2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bızımde ole cok yapıyor cnmm gecıcı bıdurum ablamınkızındanbılıyorum sıkma canını hergun yenı bıseyler ogrenıolar.

bızımde ole cok yapıyor cnmm gecıcı bıdurum ablamınkızındanbılıyorum sıkma canını hergun yenı bıseyler ogrenıolar.

çok yakın zamanda dişler geliyooordiş belirtisiymiş

menümüzde somon balığı varrr :))) ne mutlu bana ozamann..
bende sevmezidm ama hamilelikten beri düzenli olarak haftada bir kez eşim mutfağa girer somon için:)))))))

menümüzde somon balığı varrr :))) ne mutlu bana ozamann..
bende sevmezidm ama hamilelikten beri düzenli olarak haftada bir kez eşim mutfağa girer somon için:)))))))

ayy bizim de balik vardi cipura yedik bol bol sut olur insallaahhh

ay bizimki de parmak emiio ya biraktirmaya calisiorum

evet canım aynen öyle birazcık keyifleriyle alakalı birazda zamanla bide birrazcık şaklabanlık

üzülme canım her bebeğin gelişimi başkadır senin prenses biraz nazlı annesi.
sanırım nazlı benim kız...
biz bebeğimiz dğduktan hemen sonra buhjar makinesi almıştık, önerdilerdi komşular, kalorifer havayı kurutuyomuş, gece güdüz açıyoruz , iyi oluyor, bi ara burnunun ta iç kısmında tıkanıklığı vardı, ilerlemedi, dr a da gitmedik,geçti şükür. faydası olmuştur sanırım...

hmm anne sütüyle zor oluyor haklısın, yarıms aate bir emmek isteyebiliyomuş, ben sadece 2 haftacık sadece anne sütü verdiğim için hatırlamıyorum bile o telaşla :) geceden öğlene kadar yetiyo şimdi, sabah yürüyorum ben de, mama tok tutuyor uzun süre, bi de sabah çok aç olmuyor nedense...o aarada 1 saat yürüyüş, arkasına duş... uzun süre yapmalıyız yürüyüşü, bi kaç hafta yapıp bırakmamak gerek, bakalım dayanbilirsem 1 ay sürdürmeyi düşünüyorum..

inşallah balık sende de olumlu sonuç verir canım.

sagolun arkadaslar cok sükür hamd olsun sag salim attlatik bu geceyi rabbim beterinden korusun cümlemizi.
bu arada kizimin disleri cikmak üzereymis hep bir huzursuzluk salyamiz cok akiyor ve eller hep agzinda dün doktora sordum bakti ve yoldalar dedi 1 ila 2 aya kadar tam patlarlar ama simdiden ona agri yapiyorlar diyor zaten fark etmissdim kizimin damaklarina basdikca hosuna gidiyor ve resmen parmagimi cigniyordu :18: hayirlisi olsun insaallah !

sagol canim o bebekten bebege degisir bence benim kizda epeydir gülüyor ama her gülüsü kahkaha atarak degil oyun oynayinca hosuna gidiyor sesli gülüyor veya gidisinin altini öpünce bazen ben ay kizim ay diyorum oda ayy diye bir cigili atiyor seninkide yakinda güler iyicene daha vakti var bebislerin biri önde digeri arkada gider seninkinin yaptigini baska bebis yapmiyor benimkinin yaptigini seninki yapmiyor o onlara bagli sonucta hepsi gülecek insaallah hep yüzleri gülsün hic solmasin

kızlar bi ayın 16 sında aşı olduk sonraki ay değilde martta bidaha çağırdılar acaba isteğe göremi götüreceğiz sizde durum nasıl
bize simdi birdaha martta gidecez 6.ay asilarimiz ondan sonra birdahaki asimiz 1 yasinda yanlis hatirlamiyorsam :44: doktorumuz öyle demisti zaten ondan sonra asilarin arasi biraz acilcak

yahu bnmki de dunden beri cok huysuz dislerini kasittiorum hoslanio gibi ama daha cok hirslanip daha cok aglio gaz gibi deil dis mi cikicak ya

benimkide alt dudagini cok emiyor dogdugundan beri hemde yavas yavas unutuyor gibi arar ara tekrar aliyor o dil cignemesi olayida birseyler anlatmaya calisirken ses cikartmaya calisiyor birde benim kizim bana cok dil cikartiyor bende ona geri yapinca duruyor duruyor tekrar yapiyor hosuna gidiyor tabiki üst bas kalmiyor önlüksüz hic gezmiyoruz biz dedigim gibi dis cikartma yolunda ilerliyoruz kendimde baktim ufacik beyazlik gördüm birtane sivilce gibi bakalim devami nasil olacak kizim zaten gece hic kalkmayan hic bir sekilde gecikmeden gece 12 ile 01 arasi bir agliyor uykusunun icinde bu 5 gecedir böyle bu gecede böyle olacakmi bakalim bi

eylulnazdc, bebeğin nasıl canım iyi mi?

cok sükür hamd olsun iyiiz gece kontrol ettim gözüne isik tutun bakin demisti doktor göz bebekleri acilip kapaniyormu diye ve gereksiz yere cok uyup kusuyormu diye hamd olsun öyle birsey yasamadik iyiiz rabbim beterinden korsun cümlemizin evladin insaallah .Amin :)
senin bebisin nasil iyi insaallah

çok sevindim iyi olmasına canım allah kimseye yaşatmasın böyle korkuyu, bizimki iyi bugün ona şarkı söyleyen büyük bir köpek aldım biraz korktu ağladı,şimdi de uyuyor.

çok sevindim iyi olmasına canım allah kimseye yaşatmasın böyle korkuyu, bizimki iyi bugün ona şarkı söyleyen büyük bir köpek aldım biraz korktu ağladı,şimdi de uyuyor.

annanneside büyük sari bir ayi almisti kendinden büyük onu görünce gözler kocaman olmustu aglamadi ama tedirgindi simdilik göstermiyorum fazla kücük ayiciklarla oynuyor burunlarini vs SIKIYOR

annanneside büyük sari bir ayi almisti kendinden büyük onu görünce gözler kocaman olmustu aglamadi ama tedirgindi simdilik göstermiyorum fazla kücük ayiciklarla oynuyor burunlarini vs SIKIYOR

canım bu büyüklüğünden değil de şarkı söyleyip kulaklarını sallamasından korktu sessizken hiç kormuyor halbuki konuşan kurbağası var onu seviyor ısırıyor,düğmesine basıyor bunu da sever diye düşünmüştüm....

Ya daha erken degil mi damaklarini mi kasiyo acaba
zaten bikaç ay sürüyor sonra patlyor dişler
yahu bnmki de dunden beri cok huysuz dislerini kasittiorum hoslanio gibi ama daha cok hirslanip daha cok aglio gaz gibi deil dis mi cikicak ya
benimkide aynı
inşallah balık sende de olumlu sonuç verir canım.

inşallah sağol canım
bu arada senin oğlann adı mert yazyo değilmi benimkide ahmet mert

iyi akşamlar bayanlarrr
uzun zamandır gelememiştim baya hareketlenmiş maşallah
nasılsınız? bebişleri ve sizi kocaman öpüyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…