selam herkese nasılsınız bugün bizim doğum günümüz var kızımın 13 yaşına giriyor ben büyüttüm iyiki erken anne olmuşum zorluklar yaşadım ama şimdi anne kız gibi değil abla kardeş gibiyiz görende öyle sanıyorhepiniz aynı duyguları yaşarsınız inşaallah :13:
kızının doğum günü kutlu olsun canım maşallah nerdeyse genç kız olmuş.şok oldum resmen senin boyunca kızın olmasına nekarda genç duruyorsun maşallah çok erken anne olmuşsun aynı annem gibi.
maşallah canım 5 aylık oldular bile bir bakmışız yaşlarına girmişler zaman çabuk geçiyor,doğudukları gün dün gibi.
masalah cnm kzın kocaman olmuss darısı bızlere.. erken anne olmak bıyandan zor ama sımdı kımse senınkıznoldugunaa ınanmaz bende 24 yasındayım annem 44 kımse bızede ınanmıoo + ablamda var 26 yasında.. oda erken anne olanlardan:. NICE SENELEEREE .
evet canım 16 yaşında anne oldum
teşekkür ederim canım evet zor ama güzel tarafları daha çok bence kızım olduğuna inanmıyorlar zaten okula götürdüğümde ablasımısın diye sormuştu diğer veliler hayır annesiyim deyince maşaallah hiç belli olmuyor biz seni bekar sandık demişlerdi ben havalarda tabiiinşaallah sizde o günlere gelirsiniz
bende erken anne oldum 22 yaşındayım ama makyajsız halim çocuk gibi annnem 40 yaşında bazen oğlumu onun sananlar oluyor,ben kızıyordum ama bende aysungun kızını görsem kardeşi sanarım heralde.
bi ara kızımın resmini yüklerim görürsünüz canım çoğu kıyafetimi paylaşmaya başladık resmen duymasın buraya yazdığımı
çocuk yaşta olmuşsun canım bide ben erken evlendim diyorum 17 yaşında 18 ime 1 ay vardı sen 15 yaşında evlenmişsin.
sende onla büyümüşsün çocuğun çocuğu olmuş ben kızını 7-8 yaşlarında tahmin etmiştim.
Canım sen Eylül'ün kaçında dogum yaptın ?bızde cuma gunu 5 ayı doldurucazz allahınn ıznıyle..
Maasallah Allah bagislasin yavrularını nice sağlıklı sihaatli senelere insaallahselam herkese nasılsınız bugün bizim doğum günümüz var kızımın 13 yaşına giriyor ben büyüttüm iyiki erken anne olmuşum zorluklar yaşadım ama şimdi anne kız gibi değil abla kardeş gibiyiz görende öyle sanıyorhepiniz aynı duyguları yaşarsınız inşaallah :13:
ilk doğum yaptığım zaman dr da birlikte büyürsünüz demişti gülmüştüm şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorum birlikte büyüdük gerçektende çok şey öğrendim onunla
amin canım...sağol canım, bu insanlar hayatımızdan hiç bir zaman çıkmazlar bu bir gerçek onlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız çünkü eşimizin ailesi mecburuz.inşallah sende bir daha sorun yaşamazsın.
ben almayı düşünmüyorum,doğal yürüsün. zatene vimdeki halılar hep shaggy, tüylü, onlarda yürüteç olmaz, çıkamaz halıyaslm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?
kolaymış işte, eşimi böyle bilmezdim, çok güzel, arkadaşlarımın imrendiği ilişkimiz vardı... benim annem bana eşimle ilgili kötü şeyler anşlatsa böyle yapmazdım, eşimi de karşıma alır dinlerdim, belki annem haksızdır, bu kadar anneci olmamalı insan...yaa bu 3. şahısların sözleriyle hareket eden erkekleri hiç anlamıyorum sonuçta hayat arkadaşın bu kadar kolaymı hemde mesajla toplan git demek allah akıl fikir versin bidahada böyle şeyler yapmaz inşaallah eşin canım
bebeğim gazlı değil, gaz mı yapıyomuş, o zaman vermiyim daha. sağol canım.canım 1 aydır ek gıdayı kullanıyoruz biz eğer bebeğin gazlı bir bebek ise armutu yaz aylarına sakla gazı olmayan bebeklerde bile karın ağrısı yapabiliyor .. ilk başladıysan muhakkak önce sularını ver püre verme .. benim kızım bile daha yeni yeni yemeye başladı çok normal 6. aya kadar alışma süresi 6. aydan sonra doyacağı kadar yemeye başlayacak sonunda
kızlaarr şu çizelgeyi bende oluştrdum ama bizim profile nasıl kopyalıycam napmam lazım oldugu yerde kaldı buraya nasıl taşıycam acil yardııımmmm
teşekkürler canımamin canım...
bu arada fotoda çok güzel görünüyosun
ben almayı düşünmüyorum,doğal yürüsün. zatene vimdeki halılar hep shaggy, tüylü, onlarda yürüteç olmaz, çıkamaz halıya
kolaymış işte, eşimi böyle bilmezdim, çok güzel, arkadaşlarımın imrendiği ilişkimiz vardı... benim annem bana eşimle ilgili kötü şeyler anşlatsa böyle yapmazdım, eşimi de karşıma alır dinlerdim, belki annem haksızdır, bu kadar anneci olmamalı insan...şükür iyiyiz şimdi...
bebeğim gazlı değil, gaz mı yapıyomuş, o zaman vermiyim daha. sağol canım.
hemşire püre verebiliyoan ver bişey olma dedi de ondan suyuyla karışık verdim, suyunu veriyim şimdilik ama sevmedi zaten. ne versem ki başka ???
kontol panelinde profil bilgilerinin olduğu yerde çizelge var, oraya kopyalaman gerek. oluşturduğun yerde websitesi yazan yerde url bağlantısı gibi bişey yazıyodu tam hatırlamıyorum oraya tıklayıp aşağıda çıkan code u kopyalayacaksın, ben de zorlanmıştım:44:
sizi erken anneler sizi, maşallah
slm kızlar ben geçmişi okudumda merak ettim neden hiç bir tahlil vs olmadan bebişlerimize kan ve demir ilaçları veriliyor??ben hala urfada olduğum için doktora gidemedik kısmetse haftaya götürcem izmirde ama merak ettim...ben hala sadece anne sütü veriyorum ve sofrada ne varsa emziğini batırıp tattırıyorum.sabahları kahvaltıda pide kenarını sömürüyo benim oğlan çok komik şekilde...birde bugün ba ba ..de de ..aaaa maaa meee gibi sesler çıkarmaya başladı çok şaşırdım hemen kaydettim..
uyudu 12 de 1 de kalktı öğlen ve bunları sölemeye başladı çok güzel bir duygu sizlerede yaşatsın babıldama dönemi bebeklerimizin..
slm kızlar.. bende ek gıdaya yavaştan başlayım dedim doyurmak amaçlı değil tadımlık veriyorum tadını bilsin die.. bir haftadır elma suyu veriyordum bugün de çeyrek elmanın yarısının :) püresini verdim çok sevdi bitince ağladı:).. peki deneyimli anneler bu aşamadan sonra ne vermem gerek bi kaç gün daha elma püresi mi vereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?