2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kendi yapimim hanimlar nasil olmus bir kac pürüz var ama herkez msji alir herhalde bu önlükle görünce
kumas boyasi ve şablon ile yaptim bebislere uygun
Eki Görüntüle 616685
hamaratsın güzel olmuş

bende de var kenidini salma durumu. ama kocam şikayet etmiyor. arada bir kilolarımla dalga geçiyor. aslında spora gitmek istiyorum. ama çocuğumu da babaanneye bırakmak istemiyorum 2-3 saat
bende gidicem bakalım ne zaman

gözüne anne sütü sık canım mucize gibi geşen hafta benim oğlanın gözünden yeşil çapak akıyordu 2 defa sıktım düzeldi

gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off
benimkide hep yapamıyor gliserin fitil bile işe yaramıyor bu hafta kontrolü var dr ilaca başlar heralde
ayrıca kan ilacıda evet kabız yapıyormuş değiştirebilirsin dr söyleyip

kızlar nasılsınız.sormayın çok kötü bir gece geçirdik.düm akşam saat 20.00 sıralarında arkadaşlara gitmek için evden çıktık.çok yakın oturuyolar bize.araba ile 10 dk...ana cadde de ışıklarda beklerken yanımıza tır yanaştı.yeşil yanınca aynı anda kalktık ışıklardan adam bak adam diyorum pardon hayvan bizi görmemiş.üstümüze sür sen tırı.eşim kornaya basıyor ben bağırıyorum.eşim hızlandı gaza bastı yoksa altına alacak bizi.ama maalesef arka tampondan kurtaramadık.bi süre sürükledi bizi sonra savurup karşı caddeye fırlattı.biz takla atarak durduk.canım oğlumda kucağımda.yazarken elim ayağım titriyor hala.oğlumu sımsıkı sardım takla atarken sadece onu düşündüm ya..allah kimsenin başına vermesin böle bişey.araba ters durdu.eşime arabanın içinden beni duyuyormusun dedim evet dedi oğlumda ağlıyo o sıra.hemen arabadan çık dedim.ben arka koltuktayım.eşim camdan ben kapıyı açabildim hemen çıktık arabadan.çünkü lpg.li patlayabilir.hemen çevreden insanlar toplandı falan polis ambulans derken hastanedeydik bütün gece.bizim araba pert oldu.herkes o arabadan nasıl çıktınız diyo.ne kadar şükür etsem az yarabbime.sadece sııyrıklarla atlattık.oğlumda anlını çarptı takla sırasında koltuğa.flim falan çekildi.rabbim onu bize bağışladı.verilmiş sadakamız varmış.nasıl şükretsem az yaradanıma..ailelere sölemedik onlar başka şehirdeler şimdi evham yapıp yollara düşmesinler diye.size anlatmak istedim.ne olur dua edin oğlum.a bişey olmasın.hastanede bişey yoktu ama pazartesi kontrole götürcez beyin cerrahına..eşim karakola gitti şimdi ifade falan.bende oğlanı uyuttum size yazayım dedim yoksa düşünmekten kafayı yicem..

Cok gecmis olsun canim. Cok sukur kimseye bisey olmamis. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimzi. Cok etkilendim senin halini dusunemiyorum

Cok gecmis olsun canim. Cok sukur kimseye bisey olmamis. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimzi. Cok etkilendim senin halini dusunemiyorum

sağol canım amin..Allah hepimizi,bebişlerimizi korusun.uytma diyolar hastanede çocuğn gözleri gidiyo kapanıyo zorlana uyandırıyorum..giden araba olsun allah.ıma şükürler bize bişey olmadı.

coook gecmiş olsun ya okurken içim bi tuhaf oldu Allah korumuş gercekten inş. meleğine bişey olmaz

CNM GCMS OLSN BNM KIZMDA DA OLUO KAYNAMIS ILIK SU GAZLI BEZ ILE SILIYRM DOKTR DAMLA VRMSTI GECTI SUKUR
[ QUOTE=yesim84;28502678]kızlar nasılsınız.sormayın çok kötü bir gece geçirdik.düm akşam saat 20.00 sıralarında arkadaşlara gitmek için evden çıktık.çok yakın oturuyolar bize.araba ile 10 dk...ana cadde de ışıklarda beklerken yanımıza tır yanaştı.yeşil yanınca aynı anda kalktık ışıklardan adam bak adam diyorum pardon hayvan bizi görmemiş.üstümüze sür sen tırı.eşim kornaya basıyor ben bağırıyorum.eşim hızlandı gaza bastı yoksa altına alacak bizi.ama maalesef arka tampondan kurtaramadık.bi süre sürükledi bizi sonra savurup karşı caddeye fırlattı.biz takla atarak durduk.canım oğlumda kucağımda.yazarken elim ayağım titriyor hala.oğlumu sımsıkı sardım takla atarken sadece onu düşündüm ya..allah kimsenin başına vermesin böle bişey.araba ters durdu.eşime arabanın içinden beni duyuyormusun dedim evet dedi oğlumda ağlıyo o sıra.hemen arabadan çık dedim.ben arka koltuktayım.eşim camdan ben kapıyı açabildim hemen çıktık arabadan.çünkü lpg.li patlayabilir.hemen çevreden insanlar toplandı falan polis ambulans derken hastanedeydik bütün gece.bizim araba pert oldu.herkes o arabadan nasıl çıktınız diyo.ne kadar şükür etsem az yarabbime.sadece sııyrıklarla atlattık.oğlumda anlını çarptı takla sırasında koltuğa.flim falan çekildi.rabbim onu bize bağışladı.verilmiş sadakamız varmış.nasıl şükretsem az yaradanıma..ailelere sölemedik onlar başka şehirdeler şimdi evham yapıp yollara düşmesinler diye.size anlatmak istedim.ne olur dua edin oğlum.a bişey olmasın.hastanede bişey yoktu ama pazartesi kontrole götürcez beyin cerrahına..eşim karakola gitti şimdi ifade falan.bende oğlanı uyuttum size yazayım dedim yoksa düşünmekten kafayı yicem..[/QUOTE]

COK COK GECMSN OLSN RABBM KORUMUS SIZI ALLAH GOSTERMSN BIDAHA

çok geçmiş olsun canım,okurken gözlerim doldu,çok üzüldüm,ama verilmiş sadakanız varmış,Allahtan hiç birinize bişey olmamış,keşke bebek koltuğunda olsaydı bebiş,savrulsada alnı çarpmazdı,inşallah bişey olmamıştır.

çok geçmiş olsun allah korumuş,iyiki canınıza bir şey olmamış çok üzüldüm.

gözün aydın suksuk ayy ürkütücü valla dikkatli olmak lazım
Ben daha hiç olmadım bilmiyorumki acaba regl olmadanda hamile kalma riski varmıdır

ayyy maşaallah kuzuna canım çoook datluu

çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizide bebeğinizide bunu yapana vahşimi deyim magandamı deyim herşey az gelir Allah a havalee ediyorum tekrar geçmiş olsum sıkma canını unutmaya çalış

Allahım korumuş sizi çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, senin, aileninn kafasından bişi çevirip ver pirinç, bulgur veya şeker gibi büyüklerimiz öyle der kaza bela atlattınca verilirmiş.. ayy canım Allah minik aileni sana bağışlasın oğluna kocanı.. tekrar geçmiş olsun, üzülme sevin bence sağ- sağlımsiniz..

arkadaşım, diğer arkadaşın dediği gibi yap, temiz bez olmasına ve diğer göze geçmemesine özen göster. eğer geçmezse doktora sordum.
benimkide geçen ay oldu bana Tobrex Steril Oftalmik Solüsyon u önerdi günde bir kere 2 damla sulu göze damlat. 4-5 günde iyileşiyor, birde aile bireylerinde var mı bak bakalım bakteriyse bulaşımı çok kolay oluyor.

kızlar ya kızamık salgını varmış bilgisi olan varmı

evet malesef kkk nında ilk dozu 12 aydan önce yapılmıyor koruyacğız arkadaşlar kızamık yanyana durmaktan geçmez sadece tükürük yolu ile bulaşır, kızamık hastası olan biri hapşırır yada öksürürse, o zerrecikleri solumak yeterli ne yazıkki, bulaştığını düşünüyorsan kızarıklıklar çıkmadan önce aynı nezle gibi seyreder, sonra yüksek ateş halsizlik ve kızarıklıklar belirir.. allah korusunnnn inşallah olmadan atlatır yaza gireriz. bu arada hava soğudukça virus dahada çoğalıyor, salgın hale geliyor.. yaza doruda kaybolup gidiyormuş, siz siz olan mecbur kalmadıkça özel doktor götürmeyin :18:

sagol canım Türkiye'deki doktorumuz demişti göz kanalı tıkalım olabilir diye ama hiç birsey önermedi olmazsa birde bu masajı deneyim sagol Allah razı olsun

gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off
Kabizliga gelince epeydir kabiz degildi kızım gecen Burdada söyledim ama maalesef havu ve birkaç değişik pureden sonra iki gün once havucpatates puresinden4-5 kasık verdim ve sonuc dolu dolu gazzzzz ve kabiz kızım ıkına ıkına bir hal oluyor ve Cook minik parçalar çıkartıyor çok afedersinizSizedeee çok gecmis olsun kan ilacı yaparmış bende zeytinyağı içiriridim ama pek tadası olmuyor bir deneyin istersen coook gecmis olsun canım sizedeee

Cook çok gecmis olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allahım sizi birbinize bağışlamis esirgemiş insaallah başka birsey çıkmaz icini ferah tut tır cilar zaten kendilerinden baskası yokmuş sokakta gibi davranıyorlar bununla gecmis olsun canım

teşekkür ederim canım şu an değil ama kızımda yaşamıştım hemde daha 4 aylık bile değildi hastanede yatmıştı üç gün hatta dr yanlış teşhis koymuştu allerji diye Allahtan verdiği ilaçları kullanmadan anlaşılmıştı kızamık olduğu birde ben hiç evden çıkmıyordum çevremde kızamık olanda yoktu ama yakalanmıştık yinede hastalığa rabbim yaşatmasın bebekken çok zor bütün bebelerimizi korusun her türlü hastalıktan rabbim

bıze de saglık ocagı söyledi salgın oldugunu
ya normal bı hasta olsa bıle hastaneye gidince daha cok hasta oluyorlar herkes öksürüyo hapşuruyo mıkrop dolu her yer
Allah dermansız dert vermesin
cok acil bişey olmadıgı sürece oglumu hastaneye götürmicm kabızlık için de bıraz daha bekleyım sıcak masaj falan yapıyorm karnına bakalım

alla alla demekki bir şekilde eve bir yerden taşınmış mesela şöyle olabiliyor, sokakta yürürken kızamak geçiren bir çocuk hapsırınca havaya karışıp sen tyanından geçiyorsan hemen bulaşıyor bu durum çok kötü ben bir ara insanların yanından geçerken oğlumun ağzını yüzünü kapatıyordum hastalıktı benimki.. ama engelleyemiyorsun işte bir şekilde o illet virusler giriyor içeri....

Aynen arkadaşım. bak benimkide 4 gün yapmöadı en sonunda kansuk fitil var ya gliserini küçülttüm attım makata bir yaptı varyaaa üstüm başım battı nasıl bir fıskırtmaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…