http://lb1f.lilypie.com/bf6Vp2.png sadece bu kısmı yapıştır canım çizelzeye.
allah razı olsun :) ben de http ve png yi silmiştim arasındakiler kopyalanacak sadece diye
bizimde normal beklenen doğum tarihi 9 eylüldü ama ben sezaryan olduğum için 28 ağustos oldu,normal doğurdun heralde ne güzel seninki biraz nazlıymış geç gelmiş.
çok güzel yapmışsın ellerine sağlık, tr de olsaydın yapıver bana da derdim, iş halin getirsen iyi kazanırsın bence , çok şirin çünkü
hosgeldin handec kizin cok tatli Maasallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ALLAH BAGISLASIN INSAALLAH amin
canin sagolsun bende internete gördüm bir bebisde türkiyede satiliyorlar suandada ordan getirme gibi bir imkanim olmadigi icin kendim yaptim siradaki projemiz avatarim olcak insaallah
evet canım maalesef öğretmenimingilizce öğretmenimisin?
hosgeldin handec kizin cok tatli Maasallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ALLAH BAGISLASIN INSAALLAH amin
canin sagolsun bende internete gördüm bir bebisde türkiyede satiliyorlar suandada ordan getirme gibi bir imkanim olmadigi icin kendim yaptim siradaki projemiz avatarim olcak insaallah
son ana kadar normal bekledik ama gelemedi benim kızım o yüzden bende sez.
maşallah pek marifetlisin canım,merakla bekliyorum diğer projeni.....
sagol canim ama bunu hepimiz yapariz sizde kimbilir ne marifetler vardir hanimlar
biz normali beklemek istemedik isteğe bağlı sezeryan oldum çünkü çok korkuyordum sırf bu yüzden genel anesteziyle oldum.
bende son dakika sezeryanlilardanim birde sezeryandan cok korkuyordum:18::18: sezeryanlilar agdaya geliyordu ALLAHIM ihlaya tislaya bi hal oluyorlardi aylar sonra canlari cok yaniyordu ve ben kesinlikleeeeeeee sezeryan olmiyacammm dedim olursam epidural olurum diyordum ama bekle anam babam bekle suni sanci yla gezdim durdum tbizim hanim tam niyetlenemedi ama cok kötüydü yani normal dogumun cogu seyini gördüm sade benimkide son dakika artik alttan degil sonuc olarak göbisden cikti biran önce kucagima alim istedim ama korktugum kadar degilmis ben kendi adima cok rahat bir szeryanliydim zaten ayni gece daha ayaga kaldirdilar her isimi yaptim cok cabuk toparlandim yani korktugum kadar degilmis sezeryan bana denk gelmis demekki hep öylesi sonuc itibariyle saglikla sihaatle bebislerimizi kucagimiza aldim cok sükür
teşekkür ederim canım, sayende ekleyebildim buraya48 ve 58,
canım çizelgen güzel olmuş
sagol canim ama bunu hepimiz yapariz sizde kimbilir ne marifetler vardir hanimlar
son ana kadar normal bekledik ama gelemedi benim kızım o yüzden bende sez.
teşekkür ederim canım, sayende ekleyebildim buraya
ay benim de yok hiç marifetimben de hep öğrenci hayatı yaşadım 22 yaşıma kadar, ev işlerinden hiç anlamazdım, 22 yaşında da göreve başladım atandım çok ücra bi köye. hala da sevmem yemektir, bulaşıktır falan. ben ev hanımı olm ak için yaratılmamışım, valla azcık zengin olsam hizmetçi tutardım kesinlikle bebeği bakıcıya bıraktığımda belki ev işi de yaptırırm fazladan ücret ödeyip, şimdiden düşünmekteyim valla
canım kendi adıma ben hiç pişman değilim son anda olmaktansa ilk başta oldum çünkü beni çevreden hep korkuttular o kadar sancıdan sonra sezeryan yapıyorlar diye benim bünyem çok hassas ve çok korkağım:18::18::18:
bende suni sancı ile normal doğurdum... ilk ve son:18: epidural anestezi ile normal doğuracaktım anestezi doktoru 3 girişimde başarısız oldu, iskler çok dar dedi ypamadı sırtımdaki 3 deliğe mi yaniim, yırtılığıma mı bilemedim bir daha psikolojik rapor çıkartırıp 2.yi yaparsam mecbur sezeryan yaptıracam ben hayatımda böyle işkence görmedim, hala izlerini taşıyorum hala:18::2:
ben normali cok istiyordum sanci vs umrumda degildi dogal olsun hemen kucagima alim diyordum ama sonuc sancidan sonra sezeryan
aslinda kizimin pozisyonu herseyi cok iyidi yerlesmistide birde ben dogumumdan son 1 gün önce artik isi birakmistim hep ayaktaydim bukadar harekete yürüyüse ragmen acilmam olmadi suyuda doktorum patlatmisti sabahtan bayada olmustu doktor artik sezeryan dedi bende artik e al bari dedim doktorumdan cok memnundum aslinda hamileigim boyunca cok güzel doktordu ama o muaynelerhayirlisi buymus diyorum artik
amma yazdim
geçmiş olsun o kadar acıyı çekmek kolay şey değil.bende korktuğum için rapor istedim ama doktorlar vermedi çünkü normal doğuma elverişli olduğumu söylediler fiziken belki hazırdım ama psikolojik olarak değil.sırf bu yüzde 4 milyara mahal oldu 1 milyarlık sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?