2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın kızlar... Hepınıze gusell,saglıklı,huzurlu, bol uykuluu bır hafta gecırmenızı dılıyorumm .

gunaydın kızlar... Hepınıze gusell,saglıklı,huzurlu, bol uykuluu bır hafta gecırmenızı dılıyorumm .

Sana da günaydın:) ben biraz geç kalmışım
sanada Rabbim huzurlu, sağlıklı bol uykulu br hafta versin :)
yarın aşı günümüz ilk aşılarında ateş olmadı bakalım 2 dozlarında olacak mı?

kakaydı dişti derken iyi diyelim iyi olalım sen ve oğlun nasıl

ayy biraz geç oldu ama bizde iyiyiz şükür geçen hafta biraz tatsızdı oğlum ama şimdi sorun yok ya bu diş olayı ağustos annelerinin birinci gündemi ara ara bakıyorum orayada diş çıkaranlar var sıra bizede geliyor gerçi bizde daha birşey yok ama

kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((

ben de sonunda gelebildim. kizim yine idrar yollari enfeksiyonu oldu yaaa.. o kadar dikkat ediyorum altini hic kirli birakmiyorum sicak su yapiyorum onunla siliyorum yok igneyle gecio sonra yine Allahtan atesi falan yok. yine igne olacak 5 tane sonra yine idrar al....

kızlar ya ben son bir iki haftadır hep kabus görüyorum sevdiklerimin öldüğünü yada afetler bu gecede kıyametin koptuğunu gördüm belki komik gelecek ama ben çok etkileniyorum bütün gün aklımdan çıkmıyor offf çok sıkıldım

dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((

öyle yaa dişlerin rengi koyumu oluyormuş ne ama bende kaşıkla veriyorum yoksa imkanı yok ağzını açmıyor damlada zatem on saate damlatıyor nasıl olacakki

geçmiş olsun canım inşaallah en kısa sürede atlatır kızçen

bende öyle kabuslar çok görüyorum kötü gerçekten genelde üzgünken ve birşeyden etkilenmişsem.

geçmiş olsun Allah şifa versin.olunca oluyor demekki cnm. bezle falan alakası var mı acaba bilemedim ki
ben de hiçççç ıslak mendil kullanmadım. hep sıcak su ve pamukla siliyorum kuruluyorum.inşllah bundan sonra bişeycik çıkmaz.
hayır olsun cnm.ben de bir iki haftadır sürekli bişeylerle uğraşıyorum rüyamda. ki ben çok rüya falan görmem.
bende de sevdiklerimi kaybetme korkusu var.tüm gün etkilenmeni anlayabiliyorum yani.kafanı dağıtmaya çalış.
öyle yaa dişlerin rengi koyumu oluyormuş ne ama bende kaşıkla veriyorum yoksa imkanı yok ağzını açmıyor damlada zatem on saate damlatıyor nasıl olacakki

evet cnm dişlerinin rengi koyu oluyormu. ben de kaşıkla vermeye çalışıyorum ama olmuyor
zaten hiç veresim yoktu bir de veremeyince iyice sinir oldum. minicik yavrucaklar şimdiden hap ilaç kullanıyor.yazık yaaa

geçmiş olsun.....................

değdirmeden verebilen var mı acaba bende merak ediyorum canım.....

ay ben reflü olduğunu düşünmemiştim hiç, dr a da en son 2 aylıkken götürmüştüm. inşallah öyle değildir, normal bebek kusması sanıyordum. herkes bebektir kusar,rahalar gazını çıkartıyor diyordu...bu ay gideyim bari...sağol canım, aptamil ar hiç gözüme ilişmedi, bi bakayım, ama daha yeni netten 3 büyük mama aldık ekonomik diye. bakalım naparız artık...
ayrıca mamayla ilgisi yok kusmanın,anne sütü venelerin bebekleri de ksuuyor, ben mi yanlış biliyorum:44: mamayı az vereyim desem ortalığı yıkar benimki herhalde, aç bebeği ne kadar avutabilirsin ki... çok acıkırsa biberonu ağzına verdiğimde bile deli gibi ağlar, onla ilgisi olmadığına eminim...zorla vermiyorum ki mamayı, ek gıda değil ki bu ağzına tepikliyim, mama yani...çok da bayılmıyorum mama vermeye .

benimki bayağı yiyor canım. gece ve sabah anne sütü alıyor. sabah 10 gibi mama 2-3 ölçek. sonra 2 gibi acıkır 5 ölçek, akşamüstü yine 5- 5,5 ölçek, akşam 7-8 gibi, bi de yatmadan önce 10dan sonra vermeye başlıyorum. bi anda 5 ölçek hazırlamıyorm ben, zaten biberonumz ufak, 2,5 ölçek hazırlıyorum, çok aç görünüyorsa 2,5 daha. çok aç değil gibiyse 1-2 ölçek daha ahzırlıyorm. öyle..seninki nasıl ???
bize hemşire verdikten sonra su içir dişleri kararır dedi, ben suyla beraber veriyorum, tadı açısından bi sorun yaşamadık henüz bakalım. arkasına gene su veriyorum...

olur bazen öyle... bilinçaltında neler oluyor ki rüyana giriyor, rüyalar tersine çıkar derler, çok takma bence. ama insanın aklından çıkmıyor , bütün gün aklında oluyor rüya. zor, allah korusun kötülüklerden

bende öyle kabuslar çok görüyorum kötü gerçekten genelde üzgünken ve birşeyden etkilenmişsem.

aslında bu tarz rüyalar görmeye başladımdan beri iki yakınımızı kaybettik çok sevdiğim bi akrabam mide kanaması geçirdi bilmiyorumki tesadüfmü ama hiç güzel bi duygu değil

aslında bu tarz rüyalar görmeye başladımdan beri iki yakınımızı kaybettik çok sevdiğim bi akrabam mide kanaması geçirdi bilmiyorumki tesadüfmü ama hiç güzel bi duygu değil

bazı insanlara malum olur derler bende ne zaman kötü rüya görsem çıkıyor.allah hayırlara çıkarsın canım hepimizinkini.

hiç vermesek ne olurki

arkadaşlar kızım hiçbirşey yemiyor emmiyor ve çok sinirli sürekli bağırıyor 2 aydır kilo almıyor ne yapacağımı bilmiyorum gündüzleri uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…