2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kusma olayı oğlumda da var. ne yapsam ne kadar dikkat etsem de kusuyo. emer emmez sütün fazlasını kusuyo biraz vakit geçtikten sonra peynir yapıp kusuyo. olmadı su kusuyo. kilo alımı iyi diye reflü testi falan yaptırmadım. bebek reflüsü olduğu belli yani. ilac kullanmak istemedim. kimisi ek gıdaya başlayınca gecer diyo, geçer inş.
bi de son zamanlarda ben sırt üstü yatırıyorum o anında yüz üstü dönüyo. yüz üstü de daha çok kusuyo.

Son düzenleme:
kaka sorunu da arttı iyice. en son salı dolu dolu yaptı. dün az bişey yapmış ama sayılır mı bilmiyorum. gaz çıkartınca kokuyo büyük insanınki gibi artık. arada bi ıkınıyo sonra unutuyo yine. zeytinyağı içirdim ama işe yaramadı. kendim kayısı yedim deli gibi bugün inş sütten geçer.
dönmeye başlayınca bütün emdiğini peynir yapıp çıkarıyo bi zaman sonra. yani hep kusuyodu da miktarı çok arttı. acaba kustuğu için bağırsaklara bişey gitmiyo mu. zeytinyağı vermesem hiç ıkınma falan yoktu memnundu halinden çünkü

aynen sana çekerse fena...

eşim de çok verdin, verme o kadar mama diyor, zorla vermiyorum ya bebek istiyor ,zaten doyunca ağzına sokmak imkansız...sorun bende değil, kusuyo işte

eşin söylemiş ama bende mamayı hafif azaltmayı denesen diycektim

peynir kesiği kusma iyi diye biliyorum sindirildiğini gösteriyormuş emdiğinin bide bebeği rahatlatırmış

aynen Sana çekerse fena...

Eşim de çok verdin, verme o kadar mama diyor, zorla vermiyorum ya bebek istiyor ,zaten doyunca ağzına sokmak imkansız...sorun bende değil, kusuyo işte

ya aslında milupa nın reflu maması var ama kilo alımında sorun yok diye mama vermedim. Zate eşim mama karşıtı biri

peynir kesiği kusma iyi diye biliyorum sindirildiğini gösteriyormuş emdiğinin bide bebeği rahatlatırmış
sindirip çıkarıyo işte emdiğini. diyorum oğşum biz insanlar midede sindirdiklerimizi bağırsağa yollarız, kusmayız
ama mide kapakçığı tam gelişmemiş oluyomuş bazı bebeklerin o yüzden hemen geri geliyomuş. zamanla düzelicek yani beklicez. inş kısa zamanda düzelir.

ya aslında milupa nın reflu maması var ama kilo alımında sorun yok diye mama vermedim. Zate eşim mama karşıtı biri
sadece emiyo oğlum. ilaç da kullansak tamamen geçmicek bu zamanı gelince düzelicezk. beklicez mecbur.

ama giydiriyosun özenerek 5 dk durmuyo üstünde. bi yere gitcek olsak tam çıkarken kusuyo üstüne vs.

Bende de oluyor aynısı sinir oluyorum dediğin gibi sabır versin Allah her anneye.. ve başka dert vermesin inşallah

benimki hala dönmedi onun yerine konuşmayı tercih ediyor. bu yakınlarda döner herhalde

kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor bugun 8. gün hala kaka yapmadı dr.u aradık fitil verin dedi yarın alıp vericem de z.yagı falan içirdim kar etmedi .. sizde durumlar nasıl

kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor bugun 8. gün hala kaka yapmadı dr.u aradık fitil verin dedi yarın alıp vericem de z.yagı falan içirdim kar etmedi .. sizde durumlar nasıl
birkaç sayfa önce yazmıştım bende 2 gün fitil verdim karın ağrısından kıvrandı ağladıda ağladı en son ağrı kesici vermek zorunda kaldım rahatladı kakada yaptı seninki nasıl etkilenir bilmem ama ben bi daha vermem

merhaba canım maşaallah kızına :nazar. hoşgeldiiin hep bekleriz
canım benim bebeğimde son iki gündür zorlanarak yapıyo ama ben kan damlasından olduğunu düşünüyorum fitil işe yarayabilir çünkü aşıdan sonra ateşi düşsün diye fitil verdim dört beş defa kaka yaptı dene bencede inşaallah işe yarar

nasılsınız kızlar ve tatlı bebişleri burası çok soğuk karda yağıyooo yaz gelsede bi çıksak sokaklara doya doya gezsek herzamankinden çok istiyorum kaç aydır evde oturmaktan gına geldi

nasılsınız kızlar ve tatlı bebişleri burası çok soğuk karda yağıyooo yaz gelsede bi çıksak sokaklara doya doya gezsek herzamankinden çok istiyorum kaç aydır evde oturmaktan gına geldi
kakaydı dişti derken iyi diyelim iyi olalım sen ve oğlun nasıl

kulak çubuğunu, zeytin yağına batır biraz ucundan anüsü uyar çok azcık, bacaklarını karnına doğru çek, it ıkınıyor mu öyle yapınca 8 gün çok uzun bir gün, o kadar bekleme arkadaşım, benim ki 3 oldumu karnı davul oluıyuor 8 olsa çatlar herhalde
evde fitil bulundurun (kansuk gliserin fitil)
geçmiş olsun şimdiden

geçmiş yapmadan yazdım cnm sana da geçmiş olsun ya cok agrı yapıomus bende vermek istemıorum az bıraz huzursuz ama ondan mı baska bişi mi onu da bilmiorum ağlıcam wala suan bugun esimde bende yorulduk

cnm yaptım ıkınmıo bile hiç faydası olmadı sürekli bacaklarını karnına dogru itiorum ama tık yok fitil i alıcam da erkek cocuklarına bu tarz mudaheleler cok ii değil ama mudahele olmayınca da bole oluo buarada sadece anne sütü alıo dr.lar 7-8 gün normal demişti internette arastırdım 10 gün normal dıo ama ben şiştim patladım buaksam yapsın artık.. buarada dr.u aradık o da fitil verin dedi gerçi kendisiyle görüşemediğim için hast.e görüşüp o bilgiyi almış arayıp öğrendim ..

bizde öyledik canim cok kusuyordu benim kizim ama direk sütte degildi raki beyazi renginde suydu ve kokulu geliyordu ve daha önemlisi egilimli yatiriyordum kizimi hep ve hafif yüksek ve yan ama yinede gelince su rahatsiz ediyordu ve genzine sicriyordu iki defa böyle kip kriimizi kesilip nefes alimi zorlandi ALLAH ESIRGEDI öyle deyince doktor bebek reflüsü dedi ve gaviscon infant verdi bir ilac ama fazla kullanmadim cocuguma ilac vermek istemedigim icin ve kabiz yaptigi icin bebegimi sonra APTAMILIN AR amamasini reflülü ve cok kusan bebisler icin önerdi doktor cok sükür kizim gereksiz yere hic kusmuyor büyüdükcede mide kapakcigi gelisip düzelir dedi doktor zaten ek gidayida cogaltip mamayi azalttikca dahada düzelir APTAMIL AR cok koyu bir mama oldugu icin hazmi biraz zor ve kusturmuyor koyu oldugu icin ama artik 6 aydan sonra devam sütüne gececegim bakalim ozaman nasil olacak
rabbim yavrularimiza can sagligi versin insaallah canim

aynen sana çekerse fena...

eşim de çok verdin, verme o kadar mama diyor, zorla vermiyorum ya bebek istiyor ,zaten doyunca ağzına sokmak imkansız...sorun bende değil, kusuyo işte
onu bende denedim ilacdan önce azar azar SIKSIK mama ama kizimin düzeni bozuldu doydum doymadim anlamiyordu uykuda uyumuyordu böyle ölcegini tam icip rahat uyuyor en azindan sen günde kac biberon mama veriyorsun ve kac ölcek ?

cok sükür biz iyiz biraz mizmiz bizim dis etimiz iyicene beyazlasip sismis sanki parmagimiz hep agzimizda tam sis olan yerlerde damaklarini yavrum bribine sürtüyor dis eti icin merhem aldim acisini almasi icin ondan sürüp bir bakcam vücüt isisi biraz herzamankinden yüksek ates sayilmazda yanaklarida pembe pembe ids cikartirken ola bilirmis doktorumuz bize yoldalar demisti bakalim tam tamina nezaman patliyacaklar yazi bende özledim havalar azicik isinsa nasil güzelolur

geçmiş yapmadan yazdım cnm sana da geçmiş olsun ya cok agrı yapıomus bende vermek istemıorum az bıraz huzursuz ama ondan mı baska bişi mi onu da bilmiorum ağlıcam wala suan bugun esimde bende yorulduk

bişi dicem ben fitili tamamen barsaklara yollamıyorum biraz sokuyoum ıkınma refleksi artsın diye bizim ki öyle öyle ıkına ıkına yapıyor. fitili içine tamamen attığım bir kere oldu onuda 5 dakika sonra erimeden çıkarttı bu arada bir den fzla fitil atma atarsan, ve ağrı kesici fitilde çok önermiyorum, parasetamol sonuçta.. .ççok geçmiş olsun çok üzülüyorum gözlerim doluyor okuyunca bizimkid öyle oluyor çünkü bazen, Allahım yardım et bebişlerimize, bize

çocuklar rahatsız olunca evde kimsenin tadı olmaz bizdede ama Allah beterinden korusun
erkekçocuğa popodan müdahale 2 yaşından sonra uygun değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…