2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın inşallah değilsindir canım yoksa senin için çok zor bir durum olur biri büyüğümeden diğeri,idrar testi yaptın mı?

doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsin

sıkma canını nasıl olsa düzeleceksin o zaman bebişin hep seninn :120:

bu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:

mrb cnm bnmde ole ya gecen ay oldumbıttı derken ara ara tekrar oldm bu ay gectı gunum ve acayıp mıdem bulanıo bı kacgndr ıkı hafta once tahlıl yaptrdm bısı cıkmadı ıns olmaz ya

azonce adet oldumm dungeceden berıı kendımde deıldım resmenn ..

walla ben 3 aylik olunca annem bize gelmisti ona biraktim bebegi gtittim civle 200 tl lik alisveris yaptim berilime

ben mercimek corbasini yaptim kofteleri de dondurucudan cikardim. esim gelince kizrtcm firinda yapcaktim ama patates bi tane kalmis onu berile corba yapcam

banz da anne gozuyle bkio galiba dokunmuo bile sut veriosun dio ne alakaysa zaten hamileyken de dusuk tehlikesi die tik yoktu ned olcak bilmem ev arkadasiyiz su ara

bnde veryrm meyve suyu kasık mama arada bı beb bıskuvısı hosuna gıdıo kasıkla yemek

yaa kasik mamasi vermedim ama hangisini veriosunuz ben dun meyve suyu vermistim 11.30da bugun meyve puresi verdim dun 16.00da sebze corbasi verdim bugun da saat 13.00 de sebze corbssi verdim 16.00 da da yogurt verdim

ben bugun kuzuma yogurt yaptim kisslarrr ilk denemede tuttu sastim kaldim. annem saolsun bi anlatti bidefada basardiiimm esim yorsanin cam gunluk sutunu yarim ltlik olani aldi birde az lazim die pinrin organik yogurtundan maya aldim oldu vallaaa

ben bugun kuzuma yogurt yaptim kisslarrr ilk denemede tuttu sastim kaldim. annem saolsun bi anlatti bidefada basardiiimm esim yorsanin cam gunluk sutunu yarim ltlik olani aldi birde az lazim die pinrin organik yogurtundan maya aldim oldu vallaaa

tebrikler bende daha bu yaşıma kadar yoğurt yapmadım ama ek gıdaya geçince bende denemeyi düşünüyorum.

niyeyse pimpirikliyim bana gelen misafir hoşnut ayrılacak evimden o yüzden bu kadar düşünüyorum oysaki bebekliyiz biz hani yanlış anlamazlar ama bendeki huy varya

bende öyleyim canım herşey mükemmel olsun istiyorum o zamanda sıkıntı çekiyorum.

ben de hataydanım ama annemler k.maraş'ta oturuyorlar .. sen nerde görev yaptın canım

öyle mi... ben 1.5 yıl çağlayancerit ilçesinin köyünde görev yaptım, 4 yıl da merkezde çalıştım. eşimle de maraşta tanıştık. sizinkiler merkezde mi oturuyor?

bugün 4 aylık aşımızı olduk, sizin bebkelriniz gibi benim kuzum da fena ağladı yaa, susturamadık, bi de yabancıya da ağlıyo ya üst üste geldi. ben de aşı oldum gitmişken...ek gıdaya başlıyoruz, önce meyvelerden elma ve armut püreleri veya suyu.
havuç suyunu nasıl sıkıyorsunuz ?
cam rendede suyu çıkmaz sanırım...

bu arada biz de eşimle kankayız

pazarcıkta bizimkiler.. ve kısmet olursa yarın çıkıyoruz 15 tatil için... çağlayancerit çook soğuk oluyor iyi dayanmışsınız cnm..

geçmiş olsun bebişine..

e bende yazayım bari kızlar bi değişiklik olsun herkes kankayız demiş yooooo

insan fırsat bbulmak isterse oluyohiç farketmiyor gece gündüz

bi de biiz hamilelikte önceleri düşük olmasın dedik 3 ay sonra ben ameliyat oldum açıklık oldu ayy ne kötüydü neyse çok şükür kızım benimle en değerlim o ama kocaları da ihmal etmeyin bayanlar

cam rendede rendeliyorum ben bnimki tabaklı eğiyorum suyunu kaşıkla sıkıyorum pütürsüz bi şeklde öyle veriyorum çok basit oluyor ama bi not: havuç suyunu çıkaramadım önlüklerinden

bayanlar biz gidiyoruz 10 15 gün yokuz sizleri inann tek tek özleyecem kendinize iyi bakın bebişlerimiz biras daha büyümüş olarak görüşmek üzere a.e.o.

darısı bana ıns
yaa kasik mamasi vermedim ama hangisini veriosunuz ben dun meyve suyu vermistim 11.30da bugun meyve puresi verdim dun 16.00da sebze corbasi verdim bugun da saat 13.00 de sebze corbssi verdim 16.00 da da yogurt verdim

arı mama veryrm cnm ole bellı saatm yok gunde 1 kere veryrm meyve puresı yyınce cır cır oluo bazen

bende öyleydim canim ama bugun süslendik püslendik kizimla disariya ciktik anneannemizle gezdik magzalari birsey almadan geldim hic güzel birsey yok zaten gecen ay almistim alicagimi kizima aldim kokosss kizima bende öyle kimi zaman cikmadigimda artik iyicene bunaldigim oluyor birde stres ev ariyorum esim vizesini alicakimi vs vs vs cok yoruldum git gel git gel hayirlisi insaallah yani kisaca bende senin gibi hissediyordum bugun zincirlerimi kirdim kizimi iyicene paketledim disariya ciktik temiz havaya misss gibi ikimizede iyi geliyor kizimda disariya ciktig zaman cok güzel uyuyor maasallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
istersen birde sen dene tabiki bunu hergün yapamiyorum hafatin 3-4 günü evde bu haldeyim kalan 3 günde ALLAHIM BEBELERIMIZE CAN SAGLIGI VERSIN INSAALLAH

gözün aydin canim

bayanlar biz gidiyoruz 10 15 gün yokuz sizleri inann tek tek özleyecem kendinize iyi bakın bebişlerimiz biras daha büyümüş olarak görüşmek üzere a.e.o.
ALLAHA EMANET OLUN CANIM bebisle kendine iyi bak

simdide ben cikayim mandalinali pasta yapicamm hanimlar buyurun cayla yiyelim icelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…