- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
o zaman boşver, o düşünsü... gelirse bile yüzüne söylemez diye düşünüyorum,genelde öyle yapıyolar, o da senin tepkinden çekinir belki zaten, eşin ne diyorsa öyle yap, babasını tanır ne de olsa :) inşallah uzamaz sorun
hiç vermesek ne olurki
yapısı öyle çevresindeki hemen hemen herkesle dargın kızı onun yüzüne bakmazken evinden içeri sokmazken hep biz ilgilendik kızıyla 4 senedir küstü,diğer oğluylada öyle karısıyla boşandı.kızıyla daha bu sene barıştı doğumumda bize geldi 47 gün kaldı düşünün lohusa halimle durumumu hep suratsızlık yapıyor sende 4-5 kere gelir geldiği zaman 20 günden önce gitmez herşeye tamamda geçen ay yine burdaydı 20 gün civarı kaldı ve dahada bir işim var 1 ay daha kalıyım gibilerinden konuştu benim moralim çok bozuldu suratım asıldı niye suratım asılmış diye bana küstü cephe aldı benimle konuşmuyor cuma günü eşimi arayıp beni şikayet etmiş yok ben çocuğu ondan kıskanıyormuşum,surat asıyormuşum,oğlunun eviymiş tabi kalacakmış ben bilgisayar başından kalkmıyormuşum kötü sitelere giriyormuşum kastettiği site(kadınlar kulubü),şimdi ben haksızmıyım böyle hissetmekte söylermisiniz kızlar.
haklısın canım bukadar şeyden sonra ben pekte soğukkanlı davranamam herhalde sabrım yok o kadar böyle şeyler yaşamak kötü bunu yapanın bi erkek olması daha kötü allah sabır versin bunları yapanada vicdan
gerçekten hoş değil, benimki de evden ayrılır ayrılmaz neler anlattıysa eşime. eşim msj attı yoldan bana, döndüğümde evde görmeyim,baban gelsin götürsün seni diye yazmış 10 günlük bebeğimle ne yapacağımı şaşırdım
karı-koca arasına kimse girmezmiş, gireni allah affetmezmiş... eşinle aranda sorun yoksa bence takma... belki o kadar sık gelmez artık sana...
sağol canım evet bir erkek olarak dedikodu yapmaya hiç mi utanmıyor anlamıyorum,bana kalırsa onun ruhsal sorunları var davranışlarından belli oluyor kızdığımdan değil gerçekten böyle.
haklı olabilirsin canım asllında eşinden ayrılması çevresinde pek sevilmemesi iyice psikolojisini bozmuş olabilir tedavi edilmeli böyleyse
slm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?
slm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?
haklı olduğumdan çok eminim canım çünkü bize kendisini birilerinin takip ettiğini iddia ediyordu ve hep kendi haklı olduğunu her ne olursa olsun,kulakları pek iyi duymuyor herşeyi yanlış anlayıp başka anlamlar çıkarıyor.örneğin ben anneme anne artık eve git çok durdun demişim bunu kendi üstüne alınmış ona ima ettiğimi düşünmüş.
haydaaa ozaman vakit kaybetmeden tedavi edilmeli daha kötü şeylerde olabilir canınız boşa sıkılmasın derim ben
öylede canım gelde bunu ona anlat bu sefer bana iyice düşman olur.herkes farkında bence.
Tabimi bebeklerin hepsi kusar bu mamayla alakalı değil ama beni kızımda su geliyordu ağzından ve boğulucak gibi oluyordu yakıyormuş gibi o su ondan once kusuyordu ciddiye almiyordum zaten bebek kusar diye ama doktora anlatinca bu şikayetleri oda reflu maması önerdi koyü olduğu için maması midesini sakinlestiriyor o fazla suyu alıyor gereksiz kusmalarida kesildi oylelikle ama hala bazen çok tok oluyor ozaman kızımda fazlasını çıkartıyor yada karın üstü yatarken baskıdan çıkartıyor bunun bize faydası sade su gelmiyor artık ağzından ve genzine sıçramıyor canım doktor zaten suyu duyunca mama değiştirmemi önerdi İnsaallah sizde öyle birsey yoktur bizim yaşadıklarımız bunlar ibiz sade mama aldığımız için 5 ila 6 ölçek arası iciyoruz açlığımıza goreay ben reflü olduğunu düşünmemiştim hiç, dr a da en son 2 aylıkken götürmüştüm. inşallah öyle değildir, normal bebek kusması sanıyordum. herkes bebektir kusar,rahalar gazını çıkartıyor diyordu...bu ay gideyim bari...sağol canım, aptamil ar hiç gözüme ilişmedi, bi bakayım, ama daha yeni netten 3 büyük mama aldık ekonomik diye. bakalım naparız artık...
ayrıca mamayla ilgisi yok kusmanın,anne sütü venelerin bebekleri de ksuuyor, ben mi yanlış biliyorum:44: mamayı az vereyim desem ortalığı yıkar benimki herhalde, aç bebeği ne kadar avutabilirsin ki... çok acıkırsa biberonu ağzına verdiğimde bile deli gibi ağlar, onla ilgisi olmadığına eminim...zorla vermiyorum ki mamayı, ek gıda değil ki bu ağzına tepikliyim, mama yani...çok da bayılmıyorum mama vermeye .
benimki bayağı yiyor canım. gece ve sabah anne sütü alıyor. sabah 10 gibi mama 2-3 ölçek. sonra 2 gibi acıkır 5 ölçek, akşamüstü yine 5- 5,5 ölçek, akşam 7-8 gibi, bi de yatmadan önce 10dan sonra vermeye başlıyorum. bi anda 5 ölçek hazırlamıyorm ben, zaten biberonumz ufak, 2,5 ölçek hazırlıyorum, çok aç görünüyorsa 2,5 daha. çok aç değil gibiyse 1-2 ölçek daha ahzırlıyorm. öyle..seninki nasıl ???
bize hemşire verdikten sonra su içir dişleri kararır dedi, ben suyla beraber veriyorum, tadı açısından bi sorun yaşamadık henüz bakalım. arkasına gene su veriyorum...
olur bazen öyle... bilinçaltında neler oluyor ki rüyana giriyor, rüyalar tersine çıkar derler, çHok takma bence. ama insanın aklından çıkmıyor , bütün gün aklında oluyor rüya. zor, allah korusun kötülüklerden
Çok zor gercekten canım esın keske öyle demeseymiş bende buna benzer bir olay eşimden duymuştum çok zorumabgitmistigerçekten hoş değil, benimki de evden ayrılır ayrılmaz neler anlattıysa eşime. eşim msj attı yoldan bana, döndüğümde evde görmeyim,baban gelsin götürsün seni diye yazmış 10 günlük bebeğimle ne yapacağımı şaşırdım
karı-koca arasına kimse girmezmiş, gireni allah affetmezmiş... eşinle aranda sorun yoksa bence takma... belki o kadar sık gelmez artık sana...
öyle şikayet olayını hiç anlamıyorum ellerine ne geçiyorsa cocuklar mutlu olsun demiyorlarda ortaligi nasıl karıştırsan diye caba icerisindeleraynen canım
bizimkide yozgatlı ,ama insan yaptığı onca iyiliğin karşılığında nankörlük görünce çok üzülüyor ben onu babam gibi görüyordum ama şimdi ona hiç bir sevgim kalmadı sadece eşimin babası olduğu için saygı gösteririm.eskiden haline üzülürdüm yanlız kaldı diye ama şimdi hakkettiğini düşünüyorum.beni eşime arayıp şikayet etmesi bardağı taşırdı hiç hoş değil.
o zaman yapacak birşey yok eşinle aran bozulmadığı sürece idare edeceksin artıkonlar onun hep böyle olduğunu söylüyor yaşlandıkça daha da beter çekilmez biri oluyor bence hatta eşime söyledim ben babası ya yok öyle birşey huyu öyle diyor.
ben gidiyimde yemek yapayım görüşürüz canım.
bazı insanlar bünyesel olrak yatkın oluyorlar tıpki bademcik gibi geçmiş olsunben de sonunda gelebildim. kizim yine idrar yollari enfeksiyonu oldu yaaa.. o kadar dikkat ediyorum altini hic kirli birakmiyorum sicak su yapiyorum onunla siliyorum yok igneyle gecio sonra yine Allahtan atesi falan yok. yine igne olacak 5 tane sonra yine idrar al....
bir sıkıntınmı var acaba veya kalp gözün açık olabilir mi:26:kızlar ya ben son bir iki haftadır hep kabus görüyorum sevdiklerimin öldüğünü yada afetler bu gecede kıyametin koptuğunu gördüm belki komik gelecek ama ben çok etkileniyorum bütün gün aklımdan çıkmıyor offf çok sıkıldım
2 aydır kilo almıyor mu yoksa az mı kilo alıyor almıyorsa dr ne diyorarkadaşlar kızım hiçbirşey yemiyor emmiyor ve çok sinirli sürekli bağırıyor 2 aydır kilo almıyor ne yapacağımı bilmiyorum gündüzleri uyumuyor
harbi tuhaf bi adam Allah sabır versin ama seni şikayet ederken kötü sitelere giriyor demişya orada koptumyapısı öyle çevresindeki hemen hemen herkesle dargın kızı onun yüzüne bakmazken evinden içeri sokmazken hep biz ilgilendik kızıyla 4 senedir küstü,diğer oğluylada öyle karısıyla boşandı.kızıyla daha bu sene barıştı doğumumda bize geldi 47 gün kaldı düşünün lohusa halimle durumumu hep suratsızlık yapıyor sende 4-5 kere gelir geldiği zaman 20 günden önce gitmez herşeye tamamda geçen ay yine burdaydı 20 gün civarı kaldı ve dahada bir işim var 1 ay daha kalıyım gibilerinden konuştu benim moralim çok bozuldu suratım asıldı niye suratım asılmış diye bana küstü cephe aldı benimle konuşmuyor cuma günü eşimi arayıp beni şikayet etmiş yok ben çocuğu ondan kıskanıyormuşum,surat asıyormuşum,oğlunun eviymiş tabi kalacakmış ben bilgisayar başından kalkmıyormuşum kötü sitelere giriyormuşum kastettiği site(kadınlar kulubü),şimdi ben haksızmıyım böyle hissetmekte söylermisiniz kızlar.
Tabimi bebeklerin hepsi kusar bu mamayla alakalı değil ama beni kızımda su geliyordu ağzından ve boğulucak gibi oluyordu yakıyormuş gibi o su ondan once kusuyordu ciddiye almiyordum zaten bebek kusar diye ama doktora anlatinca bu şikayetleri oda reflu maması önerdi koyü olduğu için maması midesini sakinlestiriyor o fazla suyu alıyor gereksiz kusmalarida kesildi oylelikle ama hala bazen çok tok oluyor ozaman kızımda fazlasını çıkartıyor yada karın üstü yatarken baskıdan çıkartıyor bunun bize faydası sade su gelmiyor artık ağzından ve genzine sıçramıyor canım doktor zaten suyu duyunca mama değiştirmemi önerdi İnsaallah sizde öyle birsey yoktur bizim yaşadıklarımız bunlar ibiz sade mama aldığımız için 5 ila 6 ölçek arası iciyoruz açlığımıza gore
Çok zor gercekten canım esın keske öyle demeseymiş bende buna benzer bir olay eşimden duymuştum çok zorumabgitmistiozaman hamileydim
öyle şikayet olayını hiç anlamıyorum ellerine ne geçiyorsa cocuklar mutlu olsun demiyorlarda ortaligi nasıl karıştırsan diye caba icerisindeler
bazı insanlar bünyesel olrak yatkın oluyorlar tıpki bademcik gibi geçmiş olsun
bir sıkıntınmı var acaba veya kalp gözün açık olabilir mi:26:
2 aydır kilo almıyor mu yoksa az mı kilo alıyor almıyorsa dr ne diyor
bebeğşn sinirimi olurmuş yerim onu belki çığlık atarak bağırarak sesini tanıyordur
harbi tuhaf bi adam Allah sabır versin ama seni şikayet ederken kötü sitelere giriyor demişya orada koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?