yok canım ben daha ek gıdaya geçmedim ama bizim yediklerimize özendiği için arada diline sürüyoruz bazı şeyleri ama iştahlı olacak belli.
geçmediğini biliyorum... gene de benimkinin böyledavranışları yok bakalım ne yaparız, bana çekerse yandık, çok seçerim
iştahlı olur inşallah. maşallah merte
benimkinin kilo alimi masallah cok iyi. cuuma gunu kontrolu var. ben ABD de yasiyorum. bakalim doktoru ne diycek(burda kesinlikle 6.ay anne sutu derler)
ancak bazilari cocuk ilerde yemek secer diyorlar.6 aya kadar kendi damak tadi olusurmus ve yemek secermis.erken verilmeye baslanirsa bir cok sey sevdirilebilirmis deniliyor.sende duymussundur bunlari. o yuzden kararsiz kliyorum.
arkadaşlaaar söylemekte fayda var bebişlerin pipi ucları ile oynamayın çünkü her içini açıp sildiğinizde, tahriş olabiliyor. hemşire arkadaşlar silebilseniz desede bence çok fazla karıştırmayın eğer sürekli tortu birikimi varsa sünnet ettirin ben hiç içini tmizlemöedim doğduğundan beri şimdi sünnet ettireceğim ama benimkinin pipisi sorunlu birazcık ondan...
şöyle bir hayal etsenize her kadının korkulu rüyası idrar yolu enfeksiyonu ve tuvalete çıkarken yanma... :18:
bunu bebişlermiz hewp yaşıyor çok kötü çokaman anneler dikkat edelim..
benimki de 2 saatte bir sömürüyoo, aşık memeye yandımmmm
sonu 88 mi yoksa 24 mü 2 tane war
sünnet imkanı yoksa o tortuyu orda bırakmak çocuğa acı verir. ama temizlemenin de bi usulü var tabi dikkat etmek lazım
muğlalıyımyazıyo zaten nickimin altında .) sen de mi muğlalısın, nerdesin şimdi ???
maşallah bebekleriniz herşeyi yiyor iştahla demek
ben daha sadece elma verdim, onu da sevmedi
Skfotocum napiyosn
eheheh ne yapiiim emre ile uğraşıyorum bağrıp duruyor sen ne yapıyorsun
Ben de beril saremle ugrasiyrm komiklikler yapiyo gulduruyo bizi
resimlerinde çok güzel çıkmışsın pek fotojeniksiniz maşaallah oğlunla sana
bugün ilk yoğurtla ek gıdaya başlıyayım dedim 1 yemek kaşığı var yok yedirdim ruhsuz ruhsuz yedi bu ne der gibi pek tepki vermedi fakaaat 10 dk geçmeden bir ağlama mızmızlık feleğim şaştı artık yoğurttan mı tesadüf mü anlamadım :18: sonra biberonla su vereyim dedim bir içti bir içti susamış yavrum sonra sakinleşti ama yarın yine versemmi vermesemmi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?