aa süperrrr
yorsanin yarim ltlik gunluk cam sutunu aldi esim onda bi cam kahvalti kasem vardi onun kadar cezvede ilittim sicakligini serce parmagini degdir 8 e kadar sayarak dayanabiliyorsa bu sekilde; ayarlayabilirsiniz sonra kaseye doktum biraz cezvede kaldi icine pinarin organik yogurdundan 2 cay kasigi ekledim biraz karistirdim icinde eridi bunu da kasedeki sute doktum hafif karistirdim kapagini hafif kapadim annem bi de opucuk at dedi attimhepimiz bi gün yoğurt yapıcaz
anlatır mısın
saglık ocagı verdi bıze
cannim sana esin ne is yapiyo diye sormustm proje falan diyince okumadin heralde
ben de atalarda oturuyoruuuuummmm
aa süperrrr
Benim esim de makine ve insaat muhendisi sen nerde oturuysnçok fazla paylaşım olunca okuyamıyorum :d eşim mimar dumankayada ofisi var
atalarin neresinde?
Benim esim de makine ve insaat muhendisi sen nerde oturuysn
atalarin neresinde?
malesef soğanlıktaburayı hiç sevmiyorum. kartal sahilde oturmayı çok istedim yada maltepe merkezde ama eşimin işyerine hepsi tersti
ogrenmek isteyene anlatabilirim gizli tarifimisen devam et bence de anne sutune tam bir tosuncuk masallah Allah nazardan sakinsin
Bizsahile yakin sayiliriz ama hic tanidigm yok hicbir yere cikamiyrm hava da sogukzaten nerelesin
Bizsahile yakin sayiliriz ama hic tanidigm yok hicbir yere cikamiyrm hava da sogukzaten nerelesin
üçümüzde aynı yerlerdeyiz görüşebiliriz slında havanın güzel olduğu bir gün :) ne guzel oluuuuuur
Olur valla hem de super olur ozelden telefonlarimizi alalim ayarlayalim olmaz mi
üçümüzde aynı yerlerdeyiz görüşebiliriz slında havanın güzel olduğu bir gün :) ne guzel oluuuuuur
tamam facebook kullanıyormusunuz :)
Yok cnm yaa kullanmiyorum
_spirit_
özelden telimi yazıyorum ben
Tamam cnm ararim ben alip
özelden telimi yazıyorum ben
sen arama mesaj çek malum bizimkini uyutuyorum huysuzluğu üstünde cevaplayamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?