2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım şu an yazına istinaden fındıklı muhallebi yiyorum yarında yeşil mercimek deniycem inşallah
ayrıca Allah sana sabr versin 2 bebek yorucu olsa gerek ha bide maydanoz sütü kaçırırmış canım yeme istersen

ben doğduğu günden beri beşiğinde yatırıyorum. geceleri kalkıp kontrol ediyorum sürekli ama.bende nefesini dinleyip göbeğine bakanlardanım
tükürüğünü boğazında kaçırma bizde de oluyor.bazen öksürüyor hatta o yüzden.
süt olayını ben de çok çözemiyorum. bir gün iyi gelen birgün iyi gelmiyor. geçen gün bulgur pilvı ve yeşil mercimek yaptım yanına yeşillik. ama sütüm yoktu. bazen bişey yemiyorum dolu oluyor.kısır iyi geliyor.ben de anlayamadım gitti

tükürük olayı bizdede var nefes dinlemede aynen süt olayıda dediğin gibi bunun heralde matematiği yok canm

kızlar bizim kaka yapmama olayımız hala devam ediyor 5-6 günde bir benim müdahalemle(popoya kulak cubugu)oluyor m'ktarida az ama kati değil dr a ilaç yazdrsammı

kızlar bizim kaka yapmama olayımız hala devam ediyor 5-6 günde bir benim müdahalemle(popoya kulak cubugu)oluyor m'ktarida az ama kati değil dr a ilaç yazdrsammı

bizde de var fitille yaptırıyorduk çarşamba doktoruna götürdüm bağırsak düzenleyici şuruplar yazdı onları kullanıyoruz 3.günü kendi yaptı.bence götür canım sonra rahatsız oluyor bebekler.doktor katı değilse kabız değidir dedi bizimkide macun kıvamında.

bende hep nefesini kontrol ediyorum ilk başlarda uyurken çocuğu uyandırdığım bile oldu hareket etmiyor diye annelik işte ....

gliserin fitilmi kullanyordun

benimde doğumumdan sonra 3-5 hafta falan hemoraid sürdü kanama bile oldu fındık kadar büyüktü bende daha önceden bir hmşire arakdaşın dediğini yaptım ayıptır söylemesi parmak yardımı ile içeri hafif soktum hergn tekrarladımm
3 gğn sonra geçti eğer fındıktan küçükse yapılabilen bir tedavi su an Allaha şükür bişi yok...

bizim yatak odası büyük beşik falan komple orada hatta bu haft bebeğin doalbını ble oraya taşıyacam ama yinede beşikte yatıramıyorum yaa....

bu arada kaka yapamama bu aylarda normal ıkınma lefleksi ile popoyu kasma leksi aynı anda olunca bz annelerinde yardımı gerekebiliyor bildiğimiz kadarıyla yavaş yavaş 4 aydan sonra düzeliyor... inşallaah tez zamanda gliserin fitil yada kulak çubuğuna alışmadan düzelir.. size tavsiyem kaka yapmak için ıkındıklarında anusu biraz zeytin yağ yardımı ile ovun ki orada ki kaslarda çalışmaaya başlasın :))
kulak çubuğu kullanan arkadaşlar aman dikkat nonsteril bir araç kullanıyorsunuz (steril olmayan) mikrop kapabilme ihtimalleri yükselebiliyor çok sokmayın sakın...

valla ben çok sokuyorum ya benimki hiç ıkınmıyo ki anca huzursuzluk yapıyor ayrıca steril kulak çubuğu mu var ee ben anlamadım heralde:26:

arkadaşlar bişi sorcam bim de satılan jenny & willy çocuk bezini kullanan var mı?

valla ben çok sokuyorum ya benimki hiç ıkınmıyo ki anca huzursuzluk yapıyor ayrıca steril kulak çubuğu mu var ee ben anlamadım heralde:26:

tabiki yok :) sadecr onların steril olmadığını yani hiç sokmaman gerektiğini demiştim.. aman bacım dikkat et doktordan yardım al

arkadaşlar bişi sorcam bim de satılan jenny & willy çocuk bezini kullanan var mı?

Ben kullaniyorum canim bende Ekim Annesiyim ne kaka ne çiş sizdirma yapmadibugune kadar pişik de yapmadi bizde. Gündüzleri Jenny Willy kullaniyorum Gece yatarken veya disari cikacaksam da Huggies Gold kullaniyorum ikisinden de cok memnunum.

şimdilik bende de bir şey olmadı ama parfümlü olduğu için sadece beni biraz tıkadı.

Günaydın annişler ve bebişler

yazmayalı konular baya bi ilerlemiş yine ...

bende bebeğimi sürekli yatağında yatırdım, lohusalıkken yatarak emzir dediler (ayaklarım şişmişti davul gibi) aman allahım uykumun arasında kalkıp kızımı arıyormuşum ezdim mi iye ama farkında değilim annem eşim artık korkmuşlardı beni odada yalnız bırakmıyorlardı :)) hey allahım ne günlerdi yaa işte ogün bugün hiç yanımda yatırmadımben kızımn odasına taşındım orasıda olmadı, oturma odasına taşındık, babamız ayrı kalamadı oda yanımıza geldi:))
hemoraid bende de oldu sezaryandım ama 2,5 aylık olduğunda oldum hemde ağrısız bi kanama vardı bende zaten hemoraid sorunu old. için dert etmedim:))) alışkınımm

balık bende süt yapmyor bile bile yiyiyorum omega 3 alsın diye

vee arkadaşa katılıyorum bebekler hakkında konuşmaya gelmiyor artık babamıza bile demeyeceğim

ne kadar birikmiş meğerrr

slm

ya benım yaramaz oglum misafır sevmıyo misafir olmayı da sevmıyo benden ve babasından baskasını görünce aglıyo hiç durmuyo
gecen aksam da babası dısarı cıkarken arkasından agladı ya geldı kucagına aldı da sustu kzum benım
her gun bıraz daha büyüdüğünü belli ediyo

bana hiç öyle şeyler oladı hep okuyup yatırıyorum sadece bir gün babas uykuda dönerken o an gözlerimi açtım. sanki biri bei uyandırdı eşimi tutunca o da uyandı, duruma oda şaşırdı. Allah yardım etti.. hala okuyorum ayetel kursi, felak ve nas..

bana Medineden bir koli hurma geldi, süt yapıyormuş. hurmada yaş hurma yerken midem kalkıyo.. sütüme gelince daha dün başladım bir değişiklik yok şimdilik yetiyo tabi şimdilik..

birde benim basur çok acıyordu yaa ben ağlıyordum ayy o günleri hatırlamak istemiyorum bir daha hayatta normal doğurmam. ıkınmaktan kulaklarım duymuyordu tam 2 hafta

Ay cnım artık anlıyor ya

selamlarr
b.im deki bezden bende alıp deneyim bir paket
geceleri ve gezmede prima kullanırız bizde biraz tasarruf lazım bizede:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…