gunaydın kızlar... Hepınıze gusell,saglıklı,huzurlu, bol uykuluu bır hafta gecırmenızı dılıyorumm .
kakaydı dişti derken iyi diyelim iyi olalım sen ve oğlun nasıl
burada kimse yok nerdesiniz kızlar hadi benim nette sorun var anlayamadığım siz niye gelmiyorsunuz
kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((
ben de sonunda gelebildim. kizim yine idrar yollari enfeksiyonu oldu yaaa.. o kadar dikkat ediyorum altini hic kirli birakmiyorum sicak su yapiyorum onunla siliyorum yok igneyle gecio sonra yine Allahtan atesi falan yok. yine igne olacak 5 tane sonra yine idrar al....
kızlar ya ben son bir iki haftadır hep kabus görüyorum sevdiklerimin öldüğünü yada afetler bu gecede kıyametin koptuğunu gördüm belki komik gelecek ama ben çok etkileniyorum bütün gün aklımdan çıkmıyor offf çok sıkıldım
geçmiş olsun Allah şifa versin.olunca oluyor demekki cnm. bezle falan alakası var mı acaba bilemedim kiben de sonunda gelebildim. kizim yine idrar yollari enfeksiyonu oldu yaaa.. o kadar dikkat ediyorum altini hic kirli birakmiyorum sicak su yapiyorum onunla siliyorum yok igneyle gecio sonra yine Allahtan atesi falan yok. yine igne olacak 5 tane sonra yine idrar al....
hayır olsun cnm.ben de bir iki haftadır sürekli bişeylerle uğraşıyorum rüyamda. ki ben çok rüya falan görmem.kızlar ya ben son bir iki haftadır hep kabus görüyorum sevdiklerimin öldüğünü yada afetler bu gecede kıyametin koptuğunu gördüm belki komik gelecek ama ben çok etkileniyorum bütün gün aklımdan çıkmıyor offf çok sıkıldım
öyle yaa dişlerin rengi koyumu oluyormuş ne ama bende kaşıkla veriyorum yoksa imkanı yok ağzını açmıyor damlada zatem on saate damlatıyor nasıl olacakki
ben de sonunda gelebildim. kizim yine idrar yollari enfeksiyonu oldu yaaa.. o kadar dikkat ediyorum altini hic kirli birakmiyorum sicak su yapiyorum onunla siliyorum yok igneyle gecio sonra yine Allahtan atesi falan yok. yine igne olacak 5 tane sonra yine idrar al....
kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((
ay ben reflü olduğunu düşünmemiştim hiç, dr a da en son 2 aylıkken götürmüştüm. inşallah öyle değildir, normal bebek kusması sanıyordum. herkes bebektir kusar,rahalar gazını çıkartıyor diyordu...bu ay gideyim bari...sağol canım, aptamil ar hiç gözüme ilişmedi, bi bakayım, ama daha yeni netten 3 büyük mama aldık ekonomik diye. bakalım naparız artık...bizde öyledik canim cok kusuyordu benim kizim ama direk sütte degildi raki beyazi renginde suydu ve kokulu geliyordu ve daha önemlisi egilimli yatiriyordum kizimi hep ve hafif yüksek ve yan ama yinede gelince su rahatsiz ediyordu ve genzine sicriyordu iki defa böyle kip kriimizi kesilip nefes alimi zorlandiALLAH ESIRGEDI öyle deyince doktor bebek reflüsü dedi ve gaviscon infant verdi bir ilac ama fazla kullanmadim cocuguma ilac vermek istemedigim icin ve kabiz yaptigi icin bebegimi sonra APTAMILIN AR amamasini reflülü ve cok kusan bebisler icin önerdi doktor cok sükür kizim gereksiz yere hic kusmuyor büyüdükcede mide kapakcigi gelisip düzelir dedi doktor zaten ek gidayida cogaltip mamayi azalttikca dahada düzelir APTAMIL AR cok koyu bir mama oldugu icin hazmi biraz zor ve kusturmuyor koyu oldugu icin ama artik 6 aydan sonra devam sütüne gececegim bakalim ozaman nasil olacak
rabbim yavrularimiza can sagligi versin insaallah canim
onu bende denedim ilacdan önce azar azar SIKSIK mama ama kizimin düzeni bozuldu doydum doymadim anlamiyordu uykuda uyumuyordu böyle ölcegini tam icip rahat uyuyor en azindan sen günde kac biberon mama veriyorsun ve kac ölcek ?
bize hemşire verdikten sonra su içir dişleri kararır dedi, ben suyla beraber veriyorum, tadı açısından bi sorun yaşamadık henüz bakalım. arkasına gene su veriyorum...kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
kızlar ya ben son bir iki haftadır hep kabus görüyorum sevdiklerimin öldüğünü yada afetler bu gecede kıyametin koptuğunu gördüm belki komik gelecek ama ben çok etkileniyorum bütün gün aklımdan çıkmıyor offf çok sıkıldım
bende öyle kabuslar çok görüyorum kötü gerçekten genelde üzgünken ve birşeyden etkilenmişsem.
aslında bu tarz rüyalar görmeye başladımdan beri iki yakınımızı kaybettik çok sevdiğim bi akrabam mide kanaması geçirdi bilmiyorumki tesadüfmü ama hiç güzel bi duygu değil
geçmiş olsun Allah şifa versin.olunca oluyor demekki cnm. bezle falan alakası var mı acaba bilemedim ki
ben de hiçççç ıslak mendil kullanmadım. hep sıcak su ve pamukla siliyorum kuruluyorum.inşllah bundan sonra bişeycik çıkmaz.
hayır olsun cnm.ben de bir iki haftadır sürekli bişeylerle uğraşıyorum rüyamda. ki ben çok rüya falan görmem.
bende de sevdiklerimi kaybetme korkusu var.tüm gün etkilenmeni anlayabiliyorum yani.kafanı dağıtmaya çalış.
evet cnm dişlerinin rengi koyu oluyormu. ben de kaşıkla vermeye çalışıyorum ama olmuyor
zaten hiç veresim yoktu bir de veremeyince iyice sinir oldum. minicik yavrucaklar şimdiden hap ilaç kullanıyor.yazık yaaa
bazı insanlara malum olur derler bende ne zaman kötü rüya görsem çıkıyor.allah hayırlara çıkarsın canım hepimizinkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?