- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
öyle canım haklısın zaten bütün cefayı biz çekiyoruz ama,herşeyde karışıyorlar maalesef.
biz dr.dan geldik 5 ayımız bitti..7600 olmuşuz 300 gr cık almışız bu ay.. dr.a şikayetlerimi sayınca bıde aldığı kg itibariyle ek gıda alıştırma sürecine baslıyoruz. yogurt ve meyveler sonrasında corba ile devam edicez.. muhallebi de vericem geceleri .. 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istemiştim ama cocugu aglata aglata zorlamanın bi alemi yok anne sütü yine devam ama ek besinlere de başlıyoruz Allahın izniyle...Eki Görüntüle 620446
kızlaarrrr... geçmiş yapmadım henüz, birazdan yapıcam zaman geçirmeden size bulduğum bişeyi göstereyim dedim...
bu kitlerden tr.de yok ama çok kolay hazırlayabiliriz...
göbüşünüzün kalıbını çıkartıyosunuzömür boyu saklayacak bir hatıranız oluyor.. ilgili videolar da burda:
bunlar yapılışı:
Body belly casting pregnancy kit by artsdirectgallery - YouTube
How to Make a Pregnancy Belly Casting - YouTube
bu da yapılmış halleri...
bn buna bayıldım ya ne güzel fikir siz yaptırdınız mı acaba çok m.ettim buarada facedeki grubunuzu da takip etmek isterim grubun adı nedir acaba ?
bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum
senin yerinde olsam sevinirdim hazırlıksız da olsa Allah sana bu bebeği nasip etmiş bence sevinmen gerekir madem yaşın 33 olmuş ne güzel yaşındasın
hem yaş da çok fazla geçmemiş olur :)
hoşgeldinHERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)
tadıa bak haber verslmm
ben de bugun ılk defa yoğurt yapmayı denicem sonucu merak ediyorm :18: güzel olursa oğluma 1-2 kasık vericm
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmazweewell marka yogurt yapma makınesı aldım, ılk yogurdugumu yarın mayalayacagım ınsallah. bakalım memnun kalacak mıyım. soguk sut ıle de yapıyormus, cok kolaylık olacak.
selam sanadaslm kızlarrrr
hoşgeldinHERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)
tadıa bak haber verslmm
ben de bugun ılk defa yoğurt yapmayı denicem sonucu merak ediyorm :18: güzel olursa oğluma 1-2 kasık vericm
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmazweewell marka yogurt yapma makınesı aldım, ılk yogurdugumu yarın mayalayacagım ınsallah. bakalım memnun kalacak mıyım. soguk sut ıle de yapıyormus, cok kolaylık olacak.
selam sanadaslm kızlarrrr
benim hiç aklıma gelmedi bide ben bakayım nasılmş tatları:))) ama mamanın tadı bile iğrenç geliyo bana...hoşgeldin
tadıa bak haber ver
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz
selam sanada
- Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz?
Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.
bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???
benim hiç aklıma gelmedi bide ben bakayım nasılmş tatları:))) ama mamanın tadı bile iğrenç geliyo bana...
hoşgeldin
tadıa bak haber ver
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz
selam sanada
- Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz?
Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.
bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???
eheheh annelik işteo tada bakıp verme bende de var..kalite kontrol :)
selam kızlaar uzun süredir yazamıyordum..
benim oğlumun uykusu daha hala düzene girmedi gece ağlayarak uyanıyor kucakta uyumak istiyor,
ek gıda işinde de yavaş yavaş ilerliyoruz
küçük kaşıklarla meyve suyu içirmek tam bi dert yarısı ağzına yarısı üstüne başına gidiyo elleriyle kaşığa vurup döküyor,
artık meyve ve sebze pürelerini az az yemeye başladı yumuşak meyveleri direk rendeliyorum diğerlerini haşlayıp blendrdan çekiyorum,
bir de evde bir türlü yoğurt tutturamadım ben hep sulu oluyor
bugünde bebelec çavdarlı mısırlı ve hero baby muzlu bisküvili kaşık mamalarından aldım bakalım onları yiyecek mi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
cnm yaptıgın yorum gecenn seneye aıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?