2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benım oglum sımdı 4.5 aylık.. elma suyu puresı verdım.. yogurt verıyorum.. pirinc unundan muhallebı yapıyorum(ilk basta sevdı ama simdi yemiyor). havucu haslayıp pure yapıorum içinede bikacdamla yag koyuyorum bide elma rendeliyorum bu karısımı cok sevıyo mesela...

6 eylulde cnmm

hepinize iyi geceler annişlerr nasılsınız geçmişi okuyodum baktım biteceği yok sora dewam ederim dedim kızlara bi selam wereyim sürekli takipteyim sizi ama çekimserim biraz yazma konusunda ama kaynaşmak istiyorum çok sizlerle :) benim kızçem uyuyoo ama kıpraşıyo her an yaygarayı basabilir uyku düzenini oturtmaya çalışıyom ama nerdee.. tam bi düzen kuruyom misafir geliyo bişi oluyo hopp bozuluyoo :) ama çok şükür ewlatlarımız kucağımızda... resımler paylaşan arkadaşlar bebeişleriniz çook dadluu maaşallah hepsine ayrı ayrı : )) kaza geçiren arkadaşım okurken duygulnadım çok üzüldümm Allah korumuş seni ewladını we eşini : ( kabızlık sorunu olan arkadaşlarada üzüldüm ah bu bebekler bi büyüseler anneecimm benım şu derdim war deseler yahuu : )))
çizelgeyide uzun uğraşlar sonunda yapmayı başardım size özendım çok güzel görünüyolar:) ewlilik çizelgesını yapamadım düğün tarihimizi yazıom uygun formatta değil yazılımınız gibi bişi diyo anlamadım gitti :))
hepinize kuucaak dolusu selamlarr her zaman yazmasamda herbirinizi ayrı ayrı takip edıyom seewgiyle becerebilirsem kızçemin resmını paylaşıcam bende : )) tatlı geceler bebeişlerle ee kocalarını artıkk rafa kaldırdık ister istemez ahah

çizelgen çok güzel olmuş, sanada iyi geceler... herşeyi ne güzel özetlemişsin

Ben senin benden bir gün once dogum yaptığını hatırlıyordum karistirmisimBir gün oynuyor bebislerimizin arasında çizelgeyi bakınca bir sorum dedim

A.s canım düzen sorunu hepimizde var günleri günlerini tutmuyor biraz sabredeceğiz daha evlilik çizelgesinde bendede uygun formatta değil diyordu 11-11-1111 araya çizgileri koyunda oldu öyle denemediyseniz bide öyle dene resimimde senide bekleriz

günaydın arkadaşlar.bende sıkı takip edip,bilgi alan fakat yazmaya çekinenlerdenim.kendimi hep eylül anneligine hazırladım fakat ağustos annesi oldum.zorlu hamileliğimin 5, ayında tanıstım bu grupla ve o günden itibarende doğuma kadar sessiz takipçi olarak sıkı takip ettim hepinizi.çok sey öğrendim sizden,yanlışlarımı düzelttim sayenizde.dogumdan sonra burayı sıkı takip edemesemde bir sosyal paylaşım sitesinde sıkı takipçi oldum taki grup kapanana kadar.buradandan da hep geçmiş yaptım.takibi bırakmadım ama artık bundan sonra sesli bir takipçi olacagız inş.minik oğluşumla beraber hepinizi selamlıyoruz.
allahım yavrularımızı bize bağışlasın,onların acılarını göstermesin inş.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende ilk altı ay vermeyi düşünmüyordum ama çALIşıyorum ve sağıp bıraktığım sütler yeterli olmuyor mama takviyesi yapıyoruz.. bende yavaştan başlayım dedim sonuçta altı aylık olunca da bi alışma evresi geçireceğiz hemen veremeyeceğim... altı aylık olana kadar en azından alışmış olsun..

Amin canim hosgeldin Allahim bebisini bagislasin

tıpkı benim gibi yani bende hep burayı ziyaretçi olarak takip etmiştim hamileliğim boyunca.eylül annesi olacam derken ağustos annesi oldum,hoşgeldiniz.

kızlar dün dr daydım hem genel kontrol hem sorulara cevap bulma adına
Allaha şükür boyumuz uzamış kilo az almışız ve ek gıda maratonuna başlamamız gerekiyormuş ama ben heniz başlayamadım din günlük sütten yoğurt yaptım bugün 2 kaşık deniycem meyve sebze Allah ne verdiyse başlıycaz işte valla çok gözüme gerliyor
burda arkadaşların yazılarını okuyorum sofraya bakıyor yediğimizden istiyor diye ben hiç bunları yaşamıyorum bizimkine ne veriyim desem buruşturuyor ağzını ve reddediyor ya sabır diyerek başlıycaz artık
kaka problemi için ilaca başladık
kan ilacı 6. ayda tahlil neticesinde başlıycaz zaten kabız bebeğin ilaç daha beter yapar dedi
gündüzleri emmiyor ve biberon almıyor düye idrar tahlili ve kiltürü verdik 3 gün sonra çıkacak
kızamık salgınını sordum evet bende duydum ama henüz hastayla karşılaşmadım dedi peki korumak için ne yapabiliriz dedim dışarı çıkmayalım mı yok artık dedi hayatına devam et dedi
çok şey yazdım ama içinden faydalananlar olursa diye

ve ayrıca yazmayı unuttum pipisini temizliycem diye her alt açmada derisini hafif geri çekip siliyordum çocuğu mahfetmişim
ucu kıpkırmızı tahriş olmuş antibiyotikli pomat verdi sürücem ve sadece banyoda hafif geri çekip su dökücem dr dedi aman sizde dikkatli olun kaş yapayım derken göz oymak diye buna denir

ben doktorumuza sormustum pıpısını gerıye dogru cekıp temızlemek gerekır mı dıye, sakın boyle bır sey yapmayın demıstı.

eger demır damlası nedenıyle bebegı kabızlık yasayan anneler varsa, yurtdısından getırılen bır demır ılacı var, adı floradıx
ben kendıme yetıskınler ıcın olanını kullanmıstım, asla kabızlık yapmıyor ve emılımı cok cok ıyı.
ama artık Turkıye'ye gelmıyor.
fakat bazı eczaneler yurtdısından getırıyorlar.
şişli'deki durusüt eczanesi ve etıler'dekı ulus eczanesı getırıyor.
fıyatı bıraz yuksek ama gercekten deger.
telefon numaralarına google dan bakıp arayabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…