masalah bıdıgımaa bızım henuz ole bı cabamız yok sadece ayaklarını kaldırıp onları ızlıyor.. bakalımm nezmana yapıcazoğlum bugün 6. aydan gün aldı ve artık ayaklarını tutuyor ağzına götürmeye çalışıyorbugün bunu 2-3 sefer yaptı,önceleri sadece izliyordu.nede çabuk büyüyorlar hergün yeni birşey öğreniyorlar maşallah.
bende 1 aydır aptamıl tahıl karısımı verıyorum 9o_12o cc arası degısıoo. cok seeverek yıyoruzz ellerımee saldırıyo hep vrmem ıcın masalahh kuzularımıza buyuyolar yavasyavas...meyve puresıde verıyorum ..severek yıyorr masalah..merhaba herkese
ek gıdaya başladım 2-3 gündür veriyorum vermesem kızım beni yiyecek valla
yemek yerken masada elimi takip ediyor resmen çatalıma kaşığıma saldırıyor ve biz yemek yerken yattığı yerden bağırıyor mecbur masada onuda kucağımda tutmak zorunda kalıyorum oda masayı dağıtıyor ve daha 4,5 aylık kaşık maması veriyorum elma rendeleyip veriyorum bugün bebelac sütlü meyveli pirinçli aldım 2 gündür ablamdaydım ve onun kızına da 14 aylık onun mamasından veriyordum denemek amaçlı bitti diye ağlıyor vermeyince bağırıyor
cnm benım yaa ne cektın su memıslerden sende ınss hemencık gecer.. kaka sorunu ıcın hergun zeytınyag ver cnmm ..selam kızlar bugun fıtılle yaptırdım kakasını .. dun gece hıc uyumadı gıbı bakalım bu gece nolcak 11 gıbı uyuttum 2 kere uyandı emzırıorum 3. kez sütte yok cekıo boş boş . kafayı yıcem ya uslanıcak derken her gecen gun daha yorucu bugun yemek bıle yapamadımçevremde bı çok bebek gördüm eymen gıbısını gormedım ya( Allahım buna sukur ama artık gercekten depresyona gırdım
ıyız cnm sen nasılsınn.. bızde hergecen gun buyuyoruzz masalah..benım kızımda yemek yerken agzımıza bakıpp agzını oynatıo ıcım gıdıo ama daha 2 ay var herseyı veremeyızzz anne yuregı dayanmıo ıstenasilsiniz tatlimi tatli bebislerin güzel anneleri ?
Biz cok sükür iyiiz herzamanki gibi bizim gündemimiz dis yoksa iyiiz sükür benimde kizim artik herseye dahada cok uzaniyor tutmak istiyor kasik mamasi verince kasiga saldiriyor hemen dün mutfakta oturuyorduk oturdugumuz yerden sarimsak dövecegine uzandi cadi bakti bakti atti sonra birseye benzemetti galiba
insaallah sizde keyfler yerindedir bizden bukadar
nasilsiniz tatlimi tatli bebislerin güzel anneleri ?
Biz cok sükür iyiiz herzamanki gibi bizim gündemimiz dis yoksa iyiiz sükür benimde kizim artik herseye dahada cok uzaniyor tutmak istiyor kasik mamasi verince kasiga saldiriyor hemen dün mutfakta oturuyorduk oturdugumuz yerden sarimsak dövecegine uzandi cadi bakti bakti atti sonra birseye benzemetti galiba
insaallah sizde keyfler yerindedir bizden bukadar
slm kk nın güzel anneleri... herkes bi maratonda bebişlerle:) maş maş.. bizde bugün 4 ay 5 günlük olduk yarın aşımız var ... kızım 3. ayını çok iyi geçirdi uyku düzeni çok güzeldi ama ne olduysa herşey birden bozuldu şimdi ne gece uyuyo ne gündüz.. destekli oturmayı çok seviyo ayağa kaldırdığımda dimdik basıyo maş.. çokta mutlu oluyo bastırınca:) artık bana işte yaptırmıyo bensiz durmuyo hep ilgi istiyo odadan çıktığım an basıyo çığlığı .. ek gıdaya başladık bizde yavaş yavaş sabahtan öğlene kadar anne sütü alıyo öğleden sonra bi kaç kaşık tarhana çorbası veriyorum sonra akşama kadar yine anne sütü alıyo akşam az bişe yoğurt veriyorum bidaha gece 12 gibi meyve püresi veriyorum maş verdiğim herşeyi yiyo aslında sadece anne sütü alıyo ama ben yinede veriyorum ek gıda çünkü geç başlandığında sorunlar yaşanabiliyomuş doktorum dedi... yutma refleksinin gelişmesi için azar azar başlanmalı 4. ayda dedi...
bizden haberler şimdilik böle kızlar.. hepicinizi öpüyorum bebişlerinizle bol sağlıklı mutlu huzurlu uykulu günler diliyorum
masalah bıdıgımaa bızım henuz ole bı cabamız yok sadece ayaklarını kaldırıp onları ızlıyor.. bakalımm nezmana yapıcaz
bende 1 aydır aptamıl tahıl karısımı verıyorum 9o_12o cc arası degısıoo. cok seeverek yıyoruzz ellerımee saldırıyo hep vrmem ıcın masalahh kuzularımıza buyuyolar yavasyavas...meyve puresıde verıyorum ..severek yıyorr masalah..
cnm benım yaa ne cektın su memıslerden sende ınss hemencık gecer.. kaka sorunu ıcın hergun zeytınyag ver cnmm ..
ıyız cnm sen nasılsınn.. bızde hergecen gun buyuyoruzz masalah..benım kızımda yemek yerken agzımıza bakıpp agzını oynatıo ıcım gıdıo ama daha 2 ay var herseyı veremeyızzz anne yuregı dayanmıo ıste
selam kızlar bugun fıtılle yaptırdım kakasını .. dun gece hıc uyumadı gıbı bakalım bu gece nolcak 11 gıbı uyuttum 2 kere uyandı emzırıorum 3. kez sütte yok cekıo boş boş . kafayı yıcem ya uslanıcak derken her gecen gun daha yorucu bugun yemek bıle yapamadımçevremde bı çok bebek gördüm eymen gıbısını gormedım ya( Allahım buna sukur ama artık gercekten depresyona gırdım
gunaydınnn
ya benım oglum mememi istemiyo artıksadece geceleri ısteyerek emiyo gündüz cıglığı basıyo bıberona alıştı sanırım :26:
bu arada bende dün hipp in kavanozdaki ıspanaklı patatesli püresinden verdim sebze tadına alışssın dıye yedi masallah
artık veririrm baslayalım yavaş yavaş
gunaydınnn
ya benım oglum mememi istemiyo artıksadece geceleri ısteyerek emiyo gündüz cıglığı basıyo bıberona alıştı sanırım :26:
bu arada bende dün hipp in kavanozdaki ıspanaklı patatesli püresinden verdim sebze tadına alışssın dıye yedi masallah
artık veririrm baslayalım yavaş yavaş
benimki de aşıdan sonra çok huysuzdu ateşlendi ishali vardı huy değiştirdi resmen ek gıdaya da başlayınca hiç kaka yapmadı zaten her gün yapan bir bebek değildi ben 3 günün sonunda 2-3 kuru kayısıyı haşladım yumuşasın diye cam rende de ezdim birazda zeytinyağı ve haşladığım suyundan koydum ezerken onu verdim ertesi günü yaptı hiç zorlanmadan bir daha olursa fitil yerine bunu dene istersen bi arada oluyor huzursuzlukları 11-12 gibi uyuyan kızım 2lere kadar bekliyor artık bende perişanım valla
canım benimkide önceleri izliyordu yukarı kaldırıp şimdi çok rahat tutuyor çekiştiriyor,yakında da ağzına sokmayı başarır heraldeseninkiyle aralarında bir hafta civarı var sanırım dün 5 ayı doldurdu.
günaydın ,
ben 6.aydan sonra başlıyacağım galiba doktor öyle dedi bende sebzeyle başlıyım 1 ay sonra.
uyusunlar diye gözlerinin içine bakar olduk valla4.aydan sonra huy değiştirdikleri bir gerçek 1 aydır uykusuzluktan mahvalduk.
maşallah kuzularınızabenimki de yukarı kaldırıp çekiştimekte henüz arada ben ağzına sokmasına yardımcı oluyordum geçen ağzına sokup emdi
sanırım damakları kaşınıyor elimle damaklarını kaşıdığım zaman çok hoşuna gidiyor mest oluyor
bence şimdi ara ara ver 1 gün dur 1 gün elma püresi felan ver 6 tane yiğenim var ve hangisine 6 aydan sonra ek gıdaya başlandıysa yeme problemi yaşadık hele ki pütürlü şeylerde kustular
bende öyle duydum ama doktor öyle söyledi diye eşim başlatmıyor,sakın verme diyor.
sen bilirsin tabi ama anne olan sensin yani bebeğinin neye ihtiyacı olup olmadığını en iyi sen bilirsin babalar hissedemezler bunu
canım benimkide önceleri izliyordu yukarı kaldırıp şimdi çok rahat tutuyor çekiştiriyor,yakında da ağzına sokmayı başarır heraldeseninkiyle aralarında bir hafta civarı var sanırım dün 5 ayı doldurdu.
selam herkese nasılsınız bugün bizim doğum günümüz var kızımın 13 yaşına giriyor ben büyüttüm iyiki erken anne olmuşum zorluklar yaşadım ama şimdi anne kız gibi değil abla kardeş gibiyiz görende öyle sanıyorhepiniz aynı duyguları yaşarsınız inşaallah :13:
bızde cuma gunu 5 ayı doldurucazz allahınn ıznıyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?