anlam veremediği için kıskanmıştıronun gözünde burası kötü bir site çünkü sırlar paylaşılıyor benimde en çok zoruma gidenlerden biride bu oldu anlam veremedim ben asla kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum iyiki burası var
slm anneler iyi aksamlar.. Bende eylül annesıyım benım oglusumda 26 eylul dogumlu bugun asılarımz vardı cok agladı kuzum kan ılacı olarak surup aldık bız ferro sanol kullanan var mı? Bıde corsal surup verdı soguk almış oglum o da uyutuyo oglumu yaa
merhaba canım hoşgeldinben ferrum kullanıyorum ferro sanolun tadının kötü olduğunu bebeklerin sevmediğini söylemişti hemşire ama bu seferde kabız oldu bebeğim oğlunada çok geçmiş olsun
merhaba canım maşaallah kızına :nazar.hoşgeldiiin hep bekleriz
canım benim bebeğimde son iki gündür zorlanarak yapıyo ama ben kan damlasından olduğunu düşünüyorum fitil işe yarayabilir çünkü aşıdan sonra ateşi düşsün diye fitil verdim dört beş defa kaka yaptı dene bencede inşaallah işe yarar
demir ilacını beyin gelişimi için önemli demişti hemşire olan yengem, bilemiyorum tabi...bizimki mama yiyor sürekli, o yüzden kullanıcam ben.
bugün elma püresi verdim ilk defa kızıma ve beğenemdi, diliyle çıkarıyor hepsini, suyunu bi şekilde yutturdum onu da sevmedi aslında,yarısı içeri yarısı dışarı gitti... çok umutluydum sever diye...
şimdi 3 gün ara mı vermem gerekiyor ? ilk ek gıdadan sonra yani... armut deniyim bu sefer bakalım. bi de pekmezle karıştırsam olur mu erken mi pekmez ?
yapısı öyle çevresindeki hemen hemen herkesle dargın kızı onun yüzüne bakmazken evinden içeri sokmazken hep biz ilgilendik kızıyla 4 senedir küstü,diğer oğluylada öyle karısıyla boşandı.kızıyla daha bu sene barıştı doğumumda bize geldi 47 gün kaldı düşünün lohusa halimle durumumu hep suratsızlık yapıyor sende 4-5 kere gelir geldiği zaman 20 günden önce gitmez herşeye tamamda geçen ay yine burdaydı 20 gün civarı kaldı ve dahada bir işim var 1 ay daha kalıyım gibilerinden konuştu benim moralim çok bozuldu suratım asıldı niye suratım asılmış diye bana küstü cephe aldı benimle konuşmuyor cuma günü eşimi arayıp beni şikayet etmiş yok ben çocuğu ondan kıskanıyormuşum,surat asıyormuşum,oğlunun eviymiş tabi kalacakmış ben bilgisayar başından kalkmıyormuşum kötü sitelere giriyormuşum kastettiği site(kadınlar kulubü),şimdi ben haksızmıyım böyle hissetmekte söylermisiniz kızlar.
allah yardımcın olsun canım
hoş buldıkkBilgisayar kursuna gidiyorum ve pek giremiyorum ama geçmişi okumaya çalışıyrum , bir kusmadır gidiyor sanırım allah kolaylık versin bizde çok kusma olmadı ama 4 hafta önce bizde de vardı biraz sonra geçti , dün gece kızın geniz akıntısı vardı ve hırıldıyordu öksürük vs salyası çok arttı öksürük yapıyor o ve sanırım bebeğim grip olucak burun akıntısı artıyor yavaştan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum ama bi iki gün gözetim altında tutup ona göre doktora gideriz artık .. zaten şubat 2 de dr kontrolü var 5. ay bitiyor 6. aydan gün alıyoruz sizler ve bebişler iyidir umarım
ıı geceler kızlarr nasılsınızz kuzucuklarınız nasılllar.. benımkı babasının kucagında keyıf yapmakta
selam kızlar bugun fıtılle yaptırdım kakasını .. dun gece hıc uyumadı gıbı bakalım bu gece nolcak 11 gıbı uyuttum 2 kere uyandı emzırıorum 3. kez sütte yok cekıo boş boş . kafayı yıcem ya uslanıcak derken her gecen gun daha yorucu bugun yemek bıle yapamadımçevremde bı çok bebek gördüm eymen gıbısını gormedım ya( Allahım buna sukur ama artık gercekten depresyona gırdım
esila askin,
bebeğin çoook tatlı maşallah, tüm bebekler gibi
bebeişler dönmeye başlamış maşallah. benimki nesne tutmaya çalışmıyor daha, çıngırağını tutup sallıyor da bilinçsiz olarak yapıyor, uzanmaya çalışmıyor bişeyi henüz :)
slm kk nın güzel anneleri... herkes bi maratonda bebişlerle:) maş maş.. bizde bugün 4 ay 5 günlük olduk yarın aşımız var ... kızım 3. ayını çok iyi geçirdi uyku düzeni çok güzeldi ama ne olduysa herşey birden bozuldu şimdi ne gece uyuyo ne gündüz.. destekli oturmayı çok seviyo ayağa kaldırdığımda dimdik basıyo maş.. çokta mutlu oluyo bastırınca:) artık bana işte yaptırmıyo bensiz durmuyo hep ilgi istiyo odadan çıktığım an basıyo çığlığı .. ek gıdaya başladık bizde yavaş yavaş sabahtan öğlene kadar anne sütü alıyo öğleden sonra bi kaç kaşık tarhana çorbası veriyorum sonra akşama kadar yine anne sütü alıyo akşam az bişe yoğurt veriyorum bidaha gece 12 gibi meyve püresi veriyorum maş verdiğim herşeyi yiyo aslında sadece anne sütü alıyo ama ben yinede veriyorum ek gıda çünkü geç başlandığında sorunlar yaşanabiliyomuş doktorum dedi... yutma refleksinin gelişmesi için azar azar başlanmalı 4. ayda dedi...
bizden haberler şimdilik böle kızlar.. hepicinizi öpüyorum bebişlerinizle bol sağlıklı mutlu huzurlu uykulu günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?