2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masalah cnm kzın kocaman olmuss darısı bızlere.. erken anne olmak bıyandan zor ama sımdı kımse senınkıznoldugunaa ınanmaz bende 24 yasındayım annem 44 kımse bızede ınanmıoo + ablamda var 26 yasında.. oda erken anne olanlardan:. NICE SENELEEREE .

bende erken anne oldum 22 yaşındayım ama makyajsız halim çocuk gibi annnem 40 yaşında bazen oğlumu onun sananlar oluyor,ben kızıyordum ama bende aysungun kızını görsem kardeşi sanarım heralde.

teşekkür ederim canım evet zor ama güzel tarafları daha çok bence kızım olduğuna inanmıyorlar zaten okula götürdüğümde ablasımısın diye sormuştu diğer veliler hayır annesiyim deyince maşaallah hiç belli olmuyor biz seni bekar sandık demişlerdi ben havalarda tabii inşaallah sizde o günlere gelirsiniz

maşallah size

bende erken anne oldum 22 yaşındayım ama makyajsız halim çocuk gibi annnem 40 yaşında bazen oğlumu onun sananlar oluyor,ben kızıyordum ama bende aysungun kızını görsem kardeşi sanarım heralde.

bi ara kızımın resmini yüklerim görürsünüz canım çoğu kıyafetimi paylaşmaya başladık resmen duymasın buraya yazdığımı

bi ara kızımın resmini yüklerim görürsünüz canım çoğu kıyafetimi paylaşmaya başladık resmen duymasın buraya yazdığımı

sende onla büyümüşsün çocuğun çocuğu olmuş ben kızını 7-8 yaşlarında tahmin etmiştim.

çocuk yaşta olmuşsun canım bide ben erken evlendim diyorum 17 yaşında 18 ime 1 ay vardı sen 15 yaşında evlenmişsin.

evet canım çocuk yaşta hiç bir şeyin farkında olmuyorsun aslında ama oldu işte şimdi boyumca kızım var pişman olmadım hiç eşim çok iyi sadece eğitimim yarım kaldı diye üzülüyordum şimdi onuda dışardan okuyorum

sende onla büyümüşsün çocuğun çocuğu olmuş ben kızını 7-8 yaşlarında tahmin etmiştim.

ilk doğum yaptığım zaman dr da birlikte büyürsünüz demişti gülmüştüm şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorum birlikte büyüdük gerçektende çok şey öğrendim onunla

kızlaarr şu çizelgeyi bende oluştrdum ama bizim profile nasıl kopyalıycam napmam lazım oldugu yerde kaldı buraya nasıl taşıycam acil yardııımmmm

bızde cuma gunu 5 ayı doldurucazz allahınn ıznıyle..
Canım sen Eylül'ün kaçında dogum yaptın ?
Maasallah Allah bagislasin yavrularını nice sağlıklı sihaatli senelere insaallah

ilk doğum yaptığım zaman dr da birlikte büyürsünüz demişti gülmüştüm şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorum birlikte büyüdük gerçektende çok şey öğrendim onunla

Maasallah benim kayinvaldiem de senin yaslarında evlenmiş şimdi gencecik yasta babaanne annemde öyle gencecik anneanne çok güzel bir duygu darısı bize

sağol canım, bu insanlar hayatımızdan hiç bir zaman çıkmazlar bu bir gerçek onlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız çünkü eşimizin ailesi mecburuz.inşallah sende bir daha sorun yaşamazsın.
amin canım...
bu arada fotoda çok güzel görünüyosun
slm arkadaşlar.. hoppala veye yürüteç alan veya almayı düşünenler varmı? varsa hangilerini önerirsiniz?
ben almayı düşünmüyorum,doğal yürüsün. zatene vimdeki halılar hep shaggy, tüylü, onlarda yürüteç olmaz, çıkamaz halıya
kolaymış işte, eşimi böyle bilmezdim, çok güzel, arkadaşlarımın imrendiği ilişkimiz vardı... benim annem bana eşimle ilgili kötü şeyler anşlatsa böyle yapmazdım, eşimi de karşıma alır dinlerdim, belki annem haksızdır, bu kadar anneci olmamalı insan... şükür iyiyiz şimdi...
bebeğim gazlı değil, gaz mı yapıyomuş, o zaman vermiyim daha. sağol canım.
hemşire püre verebiliyoan ver bişey olma dedi de ondan suyuyla karışık verdim, suyunu veriyim şimdilik ama sevmedi zaten. ne versem ki başka ???
kızlaarr şu çizelgeyi bende oluştrdum ama bizim profile nasıl kopyalıycam napmam lazım oldugu yerde kaldı buraya nasıl taşıycam acil yardııımmmm

kontol panelinde profil bilgilerinin olduğu yerde çizelge var, oraya kopyalaman gerek. oluşturduğun yerde websitesi yazan yerde url bağlantısı gibi bişey yazıyodu tam hatırlamıyorum oraya tıklayıp aşağıda çıkan code u kopyalayacaksın, ben de zorlanmıştım:44:

sizi erken anneler sizi, maşallah

teşekkürler canım o senin bakan gözlerinin güzelliği.

merhaba bayanlar! bugün aşılarımızı olduk, birsıkıntı yok şimdilik ilk aşılarındada olmamıştı bakalım akşaama doğru olacak mı bu arada öaşallah deyimde 1 haftadaır hergün kaka yapıyor bugün 2 kere yaptı şimdi de diyorum alla alla acaba düzene mi girdi yoksa ishal mi odu :) kafayı yedim sanırım.

slm kızlar ben geçmişi okudumda merak ettim neden hiç bir tahlil vs olmadan bebişlerimize kan ve demir ilaçları veriliyor??ben hala urfada olduğum için doktora gidemedik kısmetse haftaya götürcem izmirde ama merak ettim...ben hala sadece anne sütü veriyorum ve sofrada ne varsa emziğini batırıp tattırıyorum.sabahları kahvaltıda pide kenarını sömürüyo benim oğlan çok komik şekilde...birde bugün ba ba ..de de ..aaaa maaa meee gibi sesler çıkarmaya başladı çok şaşırdım hemen kaydettim..
uyudu 12 de 1 de kalktı öğlen ve bunları sölemeye başladı çok güzel bir duygu sizlerede yaşatsın babıldama dönemi bebeklerimizin..

hemen anlatayım. kan ilacı tedavi amaçlı değildir, kansızlık gelişmemesi için kullanılıyor. bu aylarda kan tahlili yaptırma gereksiz. zaten kansızlık görünmez. (eğer doğustan bir kansızlık hastalığı yoksa) kan tahlili 6. aydan sonra yaptırılabilir. o zaman anemi olup olmadığı belli oluyor. yani dediğim gibi kan ilacı tedavi için değil. demir eksikliği oluşmaması için veriliyor. profilaktik doz olarak.

slm kızlar.. bende ek gıdaya yavaştan başlayım dedim doyurmak amaçlı değil tadımlık veriyorum tadını bilsin die.. bir haftadır elma suyu veriyordum bugün de çeyrek elmanın yarısının :) püresini verdim çok sevdi bitince ağladı:).. peki deneyimli anneler bu aşamadan sonra ne vermem gerek bi kaç gün daha elma püresi mi vereyim?

Arkadaşım internette çeşitli verimli sitelerde ek gıdalar ile ilgili çok güzel programlar yapılmış çok gzel anlatılıyor istersen onlara göz at yada doktorun varsa doktorunla görüş.. ben 6 ay olana kadar ek gıdaya başlamiicam, zaten kilo alımı iyi
kilosu iyise sende verme bence anne sütü nitekim midenin litresi 6 aylık olana kadar seninde sütün iyise yetiyor. yinede vereyim dersen sana bir kaç site önerebilirim.

Ek Besin Döneminde Bebeğe verilecek Ek Gıdaların Hazırlanışı ve Tarifler

Ek Gıdalara Nasıl Başlamalıyım? - Bebekler için Ek Gıda Tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…