2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım ben daha ek gıdaya geçmedim ama bizim yediklerimize özendiği için arada diline sürüyoruz bazı şeyleri ama iştahlı olacak belli.

geçmediğini biliyorum... gene de benimkinin böyledavranışları yok bakalım ne yaparız, bana çekerse yandık, çok seçerim
iştahlı olur inşallah. maşallah merte

geçmediğini biliyorum... gene de benimkinin böyledavranışları yok bakalım ne yaparız, bana çekerse yandık, çok seçerim
iştahlı olur inşallah. maşallah merte

inşallah seninkide iştahlı olur canım,benimki bana çekmemiş ben çok iştahsızmışım bu herşeyi yemeye çalışıyor.

yok öyle bişi yaa :) benim kuzen çocuğunu 6 ayan hatta7 ayınbaşıydı şimdi deli gibi yemek yiyor seçmiyorda o birazda aillerle alakalı... dengeyi korumak lazımmm...

aynı zamanda görümcemde 4 aya başladı bebeğine tattırmaya bebek dediğim şimdi 6 yaşında ve yaşına girdiğinden beri yemek seçiyor diyeceğim arkadaşım öyle şeylere inanmma sen herişeyi zamanında yap inşallah sütümüz 6 aya kadar yeterli olurda gerek kalmaz

arkadaşlaaar söylemekte fayda var bebişlerin pipi ucları ile oynamayın çünkü her içini açıp sildiğinizde, tahriş olabiliyor. hemşire arkadaşlar silebilseniz desede bence çok fazla karıştırmayın eğer sürekli tortu birikimi varsa sünnet ettirin ben hiç içini tmizlemöedim doğduğundan beri şimdi sünnet ettireceğim ama benimkinin pipisi sorunlu birazcık ondan...

şöyle bir hayal etsenize her kadının korkulu rüyası idrar yolu enfeksiyonu ve tuvalete çıkarken yanma... :18:
bunu bebişlermiz hewp yaşıyor çok kötü çok aman anneler dikkat edelim..

sünnet imkanı yoksa o tortuyu orda bırakmak çocuğa acı verir. ama temizlemenin de bi usulü var tabi dikkat etmek lazım

evet kızlar pipi temizliğini abartmışım ama bunu bana söyleyende dr veya hemşire idi tam hatırlayamıyorum
doğum yaptığım zaman bğyle yapıcan sık sık dediler neyse inşallah sünnete kadar gitmez bu durum

bugün ilk yoğurtla ek gıdaya başlıyayım dedim 1 yemek kaşığı var yok yedirdim ruhsuz ruhsuz yedi bu ne der gibi pek tepki vermedi fakaaat 10 dk geçmeden bir ağlama mızmızlık feleğim şaştı artık yoğurttan mı tesadüf mü anlamadım :18: sonra biberonla su vereyim dedim bir içti bir içti susamış yavrum sonra sakinleşti ama yarın yine versemmi vermesemmi kararsız kaldım

alışır zamanla inşallah ilk defa sütten başka bir şey yediği içindir sanırım susaması.

İyi geceler hanımlar bol uykulu tatlımı tatlı ruyali geceler kizimla hepinizi öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…