINDE DOKTORUMUZ MUAYNE EDERKENDE KIZIM ÖYLE GÜLDÜ MAASAALLAH INSAALLAH BIRDAHA BÖYLE BIRSEY YASAMAYIZ ALLAHIM CÜMLEMIZIN BEBISLERINI ESIRGESIN INSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?