2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım ben internette alt değiştirme videoları izlerken sakın bunu yapmayın diye uyarıyordu,bende yapmadım hiç.

bende öyle duydum ama doktor öyle söyledi diye eşim başlatmıyor,sakın verme diyor.

benımde eşim ek gıda wermemi istemıyodu ama ben çok az az werıyom sora cefasını biz çekicez bence sende elma suyu filan wer günde bikaç kaşık : ))

Mrb cnm sana donemedim yaaa benim kiz cok huzursuz birkac gundur burnu falan tikaniyo simdi uyutmustm uyandi hemencik gorusmk istiyorm insallah numarani kaydettim

inşallahh güzelce büyütürüz yawrucuklarımızı :) resşm koymayı henğz beceremedim kızlar :))
ewlilik çizelgesini o formatta çizgi koyarakta yapmıştım am aolmadı bende war bi gaariplik sanırım :))

Hayırlısı insaallah canım bizimkiler baya baya gelmeye niyetli gibi dün dış eti için merhem aldım biraz sakinlesti sanki onu surunce

senin bebiş 3 hafta dahja büyük demekki bizimkide bir aksilik olmazsa 2-3 hafta sonra başlar huzursuzluğa, belkide başladı ama o bile anlamıyor hani derler ya ağrı eşiği düşük bilmem ne belki ondandır.
hayırlısı ile çıksınlarda zor olmasın cümlemizinki inşallah

Arkadaslar sizde dişler ne alemde bizde baya baya yoldalar:18:
bizde belirti yok sanırım, bariz bi huzursuzluk yok şu an :18:
merhaba,ben de yeni katıldım, umarım beraberce sağlıkla büyütürüz bebelerimizi

benim bebeğim kız ama mantıken deriyi geri ittirmemek gerektiğini biliyorum. çünkü kadınlar da bazıları vajinasının içini temizlermiş ya o da yanlış bişey. vücudun içinde kalıyo o kısım,vücut temizliğini yapıyor içerden, bizim görevimiz dışarda kalan kısımları temizlemek... başka sorun olmaz inşallah oğluşunda

benımde eşim ek gıda wermemi istemıyodu ama ben çok az az werıyom sora cefasını biz çekicez bence sende elma suyu filan wer günde bikaç kaşık : ))

öyle canım haklısın zaten bütün cefayı biz çekiyoruz ama,herşeyde karışıyorlar maalesef.

eklenti ekleden yükleceksin canım.

Mrb cnm nerelisin 48 i gorunce pek bi mutlu oldum da

Sana yazdm ama gormedn heralde benim kiz kac gundur bi mizmiz bi mizmiz anlatamam onunla ugrasiyrm telini kaydettm goruscz insallah sen napiyosun

bende evdeyim emre dün aşı oldu. şükürler olsun hiç bişi olmadı. şimdi de çığlıkçığlığa kendi kendinekonuşuyor :)
bu arada senin adın ne peki mesaj atabilirmisin kaydediyim

biz dr.dan geldik 5 ayımız bitti..7600 olmuşuz 300 gr cık almışız bu ay.. dr.a şikayetlerimi sayınca bıde aldığı kg itibariyle ek gıda alıştırma sürecine baslıyoruz. yogurt ve meyveler sonrasında corba ile devam edicez.. muhallebi de vericem geceleri .. 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istemiştim ama cocugu aglata aglata zorlamanın bi alemi yok anne sütü yine devam ama ek besinlere de başlıyoruz Allahın izniyle...

maşaallah bebişine gülüşünee

ya hu bu demır vıtamininden cektiğimiz nedir anlamadım
sadece 2 kere verdim bütün kaka düzenimiz alt üst oldu gecen haftadan beri vermiyorm halbuki :26:
madem böyle devam edecek versemmi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…