- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
Yok cnm yaa kullanmiyorum
üçümüzde aynı yerlerdeyiz görüşebiliriz slında havanın güzel olduğu bir gün :) ne guzel oluuuuuur
evet 900 e de var ama o kadar berbat yerlerki ben canımı sokakta bulmadığım için güvenemedim canım sen belden uyuşturmalı mı oldun ben genel oldum korkudan.
Kızlar günaydın anlarda iyi bir çocuk doktoru arıyorum Ankara'da oturanlar hangi doktora götürüyorsunuz bebişlerimizi tavsiye edebileceğiniz biri var mı
ben kullaniyorum ozelden atayim istersen
ben aslen karadenizliyim esim istanbullu. biz de cikamiyoruz sanirim biz roister senle nerdeyse kapi komsusuyuz skphotographer ile biraz uzagiz ama tahminim sen cok yakinsin
yooo ben kartalda oturuyorum k yalid ozel bi hastanede sezeryan oldum gebelik sekeri vardi insulin kullniodum dahiliye dr u kadin dogum doktorum yanimda genel anestezile dogum yaptim cok memnun kaldm ustelik de zor bir dogumdu 1050 tl verdik. hemsireler saat basi kontrol edio dogumumun zor olmasi ben cok kiloluydum hamile kaldigimda ama hamilelik boyunca hic kilo almadim 116 kilo ile hamile kaldim 116 ile dogurdum bebegimi korumak icin 3 gunde bir diyetisyene diabet druna gidiodum. insulin kullniodum. isteyene hastanenin adini ve dr umu soleyebilirim.
bende aynenevet 900 e de var ama o kadar berbat yerlerki ben canımı sokakta bulmadığım için güvenemedim canım sen belden uyuşturmalı mı oldun ben genel oldum korkudan.
canım dün ağrı kesici fitilden 2 saat sonra yaptı ama dr a gitmek farz oldu kesin kakayla ilgili bir tedavi başlarız çocuğum mahfoluyorhala kaka yapmadı mı?
bende aynenkorkağız biz
canım dün ağrı kesici fitilden 2 saat sonra yaptı ama dr a gitmek farz oldu kesin kakayla ilgili bir tedavi başlarız çocuğum mahfoluyor
zaten haftada bir yapıyor oda bir bez kirletiyor taşma yok neden böyle az acaba:26:
bende aynenkorkağız biz
canım dün ağrı kesici fitilden 2 saat sonra yaptı ama dr a gitmek farz oldu kesin kakayla ilgili bir tedavi başlarız çocuğum mahfoluyor
zaten haftada bir yapıyor oda bir bez kirletiyor taşma yok neden böyle az acaba:26:
hiiiii.... pardon ben yannis anlamisim pardonnnama seninki zorunlu olduğu için devlet karşılıyor bir kısmını benim yaptırtığım hastanedede zorunluysa 1000 zaten benimki isteğe bağlıydı ondan 4000.diğer dedeğim yerde isteğe bağlı 900 civarıydı ve ben orayı görmeye gittiğimde hastane değilde hapisane sandım korktum az para vermek için oraya olmadım.
aslında her ay kontrolünde dr normal diyi gönderiyor ama 5 aylık kontrolü var çarşamba bu sefer ilaç yazar heraldebenim bebeğimde öyleydi hatta buraya yazmıştım,doktora gittik şurup verdi bide demir ilacını bıraktırdı yavaş yavaş iyileşiyor en azından fitille yaptırmıyoruz artık.sende mutlaka git çünkü gerçekten çok acı çekiyorlar insanın yüreği dayanmıyor benimki yapamayınca inliyordu yavrum.
hastalık halinden değil canım bebeğim 2 aylıktan beri böyle bünyesel 3-4 gün huzursuzluk yok sonra oluyor tabi kakamızda normal renk ve kıvamda yani yapınca cıvık çıkıyor5aylık olmuş görünüyo kaç kilo, doymuyor gibi davranıyor mu peki?
hay alla tıkanıklık falan mı var acaba çok ağlama huursuzluk veya kakada kan gördünmü?
ya bu kızamık olayı nerden çıktı korkumdan haftasonu alışverişe çıkmadım ama nereye kadar
15 tatilde güya eş dost gezicektimama bir yandanda gözüm korktu siz ne yapmayı planlıyorsunuz arkadaşlar
oglum kakasını yaptıııı
hipp numune rezene cayı göndermişti bı deneym dedim aksam içirdim sabah yapmışmutluyumm
darısı yapamayanlara
kaç cc içirdin? normalde anne içsin süte geçsin diyorlarda
bende rezene kullanıyorum hem kendim içiyorum hem bebeğe doktor tavsiye etti 5-6 kaşık mama kaşığıyla veriyorum.gaz çıkarmasına yardımcı oluyor.
bende 30cc veryordumda bire arkadaş bağımlılık yapıyor dedi. ve zaraları vrmış bebeğe vermeyin dedi.. bende kestim amam benimkine başka yöntem buldum. gerek kalmadı.. ben gazı için ve uyusun diye vermiştim. ilk 1 ayın başında
off bu kusmalar ne zaman bitecek bıktım vallatam giydiriyorum hop kus, tam duş aldırıyorum gene kus...sürekli önlükle dolaşıyo ona rağmen boynuna akıyor, kolları falan ıslanıp duruyor... gazını çıkarmak için kucağımda taşıyorum bi süre, kusmuyo gaz çıakrtmıyo, bi yatırıyorum kus aaaaaay sinir oldum
inşallah 1 yaşına dek sürmez, 2 ay sonra biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?