2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biz biraz meraklıyız eşim sırf merakından almış,dişini kaşımaya yarıyor ama bide kapağı var hiç bir yere değmiyor meyveler.

bende ilk gördüğümde beğendim ama sonra düşününce yatmadı aklıma diş kaşıyıcılar var buzluğa koyup sonra eline veriyorum ağzına alınca mest oluyor

pes diyorum peki sormadınız mı son tahlilleri

eşim eve getirince şoka girdim git sor dedim eşimde şimdi bunlar yüzünden işten bir daha izin almaya değmez çocuğu götürünce sorarız dedi.birdaha burda test filan yaptırmam dedi.bide önemliydi oraya yaptırmamın nedenide zamansızlık yoksa hep özele yaptırıyorum.

hoşgeldiiiin :13:

selam herkese bizim hala burnumuz tıkanıyor damlada kar etmiyor bi atlatsak daha iyi olacağız

bizim de on gün feci burun akıntımız vardı..bebegimin emmesini bile etkiliyordu..doktora götürdük nezle dedi günde iki kez odayı havalandırdık 15 daka falan her gün odanın tozunu alıyordum..iki günde bir de temizlikle atlattık..hafif var ama zaten doktor tamamen kurumaz kış geçene kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…