- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ve ayrıca yazmayı unuttum pipisini temizliycem diye her alt açmada derisini hafif geri çekip siliyordum çocuğu mahfetmişim
ucu kıpkırmızı tahriş olmuş antibiyotikli pomat verdi sürücem ve sadece banyoda hafif geri çekip su dökücem dr dedi aman sizde dikkatli olun kaş yapayım derken göz oymak diye buna denir
Yaa kizlar kizimin fotosunu eklicem ama bulamiyorm nasil yapcm bu arada telden giriyorim netegeçmiş olsun canım ben internette alt değiştirme videoları izlerken sakın bunu yapmayın diye uyarıyordu,bende yapmadım hiç.
oğlum bugün 6. aydan gün aldı ve artık ayaklarını tutuyor ağzına götürmeye çalışıyorbugün bunu 2-3 sefer yaptı,önceleri sadece izliyordu.nede çabuk büyüyorlar hergün yeni birşey öğreniyorlar maşallah.
bende öyle duydum ama doktor öyle söyledi diye eşim başlatmıyor,sakın verme diyor.
alt damağı yokladım biraz beyaz bişiler var ama damağın altındabakalım ne zaman çıkartacak
Ben senin benden bir gün once dogum yaptığını hatırlıyordum karistirmisimBir gün oynuyor bebislerimizin arasında çizelgeyi bakınca bir sorum dedim
A.s canım düzen sorunu hepimizde var günleri günlerini tutmuyor biraz sabredeceğiz daha evlilik çizelgesinde bendede uygun formatta değil diyordu 11-11-1111 araya çizgileri koyunda oldu öyle denemediyseniz bide öyle deneresimimde senide bekleriz
Mrb cnm sana donemedim yaaa benim kiz cok huzursuz birkac gundur burnu falan tikaniyo simdi uyutmustm uyandi hemencik gorusmk istiyorm insallah numarani kaydettim
Hayırlısı insaallah canım bizimkiler baya baya gelmeye niyetli gibi dün dış eti için merhem aldım biraz sakinlesti sanki onu surunce
bizde belirti yok sanırım, bariz bi huzursuzluk yok şu an :18:Arkadaslar sizde dişler ne alemde bizde baya baya yoldalar:18:
merhaba,ben de yeni katıldım, umarım beraberce sağlıkla büyütürüz bebelerimizigünaydın arkadaşlar.bende sıkı takip edip,bilgi alan fakat yazmaya çekinenlerdenim.kendimi hep eylül anneligine hazırladım fakat ağustos annesi oldum.zorlu hamileliğimin 5, ayında tanıstım bu grupla ve o günden itibarende doğuma kadar sessiz takipçi olarak sıkı takip ettim hepinizi.çok sey öğrendim sizden,yanlışlarımı düzelttim sayenizde.dogumdan sonra burayı sıkı takip edemesemde bir sosyal paylaşım sitesinde sıkı takipçi oldum taki grup kapanana kadar.buradandan da hep geçmiş yaptım.takibi bırakmadım ama artık bundan sonra sesli bir takipçi olacagız inş.minik oğluşumla beraber hepinizi selamlıyoruz.
allahım yavrularımızı bize bağışlasın,onların acılarını göstermesin inş.
ve ayrıca yazmayı unuttum pipisini temizliycem diye her alt açmada derisini hafif geri çekip siliyordum çocuğu mahfetmişim
ucu kıpkırmızı tahriş olmuş antibiyotikli pomat verdi sürücem ve sadece banyoda hafif geri çekip su dökücem dr dedi aman sizde dikkatli olun kaş yapayım derken göz oymak diye buna denir
Yaa kizlar kizimin fotosunu eklicem ama bulamiyorm nasil yapcm bu arada telden giriyorim nete
benımde eşim ek gıda wermemi istemıyodu ama ben çok az az werıyom sora cefasını biz çekicez bence sende elma suyu filan wer günde bikaç kaşık : ))
eklenti ekleden yükleceksin canım.
eklenti ekleden yükleceksin canım.
bizde belirti yok sanırım, bariz bi huzursuzluk yok şu an :18:
merhaba,ben de yeni katıldım, umarım beraberce sağlıkla büyütürüz bebelerimizi
benim bebeğim kız ama mantıken deriyi geri ittirmemek gerektiğini biliyorum. çünkü kadınlar da bazıları vajinasının içini temizlermiş ya o da yanlış bişey. vücudun içinde kalıyo o kısım,vücut temizliğini yapıyor içerden, bizim görevimiz dışarda kalan kısımları temizlemek... başka sorun olmaz inşallah oğluşunda
Telden giriyrm ama oyle bisey yok
Telden giriyrm ama oyle bisey yok
nerelerdesin sesin çıkmıyor??
Sana yazdm ama gormedn heralde benim kiz kac gundur bi mizmiz bi mizmiz anlatamam onunla ugrasiyrm telini kaydettm goruscz insallah sen napiyosun
nerelerdesin sesin çıkmıyor??
biz dr.dan geldik 5 ayımız bitti..7600 olmuşuz 300 gr cık almışız bu ay.. dr.a şikayetlerimi sayınca bıde aldığı kg itibariyle ek gıda alıştırma sürecine baslıyoruz. yogurt ve meyveler sonrasında corba ile devam edicez.. muhallebi de vericem geceleri .. 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istemiştim ama cocugu aglata aglata zorlamanın bi alemi yok anne sütü yine devam ama ek besinlere de başlıyoruz Allahın izniyle...Eki Görüntüle 620446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?