bana süt yapan şeyleri sıralıyorum bunlar olurda geceleri göğüslerim doluyor
1. ve vazgeçilmezim humana süt çayı yatmadan mutlaka 1 büyük fincam içiyorum kurtarıcım
2. bulgur pilavı
3.balık yapıyormu bilmiyorum ama yanında bol yeşillik olması sanırım daha çok işe yarıyor
4. bol bol ottt dereotu maydanoz yeşil soğan yıkıyorum bol bol her sofrada başköşemde duruyor
5.yeşil mercimek mucize gibi diyim size
6. muhallebi hergün 2 kase yiyorum 2-3 günde bir yapıyorum bitince tekrar yapıyorum
çeşit çeşik meyvalı bademli fındıklı pekmezli aklıma ne gelirse o an ne varsa onla yapıyorum
işte bunlar bana süt yapıyor denemenizi tavsiye ederim
kızlar bizim kaka yapmama olayımız hala devam ediyor 5-6 günde bir benim müdahalemle(popoya kulak cubugu)oluyor m'ktarida az ama kati değil dr a ilaç yazdrsammı
ben doğduğu günden beri beşiğinde yatırıyorum. geceleri kalkıp kontrol ediyorum sürekli ama.bende nefesini dinleyip göbeğine bakanlardanım
tükürüğünü boğazında kaçırma bizde de oluyor.bazen öksürüyor hatta o yüzden.
süt olayını ben de çok çözemiyorum. bir gün iyi gelen birgün iyi gelmiyor. geçen gün bulgur pilvı ve yeşil mercimek yaptım yanına yeşillik. ama sütüm yoktu. bazen bişey yemiyorum dolu oluyor.kısır iyi geliyor.ben de anlayamadım gitti
gliserin fitilmi kullanyordunbizde de var fitille yaptırıyorduk çarşamba doktoruna götürdüm bağırsak düzenleyici şuruplar yazdı onları kullanıyoruz 3.günü kendi yaptı.bence götür canım sonra rahatsız oluyor bebekler.doktor katı değilse kabız değidir dedi bizimkide macun kıvamında.
benim de dün dönmeye başladı:))) çok komik:)) ben oturma odasında kanepeyi açtım öyle yatırıyorum ne yapayım
hemeroid bende oldu cnm. şu an hala da var. benim ki çok fena. açık açık söylemek gerekirse çiçek açmış gibi.doğumdan sonra ilaç verdi doktorum ama hala kullanamadım.hoşşş o ilaçlar o hemoroidleri iyileştiriri mi bilmiyorum. ağrı ve kanama yok bende.
bizim yatak odası büyük beşik falan komple orada hatta bu haft bebeğin doalbını ble oraya taşıyacam ama yinede beşikte yatıramıyorum yaa....
bu arada kaka yapamama bu aylarda normal ıkınma lefleksi ile popoyu kasma leksi aynı anda olunca bz annelerinde yardımı gerekebiliyor bildiğimiz kadarıyla yavaş yavaş 4 aydan sonra düzeliyor... inşallaah tez zamanda gliserin fitil yada kulak çubuğuna alışmadan düzelir.. size tavsiyem kaka yapmak için ıkındıklarında anusu biraz zeytin yağ yardımı ile ovun ki orada ki kaslarda çalışmaaya başlasın :))
kulak çubuğu kullanan arkadaşlar aman dikkat nonsteril bir araç kullanıyorsunuz (steril olmayan) mikrop kapabilme ihtimalleri yükselebiliyor çok sokmayın sakın...
valla ben çok sokuyorum yabenimki hiç ıkınmıyo ki anca huzursuzluk yapıyor ayrıca steril kulak çubuğu mu var ee ben anlamadım heralde:26:
gliserin fitilmi kullanyordun
arkadaşlar bişi sorcam bim de satılan jenny & willy çocuk bezini kullanan var mı?
Ben kullaniyorum canim bende Ekim Annesiyimne kaka ne çiş sizdirma yapmadibugune kadar pişik de yapmadi bizde. Gündüzleri Jenny Willy kullaniyorum Gece yatarken veya disari cikacaksam da Huggies Gold kullaniyorum ikisinden de cok memnunum.
bana hiç öyle şeyler oladı hep okuyup yatırıyorum sadece bir gün babas uykuda dönerken o an gözlerimi açtım. sanki biri bei uyandırdı eşimi tutunca o da uyandı, duruma oda şaşırdı. Allah yardım etti.. hala okuyorum ayetel kursi, felak ve nas..Günaydın annişler ve bebişler
yazmayalı konular baya bi ilerlemiş yine ...
bende bebeğimi sürekli yatağında yatırdım, lohusalıkken yatarak emzir dediler (ayaklarım şişmişti davul gibi) aman allahım uykumun arasında kalkıp kızımı arıyormuşum ezdim mi iye ama farkında değilim annem eşim artık korkmuşlardı beni odada yalnız bırakmıyorlardı :)) hey allahım ne günlerdi yaaişte ogün bugün hiç yanımda yatırmadımben kızımn odasına taşındım orasıda olmadı, oturma odasına taşındık, babamız ayrı kalamadı oda yanımıza geldi:))
hemoraid bende de oldu sezaryandım ama 2,5 aylık olduğunda oldum hemde ağrısız bi kanama vardı bende zaten hemoraid sorunu old. için dert etmedim:))) alışkınımm
balık bende süt yapmyor bile bile yiyiyorum omega 3 alsın diye
vee arkadaşa katılıyorum bebekler hakkında konuşmaya gelmiyor artık babamıza bile demeyeceğim
ne kadar birikmiş meğerrr
slm
ya benım yaramaz oglum misafır sevmıyomisafir olmayı da sevmıyo benden ve babasından baskasını görünce aglıyo hiç durmuyo
gecen aksam da babası dısarı cıkarken arkasından agladı yageldı kucagına aldı da sustu kzum benım
her gun bıraz daha büyüdüğünü belli ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?