kızlar merhaba , ben ağustos annelerinde geçirdim bütün hamilelik sürecimi fakat eylül annesi oldumminiğim güzel kızım derinim 2 eylülde geldi dünyaya .. Ağustos anneleriyle muhabbetimiz çok iyi ama bazen onların bebişleri önden gittiği için buraya da yazıp kızımın gelişimi ile bilgileri sizlerle paylaşıp konuşmakta isterim tabi aranıza almayı kabul ederseniz Mesela öncelikle kızımın ve benim fotoğrafımı paylaşarak kendimizi tanıtmaya başlıyayım Eki Görüntüle 616947 Eki Görüntüle 616952 3 kilo olarak dünyaya geldik şuan da 5.800 olduk boyumuz 63 cm , çok şükür kalıtsal bir hastalığımız yok anne sütünü 4 . aya kadar aldı ve artık sadece devam sütü kaşık maması ve ek gıdalarla yetiniyoruz , çok hareketli olduğumuzdan dolayı ise kilo alımımız düşük bu sebebden doktor amcamız bize biraz kızsa da çok yemek yemekten kaçınıyoruz sanki biraz gece uykularını anneye zindan etmeye yeminli bir bebekken şimdilerde ise 2-3 defa uyanıp mamasını içip uykuya dönüyor çok şükür gündüzleri de 3 saatte 1 uyuyor daha fazla uyanık tutamıyorum çok ağlıyor yoksa şimdilik bizden bu kadar
kızlar merhaba , ben ağustos annelerinde geçirdim bütün hamilelik sürecimi fakat eylül annesi oldumminiğim güzel kızım derinim 2 eylülde geldi dünyaya .. Ağustos anneleriyle muhabbetimiz çok iyi ama bazen onların bebişleri önden gittiği için buraya da yazıp kızımın gelişimi ile bilgileri sizlerle paylaşıp konuşmakta isterim tabi aranıza almayı kabul ederseniz Mesela öncelikle kızımın ve benim fotoğrafımı paylaşarak kendimizi tanıtmaya başlıyayım Eki Görüntüle 616947 Eki Görüntüle 616952 3 kilo olarak dünyaya geldik şuan da 5.800 olduk boyumuz 63 cm , çok şükür kalıtsal bir hastalığımız yok anne sütünü 4 . aya kadar aldı ve artık sadece devam sütü kaşık maması ve ek gıdalarla yetiniyoruz , çok hareketli olduğumuzdan dolayı ise kilo alımımız düşük bu sebebden doktor amcamız bize biraz kızsa da çok yemek yemekten kaçınıyoruz sanki biraz gece uykularını anneye zindan etmeye yeminli bir bebekken şimdilerde ise 2-3 defa uyanıp mamasını içip uykuya dönüyor çok şükür gündüzleri de 3 saatte 1 uyuyor daha fazla uyanık tutamıyorum çok ağlıyor yoksa şimdilik bizden bu kadar
sağolun kızlar.Allah dualarımızı kabul etsin.araba koltuğu vardı ama çok yakın mesafeye gidiyoruz diye oturtmadım.inşallah her şeyi unuturuz zamanla.aklımdan çıksın istiyorum.
bıze de saglık ocagı söyledi salgın oldugunu
ya normal bı hasta olsa bıle hastaneye gidince daha cok hasta oluyorlar herkes öksürüyo hapşuruyo mıkrop dolu her yer
Allah dermansız dert vermesin
cok acil bişey olmadıgı sürece oglumu hastaneye götürmicmkabızlık için de bıraz daha bekleyım sıcak masaj falan yapıyorm karnına bakalım
canım benim bebeğimdede kabızlık vardı.6-7 günde bir yapıyordu kakasını oda bizim müdehalelerimiz sonucu.sonra ben birgün oturdum yarım paket kuru kayısı yedim.birkaç saat sonra bebeğimiz bağırsaklar boşaldı.ozaman daha 2 buçuk aylıktı.ondan sonrada kaka problemi düzene girdi.yada sen sarımsaklı acılı birşey ye.sütten ona geçiyor ve bağırsakları çalışıyor.yani annenin yedikleri çok etkiliyor bebeği.
hayvan lafı az kalırkızlar nasılsınız.sormayın çok kötü bir gece geçirdik.düm akşam saat 20.00 sıralarında arkadaşlara gitmek için evden çıktık.çok yakın oturuyolar bize.araba ile 10 dk...ana cadde de ışıklarda beklerken yanımıza tır yanaştı.yeşil yanınca aynı anda kalktık ışıklardan adam bak adam diyorum pardon hayvan bizi görmemiş.üstümüze sür sen tırı.eşim kornaya basıyor ben bağırıyorum.eşim hızlandı gaza bastı yoksa altına alacak bizi.ama maalesef arka tampondan kurtaramadık.bi süre sürükledi bizi sonra savurup karşı caddeye fırlattı.biz takla atarak durduk.canım oğlumda kucağımda.yazarken elim ayağım titriyor hala.oğlumu sımsıkı sardım takla atarken sadece onu düşündüm ya..allah kimsenin başına vermesin böle bişey.araba ters durdu.eşime arabanın içinden beni duyuyormusun dedim evet dedi oğlumda ağlıyo o sıra.hemen arabadan çık dedim.ben arka koltuktayım.eşim camdan ben kapıyı açabildim hemen çıktık arabadan.çünkü lpg.li patlayabilir.hemen çevreden insanlar toplandı falan polis ambulans derken hastanedeydik bütün gece.bizim araba pert oldu.herkes o arabadan nasıl çıktınız diyo.ne kadar şükür etsem az yarabbime.sadece sııyrıklarla atlattık.oğlumda anlını çarptı takla sırasında koltuğa.flim falan çekildi.rabbim onu bize bağışladı.verilmiş sadakamız varmış.nasıl şükretsem az yaradanıma..ailelere sölemedik onlar başka şehirdeler şimdi evham yapıp yollara düşmesinler diye.size anlatmak istedim.ne olur dua edin oğlum.a bişey olmasın.hastanede bişey yoktu ama pazartesi kontrole götürcez beyin cerrahına..eşim karakola gitti şimdi ifade falan.bende oğlanı uyuttum size yazayım dedim yoksa düşünmekten kafayı yicem..
çok güzel yapmışsın ellerine sağlık, tr de olsaydın yapıver bana da derdim, iş halin getirsen iyi kazanırsın bence , çok şirin çünküKendi yapimim hanimlar nasil olmus bir kac pürüz var ama herkez msji alir herhalde bu önlükle görünce
kumas boyasi ve şablon ile yaptim bebislere uygun
Eki Görüntüle 616685
kola gelsin iş ve bebek zor olsa gerek... bend e geçmişi okumaya çok üşeniyorum ama okumadan da olmuyor :)))Merhaba annecikler. Birkac haftadir sadece okuyorum mesajlarinjizi, hatta haftada 1 gun oturup ancak gecmis yapmaya zamanim oluyo. Simdi de yapicam, baya zaman alir herhalde.
Herkes iyidir umarim gorusmeyeli.
Biz iyiyiz. Ben ise basladim. Oglum bu hafta 6. Ayina girecek insallah. Bu hafta havuc ve patatesle ek gidaya basliyoruz, bakalim nasil tepki verecekbu arada hala dönmüyo bizim koca popo hafif oturuyo.
Simdi gecmise gideyim, gorusuruz
ayy canım ya inan çok üzüldüm, okuyunca ben de yaşamış gibi oldum, allahım korumuş hepinizi, ailenizi. araba da perte çıkmış ama can daha önemli buna da şükür...kızlar nasılsınız.sormayın çok kötü bir gece geçirdik.düm akşam saat 20.00 sıralarında arkadaşlara gitmek için evden çıktık.çok yakın oturuyolar bize.araba ile 10 dk...ana cadde de ışıklarda beklerken yanımıza tır yanaştı.yeşil yanınca aynı anda kalktık ışıklardan adam bak adam diyorum pardon hayvan bizi görmemiş.üstümüze sür sen tırı.eşim kornaya basıyor ben bağırıyorum.eşim hızlandı gaza bastı yoksa altına alacak bizi.ama maalesef arka tampondan kurtaramadık.bi süre sürükledi bizi sonra savurup karşı caddeye fırlattı.biz takla atarak durduk.canım oğlumda kucağımda.yazarken elim ayağım titriyor hala.oğlumu sımsıkı sardım takla atarken sadece onu düşündüm ya..allah kimsenin başına vermesin böle bişey.araba ters durdu.eşime arabanın içinden beni duyuyormusun dedim evet dedi oğlumda ağlıyo o sıra.hemen arabadan çık dedim.ben arka koltuktayım.eşim camdan ben kapıyı açabildim hemen çıktık arabadan.çünkü lpg.li patlayabilir.hemen çevreden insanlar toplandı falan polis ambulans derken hastanedeydik bütün gece.bizim araba pert oldu.herkes o arabadan nasıl çıktınız diyo.ne kadar şükür etsem az yarabbime.sadece sııyrıklarla atlattık.oğlumda anlını çarptı takla sırasında koltuğa.flim falan çekildi.rabbim onu bize bağışladı.verilmiş sadakamız varmış.nasıl şükretsem az yaradanıma..ailelere sölemedik onlar başka şehirdeler şimdi evham yapıp yollara düşmesinler diye.size anlatmak istedim.ne olur dua edin oğlum.a bişey olmasın.hastanede bişey yoktu ama pazartesi kontrole götürcez beyin cerrahına..eşim karakola gitti şimdi ifade falan.bende oğlanı uyuttum size yazayım dedim yoksa düşünmekten kafayı yicem..
aynen havalar soğudu ve zaten kar geliyormuşedirneden.... nereli miyim diye sordun dimi :) yanlış okumadıum galiba :) 4 göbek istanbulluyum ama kökümü sorarsan, karadenizden gelmeler eşimde sivaslı doğal olarak bende sivaslı oluyorum galiba
çok güzel yapmışsın ellerine sağlık, tr de olsaydın yapıver bana da derdim, iş halin getirsen iyi kazanırsın bence , çok şirin çünkü
kola gelsin iş ve bebek zor olsa gerek... bend e geçmişi okumaya çok üşeniyorum ama okumadan da olmuyor :)))
ayy canım ya inan çok üzüldüm, okuyunca ben de yaşamış gibi oldum, allahım korumuş hepinizi, ailenizi. araba da perte çıkmış ama can daha önemli buna da şükür...
maşallah fıstığa
benim kızımn 25 eylül doğumlu, burdakiler de önden gidince zor oluyor bana, kaçırıyorum konuları. ama olsun sohbet ve arkadaşlar çok iyi
skphotographer,
benim eşim de sivaslısivas kelimesini duyunca seviyordum ta ki allahından bulası kaynanam bna bunları yapana kadar... eşin neresinden ???
Hoşgeldin
kızın biraz zayıf ama boyu iyi bence, birde doğduğundan bu yana persentili düşük gittiyse hiç sıkıntı yok, zaten maşallah çok tatlıbu arada belirtmekte yyarar var annesi gündüz uykularını çok acil geceye çevirmen gerek insanoğlu geceleri uyuyup gunduzler uzun saatler uyanık kalmaya programlı eğer böyle gunduzleri uyuyup geceleri uyumazsa biyolojik saati düzene girmez ve kilo alımı yavaşlar.. çok zorda olsa sen bunu başarırsın bence
hoşgeldiniz,
benim oğlumda 28 ağustos doğumlu ama ben hamileliğimde hep eylül annelerini takip ettiğim için kendimi buraya ait hissediyorum.maşallah kızına
sivas ı kangal ındanbenim kaynananım iyi kıız
çokk teşekkür ederim , persentil ne demek ? Gündüz uykuları hep var ama imkanı yok uyanık tutamıyorum ya ağlıyor yada kendi kendine uyuyor. . gece uykuları şuan iyi 9-10 gibi uyuyor gece 2 de uyanıp mamasını içiyor daha sonra sabah 4-5 gibi uyanıp 2. içiyor sabah 7-9 arası son uyanışını yapıyorhani ya ben uykusuzluğa alıştım bana normal geliyor yada sizinkiler gece çok uyuyorr
enee benimki de kangalın köyünden , kangala gittik çok,görümcem orda oturuyor
ben hiç gitmedim hangi köyü pekiakraba çıkmayalım
aboo , o kadar laf ettim kadına,akraba çıkarsak yandım ben
yeşildere. malatya yolu üzerinde
ya bu lilypie dan çizelge yaptım ben ama code u kopyalayıp yapıştırıyorum uygun formatta değil diyor, nasıl yapılıyor
bende hep ağustos annesi olucam zannttim23 ağustos bizim sat ama benimki 2 eylülde gelebildi anca
aboo , o kadar laf ettim kadına,akraba çıkarsak yandım ben
yeşildere. malatya yolu üzerinde
ya bu lilypie dan çizelge yaptım ben ama code u kopyalayıp yapıştırıyorum uygun formatta değil diyor, nasıl yapılıyor
hptt kısmından pgn kısmına kadar olan kısmı yapıştır sadece canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?