2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

küçükken bana iş öğren diyenlere niye öğreniyimki benim bir sürü hizmetçim olucak derdimaynı kafadanız desene.18 yaşıma girmeme 1 ay kala evlendim.

ay ne cesaret valla seninki ben 18 yaşımda öss derdinden aklımda bişey yoktu. evlilik nedir bilmezdim,evlensem bi iş beceremz,gerdeği bile bilemezdim herhal

büyük sehirlerde sezeryan cok pahali bizim orda sezeryan 300 tl di biz sade 150 tl verdik esnafdik ozaman birde özel hastaneydi

ay ne cesaret valla seninki ben 18 yaşımda öss derdinden aklımda bişey yoktu. evlilik nedir bilmezdim,evlensem bi iş beceremz,gerdeği bile bilemezdim herhal

çocuk aklı işte başına gelecekleri insan bilmiyor ailemde ben istiyorum ve eşimi sevdikleri için karşı çıkmadılar.

büyük sehirlerde sezeryan cok pahali bizim orda sezeryan 300 tl di biz sade 150 tl verdik esnafdik ozaman birde özel hastaneydi

istanbul olduğu için bide isteğe bağlı olduğu için bu kadar pahalı.kanunda çıktı ya tam da beni buldu.

neyse artık bir 4-5 yıl geçsin bakacaz
eşim ikinciyi çok istiyor ben değilde

bende ikinci konusunda çok kararsızım bakalım zorluğunu unutalımda 30 a kadar yapmayı düşünüyorum ben 30 olana kadar mert 8 yaşında filan olur abilik yapar.

bende ikinci konusunda çok kararsızım bakalım zorluğunu unutalımda 30 a kadar yapmayı düşünüyorum ben 30 olana kadar mert 8 yaşında filan olur abilik yapar.

yalnız benim 2 senem kaldı :18: gerçi teknoloji çopk geliştide öff insan 30 unda sonra korkuyır

yalnız benim 2 senem kaldı :18: gerçi teknoloji çopk geliştide öff insan 30 unda sonra korkuyır

canım ,ben kendime öyle bir hedef koydum çünkü çocukla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum bide riskler çoğaldığı için benim bir tanıdığım tam 40 yaşında 2 gün önce doğum yaptı birde ben ona küçükken anne derdim annemle yaşıtlar annem annane oldu o daha yeni anne oldu bende çocuklarımla arkadaş olmak istiyorum bide benin enerjim kalmaz 22 yaşında bile bebekle zor uğraşıyorum.

hee anladım nerdesin şimdi hangi ülke?
almanya

hanimlar daha yeni kizimla oyun oynarken hafif hafi ziplatiyordum kucagimda ve lik lik diye ses geldi migde bölgesinden mama iceli 2 saat oldu ben migdesindeki sudandirdiyorum endiselencek bir durum yok herhalde ?

Kesilikle katılıyorum. of of bir andanda okulu bitireyim diyorum bir yandan çalışayım, fotoğraf işi var anammmm ben ne yapacağımı bilmiyorum :) en iyisi çocuk yapıp oturayım

almanya

hanimlar daha yeni kizimla oyun oynarken hafif hafi ziplatiyordum kucagimda ve lik lik diye ses geldi migde bölgesinden mama iceli 2 saat oldu ben migdesindeki sudandirdiyorum endiselencek bir durum yok herhalde ?

bende zıplatıyorum canım ses geliyor arada.

bizimde annemle 23 yas var benimde kizimla yaklasik öyle olacak annemle arkadas gibiyiz buda cok güzel insaallah kizimlada böyle oluruz

almanya

Sanmıyorum endişelenecek br durum olsa ağlar belli eder.

eylulnaz,
bende senin gibiyim herşeyden korkuyorum bir şey olmuşmudur diye kafaya takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…