aynenaynıııı sinir oluyorum yaaa kaç kere üst değiştiriyorum onun kini bırak kendi üstümüde değiştiriyorum çalışma odasındaki köşe koltuğu saymıyorum bile heryer, herşey batıyor giyecek bişi bulamıyorum birde üzülüyorum okadar emiyor hepsini çıkarıyor inşallah biter bu yaaa ben 1 yaşına kadar kusmuşum bana çektiyse yandım anammm
kusma olayı oğlumda da var. ne yapsam ne kadar dikkat etsem de kusuyo. emer emmez sütün fazlasını kusuyo biraz vakit geçtikten sonra peynir yapıp kusuyo. olmadı su kusuyo. kilo alımı iyi diye reflü testi falan yaptırmadım. bebek reflüsü olduğu belli yani. ilac kullanmak istemedim. kimisi ek gıdaya başlayınca gecer diyo, geçer inş.
bi de son zamanlarda ben sırt üstü yatırıyorum o anında yüz üstü dönüyo. yüz üstü de daha çok kusuyo.
eşin söylemiş ama bende mamayı hafif azaltmayı denesen diycektimoff bu kusmalar ne zaman bitecek bıktım vallatam giydiriyorum hop kus, tam duş aldırıyorum gene kus...sürekli önlükle dolaşıyo ona rağmen boynuna akıyor, kolları falan ıslanıp duruyor... gazını çıkarmak için kucağımda taşıyorum bi süre, kusmuyo gaz çıakrtmıyo, bi yatırıyorum kus aaaaaay sinir oldum
inşallah 1 yaşına dek sürmez, 2 ay sonra biter...
peynir kesiği kusma iyi diye biliyorum sindirildiğini gösteriyormuş emdiğinin bide bebeği rahatlatırmışkaka sorunu da arttı iyice. en son salı dolu dolu yaptı. dün az bişey yapmış ama sayılır mı bilmiyorum. gaz çıkartınca kokuyo büyük insanınki gibi artık. arada bi ıkınıyo sonra unutuyo yine. zeytinyağı içirdim ama işe yaramadı. kendim kayısı yedim deli gibi bugün inş sütten geçer.
dönmeye başlayınca bütün emdiğini peynir yapıp çıkarıyo bi zaman sonra. yani hep kusuyodu da miktarı çok arttı. acaba kustuğu için bağırsaklara bişey gitmiyo mu. zeytinyağı vermesem hiç ıkınma falan yoktu memnundu halinden çünkü
aynenSana çekerse fena...
Eşim de çok verdin, verme o kadar mama diyor, zorla vermiyorum ya bebek istiyor ,zaten doyunca ağzına sokmak imkansız...sorun bende değil, kusuyo işte
kusma olayı oğlumda da var. Ne yapsam ne kadar dikkat etsem de kusuyo. Emer emmez sütün fazlasını kusuyo biraz vakit geçtikten sonra peynir yapıp kusuyo. Olmadı su kusuyo. Kilo alımı iyi diye reflü testi falan yaptırmadım. Bebek reflüsü olduğu belli yani. Ilac kullanmak istemedim. Kimisi ek gıdaya başlayınca gecer diyo, geçer inş.
Bi de son zamanlarda ben sırt üstü yatırıyorum o anında yüz üstü dönüyo. Yüz üstü de daha çok kusuyo.
sindirip çıkarıyo işte emdiğini. diyorum oğşum biz insanlar midede sindirdiklerimizi bağırsağa yollarız, kusmayızpeynir kesiği kusma iyi diye biliyorum sindirildiğini gösteriyormuş emdiğinin bide bebeği rahatlatırmış
sadece emiyo oğlum. ilaç da kullansak tamamen geçmicek bu zamanı gelince düzelicezk. beklicez mecbur.ya aslında milupa nın reflu maması var ama kilo alımında sorun yok diye mama vermedim. Zate eşim mama karşıtı biri
sindirip çıkarıyo işte emdiğini. diyorum oğşum biz insanlar midede sindirdiklerimizi bağırsağa yollarız, kusmayız
ama mide kapakçığı tam gelişmemiş oluyomuş bazı bebeklerin o yüzden hemen geri geliyomuş. zamanla düzelicek yani beklicez. inş kısa zamanda düzelir.
sadece emiyo oğlum. ilaç da kullansak tamamen geçmicek bu zamanı gelince düzelicezk. beklicez mecbur.
ama giydiriyosun özenerek 5 dk durmuyo üstünde. bi yere gitcek olsak tam çıkarken kusuyo üstüne vs.
seninki 4 aylık dönmemiş benimki 5 aylık daha dönmedibenimki hala dönmedi onun yerine konuşmayı tercih ediyor. bu yakınlarda döner herhalde
birkaç sayfa önce yazmıştım bende 2 gün fitil verdim karın ağrısından kıvrandı ağladıda ağladı en son ağrı kesici vermek zorunda kaldım rahatladı kakada yaptı seninki nasıl etkilenir bilmem ama ben bi daha vermemkızlar oğlum sadece anne sütü alıyor bugun 8. gün hala kaka yapmadı dr.u aradık fitil verin dedi yarın alıp vericem de z.yagı falan içirdim kar etmedi .. sizde durumlar nasıl
merhaba canım maşaallah kızına :nazar.kızlar merhaba , ben ağustos annelerinde geçirdim bütün hamilelik sürecimi fakat eylül annesi oldumminiğim güzel kızım derinim 2 eylülde geldi dünyaya .. Ağustos anneleriyle muhabbetimiz çok iyi ama bazen onların bebişleri önden gittiği için buraya da yazıp kızımın gelişimi ile bilgileri sizlerle paylaşıp konuşmakta isterim tabi aranıza almayı kabul ederseniz Mesela öncelikle kızımın ve benim fotoğrafımı paylaşarak kendimizi tanıtmaya başlıyayım Eki Görüntüle 616947 Eki Görüntüle 616952 3 kilo olarak dünyaya geldik şuan da 5.800 olduk boyumuz 63 cm , çok şükür kalıtsal bir hastalığımız yok anne sütünü 4 . aya kadar aldı ve artık sadece devam sütü kaşık maması ve ek gıdalarla yetiniyoruz , çok hareketli olduğumuzdan dolayı ise kilo alımımız düşük bu sebebden doktor amcamız bize biraz kızsa da çok yemek yemekten kaçınıyoruz sanki biraz gece uykularını anneye zindan etmeye yeminli bir bebekken şimdilerde ise 2-3 defa uyanıp mamasını içip uykuya dönüyor çok şükür gündüzleri de 3 saatte 1 uyuyor daha fazla uyanık tutamıyorum çok ağlıyor yoksa şimdilik bizden bu kadar
canım benim bebeğimde son iki gündür zorlanarak yapıyo ama ben kan damlasından olduğunu düşünüyorum fitil işe yarayabilir çünkü aşıdan sonra ateşi düşsün diye fitil verdim dört beş defa kaka yaptı dene bencede inşaallah işe yararkızlar oğlum sadece anne sütü alıyor bugun 8. gün hala kaka yapmadı dr.u aradık fitil verin dedi yarın alıp vericem de z.yagı falan içirdim kar etmedi .. sizde durumlar nasıl
kakaydı dişti derken iyi diyelim iyi olalım sen ve oğlun nasılnasılsınız kızlar ve tatlı bebişleriburası çok soğuk karda yağıyooo yaz gelsede bi çıksak sokaklara doya doya gezsek herzamankinden çok istiyorum kaç aydır evde oturmaktan gına geldi
kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor bugun 8. gün hala kaka yapmadı dr.u aradık fitil verin dedi yarın alıp vericem de z.yagı falan içirdim kar etmedi .. sizde durumlar nasıl
birkaç sayfa önce yazmıştım bende 2 gün fitil verdim karın ağrısından kıvrandı ağladıda ağladı en son ağrı kesici vermek zorunda kaldım rahatladı kakada yaptı seninki nasıl etkilenir bilmem ama ben bi daha vermem
kulak çubuğunu, zeytin yağına batır biraz ucundan anüsü uyar çok azcık, bacaklarını karnına doğru çek, it ıkınıyor mu öyle yapınca 8 gün çok uzun bir gün, o kadar bekleme arkadaşım, benim ki 3 oldumu karnı davul oluıyuor 8 olsa çatlar herhalde
evde fitil bulundurun (kansuk gliserin fitil)
geçmiş olsun şimdiden
bizde öyledik canim cok kusuyordu benim kizim ama direk sütte degildi raki beyazi renginde suydu ve kokulu geliyordu ve daha önemlisi egilimli yatiriyordum kizimi hep ve hafif yüksek ve yan ama yinede gelince su rahatsiz ediyordu ve genzine sicriyordu iki defa böyle kip kriimizi kesilip nefes alimi zorlandioff bu kusmalar ne zaman bitecek bıktım vallatam giydiriyorum hop kus, tam duş aldırıyorum gene kus...sürekli önlükle dolaşıyo ona rağmen boynuna akıyor, kolları falan ıslanıp duruyor... gazını çıkarmak için kucağımda taşıyorum bi süre, kusmuyo gaz çıakrtmıyo, bi yatırıyorum kus aaaaaay sinir oldum
inşallah 1 yaşına dek sürmez, 2 ay sonra biter...
onu bende denedim ilacdan önce azar azar SIKSIK mama ama kizimin düzeni bozuldu doydum doymadim anlamiyordu uykuda uyumuyordu böyle ölcegini tam icip rahat uyuyor en azindan sen günde kac biberon mama veriyorsun ve kac ölcek ?aynensana çekerse fena...
eşim de çok verdin, verme o kadar mama diyor, zorla vermiyorum ya bebek istiyor ,zaten doyunca ağzına sokmak imkansız...sorun bende değil, kusuyo işte
cok sükür biz iyiz biraz mizmiz bizim dis etimiz iyicene beyazlasip sismis sankinasılsınız kızlar ve tatlı bebişleriburası çok soğuk karda yağıyooo yaz gelsede bi çıksak sokaklara doya doya gezsek herzamankinden çok istiyorum kaç aydır evde oturmaktan gına geldi
geçmiş yapmadan yazdım cnm sana da geçmiş olsun ya cok agrı yapıomus bende vermek istemıorum az bıraz huzursuz ama ondan mı baska bişi mi onu da bilmiorum ağlıcam wala suan bugun esimde bende yorulduk
çocuklar rahatsız olunca evde kimsenin tadı olmaz bizdede ama Allah beterinden korusungeçmiş yapmadan yazdım cnm sana da geçmiş olsun ya cok agrı yapıomus bende vermek istemıorum az bıraz huzursuz ama ondan mı baska bişi mi onu da bilmiorum ağlıcam wala suan bugun esimde bende yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?