2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hepimiz bi gün yoğurt yapıcaz
anlatır mısın
yorsanin yarim ltlik gunluk cam sutunu aldi esim onda bi cam kahvalti kasem vardi onun kadar cezvede ilittim sicakligini serce parmagini degdir 8 e kadar sayarak dayanabiliyorsa bu sekilde; ayarlayabilirsiniz sonra kaseye doktum biraz cezvede kaldi icine pinarin organik yogurdundan 2 cay kasigi ekledim biraz karistirdim icinde eridi bunu da kasedeki sute doktum hafif karistirdim kapagini hafif kapadim annem bi de opucuk at dedi attim . sarmaladim petegin uzerine koydum 2 saat sonra kontrol ettim sole hafif salladim muhallebi gibi olunca buzdolabina koydum orda daha sertlesio

Bizsahile yakin sayiliriz ama hic tanidigm yok hicbir yere cikamiyrm hava da sogukzaten nerelesin

aynen havalar soğudu ve zaten kar geliyormuş edirneden.... nereli miyim diye sordun dimi :) yanlış okumadıum galiba :) 4 göbek istanbulluyum ama kökümü sorarsan, karadenizden gelmeler eşimde sivaslı doğal olarak bende sivaslı oluyorum galiba

kızlar merhaba , ben ağustos annelerinde geçirdim bütün hamilelik sürecimi fakat eylül annesi oldum miniğim güzel kızım derinim 2 eylülde geldi dünyaya .. Ağustos anneleriyle muhabbetimiz çok iyi ama bazen onların bebişleri önden gittiği için buraya da yazıp kızımın gelişimi ile bilgileri sizlerle paylaşıp konuşmakta isterim tabi aranıza almayı kabul ederseniz Mesela öncelikle kızımın ve benim fotoğrafımı paylaşarak kendimizi tanıtmaya başlıyayım 3 kilo olarak dünyaya geldik şuan da 5.800 olduk boyumuz 63 cm , çok şükür kalıtsal bir hastalığımız yok anne sütünü 4 . aya kadar aldı ve artık sadece devam sütü kaşık maması ve ek gıdalarla yetiniyoruz , çok hareketli olduğumuzdan dolayı ise kilo alımımız düşük bu sebebden doktor amcamız bize biraz kızsa da çok yemek yemekten kaçınıyoruz sanki biraz gece uykularını anneye zindan etmeye yeminli bir bebekken şimdilerde ise 2-3 defa uyanıp mamasını içip uykuya dönüyor çok şükür gündüzleri de 3 saatte 1 uyuyor daha fazla uyanık tutamıyorum çok ağlıyor yoksa şimdilik bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…