selamlarr
b.im deki bezden bende alıp deneyim bir paket
geceleri ve gezmede prima kullanırız bizde biraz tasarruf lazım bizede:26:
güzel anneler ve bebekleri hepinize slm.hamileliğimde buradan çıkmamama rağmen bebeğim doğduktan sonra birkaçkez girebildim.sonrada başka eve taşındık internet uzun süre bağlanmadı derken şükür kavuştum size.
bu gece onunla yatmıştı sabah baktım taşmamış gecede kullanılabilir bence
selamlarr
b.im deki bezden bende alıp deneyim bir paket
geceleri ve gezmede prima kullanırız bizde biraz tasarruf lazım bizede:26:
slmm cnm nasılsınn bebegın nasıll cok merak ettımsennıı uzun zamandır gorusemedık ozelden msj da atmıstım gormedın sanırsamm
gecmıs olsun cnm buzamanda dıkkatlı olmalıyızz bızımkıde cabalıo amaa haalaa donemedımrb kizlar naslsnz bbsler nasl grmdm bayadr kzmla iyyiz artik harktli ilk kazamzi bile gecirdk sukurbsi olmadi kanpdn dstu allahtn mindervardi yerde artik donyo buarda bim bezni dogdgndan beri kllanyrm cok memnnm
yok canım ya görmedim.benim doğumdan sonra iyileşmem uzun zaman aldı.1 aya yakın hiçoturamadım bebeğimi bile yatarak emzirdim.birde bebeğim hepmemede durmak istiyordu.benden başka kimsede durmuyordu.akşamları ağlama nöbetleri varda 4-5 saat sürüyordu.bu arada ben depresyona girdim evde kimse olmadan kalamadım.ya anneme yada kayınvalideme gidip kalıyordum.sonra taşınma derdi çıktı.taşınınca internetsiz kaldm derken şimdi iyiyim şükür.bebeğim huysyz teyzesi birazcık cadı bana çok çektiriyor.ben doğumdan sonraki ilk 3 ayda aldığım kiloların hepsini verdim(20 kilo)çünkü kızım yüzünden çok açkaldım su bile içmeye fırsat bulamıyordum.bizde durumlar böyle sende nasıl:)
günaydin hanimlar ve tatlimi tatli bebislerr keyfler nasiil bugunn iyisiniz insaallah ?
gecmıs olsun cnm buzamanda dıkkatlı olmalıyızz bızımkıde cabalıo amaa haalaa donemedı
ııyım cnm bendee logusalık bunalımına gırenlerdenım3 ay sureklı aglama nobetlerı gecırdım kv yuzundenn sutum kesıldı.. kızımın gaz sancıları olduu cok sukur sımdı daha ıyıyımm kızım su anda 4.5 aylık olduu sadece mama yıyorr buda benı cok uzdu. hergun herdk agladımm cok agır gecırdımm hıcbırsey dusundugumm gıbı gerceklesmedı .. ama yınede ısyan etmedımm yınede ck sukur evladım saglıklı..
gecmıs olsun cnm buzamanda dıkkatlı olmalıyızz bızımkıde cabalıo amaa haalaa donemedı
ııyım cnm bendee logusalık bunalımına gırenlerdenım3 ay sureklı aglama nobetlerı gecırdım kv yuzundenn sutum kesıldı.. kızımın gaz sancıları olduu cok sukur sımdı daha ıyıyımm kızım su anda 4.5 aylık olduu sadece mama yıyorr buda benı cok uzdu. hergun herdk agladımm cok agır gecırdımm hıcbırsey dusundugumm gıbı gerceklesmedı .. ama yınede ısyan etmedımm yınede ck sukur evladım saglıklı..
isyan bende etmedim ama hiçböyle geçeceğinide düşünmemiştim.resmen bebeğimle evde hapis hayatı yaşadım.hava soğuk dışarı çıkamıyorsun bebekle.çıksanda gittiğin yerde huzurun yok ağlıyor.sütünün kesilmesine üzüldüm canım ya.kv hayatına fazla sokmayacaksın.benimde 3.ayımda kv yüzünden azaldı kesilir gibi oldu ama uzaklaştırdım hemen hayatımızdan.neyse sağlıkları yerinde olsunda bebişlerimizin mama yada anne sütü idare edicez artık.benimkide şimdi nazlanıyor emmeye.kavga dövüş alıyor memeyi.ek besinlere başlıcam sanırım.bebelacmış aptamilmiş onlarıda yemiyor.bebe bisküvisi veriyorum arada birde pirinçunu maması veriyorum.azıcıkta yoğurt.beni eskisi gibi emmediğinde aç kalıcyor sanıyorum.
bnmde ole gcti aglmkla ama takmyrm kimseyi artik kizmls a mutlym bnde mama vryrum sadece
bnmde ole gcti aglmkla ama takmyrm kimseyi artik kizmls a mutlym bnde mama vryrum sadece
benimki de yabancı birini görünce ağlıyordu, hatta ilk ağlayışında aklıma gelmedi yabancıya ağladığı, bi çığlık, hiç susmuyor, köye annemlere gitmiştim onları görünce ağladı. kesin dedim bişey soktu çocuğumu, öyle bi ağlıyor kıpkırmızı oldu, titreye titreye böyle, öksürük tutuyo bi yandan, boğazı kurudu ağlamaktan, acile koşacaktık, kucağımda tuta tuta kesildi ama 15 dk sürdü, çok korkmuştum. sonra başka gün abimi görünce ağladı... bend e evde hep benle genelde diye sık sık dışarı çıkarmaya başladım, şimdi ağlamıyorslm
ya benım yaramaz oglum misafır sevmıyomisafir olmayı da sevmıyo benden ve babasından baskasını görünce aglıyo hiç durmuyo
gecen aksam da babası dısarı cıkarken arkasından agladı yageldı kucagına aldı da sustu kzum benım
her gun bıraz daha büyüdüğünü belli ediyo
ahh ahhh sımdıkı gıbı saglıklı dusuneblsemm kv hıc yanıma bıle yaklastırmazdım bende normal dogumyaptımm uzerınee oturaamadım dıkıslerden dolayı kıızıımda hep memedeydıı gununn 24 saatı kv hep sutun yok sutun olsa bole olmaz dıe dıe benı cok yıprattı..ben oysakı ne gusel hayal etmıstım o gunlerımı 9 ay beklemıstımm.. off off kızlar cok dertlıyımmm cokk..
benimki de yabancı birini görünce ağlıyordu, hatta ilk ağlayışında aklıma gelmedi yabancıya ağladığı, bi çığlık, hiç susmuyor, köye annemlere gitmiştim onları görünce ağladı. kesin dedim bişey soktu çocuğumu, öyle bi ağlıyor kıpkırmızı oldu, titreye titreye böyle, öksürük tutuyo bi yandan, boğazı kurudu ağlamaktan, acile koşacaktık, kucağımda tuta tuta kesildi ama 15 dk sürdü, çok korkmuştum. sonra başka gün abimi görünce ağladı... bend e evde hep benle genelde diye sık sık dışarı çıkarmaya başladım, şimdi ağlamıyor
canım kayınvaliden yüzünden mi üzüldün ? benim de aynı sebep yüzünden sütüm gitti de, hiç bişey hayal ettiğim gibi olmamıştı, bebek yaptığım için pişman bile oldum, bebekle yalnız kaldım, eşim küstü, annemi evimize getirmedi, yapayalnızdım, çok şükür halimize... allahım o kaynanaları nasıl biliyosa öyle yapsın, yuvamı darmadağın etti gitti, oğulların evlendiğini kabul edemiyolar bi türlü, gelini hizmetçi olarak görüyolar. aman erkek anneleri siz öyle olmayın lütfen
marjinal79,
canım dün yazmayı unuttum, hastalık geçirmiş ve atlatmışsın şükürler olsun ki, allahs eni bağışlamış eşine, iyileştikten sonra da yavruna...
takma boşver hepimiz yaşadık buna benzer şeyler.benim sütüm çoktu üstüm başım kalmıyordu süt akıyordu.ama bebeğimin kaka sorunu vardı 7 gün kaka yapmıyordu neymiş efendim sütüm varmışta bebeğe yaramıyormuş ondan kaka yapamıyormuş buna mama verelim çocuk aç dediler.hemde bunu diyen anneannem.mama verdik çocuk yine aynı hatta daha fena.sonra almadı zaten bebeğim mamayı.dedim ''ne oldu mama doyurdumu hani kaka yine yapmadı'' :) kayınvalidemde taktı ''sen bişey yemiyorsun bukadar sütün nasıl oluyor benim kızım durmadan yiyor sütü yok''derdi.ya boşver şimdi anlatmaya kalksam birsürü şey.şu özelde dediğin yeri bulamıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?