günaydın inşallah değilsindir canım yoksa senin için çok zor bir durum olur biri büyüğümeden diğeri,idrar testi yaptın mı?
hemen düzene girmez zaten canım,gecikmesi normal ama ihmale gelmez,bence test yap,için rahat etsin. ben hala regl olmadım.çok tedirgin oluyorum:18: pre ile korunuyoruz ama yinede içim rahat etmiyo,regl olsam geciktiğinde kuşkulanırım,ama regl olmayınca insan bilemiyo nolduğunu.
cnm normal bence ama tedirginsen test yap tabii.
eşimde ben de hiiiçççç oralı değiliz. o bakımdan henüz korkularım yok benim
valla kızımın uyku düzeni bozuk ondan mı, bilemiyorum ama hiç aklımıza gelmiyor:)) normal değildir biliyorum ama ne yapayım şimdilik böyle
doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsin
sıkma canını nasıl olsa düzeleceksin o zaman bebişin hep seninn :120:
bu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:
mrb cnm bnmde ole ya gecen ay oldumbıttı derken ara ara tekrar oldm bu ay gectı gunum ve acayıp mıdem bulanıo bı kacgndr ıkı hafta once tahlıl yaptrdm bısı cıkmadı ıns olmaz ya
walla ben 3 aylik olunca annem bize gelmisti ona biraktim bebegi gtittim civle 200 tl lik alisveris yaptim berilimeben ne kendime ne kızıma :)) doğumdan sonra bi müddet hamilelikler oldu sonra bi pant. aldım forma gib hep onu giyiyorum bu aralr o da düşüor ma nasıl gidip alacam havalar soğukbi ara avm ye gidebilsem bari.. kızmda doğumda aldıklarımı genellikle giyiyor ya da hediye gelenleri 2- 3 tane aldım sonradan
ay yazınca anladımm ne pintileşmişiiimmmm
memlekete gitmeden eskiye döneyim bari
ben mercimek corbasini yaptim kofteleri de dondurucudan cikardim. esim gelince kizrtcm firinda yapcaktim ama patates bi tane kalmis onu berile corba yapcamevet işte böyle oluyor bizde de.biraz da karşıdan bekliyorum sanırım
bilmem belki de artık bana sadece anne gözüyle bakıyordur
ben de fırında tavuk diyecektim köfte yerine:)))
süper menü. bende yapsam mı?????
bnde veryrm meyve suyu kasık mama arada bı beb bıskuvısı hosuna gıdıo kasıkla yemek
azonce adet oldumm dungeceden berıı kendımde deıldım resmenn ..
ben bugun kuzuma yogurt yaptim kisslarrr ilk denemede tuttu sastim kaldim. annem saolsun bi anlatti bidefada basardiiimmesim yorsanin cam gunluk sutunu yarim ltlik olani aldi birde az lazim die pinrin organik yogurtundan maya aldim oldu vallaaa
niyeyse pimpirikliyim bana gelen misafir hoşnut ayrılacak evimden o yüzden bu kadar düşünüyorum oysaki bebekliyiz biz hani yanlış anlamazlar ama bendeki huy varya
gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of
gözün aydın suksuk ayy ürkütücü valla dikkatli olmak lazımazonce adet oldumm dungeceden berıı kendımde deıldım resmenn ..
ben de hataydanım ama annemler k.maraş'ta oturuyorlar .. sen nerde görev yaptın canım
öyle mi... ben 1.5 yıl çağlayancerit ilçesinin köyünde görev yaptım, 4 yıl da merkezde çalıştım. eşimle de maraşta tanıştık. sizinkiler merkezde mi oturuyor?
bugün 4 aylık aşımızı olduk, sizin bebkelriniz gibi benim kuzum da fena ağladı yaa, susturamadık, bi de yabancıya da ağlıyo ya üst üste geldi. ben de aşı oldum gitmişken...ek gıdaya başlıyoruz, önce meyvelerden elma ve armut püreleri veya suyu.
havuç suyunu nasıl sıkıyorsunuz ?
cam rendede suyu çıkmaz sanırım...
bu arada biz de eşimle kankayız
azonce adet oldumm dungeceden berıı kendımde deıldım resmenn ..
yaa kasik mamasi vermedim ama hangisini veriosunuz ben dun meyve suyu vermistim 11.30da bugun meyve puresi verdim dun 16.00da sebze corbasi verdim bugun da saat 13.00 de sebze corbssi verdim 16.00 da da yogurt verdim
bende öyleydim canim ama bugun süslendik püslendik kizimla disariya ciktik anneannemizle gezdik magzalari birsey almadan geldimbende artık yorgunluk ve uykusuzluktan mı bilmem kendimi çok bitkin mutsuz sinirli vs işte ne kadar olumsuz şey varsa onlardan hissediyorum oğlumda 3-4 gündür dişiyle çok meşgul o yüzden aşırı huysuz iştahsız uykusuz
depresyona girdimmi girmek üzeremiyim
bide çok bunaldm ama dışarı çıkmakta istemiyorum:26: aranızda benim gibi hisseden varmı varsa ne yapyor paylaşır mı lütfen
gözün aydin canimazonce adet oldumm dungeceden berıı kendımde deıldım resmenn ..
ALLAHA EMANET OLUN CANIM bebisle kendine iyi bakbayanlar biz gidiyoruz 10 15 gün yokuz sizleri inann tek tek özleyecem kendinize iyi bakın bebişlerimiz biras daha büyümüş olarak görüşmek üzere a.e.o.
maasallah sübhanallah allah nazardan saklasınSıze bagıslasın ınsaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?