bayanstres
bayanlar alt demeklarını elleyin bakalım pütürlük sertlik var mı ?? :)
dis konus icinse eger bizde var doktorumuzda onayladi zaten
meraba uykusuz anneler :)))
ben kızımı uyuttum,uykum yok bi bakayım dedim... bebeklerinizi beşiğinde mi yatırıyorsunuz ? ben 1.5 ay beşiğinde yatırdım, sonra yanımda yatırdım hep, zten eşim ayrı yatıyordu, aramız bozuktu... eşim uzun zamandır bizimle yatmak istiyor,ben de bebekle sıkışıyoruz diye istemiyordum,artık reddetmiyim , beşiğine yatırdım kızımı bugün, inşallah uyku düzeni bozulmaz, arada uyanırsa emziririm, yatırırım beşiğine tekrar...
güzel bi gece olması dileğiyle
ben kızımı uyuttum,uykum yok bi bakayım dedim... bebeklerinizi beşiğinde mi yatırıyorsunuz ? ben 1.5 ay beşiğinde yatırdım, sonra yanımda yatırdım hep, zten eşim ayrı yatıyordu, aramız bozuktu... eşim uzun zamandır bizimle yatmak istiyor,ben de bebekle sıkışıyoruz diye istemiyordum,artık reddetmiyim , beşiğine yatırdım kızımı bugün, inşallah uyku düzeni bozulmaz, arada uyanırsa emziririm, yatırırım beşiğine tekrar...
dogrudur benimkiler gec cikitisağlıkla çıksın inşallah darısı bizimkilere..
gerçi ne kadar geç çıkarsa okadar iyimiş diş doktoru bir yakınım erkn çıkan dişler 6 yaşına gelmeden çürüyormuş öyle dedi..
amin canim insaallahbenim oğlumun birinin diş yerleri kabarmış gözle bile görebiliyorum bide göğüslerimi ısırıyorbiberonu ısırıyor ikiside salyalandı sormayın üst baş kalımıyor günlük bir makina çamaşır çıkıyor benim 4 ay 10 günlükken dişim görünmüş bende oğlanlardan erken bekliyorum bakalım hayırlısı ateşsis acısız problemsiz atlatalım bu dönemide inşallahhhhhhhhhhhhh 28 inde 4 ayı dolduruyoruz bizde
merhaba bende benimkini uyuttum yaa bizimki hala bizim ortamızds yada benim yanımda yatıyor eşi sabaha kadar çizim yapmak zorunda kalınca bende oğlumlauyuyoumlakin onu beşiğine alıştrmam gerek ama ben alışmalıyım sanırım önce :S bu da nasıl olack bilmiorum sanki orada yalnız başşına bişi olacak sanıyorum halbuki yatağı hemen yanımda :) sen naısl içini rahatlatıyorsun yardımmmmm :26:
dogrudur benimkiler gec cikitive cok sükür bu yasima geldim dislerimle hic bir sorun yok esiminkide erken cikmis onun disleriyle sorunlari var bakalim kiziminki nasil olcak
amin canim insaallah
canim ben ilk 2 hafta yanimda yatirdim ondan sonra besigine alistirdim geceleri besiginde yatiyor gündüzleride ya salincaginda yada benim yatagimda kanepede diye alistirmisdim gitigimiz yerde yadirgamasin diye zaten besigi de yataga yakin ama ben coookkkparanoyakdim geceleri kalkar nefes aliyormu diye kontrol ederdim ilk 2 ay cok yogundu
simdide ara ara göbegini elliyorum inip cikiyormu diyeannelik iste ama zamanla alisiyorsun dualarimi edip ALLAHA EMANET EDIYORUM YATIYORUM VE YATAGIN DIBINE KOYUYORUM BESIGINI
sizin icin biran önce besigine alistirmak daha iyi olur büyüdükce akli erdikce bu sefer hic ayrilmazlar gerci onlarin aklillari taaaa anne karninda herseye eriyorMAASALLAHLARI VAR :)
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN AKILLI BIDIKLARI
çok doğru demişsin bir kaç ay sürüyor. lakin anne veya babada küçükken erken diş çıkarma öyküsü varsa o aileler yavrularının her an alt dişlerini patlatacaklarından emin olabilirler :)
tünaydın hepinizeeeee
kızlar benim bebklerim emerken diğer göğsümden süt akıyor çok süt varmış gibi((((zaten anca yetiriyorum sütün ziyan olması hiç hoşuma gitmiyor
sizlerde de böyle bişey oluyormu? göğüs pedi yoksa karnıma kadar ıslanıyorum özellikle geceleri
bide ben bulgur pilavı, muhallebi, yeşil mercimek, bolcada ot yersem sütüm oluyor yani dolgunlaşıyor göğüslerim onun haricinde cıvık cıvık
ilk 40 günden sonra sızma bitti benim, göğüs pedi kullanmıyorum. sütüm de öyle taşacak kadar olmuyo zaten.
göğüs kalkanı diye bişey varmış akan sütü topluyomui böylece süt boşa gitmiyo. işine yarar belki
merhaba bende benimkini uyuttum yaa bizimki hala bizim ortamızds yada benim yanımda yatıyor eşi sabaha kadar çizim yapmak zorunda kalınca bende oğlumlauyuyoumlakin onu beşiğine alıştrmam gerek ama ben alışmalıyım sanırım önce :S bu da nasıl olack bilmiorum sanki orada yalnız başşına bişi olacak sanıyorum halbuki yatağı hemen yanımda :) sen naısl içini rahatlatıyorsun yardımmmmm :26:
benim ilk oğlan 11 aylıkken üstten patlattı dişini ama bende patlamıştım yani hatırlamak bile istemiyorum o günleriçok doğru demişsin bir kaç ay sürüyor. lakin anne veya babada küçükken erken diş çıkarma öyküsü varsa o aileler yavrularının her an alt dişlerini patlatacaklarından emin olabilirler :)
canım beşiğine şimdiden alıştır ama muhakkak aynı odada yatın uzmanlar 6 ay aynı oda diyormeraba uykusuz anneler :)))
canm sütün kaynyo demekki ama bu olay sütü bol olanda görülen bir şey sen mamada kullanıyorum diyorsun belkide göğüs şeklinle alakalı:26:eşin evdeyken diğer göğsüne bardak tutsun sütlerin damlası ziyan olmasıncanım ya benimde aman aman yok zaten sütüm olanda böyle ziyan oluyor ona sinir oluyorum2 bebeğe zaten yetmiyor mama veriyorum azıcıkta sütümden faydalansınlar derdim o benimde
göğüs kalkanını deneyim bakalım inşallah faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?