2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım, bu insanlar hayatımızdan hiç bir zaman çıkmazlar bu bir gerçek onlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız çünkü eşimizin ailesi mecburuz.inşallah sende bir daha sorun yaşamazsın.

slm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?

haklısın canım bukadar şeyden sonra ben pekte soğukkanlı davranamam herhalde sabrım yok o kadar böyle şeyler yaşamak kötü bunu yapanın bi erkek olması daha kötü allah sabır versin bunları yapanada vicdan

sağol canım evet bir erkek olarak dedikodu yapmaya hiç mi utanmıyor anlamıyorum,bana kalırsa onun ruhsal sorunları var davranışlarından belli oluyor kızdığımdan değil gerçekten böyle.

yaa bu 3. şahısların sözleriyle hareket eden erkekleri hiç anlamıyorum sonuçta hayat arkadaşın bu kadar kolaymı hemde mesajla toplan git demek allah akıl fikir versin bidahada böyle şeyler yapmaz inşaallah eşin canım

sağol canım evet bir erkek olarak dedikodu yapmaya hiç mi utanmıyor anlamıyorum,bana kalırsa onun ruhsal sorunları var davranışlarından belli oluyor kızdığımdan değil gerçekten böyle.

haklı olabilirsin canım asllında eşinden ayrılması çevresinde pek sevilmemesi iyice psikolojisini bozmuş olabilir tedavi edilmeli böyleyse

haklı olabilirsin canım asllında eşinden ayrılması çevresinde pek sevilmemesi iyice psikolojisini bozmuş olabilir tedavi edilmeli böyleyse

haklı olduğumdan çok eminim canım çünkü bize kendisini birilerinin takip ettiğini iddia ediyordu ve hep kendi haklı olduğunu her ne olursa olsun,kulakları pek iyi duymuyor herşeyi yanlış anlayıp başka anlamlar çıkarıyor.örneğin ben anneme anne artık eve git çok durdun demişim bunu kendi üstüne alınmış ona ima ettiğimi düşünmüş.

slm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?

hoppalayı bilmiyorum ama yürüteçi en az 7 aylık olana kadar önermiyor doktorlar bende almak için sabırsızlanıyorum ama galiba biraz daha beklemek zorundayızz

haydaaa ozaman vakit kaybetmeden tedavi edilmeli daha kötü şeylerde olabilir canınız boşa sıkılmasın derim ben

onlar onun hep böyle olduğunu söylüyor yaşlandıkça daha da beter çekilmez biri oluyor bence hatta eşime söyledim ben babası ya yok öyle birşey huyu öyle diyor.

Tabimi bebeklerin hepsi kusar bu mamayla alakalı değil ama beni kızımda su geliyordu ağzından ve boğulucak gibi oluyordu yakıyormuş gibi o su ondan once kusuyordu ciddiye almiyordum zaten bebek kusar diye ama doktora anlatinca bu şikayetleri oda reflu maması önerdi koyü olduğu için maması midesini sakinlestiriyor o fazla suyu alıyor gereksiz kusmalarida kesildi oylelikle ama hala bazen çok tok oluyor ozaman kızımda fazlasını çıkartıyor yada karın üstü yatarken baskıdan çıkartıyor bunun bize faydası sade su gelmiyor artık ağzından ve genzine sıçramıyor canım doktor zaten suyu duyunca mama değiştirmemi önerdi İnsaallah sizde öyle birsey yoktur bizim yaşadıklarımız bunlar ibiz sade mama aldığımız için 5 ila 6 ölçek arası iciyoruz açlığımıza gore

Çok zor gercekten canım esın keske öyle demeseymiş bende buna benzer bir olay eşimden duymuştum çok zorumabgitmisti ozaman hamileydim

öyle şikayet olayını hiç anlamıyorum ellerine ne geçiyorsa cocuklar mutlu olsun demiyorlarda ortaligi nasıl karıştırsan diye caba icerisindeler

onlar onun hep böyle olduğunu söylüyor yaşlandıkça daha da beter çekilmez biri oluyor bence hatta eşime söyledim ben babası ya yok öyle birşey huyu öyle diyor.
o zaman yapacak birşey yok eşinle aran bozulmadığı sürece idare edeceksin artık
ben gidiyimde yemek yapayım görüşürüz canım.

kolay gelsin canım bende yemek ne yapsam diye düşünüyorum daha karar veremedim görüşürüüüz

bazı insanlar bünyesel olrak yatkın oluyorlar tıpki bademcik gibi geçmiş olsun
bir sıkıntınmı var acaba veya kalp gözün açık olabilir mi:26:

arkadaşlar kızım hiçbirşey yemiyor emmiyor ve çok sinirli sürekli bağırıyor 2 aydır kilo almıyor ne yapacağımı bilmiyorum gündüzleri uyumuyor
2 aydır kilo almıyor mu yoksa az mı kilo alıyor almıyorsa dr ne diyor
bebeğşn sinirimi olurmuş yerim onu belki çığlık atarak bağırarak sesini tanıyordur

harbi tuhaf bi adam Allah sabır versin ama seni şikayet ederken kötü sitelere giriyor demişya orada koptum

aynen canım,insanlar huzursuzluk yaratmaktan zevk alır hale gelmiş

onun gözünde burası kötü bir site çünkü sırlar paylaşılıyor benimde en çok zoruma gidenlerden biride bu oldu anlam veremedim ben asla kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum iyiki burası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…