2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masalah bıdıgımaa bızım henuz ole bı cabamız yok sadece ayaklarını kaldırıp onları ızlıyor.. bakalımm nezmana yapıcaz
bende 1 aydır aptamıl tahıl karısımı verıyorum 9o_12o cc arası degısıoo. cok seeverek yıyoruzz ellerımee saldırıyo hep vrmem ıcın masalahh kuzularımıza buyuyolar yavasyavas...meyve puresıde verıyorum ..severek yıyorr masalah..
cnm benım yaa ne cektın su memıslerden sende ınss hemencık gecer.. kaka sorunu ıcın hergun zeytınyag ver cnmm ..
ıyız cnm sen nasılsınn.. bızde hergecen gun buyuyoruzz masalah..benım kızımda yemek yerken agzımıza bakıpp agzını oynatıo ıcım gıdıo ama daha 2 ay var herseyı veremeyızzz anne yuregı dayanmıo ıste

maşallah canım benimki kaşıkla su verirken bardağı elimden çekiyor heryer su oluyor yada kaşığı kapıyor damaklarını kaşıyor çok komikler.

maşallah......

canım benimkide önceleri izliyordu yukarı kaldırıp şimdi çok rahat tutuyor çekiştiriyor,yakında da ağzına sokmayı başarır heralde seninkiyle aralarında bir hafta civarı var sanırım dün 5 ayı doldurdu.

gunaydınnn
ya benım oglum mememi istemiyo artık sadece geceleri ısteyerek emiyo gündüz cıglığı basıyo bıberona alıştı sanırım :26:
bu arada bende dün hipp in kavanozdaki ıspanaklı patatesli püresinden verdim sebze tadına alışssın dıye yedi masallah
artık veririrm baslayalım yavaş yavaş

benimki de aşıdan sonra çok huysuzdu ateşlendi ishali vardı huy değiştirdi resmen ek gıdaya da başlayınca hiç kaka yapmadı zaten her gün yapan bir bebek değildi ben 3 günün sonunda 2-3 kuru kayısıyı haşladım yumuşasın diye cam rende de ezdim birazda zeytinyağı ve haşladığım suyundan koydum ezerken onu verdim ertesi günü yaptı hiç zorlanmadan bir daha olursa fitil yerine bunu dene istersen bi arada oluyor huzursuzlukları 11-12 gibi uyuyan kızım 2lere kadar bekliyor artık bende perişanım valla

benimde öyleydi 2 hafta önce itiyordu çığlık çığlığa ağlıyordu meme verirken 4 saat kadar aç bıraktım kontrole götürdüğümde oradaki bi bayan söyledi bana da emzirme odasında emmedi ağlaya ağlaya gözleri şişti kadın acımış olmalı ki halime aç bırak dedi sonra nasıl sarıla sarıla emecek dedi gündüz uyutabildiğin kadar uyut sürekli meme ver o zaman yeniden alışır dedi Allah razı olsun bende dediğini yaptım 4 saat aç bıraktıktan sonra emzirdim ve gündüz bol bol uyutuyorum biberonu da gece uyuttuktan sonra uyku arasında veriyorum çünkü gece uyanınca uyutması zor oluyor bir daha diye tıkıyorum ağzına biberonu fark etmiyor bile gündüzde artık ek gıdaya başladım çok aramıyor biberonu

günaydın ,
ben 6.aydan sonra başlıyacağım galiba doktor öyle dedi bende sebzeyle başlıyım 1 ay sonra.

4.aydan sonra huy değiştirdikleri bir gerçek 1 aydır uykusuzluktan mahvalduk.

maşallah kuzularınıza benimki de yukarı kaldırıp çekiştimekte henüz arada ben ağzına sokmasına yardımcı oluyordum geçen ağzına sokup emdi
sanırım damakları kaşınıyor elimle damaklarını kaşıdığım zaman çok hoşuna gidiyor mest oluyor

günaydın ,
ben 6.aydan sonra başlıyacağım galiba doktor öyle dedi bende sebzeyle başlıyım 1 ay sonra.

bence şimdi ara ara ver 1 gün dur 1 gün elma püresi felan ver 6 tane yiğenim var ve hangisine 6 aydan sonra ek gıdaya başlandıysa yeme problemi yaşadık hele ki pütürlü şeylerde kustular

seninkine de maşalllah ayaklarına çok taktı bu aralar.hepsi çok şeker bunların anne olmak çok güzel bir şey gerçekten.

bence şimdi ara ara ver 1 gün dur 1 gün elma püresi felan ver 6 tane yiğenim var ve hangisine 6 aydan sonra ek gıdaya başlandıysa yeme problemi yaşadık hele ki pütürlü şeylerde kustular

bende öyle duydum ama doktor öyle söyledi diye eşim başlatmıyor,sakın verme diyor.

bende öyle duydum ama doktor öyle söyledi diye eşim başlatmıyor,sakın verme diyor.

sen bilirsin tabi ama anne olan sensin yani bebeğinin neye ihtiyacı olup olmadığını en iyi sen bilirsin babalar hissedemezler bunu

sen bilirsin tabi ama anne olan sensin yani bebeğinin neye ihtiyacı olup olmadığını en iyi sen bilirsin babalar hissedemezler bunu

aynen canım katılıyorum ama herşeye müdahale ediyor maalesef sonra da ben suçlu oluyorum.erkeklerin böyle şeylere karışması kötü gerçekten.

bızde cuma gunu 5 ayı doldurucazz allahınn ıznıyle..

selam herkese nasılsınız bugün bizim doğum günümüz var kızımın 13 yaşına giriyor ben büyüttüm iyiki erken anne olmuşum zorluklar yaşadım ama şimdi anne kız gibi değil abla kardeş gibiyiz görende öyle sanıyor hepiniz aynı duyguları yaşarsınız inşaallah :13:

kızının doğum günü kutlu olsun canım maşallah nerdeyse genç kız olmuş.şok oldum resmen senin boyunca kızın olmasına nekarda genç duruyorsun maşallah çok erken anne olmuşsun aynı annem gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…