2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cam rendede rendeleyip tülbentle süzersin

bu arada topikte genel olarak herkes koçişiyle kanki işte tam bu şekilde
bayanlar biz gidiyoruz 10 15 gün yokuz sizleri inann tek tek özleyecem kendinize iyi bakın bebişlerimiz biras daha büyümüş olarak görüşmek üzere a.e.o.
güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar

afiyet olsun süt olsun

akşam üstü büraz uyuyup dinlenmişim resmen yeniden doğduğumu hissettim bütün negatifliğimden arındım

bugünlerde çok yorulmuştum demekki uykusuzluk ve yorgunluk beni tetikledi şimdi iyiyim çok şükür sizlerde dinlenmeye çalışın aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar

Kendi yapimim hanimlar nasil olmus bir kac pürüz var ama herkez msji alir herhalde bu önlükle görünce
kumas boyasi ve şablon ile yaptim bebislere uygun

herkes misafirden bahsetmiş. bu akşam bende vardı yemekli misafir. tam 17 kişiydik. az öce gittiler. bugün hem temizlik hem yemek çok yoruldum. allah tan annem çocuğu 1 gibi aldı öyle yetiştirdim herşeyi. yoksa kaçta yemek yerdik bilemiyorum.

bizde kocişimle tam arkadaş olmadık. haftada 1-2 oluyor en azından:)

fufa kızın çok tatlı maşallah. allah nazarlardan saklasın. ben bir türlü eklentiyi sürükleyemedim. nasıl yapıyorsunuz

maşallah Kızçen çok güseeeel

fufa maşallah kızına

saoln kızlar

cnm senn o oluo yıne bn aksam kız uytrkn bayılıp kalıorum bızde kanka durumndyz

evde paspal gezyrm gobekta kaldıı bnde adam sıkaytcı bunehal babannm gbı dolanıon dıe ama ınnkı kızm uyudgnda yatga nasıl yattgmı blmyrm cok yorlyrm tak basıma bakıyrm hasatım cıkıo valla

bende de var kenidini salma durumu. ama kocam şikayet etmiyor. arada bir kilolarımla dalga geçiyor. aslında spora gitmek istiyorum. ama çocuğumu da babaanneye bırakmak istemiyorum 2-3 saat

Kızlar bugün prensesimin bir gözü sulanmaya ve çapaklanmaya başladı gündüz çok önemsemedim uykudan uyanmıştır diye ama akşam üzeri devam edince hafif panik havasına girdim.Kızım 5 aylık...Bugüne kadar hiç bu sorunla karşılaşmamıştık.
Şimdilik sadece bir gözünde sulanma ve çapaklanma var kaynamış ılık suyla masaj yapıyorum böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
Neler önerirsiniz ?Başka bildiğiniz önerebileceğiniz çözüm yolu var mı..?

merhabalr hanımlarr nasılsınız bebişler nasıll..
biiir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz bacılar..
net bizim sadece akşamları olduğu için maalesef giremiyorum çoook uzun zamandırr akşamda eşim oturuyoo zaten bilg başına bana zman kalmıyoo zaten oğlanla ilgilenmekten pert oluyorum resmenn çook yoruluyorumm acayip huysuz bi oğlum var maalesef heep kucakta durmak istiyoo gündüz ykularımız 30-40 dk en fazla gecedeçook sık kalkıyoo..
ek gıda deneyimlerimiz berbat gidiyoo hiçbişey yemiyoo paşam sadece anne sütü alıyoo biberon bile almıyoo bişey verdiğim zaman resmen suratını buruşturuyoo gerçekten işim zor gibi gözüküyoo bakalım. 4 şubatta 6. ayımıza ggireceğiz bakalım ek gıda olayında bizi neler bekliyoo bu inatçı keçiylee..
şu anda bile kollarım kopuyoo çoook yorgunum çoookk

Canım aynısı bizdede bir olmuştu hafif yel değmişti ozaman papatya cayiyla pamuklar siliyordum gözlerini gecti ama benim kızımın bir gözünde bir yas hep hazırda dürüyor bir anlam veremedim epeydir öyle doktora söyledim oda anlam veremedi bununla gecmis olsun

biz iyiiz çok şükür bu aralar bütün bebislerde var bir huysuz kucak durumu bizim dişler yolsaymış Dr. Öyle dedi zaten belli ediyordu belki sizdede disdendir ek gıda deneyimler bizde maasallah iyi gidiyor kızım herseyi çok seviyor darısı sizedeee olur vakti gelince
Allah yardımcımız olsun canım iyi geceler

benim oğlumunda 1 ay önce sulanırdı gözü ama çok nadir. geçen ay doktora sormuştum çok az oluyorsa önemli bişey yok dedi. çapaklanma da gece başı üşürse olur diye biliyorum. şapka giydir yatırırken mutlaka.

dogdugundan berı kızınızın gozu bu sekılde mı? yanı tek gözü sureklı ıslak, yaşlı gibi mi ?
benım oglumun da bu sekıldeydı. dunya goz hastanesı'nde cocuk goz doktoru muruvvet tuzunalp var, ona goturduk.
3 ay boyunca damla vs kullanmıstık cocuk dr unun onerısı ıle ama duzelme olmamıstı.
muruvvet hn bıze bır masaj onerdı. tek gozunde gozyası kanal tıkanıklıgı varmıs.
masajı sıze tarıf edeyım, etmeye calısayım daha dogrusu, umarım anlasılabılır :))

hanı gozluk takarız ve burnumuzun yan taraflarına gozlugun ayarlanabılır kısmı denk gelır ya, ıste am o noktaya goz pınarına bıraz yakın olacak sekılde ısaret parmagınızla bastırın.
parmagınızı hıc havaya kaldırmadan yanı parmagınızı oradan cekmeden bastırın bırakn, bastırın bırakın .....
bunu gun ıcınde bellı aralıklarla tekrarlayın, ozellıkle gece emzırırken bı parmagınız hep gozunde olsun.

cocuk dr u bıze daıresel bır masaj onermıstı, onu 3 ay yaptık ama gecmemıstı.
demek kı her ısın bır uzmanı vamıs bunu anladım...
goz dr unun anlattıgı masaj ıle 3 ay gecmeyen sorun tam 3 gunde gectı

gecmıs olsun , umarım duzelır

gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off

gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off

günaydın,
bizimde öyle olmuştu doktor bir süreliğine bıraktırdı şurup kullanıyoruz şimdi hemen panikleme ama bir süre daha da uzarsa bir doktora danış istersen.

sanada merhaba,
bizimkide çok huysuz geceleri uyutmuyor allah hepimize kolaylık versin inşallah.

Merhaba annecikler. Birkac haftadir sadece okuyorum mesajlarinjizi, hatta haftada 1 gun oturup ancak gecmis yapmaya zamanim oluyo. Simdi de yapicam, baya zaman alir herhalde.
Herkes iyidir umarim gorusmeyeli.
Biz iyiyiz. Ben ise basladim. Oglum bu hafta 6. Ayina girecek insallah. Bu hafta havuc ve patatesle ek gidaya basliyoruz, bakalim nasil tepki verecek bu arada hala dönmüyo bizim koca popo hafif oturuyo.
Simdi gecmise gideyim, gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…