- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
bizimde annemle 23 yas var benimde kizimla yaklasik öyle olacak annemle arkadas gibiyiz buda cok güzel insaallah kizimlada böyle oluruz
eylulnaz,
bende senin gibiyim herşeyden korkuyorum bir şey olmuşmudur diye kafaya takıyorum.
insaallah canimbenim annemle 18 yaş var annem iyiki bu kadar erken anne olmuşum bak şimdi torunum var diyor bide annem benim en iyi arkadaşımdı.umarım oğlumla bizde öyle oluruz.
ilk cocukya ondandir ek gida konusunda annem sunuda tattir bunuda tattir diyor bende yok diyorum hemenhalbuki amcamin oglu elimde buydu onun agzina herseyi tikistiridik tadina baksin diye insanin kendi evladi olunca farkli hissediyor herseyi :)
aynen canım annem bir şey yapsa hemen uyarıyorum sonuçta kadın 2 tane çocuk büyütmüş benden çok daha iyi bilir ama çok korkuyorum bir şey olur diye.
Kesilikle katılıyorum. of of bir andanda okulu bitireyim diyorum bir yandan çalışayım, fotoğraf işi var anammmm ben ne yapacağımı bilmiyorum :) en iyisi çocuk yapıp oturayım
öyee canim gecen annem birseyler tattirmis ben görmeden oda önlügüne bulasmis sonra dedigimde annemde senden hic birsey kacmiyor diyor annelik cok degisik birsey
annem hep anne olunca anlarsın derdi gerçekmiş.
Annelerin meshur lafi bu
fotografcimisin canim ?
aynen annemde derdi doğru demiş.. benimde annemle aramda 19 yaş var annem 66 lı ben 85 liyim. en iyi dostum annemdir. her şeyimi bilir..annem hep anne olunca anlarsın derdi gerçekmiş.
fotografcimisin canim ?
evet varrrrrrBen daha hiç olmadım bilmiyorumki acaba regl olmadanda hamile kalma riski varmıdır
ayyy maşaallah kuzuna canım çoook datluu
2 gün üst üste yarım fitil verdim bugün çocuk karın ağrısından ağladıda ağladı kakada yapamadı ağrı kesici verdim masaj yaptımda rahatladıbı süre daha yapmazsa bende fitil deneyim
ağustos annelerinden tanıyorum seni ve tatlı bebişini hoşgeldinkızlar merhaba , ben ağustos annelerinde geçirdim bütün hamilelik sürecimi fakat eylül annesi oldumminiğim güzel kızım derinim 2 eylülde geldi dünyaya .. Ağustos anneleriyle muhabbetimiz çok iyi ama bazen onların bebişleri önden gittiği için buraya da yazıp kızımın gelişimi ile bilgileri sizlerle paylaşıp konuşmakta isterim tabi aranıza almayı kabul ederseniz Mesela öncelikle kızımın ve benim fotoğrafımı paylaşarak kendimizi tanıtmaya başlıyayım Eki Görüntüle 616947 Eki Görüntüle 616952 3 kilo olarak dünyaya geldik şuan da 5.800 olduk boyumuz 63 cm , çok şükür kalıtsal bir hastalığımız yok anne sütünü 4 . aya kadar aldı ve artık sadece devam sütü kaşık maması ve ek gıdalarla yetiniyoruz , çok hareketli olduğumuzdan dolayı ise kilo alımımız düşük bu sebebden doktor amcamız bize biraz kızsa da çok yemek yemekten kaçınıyoruz sanki biraz gece uykularını anneye zindan etmeye yeminli bir bebekken şimdilerde ise 2-3 defa uyanıp mamasını içip uykuya dönüyor çok şükür gündüzleri de 3 saatte 1 uyuyor daha fazla uyanık tutamıyorum çok ağlıyor yoksa şimdilik bizden bu kadar
istanbulda 900 tl de var 10.000 tl de sezeryan var hastenenin adına göre değişiyor bende sezeryana 3250 verdim ama canıma okudular 1 ay belimi doğrultamadım güya meşhur bir hastaneistanbul olduğu için bide isteğe bağlı olduğu için bu kadar pahalı.kanunda çıktı ya tam da beni buldu.
aynen annemde derdi doğru demiş.. benimde annemle aramda 19 yaş var annem 66 lı ben 85 liyim. en iyi dostum annemdir. her şeyimi bilir..
aslında asıl mesleğim sağlık sektöründeyim. ama bir yandan da iktisat okuyorum.. valla benim ne olduğum belli değil :)
hayirlisi canim oglusun biraz buyunce devam edersin herseyeALLAHIM ANALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSAALLAH amin
evet varrrrrr
2 gün üst üste yarım fitil verdim bugün çocuk karın ağrısından ağladıda ağladı kakada yapamadı ağrı kesici verdim masaj yaptımda rahatladı
ağustos annelerinden tanıyorum seni ve tatlı bebişini hoşgeldin
istanbulda 900 tl de var 10.000 tl de sezeryan var hastenenin adına göre değişiyor bende sezeryana 3250 verdim ama canıma okudular 1 ay belimi doğrultamadım güya meşhur bir hastane
bayanstres
çocuk aklı işte başına gelecekleri insan bilmiyor ailemde ben istiyorum ve eşimi sevdikleri için karşı çıkmadılar.
olsun canım, hayatın insana neler getireceği belli olmuyor ki :) benim de o yaşlarda sevgilim olmuştu ama evlilik hiiiç düşünmedim işte ne bileyim.ç keşke erken evlenseydim diyorum bazen. ama karşıma düzgün biri çıkmadı pek, çok seçiciyimdir de :))) 25yaşımda evlendim, şimdi 28im, 84 lüyüm, en büyük benimama kimse yaşıma,mesleğime inanmıyor, gören 18 sanıyor, çok küçük gösteriyorum
biz 829 tl verdil sezeryan ve 4 gün refakatçi dahil kalm parası. tek özel hastane var zaten burda da, o da pahalı maalesef giriş ücreti falan...
yaa bu rammar var ozkul var orda misin ? orda var bi saglik ocagi ben de onun yukarisindayim daBurayi tam bilmiyrm ama saglik ocagi var biliyosan hemen onun yukarisinda sen nerdesin
Bizsahile yakin sayiliriz ama hic tanidigm yok hicbir yere cikamiyrm hava da sogukzaten nerelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?