Merhaba hanimlar benim kizim 4 bucuk aylik 4. Ayin basinda alt dudagini ememye basladi unutur dedim ama simdi ust dudagini emiyo ve dilini cigniyor benzer belirtlrei olan var mi? Boyle bir durumu doktoruna soran var mi? Kontorollumuze daha var merak icindeyim bu kalici bir huy haline gelir mi acaba bir fikri olan var mi?
Merhaba hanimlar benim kizim 4 bucuk aylik 4. Ayin basinda alt dudagini ememye basladi unutur dedim ama simdi ust dudagini emiyo ve dilini cigniyor benzer belirtlrei olan var mi? Boyle bir durumu doktoruna soran var mi? Kontorollumuze daha var merak icindeyim bu kalici bir huy haline gelir mi acaba bir fikri olan var mi?
bızımde ole cok yapıyor cnmm gecıcı bıdurum ablamınkızındanbılıyorum sıkma canını hergun yenı bıseyler ogrenıolar.
yağmuru severim aslında ama bebişlerden dolayı aylardır eve tıkılınca o bile sevimli gelmiyor evet yaa balık mucize besinmiş gerçekten geçenlerde bi beslenme uzmanıda balığın sütü artırdığını söylemişti
çok yakın zamanda dişler geliyooordiş belirtisiymiş
menümüzde somon balığı varrr :))) ne mutlu bana ozamann..
bende sevmezidm ama hamilelikten beri düzenli olarak haftada bir kez eşim mutfağa girer somon için:)))))))
Ya daha erken degil mi damaklarini mi kasiyo acaba
canım bende daha regl olamadım belirtisi bile yook birde sezaryen patlayacmışım gibi geliyor
evet canım aynen öyle birazcık keyifleriyle alakalı birazda zamanlabide birrazcık şaklabanlık
üzülme canım her bebeğin gelişimi başkadır senin prenses biraz nazlı annesi.
biz bebeğimiz dğduktan hemen sonra buhjar makinesi almıştık, önerdilerdi komşular, kalorifer havayı kurutuyomuş, gece güdüz açıyoruz , iyi oluyor, bi ara burnunun ta iç kısmında tıkanıklığı vardı, ilerlemedi, dr a da gitmedik,geçti şükür. faydası olmuştur sanırım...Saolun kızlar o geceden sonra öksürme olmadı hapşurma var ama o zaten genelde oluo dr.a gitmedik çok şukur sanırım evdeki nemsız ortamdan oksuruk oldu o gece odasına 1 lt suya 1 kaşık viks koydum kokusu bana bile keskin gelince hole koydum etkilenmesin diye.. aslında eve bi nem ölçer alıcam eğer nem oranı azalır ya da artarsa ona göre önlem almak lazım ..
cnm eymen zaten saatte bir emıo o arada da yemek vs yapmaya calısıorum da annemle konustum gelicek gündüzleri o eymeni oyalarken bende bi yarım saat yurusem yeter en azından vucudum toparlar.. bide bnm göbek sorunum hiç olmadı hayatımda doğumdan sonra da 15 gün içinde inmişti hiç yoktu ama bugunlerde yine var eşim bile farketti sanırım regl olmadığım için 4,5 ay oldu hala regl olmadım o da şişlik yapıo sanırım ..
benimde bugün canm balık istedi eşime kızartlmş al getir dedim bakalm beni etkiliyecekmi
sevindim canım
bencede regly den bende aynı durumdayım
ben her ay götürüyorum boy kilo kulak bıngıldak boğaz bakılıyo iyi oluyor
sagol canim o bebekten bebege degisir bence benim kizda epeydir gülüyor ama her gülüsü kahkaha atarak degil oyun oynayinca hosuna gidiyor sesli gülüyor veya gidisinin altini öpünce bazen ben ay kizim ay diyorum oda ayy diye bir cigili atiyormerhaba
eylülnaz,
çok geçmiş olsun, olacağı varmış işte, bu tarz olay herkesin başına geliyor herhalde, çok duyuyorum, neyse ki bişey olmamış yavrucağınabenimki dönmüyor ama artık koltukta bırakmıyorum, yere battaniyesini serdim orda duruyor...
güzel anneler, bebekleriniz sesli gülüyor mu ? benimki hala ağzını açıyor ses yok :44: bazen çok hoşuna giderse hee diyor hehehe demiyorkızım 3 ay 3 haftalık bu arada...
bize simdi birdaha martta gidecez 6.ay asilarimiz ondan sonra birdahaki asimiz 1 yasinda yanlis hatirlamiyorsam :44: doktorumuz öyle demisti zaten ondan sonra asilarin arasi biraz acilcakkızlar bi ayın 16 sında aşı olduk sonraki ay değilde martta bidaha çağırdılar acaba isteğe göremi götüreceğiz sizde durum nasıl
yahu bnmki de dunden beri cok huysuz dislerini kasittiorum hoslanio gibi ama daha cok hirslanip daha cok aglio gaz gibi deil dis mi cikicak ya
eylulnazdc, bebeğin nasıl canım iyi mi?
cok sükür hamd olsun iyiiz gece kontrol ettim gözüne isik tutun bakin demisti doktor göz bebekleri acilip kapaniyormu diye ve gereksiz yere cok uyup kusuyormu diye hamd olsun öyle birsey yasamadik iyiiz rabbim beterinden korsun cümlemizin evladin insaallah .Amin :)
senin bebisin nasil iyi insaallah
çok sevindim iyi olmasına canım allah kimseye yaşatmasın böyle korkuyu, bizimki iyi bugün ona şarkı söyleyen büyük bir köpek aldım biraz korktu ağladı,şimdi de uyuyor.
annanneside büyük sari bir ayi almisti kendinden büyük onu görünce gözler kocaman olmustuaglamadi ama tedirgindi simdilik göstermiyorum fazla kücük ayiciklarla oynuyor burunlarini vs SIKIYOR
zaten bikaç ay sürüyor sonra patlyor dişlerYa daha erken degil mi damaklarini mi kasiyo acaba
benimkide aynıyahu bnmki de dunden beri cok huysuz dislerini kasittiorum hoslanio gibi ama daha cok hirslanip daha cok aglio gaz gibi deil dis mi cikicak ya
inşallah balık sende de olumlu sonuç verir canım.
zaten bikaç ay sürüyor sonra patlyor dişler
benimkide aynı
inşallah sağol canım
bu arada senin oğlann adı mert yazyo değilmi benimkide ahmet mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?