2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anlam veremediği için kıskanmıştır
boşver ya kv ler bitti şimdi bide kp lerde mi kuduruyor

slm anneler iyi aksamlar.. Bende eylül annesıyım benım oglusumda 26 eylul dogumlu bugun asılarımz vardı cok agladı kuzum kan ılacı olarak surup aldık bız ferro sanol kullanan var mı? Bıde corsal surup verdı soguk almış oglum o da uyutuyo oglumu yaa

merhaba canım hoşgeldin ben ferrum kullanıyorum ferro sanolun tadının kötü olduğunu bebeklerin sevmediğini söylemişti hemşire ama bu seferde kabız oldu bebeğim oğlunada çok geçmiş olsun

merhaba canım hoşgeldin ben ferrum kullanıyorum ferro sanolun tadının kötü olduğunu bebeklerin sevmediğini söylemişti hemşire ama bu seferde kabız oldu bebeğim oğlunada çok geçmiş olsun

hosbulduk canm.. Tesekkur ederım. Oglum hiç sevmemezlık yapmadı sapurdattı bile agzını:)

hoş buldıkk Bilgisayar kursuna gidiyorum ve pek giremiyorum ama geçmişi okumaya çalışıyrum , bir kusmadır gidiyor sanırım allah kolaylık versin bizde çok kusma olmadı ama 4 hafta önce bizde de vardı biraz sonra geçti , dün gece kızın geniz akıntısı vardı ve hırıldıyordu öksürük vs salyası çok arttı öksürük yapıyor o ve sanırım bebeğim grip olucak burun akıntısı artıyor yavaştan yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum ama bi iki gün gözetim altında tutup ona göre doktora gideriz artık .. zaten şubat 2 de dr kontrolü var 5. ay bitiyor 6. aydan gün alıyoruz sizler ve bebişler iyidir umarım

canım 1 aydır ek gıdayı kullanıyoruz biz eğer bebeğin gazlı bir bebek ise armutu yaz aylarına sakla gazı olmayan bebeklerde bile karın ağrısı yapabiliyor .. ilk başladıysan muhakkak önce sularını ver püre verme .. benim kızım bile daha yeni yeni yemeye başladı çok normal 6. aya kadar alışma süresi 6. aydan sonra doyacağı kadar yemeye başlayacak sonunda

allah yardımcın olsun canım

iyiyiz şükür sağol canım umarım kızçende hastalanmadan atlatır onlar huzursuz olunca bizdede huzur kalmıyor onlara birşey olmasınn

ıı geceler kızlarr nasılsınızz kuzucuklarınız nasılllar.. benımkı babasının kucagında keyıf yapmakta

oğlum bugün 6. aydan gün aldı ve artık ayaklarını tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor bugün bunu 2-3 sefer yaptı,önceleri sadece izliyordu.nede çabuk büyüyorlar hergün yeni birşey öğreniyorlar maşallah.

merhaba herkese
ek gıdaya başladım 2-3 gündür veriyorum vermesem kızım beni yiyecek valla
yemek yerken masada elimi takip ediyor resmen çatalıma kaşığıma saldırıyor ve biz yemek yerken yattığı yerden bağırıyor mecbur masada onuda kucağımda tutmak zorunda kalıyorum oda masayı dağıtıyor ve daha 4,5 aylık kaşık maması veriyorum elma rendeleyip veriyorum bugün bebelac sütlü meyveli pirinçli aldım 2 gündür ablamdaydım ve onun kızına da 14 aylık onun mamasından veriyordum denemek amaçlı bitti diye ağlıyor vermeyince bağırıyor

selam kızlar bugun fıtılle yaptırdım kakasını .. dun gece hıc uyumadı gıbı bakalım bu gece nolcak 11 gıbı uyuttum 2 kere uyandı emzırıorum 3. kez sütte yok cekıo boş boş . kafayı yıcem ya uslanıcak derken her gecen gun daha yorucu bugun yemek bıle yapamadımçevremde bı çok bebek gördüm eymen gıbısını gormedım ya ( Allahım buna sukur ama artık gercekten depresyona gırdım

nasilsiniz tatlimi tatli bebislerin güzel anneleri ?
Biz cok sükür iyiiz herzamanki gibi bizim gündemimiz dis yoksa iyiiz sükür benimde kizim artik herseye dahada cok uzaniyor tutmak istiyor kasik mamasi verince kasiga saldiriyor hemen dün mutfakta oturuyorduk oturdugumuz yerden sarimsak dövecegine uzandi cadi bakti bakti atti sonra birseye benzemetti galiba
insaallah sizde keyfler yerindedir bizden bukadar

Hayirlisi olsun canim öyle dönemler ola biliyor benim kizimda kakasini yapamadigi zaman cok huysuz oluyor ALLAH YARDIMCIN OLSUN YAVRULARIMIZIN EKSIKLIGINI GÖSTERMESIN INSAALLAH CANIM Amin saglikli olsunlarda yeter

yakında başlar cnm hiç merak etmeo zamanda tutamayız onları

slm kk nın güzel anneleri... herkes bi maratonda bebişlerle:) maş maş.. bizde bugün 4 ay 5 günlük olduk yarın aşımız var ... kızım 3. ayını çok iyi geçirdi uyku düzeni çok güzeldi ama ne olduysa herşey birden bozuldu şimdi ne gece uyuyo ne gündüz.. destekli oturmayı çok seviyo ayağa kaldırdığımda dimdik basıyo maş.. çokta mutlu oluyo bastırınca:) artık bana işte yaptırmıyo bensiz durmuyo hep ilgi istiyo odadan çıktığım an basıyo çığlığı .. ek gıdaya başladık bizde yavaş yavaş sabahtan öğlene kadar anne sütü alıyo öğleden sonra bi kaç kaşık tarhana çorbası veriyorum sonra akşama kadar yine anne sütü alıyo akşam az bişe yoğurt veriyorum bidaha gece 12 gibi meyve püresi veriyorum maş verdiğim herşeyi yiyo aslında sadece anne sütü alıyo ama ben yinede veriyorum ek gıda çünkü geç başlandığında sorunlar yaşanabiliyomuş doktorum dedi... yutma refleksinin gelişmesi için azar azar başlanmalı 4. ayda dedi...

bizden haberler şimdilik böle kızlar.. hepicinizi öpüyorum bebişlerinizle bol sağlıklı mutlu huzurlu uykulu günler diliyorum

Masallah bebegine Esila, ama dokorun söyledigi seyle ilgili benim anlamadıgım bisey var ve gercekten cok sacma geldi doktorun soyledigi, yutma refleksi gelissin demis, e peki anne sütünü icerken nasıl iciyor, onu da yutuyor sonucta, bebekler daha dogmadan emme ve yutma refleksini ögrenmis olarak doguyorlar zaten. daha anne karnında amniyon sıvısını icip yutuyor. Benim doktorumda tam tersine 6 aydan önce ek gıdaya geciste alerjik reaksiyonların daha cok oldugunu soyluyor, saglık bakanlıgı bile her fırsatta ilk 6 ay sadece anne sütü diye kamppanyalar yapıyorlar. Cok basit bir formül var, ne kadar ek gıda o kadar azalan anne sütü..ben kesinlikle ek gıda vermeyi dogru bulmuyorum kendi bebegim adına..Yanlıs anlama lütfen,İsine karısmak icin degil tabi, kendi fikrimi yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…