ya hu bu demır vıtamininden cektiğimiz nedir anlamadım
sadece 2 kere verdim bütün kaka düzenimiz alt üst oldu gecen haftadan beri vermiyorm halbuki :26:
madem böyle devam edecek versemmi :26:
bnde veremıorum cunku emmemız saatte bir faydası olmaz dıe vermıorum
hımm dr a söyleseydin belki bi çözüm bulurdu :26: hoş kelin ılacı olsa başına sürer de
hemen bakayım. ya dr bir arkadas bana danone doğal yoğurt erebilirsin dedi apışıp kaldım, bu kadar eziyet boşamıı yaaaniiii?cnm bunu ben kullanmadım ama kullanan bı arkdasımın söylediğine göre bunda istediğin kadar degil de içindeki aparatın kapasitesi kadar yapıyomuş
ama arzumunkinde şiseler var ufak ufak kac tane i stiyosan o kadar yapıyomuş bence bu daha mantıklı hem fıyatı da gayet uygun e bebekten bakarsan eğer
ben arzum alıcam
ya hu bu demır vıtamininden cektiğimiz nedir anlamadım
sadece 2 kere verdim bütün kaka düzenimiz alt üst oldu gecen haftadan beri vermiyorm halbuki :26:
madem böyle devam edecek versemmi :26:
bnde veremıorum cunku emmemız saatte bir faydası olmaz dıe vermıorum
İsmim öznur caldiraym ben seni
benım oglan da elımı izliyo resmen bişey versede agzımı acsam diye
yavrumun sanki canı çekiyo da ben vermiyorm gibi oluyo vicdan yapıyorm
yarın azıcık yoğurt yapıcam bakalım tepki ne olacak
en küçük benim herhade 29 eylülhala 4 aylık görünmüyorum ama oldum aslında
akşam eşim portakal soyuyodu dikti gözlerini mahsun mahsun baktı sanırsın aç bırakıyoruz
bence ilgilerini çekiyo yaptığımız işler o yüzden inceliyolar, taklit yoluyla öğrenicek sonuçta önce gözlemlemesi lazım
benım oglan da elımı izliyo resmen bişey versede agzımı acsam diye
yavrumun sanki canı çekiyo da ben vermiyorm gibi oluyo vicdan yapıyorm
yarın azıcık yoğurt yapıcam bakalım tepki ne olacak
biz de 30 eylul dogumluyuz :)))
ek gidaya baslamadin demi sen?
ben surekli okuyorum ve cok kararsizim bu konuda .anne sutune devammi yoksa arada versemmi bisey diye ???
bizim ki 7500gr ve 1kg almışseninki de iyi kilo alıyorsa sutün yetiyorsa başlama bu aytakip et benböyle giderse 6 aydan önce başlamayı gereksiz görüyorummm
bir kaç dr arkadaşımda bana katılıyor,
bende duymustum yapilmamasi gerektigini gecmis olsun canim insaallah birdaha olmazve ayrıca yazmayı unuttum pipisini temizliycem diye her alt açmada derisini hafif geri çekip siliyordum çocuğu mahfetmişim
ucu kıpkırmızı tahriş olmuş antibiyotikli pomat verdi sürücem ve sadece banyoda hafif geri çekip su dökücem dr dedi aman sizde dikkatli olun kaş yapayım derken göz oymak diye buna denir
Maasallah kuzuna Allah nazardan saklasinbiz dr.dan geldik 5 ayımız bitti..7600 olmuşuz 300 gr cık almışız bu ay.. dr.a şikayetlerimi sayınca bıde aldığı kg itibariyle ek gıda alıştırma sürecine baslıyoruz. yogurt ve meyveler sonrasında corba ile devam edicez.. muhallebi de vericem geceleri .. 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istemiştim ama cocugu aglata aglata zorlamanın bi alemi yok anne sütü yine devam ama ek besinlere de başlıyoruz Allahın izniyle...Eki Görüntüle 620446
bizimkide öyle birde nezaman sofraya getirsem midirdanmaya basliyor agzina degsin hemen sapurdatiyor kizim agzini biz ne yediysek herseyin tadina varmistir ucundan azcikik dilini degdiriyor devami gelmeyince kiziyor bagriyorselam anneler..
kaka sorunu yüzünden demir damlasına başlayamadım, bende kansızlık var oğlumda da vardır kesin. bi dr.a gidip sorsam iyi olcak ama o da bahtımıza, işe yarar bişey söylerse.
ek gıda olayında oğlum 4 ay 10 günlük, masada yemek yerken kucağıma oturtuyorum kaşıklarımızı takip ediyo yalanıyo
ama bi süredir tattırıyorum ben yoğurt elma vs. kaşıkla bişey yendiğini öğrendi yani kaşığı yaklaştırınca kocaman açıyo ağzını.
ben ne bulursam verdim ağzına ama hepsi tadımlık, fazla verirsem doyuyo ve emmiyo. yani anne sütüne engel olup olmadığını anlıyosun verdiğin şeyin.
pipi temizleme olayına gelince eğer bitişiklik varsa yapmak gerekebilir, beyaz beyaz kireçler dolar derinin içine idrar yaptıkça eğer hiç temizlemezseniz iltihap olur. pipinin deliği görünmicek kadar bitişik olduğunda mesela. bitişiklik yoksa ellemeye gerek yok çocuğun pipisini. biz sünnet yaptırdık kurtulduk bu konudan. kafası meydanda
yoğurt konusunda da ben evde yapıyorum zaten yoğurdumuzu, taze olsun diye yaptığım gün veriyorum bi tatlı kaşığı. yoğurt makinelerine gerek yok bence çok basit bi işlem yoğurt mayalamak. bir iki denemede çözersiniz.
bence hazır yoğurt da verilmemeli çocuğa, bi sürü katkı maddesi dolu o yoğurtlar
bende duymustum yapilmamasi gerektigini gecmis olsun canim insaallah birdaha olmaz
Maasallah kuzuna Allah nazardan saklasin
bizimkide öyle birde nezaman sofraya getirsem midirdanmaya basliyor agzina degsin hemen sapurdatiyor kizim agzini biz ne yediysek herseyin tadina varmistir ucundan azcikik dilini degdiriyor devami gelmeyince kiziyor bagriyorsanirim benim kizim ydemek fazla secmeyecek
yogurt konusunda katiliyorum kendi mayaladigin en güvenlisi özel bir mayalama makinesinede gerek yok tencerede ayni islemi görüyor aslinda lezzeti daha güzel oluyor hem güvenilir biz hep ev yogurduy yapariz
biz dr.dan geldik 5 ayımız bitti..7600 olmuşuz 300 gr cık almışız bu ay.. dr.a şikayetlerimi sayınca bıde aldığı kg itibariyle ek gıda alıştırma sürecine baslıyoruz. yogurt ve meyveler sonrasında corba ile devam edicez.. muhallebi de vericem geceleri .. 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istemiştim ama cocugu aglata aglata zorlamanın bi alemi yok anne sütü yine devam ama ek besinlere de başlıyoruz Allahın izniyle...Eki Görüntüle 620446
bütün bebekler böyle galiba bizimkide ne yesek istiyor ağzını açıyor bizde diline sürüyoruz.birgün çikolata yiyorduk çok istedi eşimde dilene dediriyim derken kocaman parçayı aniden ısırmış yutmaya çalışıyor biz şoka girdikhemen ağzından çıkarttık buda bize ders oldu.ne zaman elimde bardak görse ona getirdim sanıp heyecanlanıyor ben kötü oluyorum,aç gözlü biraz bizimki bende vicdan yapıyorum o böyle yapınca.
Mrb cnm nerelisin 48 i gorunce pek bi mutlu oldum da
muğlalıyımyazıyo zaten nickimin altında .) sen de mi muğlalısın, nerdesin şimdi ???
maşallah bebekleriniz herşeyi yiyor iştahla demek
ben daha sadece elma verdim, onu da sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?