Eki Görüntüle 621400 arkadaşlar bu fileden kuzen kullanmıştı çok memnun aranızda hiç deneyen oldu mu? içine meyveyi koyuyorsun bebiş kemiriyo suyunu içiyor, dişleini kaşıyor ama o çok korktuğumuz parçaları yutmuyorlar parçalar filede kalıyor. dehşet hoşuma gitti
aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.
bugüb yoğurta biraz elma rendeledim daha sevdi sankialışır zamanla inşallah ilk defa sütten başka bir şey yediği içindir sanırım susaması.
aynen bndehoşgeldin
tadıa bak haber ver
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz
selam sanada
- Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz?
Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.
bebeğimin alt çenesinde azı dişlerinin olması gereken yerde uzun süredir sivilce gibi birşey vardı.. bugün de baktığımda beyaz duruyordu orası... ilk diş ordan çıkmaz ne olabilir anlam veremedim???
aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.
Eki Görüntüle 621400 arkadaşlar bu fileden kuzen kullanmıştı çok memnun aranızda hiç deneyen oldu mu? içine meyveyi koyuyorsun bebiş kemiriyo suyunu içiyor, dişleini kaşıyor ama o çok korktuğumuz parçaları yutmuyorlar parçalar filede kalıyor. dehşet hoşuma gitti
he he hemşo buldumBen de fethiyeliyim istanbulda oturuyrm ama sen nerdesin
sımdı dr dan geldım. memorıal hastanesınde bır docent dr a gıttım. ( endokrın uzmanı )
gebelık sonrası dız kapaklarımda vs eklemlerımde agrı olusmaya basladı. eklemlerın agrıyordu. cıldım cok kurudu. sacların ne kadar dokuldugunu soylememe bıle gerek yok, feci durumdayım.... tırnaklarında kurudu ve soyuluyorlar.
demir, B12, D3, biotin ve tiroid tahlıllerı yazdı. bunları yaptırıp haftaya tekrar gıdecegım.
zaten 3 yıldır troıd ıcın hap kullanıyorum. troıd bezım yavas calısıyor.
aynı zamanda şöyle bır sey onerdı ; kasaptan parça kemık almamı ( et degıl ozellıkle kemık, ıcınde ilik oldugu ıcın ), bunları kocaman bır tencerede kaynatıp ufak kavanozlara koyup buzluga atmamı ve yemeklere, corbalara ve pılava bu et suyundan koymamı soyledı.
tahlıl sonuclarını ve tedavı seklını daha sonra belırtecegım.
gebelık boyunca bebegım bendekı tum vıtamın ve mınerallerı bıtırmıs. emzırme donemı de buna tuz bıber olmus. benimde diz kapaklarım hamilelikteki gibi agrıyordu..kalsiyum aldım onu içince düzeldi...bir arkadaşım 4 dişini birden çektirmek zorunda kaldıdikkat etmek lazım hamilelikteki gibi iyi beslenmek şart..bebişler depoları boşaltıyorlarr..
aman kendınızı ıhmal etmeyın
lütfen dr a gıdın... bız yavrularımız ıcın gereklıyız :)
cnm sayafada yeniyim dikkat etmemişim :)
ben henuz almadım kullanıslımı bılemıyorumm bıde hııjyen olurmuEki Görüntüle 621400 arkadaşlar bu fileden kuzen kullanmıştı çok memnun aranızda hiç deneyen oldu mu? içine meyveyi koyuyorsun bebiş kemiriyo suyunu içiyor, dişleini kaşıyor ama o çok korktuğumuz parçaları yutmuyorlar parçalar filede kalıyor. dehşet hoşuma gitti
ıı cnmya bızde aynı mızmız sureklı ugrasmak ıstıyor sımdı uyuttumm kalkar bırazdan cadı kızımkızlar ne haber
ben ufaklıklarla koşturuyorum sizler nasılsınız
sımdı dr dan geldım. memorıal hastanesınde bır docent dr a gıttım. ( endokrın uzmanı )
gebelık sonrası dız kapaklarımda vs eklemlerımde agrı olusmaya basladı. eklemlerın agrıyordu. cıldım cok kurudu. sacların ne kadar dokuldugunu soylememe bıle gerek yok, feci durumdayım.... tırnaklarında kurudu ve soyuluyorlar.
demir, B12, D3, biotin ve tiroid tahlıllerı yazdı. bunları yaptırıp haftaya tekrar gıdecegım.
aynı zamanda şöyle bır sey onerdı ; kasaptan parça kemık almamı ( et degıl ozellıkle kemık, ıcınde ilik oldugu ıcın ), bunları kocaman bır tencerede kaynatıp ufak kavanozlara koyup buzluga atmamı ve yemeklere, corbalara ve pılava bu et suyundan koymamı soyledı.
gebelık boyunca bebegım bendekı tum vıtamın ve mınerallerı bıtırmıs. emzırme donemı de buna tuz bıber olmus.
tmm cnm
ben henuz almadım kullanıslımı bılemıyorumm bıde hııjyen olurmu
ıı cnmya bızde aynı mızmız sureklı ugrasmak ıstıyor sımdı uyuttumm kalkar bırazdan cadı kızım
gecmıs olsun cnm benımde dr gıtmem gerekıyorda kendımı halsız hıssedıyorum cok kesın bendedevar vıt. eksıklıgı bebege kım bakıcak kımsem yok :26::26::26::26:
ben geçen ay sağlık ocağına kan verdim dr a vitamin ve kan değerlerimi görmek istiyorum dedim o karaciğer böbrek troid bakmışsımdı dr dan geldım. memorıal hastanesınde bır docent dr a gıttım. ( endokrın uzmanı )
gebelık boyunca bebegım bendekı tum vıtamın ve mınerallerı bıtırmıs. emzırme donemı de buna tuz bıber olmus.
hoşgeldiiiin :13:HERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)
kızlar ne haber
ben ufaklıklarla koşturuyorum sizler nasılsınız
ben geçen ay sağlık ocağına kan verdim dr a vitamin ve kan değerlerimi görmek istiyorum dedim o karaciğer böbrek troid bakmışgenel anlamda kansız çıkmadım ana vit durumu brlirsiz
bende hep halsiz hissediyorum ellerim şişiyor belim ağrıyor bacaklarımın ve ayaklarımın kemikleri sızlıyor :44:senin tahlil sonuçların çoksında bakalım dr un ne diycek aslında elevitte kullanmıştım aksatmadan
temizlemesi biraz zor yedek fileleri satılıyor ben her kullanımda kaynar sudan geçiricem,meyve kurumadan hemen temizlenmeli.
otribebe diye burun aspiratörü varmış bir araştır istersen çok bahsediyor ağustos annelerihoşgeldiiiin :13:
selam herkese bizim hala burnumuz tıkanıyor damlada kar etmiyor bi atlatsak daha iyi olacağız
merhaba
yanlış hatırlamıyorsam senin oğlanda bağırsak düzenleyici kullanıyordu duph.......
sen nasıl ve nekadar kullanıyorsun
pes diyorumseninki yine iyi bende sağlık ocağında kan verdim eşim almaya gitti sonuçları geçen sene yaptırdığım test sonuçlarını vermiş 1 sene önceki şok oldum görünce bu ne dikkatsizlik ve özensizlik anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?