2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende burunda otri bebe kullanıyorum önce burun için damla sıkıp biraz bekliyorum sonra çekiyorum hergün yapıyorum iyi oluyor

bahsettigin ayni sorunlar tirnaklar haric bende de mevcut.icten ice korkuyordum.tahlil ve tedavi sonucuda yazarsan guzel olur.

hamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyor halbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba

ben bakiyorum canim kizima birsey vermeden önce hep ben tadina bakiyorum sonra veriyorum

bunu daha önce görmüsdüm bende almayi düsüniyorum aslinda tam zamani

benimoğlumda doğuştan vardı dr merak edip sormuştum dediki korkulcak bişi değil biz kist diyoruz zamanla geçer dedi harbiden 2 ay sonra geçti bir daha olmadı ama ara sıra olabilir dedi korkmayın.
benim kizimdada vardi dogusdan alt damagin önünde bem beyaz bizede doktorumuz kist demisti kendiliginden gecti cok sükür simdi ise gercek beyazliklar iyicene belli oldu bizde :18:

ilaçtan sonra hergün yapıyormu benimki 2 gün sonra dün yaptı bugün tık yok
bebisin daha kabizmi canim hangi surubu kullaniyorsunuz ?

bende 13 kilo almistim hamileligimde 13 hepsini verip geri sade 2 kg aldim emzirdigim zaman .
alyansim cok sükür oluyor ama bu ayakkabi olayi bendede var ya diyorum dogumdan sonra bütün kaliplar degisti yada benim ayagim büyüdü

Benim de ayni ayakkabilarimin hicbiri olmuyo ben 45 ile hamile kalmistm 61le doguma gittim simdi 53 kiloyum ama karnim var hala

bende 13 kilo almistim hamileligimde 13 hepsini verip geri sade 2 kg aldim emzirdigim zaman .
alyansim cok sükür oluyor ama bu ayakkabi olayi bendede var ya diyorum dogumdan sonra bütün kaliplar degisti yada benim ayagim büyüdü

düzelir diye umut ediyorum yaa koca ayak koca elli kalacagım yoksa :)

düzelir canim hamilelikten sonra 1 sene sürer tamamen eski halimize dönmemiz

Ciddi misin surekli salliyo musunuz gercekten

evet ya 4,5 aydır böyleyiz biz..20 günlüktü kolik başladı dizimizde salladık sallayış o sallayış...şimdi de diş var ondan huzursuz..tam uyudu diyoruz duruyoruz hoopp ayaklar havaya kalkıyor ve uyanıp aglıyor gel de sallama gece gündüz böyleyiz napacagımızı şaşırdık..

yoğurt denemem hüsranla sonuçlandı
aslında tadı güzel ama bırazcık cıvık olmuş :26: ogluma 2 kaşık verdim içinde ne var ne yok cıkardı kustu
küstüm ona anasının yoğurdunu beğenmedi

bu arada benım alyansım da olmuyor değiştirmeyi düşünüyorm
hamılelıkte 20 kılo aldım 22 verdim gittikçe de zayıflıyorm oglum saolsun taşıyamıyorm artık ya

çok zor bir durum. ben ablamdan biliyorum. ablamın oğlu kolikti. tam 8 ay sürdü. sabahtan akşam 12 ye kadar hiç susmadan ağlıyordu. herkes seferber oluyordu. ağlamaktan gözündeki damar şişmişti. 8 ay sonra da tık diye kesildi. şimdi çok sakin bir çocuk. inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez.

bugün bende oğluşuma ilk defa yoğurt verdim. ama benimkini annem mayaladı:)ben çeyrek çay bardağından biraz az verdim. sevdi zannedersem tadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…