2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canım burada paylaşınca yüküm hafifliyor sanki

insan başkalarıyla dertlerini paylaşınca gerçekten hafifliyor,benimde bu aralar çok sıkıntılarım var inşallah en yakın zamanda kurtulurum,çoğu arkadaşın derdi kaynanasıyla benimkide kayınpederimle çok ters bir insan ve 3-4 güne bize geliyor.

bize hemşire verdikten sonra su içir dişleri kararır dedi, ben suyla beraber veriyorum, tadı açısından bi sorun yaşamadık henüz bakalım. arkasına gene su veriyorum...
tadı konusunda sorun yaşamıyorum da işte dişlerine illa ki değiyor.
hiç vermesek ne olurki

ben vermeyeceğim sanırım.dün hemşire bir arkadaşla konuştum. 4. ayına kadar senden bir şekilde demir alıyordu ama artık büyüyor ihityacı arttı. bu yüzden çok gerekli yoksa sendeki demiri alır dedi.
varsın bendekini alsın ben kullanayım o zaman ilaç. geçen bir arkadaşta demişti. tahlil mahlil yapmadan veriyorlar diye. hakikaten öyle. bir de 2 yaşına kadar kullanacakmiş. neden kullansın ki.
bu benim kişisek fikrim tabi...

kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((

bebeler için özel slikonlu kaşıklar var onunla verebilirsin. ben d vit. ii öyle veryorum hoop boğzına gidiyor.. seninkinin dişleri çıkmışmıydı yaa maşallllah :)

evet canım biraz daha sabret 5 aylık olunca ek gıdaya başla sorun zaten yememesi ne emiyor ne mama yiyor

inşaallah sende canını sıkan olumsuzluklardan kurtulursun kayınpederin sana karşımı ters yoksa yapısımı öyle eğer yapısalsa eşinin hatırına katlan canım

biz şu anda ara verdik,kabızlık yüzünden doktor olmazsa olmaz değil dedi.6.aydan sonra yine deneyin dedi.

canım kızının poposunu silerken önden arkaya doğru silip bir kullandıpğını bir daha kullanmaman gerek acaba arada bir kaçıyorsa kızlarda çabuk olan bişi ne yazıkki

geçmiş olsun dikkat et idrar yolları enfeksiyonu sık sık olması iyi değil

kızlar ben demir ilacını veremiyorum(((
dişlerine değmemesi gerekiyor ama ben değdirmeden veremiyorum. boğazına akıtmaya çalışsamda benim kzım geri ağzına getirip ağzında dağıtarak yutuyor((

bende kaşıkla veriyorum cnm.değmemesin imkanı yokki.zaten ağzını bir kitliyor açmıyor zorla veriyorum bence öyle bişi de saçma geliyor daha dişleri yokki nasıl rengi koyu olcakmışki dişleri çıkıncada karbonatlı su ile temizlenir verilir .

arkadaşlar kızım hiçbirşey yemiyor emmiyor ve çok sinirli sürekli bağırıyor 2 aydır kilo almıyor ne yapacağımı bilmiyorum gündüzleri uyumuyor

kilo almaması normal değil sanırım.benim kızım kusuyordu doktora o zaman bana kilo alımı iyi. eğer kilo alımı olmuyorsa sorun olabilirdi demişti.
bebeğin yapısıylada ilgili tabii ki ama 2 aydır almıyormuş.mutlaka doktora götür cnm.

demir ilacını beyin gelişimi için önemli demişti hemşire olan yengem, bilemiyorum tabi...bizimki mama yiyor sürekli, o yüzden kullanıcam ben.

bugün elma püresi verdim ilk defa kızıma ve beğenemdi, diliyle çıkarıyor hepsini, suyunu bi şekilde yutturdum onu da sevmedi aslında,yarısı içeri yarısı dışarı gitti... çok umutluydum sever diye...

şimdi 3 gün ara mı vermem gerekiyor ? ilk ek gıdadan sonra yani... armut deniyim bu sefer bakalım. bi de pekmezle karıştırsam olur mu erken mi pekmez ?

bebeler için özel slikonlu kaşıklar var onunla verebilirsin. ben d vit. ii öyle veryorum hoop boğzına gidiyor.. seninkinin dişleri çıkmışmıydı yaa maşallllah :)
yok cnm daha dişleri çıkmadı:)) sorun boğazına gitmemesi:))) dün eşimle uğraştı o yine de boğazından ağzına getirip dağıtıp öyşe yuttu:)))))
biz şu anda ara verdik,kabızlık yüzünden doktor olmazsa olmaz değil dedi.6.aydan sonra yine deneyin dedi.
:44::44::44: ne bileyim ben de soracağım bakalım ne diyecek. kesin gerekli diyecek gerçi:)))

bilmiyorum ki cnm sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi.

inşaallah sende canını sıkan olumsuzluklardan kurtulursun kayınpederin sana karşımı ters yoksa yapısımı öyle eğer yapısalsa eşinin hatırına katlan canım

yapısı öyle çevresindeki hemen hemen herkesle dargın kızı onun yüzüne bakmazken evinden içeri sokmazken hep biz ilgilendik kızıyla 4 senedir küstü,diğer oğluylada öyle karısıyla boşandı.kızıyla daha bu sene barıştı doğumumda bize geldi 47 gün kaldı düşünün lohusa halimle durumumu hep suratsızlık yapıyor sende 4-5 kere gelir geldiği zaman 20 günden önce gitmez herşeye tamamda geçen ay yine burdaydı 20 gün civarı kaldı ve dahada bir işim var 1 ay daha kalıyım gibilerinden konuştu benim moralim çok bozuldu suratım asıldı niye suratım asılmış diye bana küstü cephe aldı benimle konuşmuyor cuma günü eşimi arayıp beni şikayet etmiş yok ben çocuğu ondan kıskanıyormuşum,surat asıyormuşum,oğlunun eviymiş tabi kalacakmış ben bilgisayar başından kalkmıyormuşum kötü sitelere giriyormuşum kastettiği site(kadınlar kulubü),şimdi ben haksızmıyım böyle hissetmekte söylermisiniz kızlar.

boşver cnm ya bişi olmaz inşallah. ver gitsin zaten severek içmiyorlar geçen gün oğlum elime bir vurdu hopppppp üstümüz başımız ferrum damla oldu :))) dişi çıkınca karbonatlı su ile temizlenir .

birde sebze pürelerinden başlamak lazım diye bir yerde okumuştum çünkü tatlı besinleri her halukarda yerlermiş ama sebze de problem yaşanıyormuş. ne yapıcaz bilemem ek gıdalar başlayınca.

kv le yaşadıkalrımın aynısı ya, benim kv nin erkek versiyonu... bi araya getirsek şunları,eversek de kurtulsak benimki de kışı geçirecekti burda, mayısta dönecekti sivasa. ya ben annemin evine bile gitsem evimi özlüyorum, çok kalamam öyle bi yerde rahatsızlık verdiğimi düşünürüm, bu ne yüzsüzlüktür. bizimki de oğlumun evi tabi kalıcam nerde kalıcam der hep, kızlarının evinde hayatta kalmaz, kızı ona neler etti hala konuşuyor onla, ben hiç bi laf etmedim, surat astım diye konuşmuyor, herkese de anlatmış gelin böyle böyle yaptı diye... rezil etti bizi pislik kadın. çok anlayışsızlar maalesef, sıkma canını ne diyim ki ben eşimle boşanıyordum daha bi kaç öncesine kadar... allahından bulsunlar, sen haklısın tabi...

aynen canım
bizimkide yozgatlı ,ama insan yaptığı onca iyiliğin karşılığında nankörlük görünce çok üzülüyor ben onu babam gibi görüyordum ama şimdi ona hiç bir sevgim kalmadı sadece eşimin babası olduğu için saygı gösteririm.eskiden haline üzülürdüm yanlız kaldı diye ama şimdi hakkettiğini düşünüyorum.beni eşime arayıp şikayet etmesi bardağı taşırdı hiç hoş değil.

gerçekten hoş değil, benimki de evden ayrılır ayrılmaz neler anlattıysa eşime. eşim msj attı yoldan bana, döndüğümde evde görmeyim,baban gelsin götürsün seni diye yazmış 10 günlük bebeğimle ne yapacağımı şaşırdım

karı-koca arasına kimse girmezmiş, gireni allah affetmezmiş... eşinle aranda sorun yoksa bence takma... belki o kadar sık gelmez artık sana...

şimdilik yok çok şükür ama geldiğinde ne olacak bilmiyorum,arkasından dedikodusunu yaptığı insanın evine nasıl gelecek utanmadan.nasıl davranacağımı ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım eşim herzamanki gibi normal davran diyor ama ben o adamın yüzüne baktığımda arkamdan söyledikleri aklıma gelicek bide bana surat yapıp laf söylerse daha da kötü halim.

allah böyle bizim gibi sorunlar yaşayan herkesin yardımcısı olsun hele küçücük bebekle daha da zor bir durum.

o zaman boşver, o düşünsü... gelirse bile yüzüne söylemez diye düşünüyorum,genelde öyle yapıyolar, o da senin tepkinden çekinir belki zaten, eşin ne diyorsa öyle yap, babasını tanır ne de olsa :) inşallah uzamaz sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…