2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyle canım haklısın zaten bütün cefayı biz çekiyoruz ama,herşeyde karışıyorlar maalesef.

maalesef marjinal çok biliyolar :))
bizde 5. ayımıza girdik bugün :) yarın sağlık ocağına gidip boy kilo baktırıcaz bakalım ne kadar oldu bizim bıdık :) bende az az tattırıyorum bişiler :) elma suyuyla başladım sora havuç suyu werdım tavuk suyu çorbası yapmştm ondan 3 kaşık werdım sadece son olarak bugün havuç ve elma suyunu karştırıp werdım haa bide elma püresi werdım :)) şimdilik bunları deendık sıra sebze çorbalarında benım tatlı cadım yiyo ben öle 3-5 kaşık değil o reddedene kadar werıyom o da açıyo ağzını hop yiyo masadakılere bakması zaten ayrı bi komedii bide yutkunuyo bakarken yawrum ek gıda deneyımlerımız şimdilik bu kadar hatunlar hayrlı gecelerr.....

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)

slmm
ben de bugun ılk defa yoğurt yapmayı denicem sonucu merak ediyorm :18: güzel olursa oğluma 1-2 kasık vericm

weewell marka yogurt yapma makınesı aldım, ılk yogurdugumu yarın mayalayacagım ınsallah. bakalım memnun kalacak mıyım. soguk sut ıle de yapıyormus, cok kolaylık olacak.

bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum

senin yerinde olsam sevinirdim hazırlıksız da olsa Allah sana bu bebeği nasip etmiş bence sevinmen gerekir madem yaşın 33 olmuş ne güzel yaşındasın
hem yaş da çok fazla geçmemiş olur :)

HERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)
hoşgeldin
slmm
ben de bugun ılk defa yoğurt yapmayı denicem sonucu merak ediyorm :18: güzel olursa oğluma 1-2 kasık vericm
tadıa bak haber ver

weewell marka yogurt yapma makınesı aldım, ılk yogurdugumu yarın mayalayacagım ınsallah. bakalım memnun kalacak mıyım. soguk sut ıle de yapıyormus, cok kolaylık olacak.
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz

selam sanada

• Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz? Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.

selam kızlaar uzun süredir yazamıyordum..
benim oğlumun uykusu daha hala düzene girmedi gece ağlayarak uyanıyor kucakta uyumak istiyor,
ek gıda işinde de yavaş yavaş ilerliyoruz
küçük kaşıklarla meyve suyu içirmek tam bi dert yarısı ağzına yarısı üstüne başına gidiyo elleriyle kaşığa vurup döküyor,
artık meyve ve sebze pürelerini az az yemeye başladı yumuşak meyveleri direk rendeliyorum diğerlerini haşlayıp blendrdan çekiyorum,
bir de evde bir türlü yoğurt tutturamadım ben hep sulu oluyor
bugünde bebelec çavdarlı mısırlı ve hero baby muzlu bisküvili kaşık mamalarından aldım bakalım onları yiyecek mi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Son düzenleme:
hoşgeldin
slmm
tadıa bak haber ver

haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz

selam sanada

• Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz? Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.

benim hiç aklıma gelmedi bide ben bakayım nasılmş tatları:))) ama mamanın tadı bile iğrenç geliyo bana...

bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???

bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???

aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.

benim hiç aklıma gelmedi bide ben bakayım nasılmş tatları:))) ama mamanın tadı bile iğrenç geliyo bana...

şekerin ve tuzun ekşinin ve tatlının tadını bildiğimiz için sana iğrenç bişi anlatayım mı? ben hastanede çalışytığım yıllarda çocuk doktorına mümessiller toz mama getirirlerdi formul süt dediğimiz, ben onları kahveme süt tozu olarak kullanırdım.. şimdi diyorum nasıl içermişim

hyr ben hıc bakmadım

Allah allah bir pediatri uzmanı ile görüş o gerek görürse diş hekimine yollar.. yada bir kaç gün izle ağzına bişi alıyorsa travmatize etmiş olabilir

o tada bakıp verme bende de var..kalite kontrol :)
eheheh annelik işte

gece gündüz uyku sorununu çözmüş degiliz biz de ilk aylar ayaklarımda sürekli sallıyorum durunca uyanıyordu kilosu artınca hamak aldık şimdi orda sürekli sallıyoruz..akşama kadar be akşam eşim alıyor sabaha kadar salla dur önce kolikli diye şimdi de diş diyoruz bakalım ne zaman bitecek bu işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…