iyiyiz şükür sağol canım umarım kızçende hastalanmadan atlatır onlar huzursuz olunca bizdede huzur kalmıyor onlara birşey olmasınn
slm kızlar.. bende ek gıdaya yavaştan başlayım dedim doyurmak amaçlı değil tadımlık veriyorum tadını bilsin die.. bir haftadır elma suyu veriyordum bugün de çeyrek elmanın yarısının :) püresini verdim çok sevdi bitince ağladı:).. peki deneyimli anneler bu aşamadan sonra ne vermem gerek bi kaç gün daha elma püresi mi vereyim?
Canım sen Eylül'ün kaçında dogum yaptın ?
Maasallah Allah bagislasin yavrularını nice sağlıklı sihaatli senelere insaallah
Maasallah benim kayinvaldiem de senin yaslarında evlenmiş şimdi gencecik yasta babaanne annemde öyle gencecik anneanne çok güzel bir duygu darısı bize
6 eylulde cnmm
hepinize iyi geceler annişlerr nasılsınız geçmişi okuyodum baktım biteceği yok sora dewam ederim dedim kızlara bi selam wereyim sürekli takipteyim sizi ama çekimserim biraz yazma konusunda ama kaynaşmak istiyorum çok sizlerle :) benim kızçem uyuyoo ama kıpraşıyo her an yaygarayı basabilir uyku düzenini oturtmaya çalışıyom ama nerdee.. tam bi düzen kuruyom misafir geliyo bişi oluyo hopp bozuluyoo :) ama çok şükür ewlatlarımız kucağımızda... resımler paylaşan arkadaşlar bebeişleriniz çook dadluu maaşallah hepsine ayrı ayrı : )) kaza geçiren arkadaşım okurken duygulnadım çok üzüldümm Allah korumuş seni ewladını we eşini : ( kabızlık sorunu olan arkadaşlarada üzüldüm ah bu bebekler bi büyüseler anneecimm benım şu derdim war deseler yahuu : )))
çizelgeyide uzun uğraşlar sonunda yapmayı başardım size özendım çok güzel görünüyolar:) ewlilik çizelgesını yapamadım düğün tarihimizi yazıom uygun formatta değil yazılımınız gibi bişi diyo anlamadım gitti :))
hepinize kuucaak dolusu selamlarr her zaman yazmasamda herbirinizi ayrı ayrı takip edıyom seewgiyle becerebilirsem kızçemin resmını paylaşıcam bende : )) tatlı geceler bebeişlerleee kocalarını artıkk rafa kaldırdık ister istemez ahah
Ben senin benden bir gün once dogum yaptığını hatırlıyordum karistirmisim6 eylulde cnmm
A.s canım düzen sorunu hepimizde var günleri günlerini tutmuyor biraz sabredeceğiz daha evlilik çizelgesinde bendede uygun formatta değil diyordu 11-11-1111 araya çizgileri koyunda oldu öyle denemediyseniz bide öyle denehepinize iyi geceler annişlerr nasılsınız geçmişi okuyodum baktım biteceği yok sora dewam ederim dedim kızlara bi selam wereyim sürekli takipteyim sizi ama çekimserim biraz yazma konusunda ama kaynaşmak istiyorum çok sizlerle :) benim kızçem uyuyoo ama kıpraşıyo her an yaygarayı basabilir uyku düzenini oturtmaya çalışıyom ama nerdee.. tam bi düzen kuruyom misafir geliyo bişi oluyo hopp bozuluyoo :) ama çok şükür ewlatlarımız kucağımızda... resımler paylaşan arkadaşlar bebeişleriniz çook dadluu maaşallah hepsine ayrı ayrı : )) kaza geçiren arkadaşım okurken duygulnadım çok üzüldümm Allah korumuş seni ewladını we eşini : ( kabızlık sorunu olan arkadaşlarada üzüldüm ah bu bebekler bi büyüseler anneecimm benım şu derdim war deseler yahuu : )))
çizelgeyide uzun uğraşlar sonunda yapmayı başardım size özendım çok güzel görünüyolar:) ewlilik çizelgesını yapamadım düğün tarihimizi yazıom uygun formatta değil yazılımınız gibi bişi diyo anlamadım gitti :))
hepinize kuucaak dolusu selamlarr her zaman yazmasamda herbirinizi ayrı ayrı takip edıyom seewgiyle becerebilirsem kızçemin resmını paylaşıcam bende : )) tatlı geceler bebeişlerleee kocalarını artıkk rafa kaldırdık ister istemez ahah
Arkadaslar sizde dişler ne alemde bizde baya baya yoldalar:18:
alt damağı yokladım biraz beyaz bişiler var ama damağın altındabakalım ne zaman çıkartacak
Arkadaşım internette çeşitli verimli sitelerde ek gıdalar ile ilgili çok güzel programlar yapılmış çok gzel anlatılıyor istersen onlara göz at yada doktorun varsa doktorunla görüş.. ben 6 ay olana kadar ek gıdaya başlamiicam, zaten kilo alımı iyi
kilosu iyise sende verme bence anne sütü nitekim midenin litresi 6 aylık olana kadar seninde sütün iyise yetiyor. yinede vereyim dersen sana bir kaç site önerebilirim.
Ek Besin Döneminde Bebeğe verilecek Ek Gıdaların Hazırlanışı ve Tarifler
Ek Gıdalara Nasıl Başlamalıyım? - Bebekler için Ek Gıda Tarifleri
günaydın arkadaşlar.bende sıkı takip edip,bilgi alan fakat yazmaya çekinenlerdenim.kendimi hep eylül anneligine hazırladım fakat ağustos annesi oldum.zorlu hamileliğimin 5, ayında tanıstım bu grupla ve o günden itibarende doğuma kadar sessiz takipçi olarak sıkı takip ettim hepinizi.çok sey öğrendim sizden,yanlışlarımı düzelttim sayenizde.dogumdan sonra burayı sıkı takip edemesemde bir sosyal paylaşım sitesinde sıkı takipçi oldum taki grup kapanana kadar.buradandan da hep geçmiş yaptım.takibi bırakmadım ama artık bundan sonra sesli bir takipçi olacagız inş.minik oğluşumla beraber hepinizi selamlıyoruz.
allahım yavrularımızı bize bağışlasın,onların acılarını göstermesin inş.
günaydın arkadaşlar.bende sıkı takip edip,bilgi alan fakat yazmaya çekinenlerdenim.kendimi hep eylül anneligine hazırladım fakat ağustos annesi oldum.zorlu hamileliğimin 5, ayında tanıstım bu grupla ve o günden itibarende doğuma kadar sessiz takipçi olarak sıkı takip ettim hepinizi.çok sey öğrendim sizden,yanlışlarımı düzelttim sayenizde.dogumdan sonra burayı sıkı takip edemesemde bir sosyal paylaşım sitesinde sıkı takipçi oldum taki grup kapanana kadar.buradandan da hep geçmiş yaptım.takibi bırakmadım ama artık bundan sonra sesli bir takipçi olacagız inş.minik oğluşumla beraber hepinizi selamlıyoruz.
allahım yavrularımızı bize bağışlasın,onların acılarını göstermesin inş.
ve ayrıca yazmayı unuttum pipisini temizliycem diye her alt açmada derisini hafif geri çekip siliyordum çocuğu mahfetmişim
ucu kıpkırmızı tahriş olmuş antibiyotikli pomat verdi sürücem ve sadece banyoda hafif geri çekip su dökücem dr dedi aman sizde dikkatli olun kaş yapayım derken göz oymak diye buna denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?