cam rendede rendeleyip tülbentle süzersinöyle mi... ben 1.5 yıl çağlayancerit ilçesinin köyünde görev yaptım, 4 yıl da merkezde çalıştım. eşimle de maraşta tanıştık. sizinkiler merkezde mi oturuyor?
bugün 4 aylık aşımızı olduk, sizin bebkelriniz gibi benim kuzum da fena ağladı yaa, susturamadık, bi de yabancıya da ağlıyo ya üst üste geldi. ben de aşı oldum gitmişken...ek gıdaya başlıyoruz, önce meyvelerden elma ve armut püreleri veya suyu.
havuç suyunu nasıl sıkıyorsunuz ?
cam rendede suyu çıkmaz sanırım...
bu arada biz de eşimle kankayız
güle güle git gel canım hayırlı yolculuklarbayanlar biz gidiyoruz 10 15 gün yokuz sizleri inann tek tek özleyecem kendinize iyi bakın bebişlerimiz biras daha büyümüş olarak görüşmek üzere a.e.o.
afiyet olsun süt olsunbende öyleydim canim ama bugun süslendik püslendik kizimla disariya ciktik anneannemizle gezdik magzalari birsey almadan geldimhic güzel birsey yok zaten gecen ay almistim alicagimi kizima aldim kokosss kizima bende öyle kimi zaman cikmadigimda artik iyicene bunaldigim oluyor birde stres ev ariyorum esim vizesini alicakimi vs vs vs cok yoruldum git gel git gel hayirlisi insaallah yani kisaca bende senin gibi hissediyordum bugun zincirlerimi kirdim kizimi iyicene paketledim disariya ciktik temiz havaya misss gibi ikimizede iyi geliyor kizimda disariya ciktig zaman cok güzel uyuyor maasallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
istersen birde sen dene tabiki bunu hergün yapamiyorum hafatin 3-4 günü evde bu haldeyimkalan 3 günde ALLAHIM BEBELERIMIZE CAN SAGLIGI VERSIN INSAALLAH
gözün aydin canim
ALLAHA EMANET OLUN CANIM bebisle kendine iyi bak
simdide ben cikayim mandalinali pasta yapicamm hanimlar buyurun cayla yiyelim icelim
maşallah
maşallahKızçen çok güseeeel
fufa maşallah kızına
herkes misafirden bahsetmiş. Bu akşam bende vardı yemekli misafir. Tam 17 kişiydik. Az öce gittiler. Bugün hem temizlik hem yemek çok yoruldum. Allah tan annem çocuğu 1 gibi aldı öyle yetiştirdim herşeyi. Yoksa kaçta yemek yerdik bilemiyorum.
Bizde kocişimle tam arkadaş olmadık. Haftada 1-2 oluyor en azından:)
fufa kızın çok tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Ben bir türlü eklentiyi sürükleyemedim. Nasıl yapıyorsunuz
saoln kızlar
cnm senn o oluo yıne bn aksam kız uytrkn bayılıp kalıorum bızde kanka durumndyz
evde paspal gezyrm gobekta kaldıı bnde adam sıkaytcı bunehal babannm gbı dolanıon dıe ama ınnkı kızm uyudgnda yatga nasıl yattgmı blmyrm cok yorlyrm tak basıma bakıyrm hasatım cıkıo valla
Canım aynısı bizdede bir olmuştu hafif yel değmişti ozaman papatya cayiyla pamuklar siliyordum gözlerini gecti ama benim kızımın bir gözünde bir yas hep hazırda dürüyor bir anlam veremedim epeydir öyle doktora söyledim oda anlam veremediKızlar bugün prensesimin bir gözü sulanmaya ve çapaklanmaya başladı gündüz çok önemsemedim uykudan uyanmıştır diye ama akşam üzeri devam edince hafif panik havasına girdim.Kızım 5 aylık...Bugüne kadar hiç bu sorunla karşılaşmamıştık.
Şimdilik sadece bir gözünde sulanma ve çapaklanma var kaynamış ılık suyla masaj yapıyorum böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
Neler önerirsiniz ?Başka bildiğiniz önerebileceğiniz çözüm yolu var mı..?
merhabalr hanımlarr nasılsınız bebişler nasıll..
biiir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz bacılar..
net bizim sadece akşamları olduğu için maalesef giremiyorum çoook uzun zamandırr akşamda eşim oturuyoo zaten bilg başına bana zman kalmıyoo zaten oğlanla ilgilenmekten pert oluyorum resmenn çook yoruluyorumm acayip huysuz bi oğlum var maalesef heep kucakta durmak istiyoo gündüz ykularımız 30-40 dk en fazla gecedeçook sık kalkıyoo..
ek gıda deneyimlerimiz berbat gidiyoo hiçbişey yemiyoo paşam sadece anne sütü alıyoo biberon bile almıyoo bişey verdiğim zaman resmen suratını buruşturuyoo gerçekten işim zor gibi gözüküyoo bakalım. 4 şubatta 6. ayımıza ggireceğiz bakalım ek gıda olayında bizi neler bekliyoo bu inatçı keçiylee..
şu anda bile kollarım kopuyoo çoook yorgunum çoookk
Kızlar bugün prensesimin bir gözü sulanmaya ve çapaklanmaya başladı gündüz çok önemsemedim uykudan uyanmıştır diye ama akşam üzeri devam edince hafif panik havasına girdim.Kızım 5 aylık...Bugüne kadar hiç bu sorunla karşılaşmamıştık.
Şimdilik sadece bir gözünde sulanma ve çapaklanma var kaynamış ılık suyla masaj yapıyorum böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
Neler önerirsiniz ?Başka bildiğiniz önerebileceğiniz çözüm yolu var mı..?
Canım aynısı bizdede bir olmuştu hafif yel değmişti ozaman papatya cayiyla pamuklar siliyordum gözlerini gecti ama benim kızımın bir gözünde bir yas hep hazırda dürüyor bir anlam veremedim epeydir öyle doktora söyledim oda anlam veremedi bununla gecmis olsun
Kendi yapimim hanimlar nasil olmus bir kac pürüz var ama herkez msji alir herhalde bu önlükle görünce
kumas boyasi ve şablon ile yaptim bebislere uygun
Eki Görüntüle 616685
gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off
merhabalr hanımlarr nasılsınız bebişler nasıll..
biiir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz bacılar..
net bizim sadece akşamları olduğu için maalesef giremiyorum çoook uzun zamandırr akşamda eşim oturuyoo zaten bilg başına bana zman kalmıyoo zaten oğlanla ilgilenmekten pert oluyorum resmenn çook yoruluyorumm acayip huysuz bi oğlum var maalesef heep kucakta durmak istiyoo gündüz ykularımız 30-40 dk en fazla gecedeçook sık kalkıyoo..
ek gıda deneyimlerimiz berbat gidiyoo hiçbişey yemiyoo paşam sadece anne sütü alıyoo biberon bile almıyoo bişey verdiğim zaman resmen suratını buruşturuyoo gerçekten işim zor gibi gözüküyoo bakalım. 4 şubatta 6. ayımıza ggireceğiz bakalım ek gıda olayında bizi neler bekliyoo bu inatçı keçiylee..
şu anda bile kollarım kopuyoo çoook yorgunum çoookk
günaydın,
bizimde öyle olmuştu doktor bir süreliğine bıraktırdı şurup kullanıyoruz şimdi hemen panikleme ama bir süre daha da uzarsa bir doktora danış istersen.
zeytin yağı denıcem bakalım nasıl etkı edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?