- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
onunda bir yolu var
küçükken bana iş öğren diyenlere niye öğreniyimki benim bir sürü hizmetçim olucak derdimaynı kafadanız desene.18 yaşıma girmeme 1 ay kala evlendim.
vardır tabi ama biz bilmiyoruz sen bu işleri bizden daha bilirsin bu sektördesin nede olsa.
geçmiş olsun o kadar acıyı çekmek kolay şey değil.bende korktuğum için rapor istedim ama doktorlar vermedi çünkü normal doğuma elverişli olduğumu söylediler fiziken belki hazırdım ama psikolojik olarak değil.sırf bu yüzde 4 milyara mahal oldu 1 milyarlık sezeryan.
ay ne cesaret valla seninkiben 18 yaşımda öss derdinden aklımda bişey yoktu. evlilik nedir bilmezdim,evlensem bi iş beceremz,gerdeği bile bilemezdim herhal
büyük sehirlerde sezeryan cok pahalibizim orda sezeryan 300 tl di biz sade 150 tl verdik esnafdik ozaman birde özel hastaneydi
büyük sehirlerde sezeryan cok pahalibizim orda sezeryan 300 tl di biz sade 150 tl verdik esnafdik ozaman birde özel hastaneydi
neyse artık bir 4-5 yıl geçsin bakacaz
eşim ikinciyi çok istiyor ben değilde
ne güzel yaaa ben normaline verdim 500 birde kavga ettim :)
bende ikinci konusunda çok kararsızım bakalım zorluğunu unutalımda 30 a kadar yapmayı düşünüyorum ben 30 olana kadar mert 8 yaşında filan olur abilik yapar.
bizim ora kücük yer birtane özel hastane var odaminicik
orası neresi? yurtdışında bir yerdi hgaliba insanları karıştırmadıysam
yok dogum yaptigimda kirsehirde kaliyordum iki sene türkiyede yasadim sonra sartlar bizi geri yurt disina sürükledi
yalnız benim 2 senem kaldı :18: gerçi teknoloji çopk geliştide öff insan 30 unda sonra korkuyır
almanyahee anladım nerdesin şimdi hangi ülke?
canım ,ben kendime öyle bir hedef koydum çünkü çocukla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum bide riskler çoğaldığı için benim bir tanıdığım tam 40 yaşında 2 gün önce doğum yaptı birde ben ona küçükken anne derdim annemle yaşıtlar annem annane oldu o daha yeni anne oldu bende çocuklarımla arkadaş olmak istiyorum bide benin enerjim kalmaz 22 yaşında bile bebekle zor uğraşıyorum.
almanya
hanimlar daha yeni kizimla oyun oynarken hafif hafi ziplatiyordum kucagimda ve lik lik diye ses geldi migde bölgesinden mama iceli 2 saat oldu ben migdesindeki sudandirdiyorum endiselencek bir durum yok herhalde ?
canım ,ben kendime öyle bir hedef koydum çünkü çocukla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum bide riskler çoğaldığı için benim bir tanıdığım tam 40 yaşında 2 gün önce doğum yaptı birde ben ona küçükken anne derdim annemle yaşıtlar annem annane oldu o daha yeni anne oldu bende çocuklarımla arkadaş olmak istiyorum bide benin enerjim kalmaz 22 yaşında bile bebekle zor uğraşıyorum.
almanya
hanimlar daha yeni kizimla oyun oynarken hafif hafi ziplatiyordum kucagimda ve lik lik diye ses geldi migde bölgesinden mama iceli 2 saat oldu ben migdesindeki sudandirdiyorum endiselencek bir durum yok herhalde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?