2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar bu fileden kuzen kullanmıştı çok memnun aranızda hiç deneyen oldu mu? içine meyveyi koyuyorsun bebiş kemiriyo suyunu içiyor, dişleini kaşıyor ama o çok korktuğumuz parçaları yutmuyorlar parçalar filede kalıyor. dehşet hoşuma gitti

ben aldım bir kere denedik dişlerini kaşıdı ama biz ek gıdaya başlamadığımız için ek gıdaya geçince daha sık vericem.bebedor marka bizimki fena değil.

aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.

benimoğlumda doğuştan vardı dr merak edip sormuştum dediki korkulcak bişi değil biz kist diyoruz zamanla geçer dedi harbiden 2 ay sonra geçti bir daha olmadı ama ara sıra olabilir dedi korkmayın.

alışır zamanla inşallah ilk defa sütten başka bir şey yediği içindir sanırım susaması.
bugüb yoğurta biraz elma rendeledim daha sevdi sanki
aynen bnde

bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???

aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.

diş kisti diye biliyorum diş dr danışılmalı huysıuzluk yapabiliyor diye biliyorum

sımdı dr dan geldım. memorıal hastanesınde bır docent dr a gıttım. ( endokrın uzmanı )

gebelık sonrası dız kapaklarımda vs eklemlerımde agrı olusmaya basladı. eklemlerın agrıyordu. cıldım cok kurudu. sacların ne kadar dokuldugunu soylememe bıle gerek yok, feci durumdayım.... tırnaklarında kurudu ve soyuluyorlar.

demir, B12, D3, biotin ve tiroid tahlıllerı yazdı. bunları yaptırıp haftaya tekrar gıdecegım.

zaten 3 yıldır troıd ıcın hap kullanıyorum. troıd bezım yavas calısıyor.

aynı zamanda şöyle bır sey onerdı ; kasaptan parça kemık almamı ( et degıl ozellıkle kemık, ıcınde ilik oldugu ıcın ), bunları kocaman bır tencerede kaynatıp ufak kavanozlara koyup buzluga atmamı ve yemeklere, corbalara ve pılava bu et suyundan koymamı soyledı.

tahlıl sonuclarını ve tedavı seklını daha sonra belırtecegım.

gebelık boyunca bebegım bendekı tum vıtamın ve mınerallerı bıtırmıs. emzırme donemı de buna tuz bıber olmus.
aman kendınızı ıhmal etmeyın
lütfen dr a gıdın... bız yavrularımız ıcın gereklıyız :)

bunu görür görmez içine karpuz koyup ogluma veresim geldi :) kendime de mi alsam ne :)

Ben de fethiyeliyim istanbulda oturuyrm ama sen nerdesin
he he hemşo buldum
ben muğla merkezdeyim canım, ünivesiteyi de burda okudum, tayinle geldik yazın muğlaya...

a böyle bişey iymiş o , bizim eczacı da eşime demiş yeni geldi böyle bişey var diye, ben de gerek yok demiştim, bi alsın bakalım ... yalnız her yere suyu akar bunun, kaşıkla verirken en azından önlüğe akıyor da ...yandık o zaman

o diş kökünün olduğu kısımda beyazlık bizde de var ben de anlam vermemeiştim ama normaldir diye takmadım...

ilaçları damlaları ben asla tadamıyorum, kendim iğrenirim de herşeyden

benimde diz kapaklarım hamilelikteki gibi agrıyordu..kalsiyum aldım onu içince düzeldi...bir arkadaşım 4 dişini birden çektirmek zorunda kaldı dikkat etmek lazım hamilelikteki gibi iyi beslenmek şart..

cnm sayafada yeniyim dikkat etmemişim :)
tmm cnm
ben henuz almadım kullanıslımı bılemıyorumm bıde hııjyen olurmu
kızlar ne haber
ben ufaklıklarla koşturuyorum sizler nasılsınız
ıı cnmya bızde aynı mızmız sureklı ugrasmak ıstıyor sımdı uyuttumm kalkar bırazdan cadı kızım

gecmıs olsun cnm benımde dr gıtmem gerekıyorda kendımı halsız hıssedıyorum cok kesın bendedevar vıt. eksıklıgı bebege kım bakıcak kımsem yok :26::26::26::26:

temizlemesi biraz zor yedek fileleri satılıyor ben her kullanımda kaynar sudan geçiricem,meyve kurumadan hemen temizlenmeli.

ben geçen ay sağlık ocağına kan verdim dr a vitamin ve kan değerlerimi görmek istiyorum dedim o karaciğer böbrek troid bakmış genel anlamda kansız çıkmadım ana vit durumu brlirsiz
bende hep halsiz hissediyorum ellerim şişiyor belim ağrıyor bacaklarımın ve ayaklarımın kemikleri sızlıyor :44:senin tahlil sonuçların çoksında bakalım dr un ne diycek aslında elevitte kullanmıştım aksatmadan

merhaba
yanlış hatırlamıyorsam senin oğlanda bağırsak düzenleyici kullanıyordu duph.......
sen nasıl ve nekadar kullanıyorsun

seninki yine iyi bende sağlık ocağında kan verdim eşim almaya gitti sonuçları geçen sene yaptırdığım test sonuçlarını vermiş 1 sene önceki şok oldum görünce bu ne dikkatsizlik ve özensizlik anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…