alla alla demekki bir şekilde eve bir yerden taşınmış mesela şöyle olabiliyor, sokakta yürürken kızamak geçiren bir çocuk hapsırınca havaya karışıp sen tyanından geçiyorsan hemen bulaşıyor bu durum çok kötü ben bir ara insanların yanından geçerken oğlumun ağzını yüzünü kapatıyordum hastalıktı benimki.. ama engelleyemiyorsun işte bir şekilde o illet virusler giriyor içeri....
alla alla demekki bir şekilde eve bir yerden taşınmış mesela şöyle olabiliyor, sokakta yürürken kızamak geçiren bir çocuk hapsırınca havaya karışıp sen tyanından geçiyorsan hemen bulaşıyor bu durum çok kötü ben bir ara insanların yanından geçerken oğlumun ağzını yüzünü kapatıyordum hastalıktı benimki.. ama engelleyemiyorsun işte bir şekilde o illet virusler giriyor içeri....
Aynen arkadaşım. bak benimkide 4 gün yapmöadı en sonunda kansuk fitil var ya gliserini küçülttüm attım makata bir yaptı varyaaa üstüm başım battı nasıl bir fıskırtmaysa
üşütürüm dıye az cıkıyodum dısarı bu gidişle hiç cıkamıcam ya coook bunalıyorm ben evde
ne bı tanıdık ne bı arkadas
hayırlısıyla yaz gelsydi en azından oglumla dısarda gezerdik
banaaaaa çooook yakınnn :) ben soğanlık tarafındayım ama
üşütürüm dıye az cıkıyodum dısarı bu gidişle hiç cıkamıcam ya coook bunalıyorm ben evde
ne bı tanıdık ne bı arkadas
hayırlısıyla yaz gelsydi en azından oglumla dısarda gezerdik
valla baktım kafayı yiyorum ben çıakrıyorum artık dışarı ne yapiiim yoksa geçmez vakit geziyoruz bütün gün bebek arbasına yatırıyorum arabanın tulumunu takıyorum rüzgarlığınıda o orada hiç üşümüyor ben geziyorum. çünkü ne yaparsan yap hasta olacak bakteriler ile tanışacak. ben diyordum ki en azından 6 aydan sonra olsun ama ben yicem kafayı
kısss çık çık bize gel beyaa nerde oturuyonki :121:
ogrenmek isteyene anlatabilirim gizli tarifimitebrikler bende daha bu yaşıma kadar yoğurt yapmadım ama ek gıdaya geçince bende denemeyi düşünüyorum.
benim esim de bana dilberay gibi oldun dio yaaa...saoln kızlar
cnm senn o oluo yıne bn aksam kız uytrkn bayılıp kalıorum bızde kanka durumndyz
evde paspal gezyrm gobekta kaldıı bnde adam sıkaytcı bunehal babannm gbı dolanıon dıe ama ınnkı kızm uyudgnda yatga nasıl yattgmı blmyrm cok yorlyrm tak basıma bakıyrm hasatım cıkıo valla
ogrenmek isteyene anlatabilirim gizli tarifimisen devam et bence de anne sutune tam bir tosuncuk masallah Allah nazardan sakinsin
kesin uzak oturuyoruzdur
istanbul ikitelli :26:
gecmis olsun .... yaa bu demir ilacini dr gerek yok dedi bize vermedigunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki :26: kan vıtamıninden mi acaba
napıcam ben off
bizimkinin uykusu da ayni gece de 2.5 saatte bi uyanio. Allahtan ek gidalarda sikintimiz yok simdilik. Allah yardim etsin.merhabalr hanımlarr nasılsınız bebişler nasıll..
biiir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz bacılar..
net bizim sadece akşamları olduğu için maalesef giremiyorum çoook uzun zamandırr akşamda eşim oturuyoo zaten bilg başına bana zman kalmıyoo zaten oğlanla ilgilenmekten pert oluyorum resmenn çook yoruluyorumm acayip huysuz bi oğlum var maalesef heep kucakta durmak istiyoo gündüz ykularımız 30-40 dk en fazla gecedeçook sık kalkıyoo..
ek gıda deneyimlerimiz berbat gidiyoo hiçbişey yemiyoo paşam sadece anne sütü alıyoo biberon bile almıyoo bişey verdiğim zaman resmen suratını buruşturuyoo gerçekten işim zor gibi gözüküyoo bakalım. 4 şubatta 6. ayımıza ggireceğiz bakalım ek gıda olayında bizi neler bekliyoo bu inatçı keçiylee..
şu anda bile kollarım kopuyoo çoook yorgunum çoookk
banaaaaa çooook yakınnn :) ben soğanlık tarafındayım ama
benim esim de bana dilberay gibi oldun dio yaaa...DD
yok şekerim okadarda uzak değilmişsin bende ist esenyurttayım
gecmis olsun .... yaa bu demir ilacini dr gerek yok dedi bize vermedi
cok gecmis olsun dualarimiz sesinle....kızlar nasılsınız.sormayın çok kötü bir gece geçirdik.düm akşam saat 20.00 sıralarında arkadaşlara gitmek için evden çıktık.çok yakın oturuyolar bize.araba ile 10 dk...ana cadde de ışıklarda beklerken yanımıza tır yanaştı.yeşil yanınca aynı anda kalktık ışıklardan adam bak adam diyorum pardon hayvan bizi görmemiş.üstümüze sür sen tırı.eşim kornaya basıyor ben bağırıyorum.eşim hızlandı gaza bastı yoksa altına alacak bizi.ama maalesef arka tampondan kurtaramadık.bi süre sürükledi bizi sonra savurup karşı caddeye fırlattı.biz takla atarak durduk.canım oğlumda kucağımda.yazarken elim ayağım titriyor hala.oğlumu sımsıkı sardım takla atarken sadece onu düşündüm ya..allah kimsenin başına vermesin böle bişey.araba ters durdu.eşime arabanın içinden beni duyuyormusun dedim evet dedi oğlumda ağlıyo o sıra.hemen arabadan çık dedim.ben arka koltuktayım.eşim camdan ben kapıyı açabildim hemen çıktık arabadan.çünkü lpg.li patlayabilir.hemen çevreden insanlar toplandı falan polis ambulans derken hastanedeydik bütün gece.bizim araba pert oldu.herkes o arabadan nasıl çıktınız diyo.ne kadar şükür etsem az yarabbime.sadece sııyrıklarla atlattık.oğlumda anlını çarptı takla sırasında koltuğa.flim falan çekildi.rabbim onu bize bağışladı.verilmiş sadakamız varmış.nasıl şükretsem az yaradanıma..ailelere sölemedik onlar başka şehirdeler şimdi evham yapıp yollara düşmesinler diye.size anlatmak istedim.ne olur dua edin oğlum.a bişey olmasın.hastanede bişey yoktu ama pazartesi kontrole götürcez beyin cerrahına..eşim karakola gitti şimdi ifade falan.bende oğlanı uyuttum size yazayım dedim yoksa düşünmekten kafayı yicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?