otribebe diye burun aspiratörü varmış bir araştır istersen çok bahsediyor ağustos anneleri
sımdı dr dan geldım. memorıal hastanesınde bır docent dr a gıttım. ( endokrın uzmanı )
gebelık sonrası dız kapaklarımda vs eklemlerımde agrı olusmaya basladı. eklemlerın agrıyordu. cıldım cok kurudu. sacların ne kadar dokuldugunu soylememe bıle gerek yok, feci durumdayım.... tırnaklarında kurudu ve soyuluyorlar.
demir, B12, D3, biotin ve tiroid tahlıllerı yazdı. bunları yaptırıp haftaya tekrar gıdecegım.
zaten 3 yıldır troıd ıcın hap kullanıyorum. troıd bezım yavas calısıyor.
aynı zamanda şöyle bır sey onerdı ; kasaptan parça kemık almamı ( et degıl ozellıkle kemık, ıcınde ilik oldugu ıcın ), bunları kocaman bır tencerede kaynatıp ufak kavanozlara koyup buzluga atmamı ve yemeklere, corbalara ve pılava bu et suyundan koymamı soyledı.
tahlıl sonuclarını ve tedavı seklını daha sonra belırtecegım.
gebelık boyunca bebegım bendekı tum vıtamın ve mınerallerı bıtırmıs. emzırme donemı de buna tuz bıber olmus.
aman kendınızı ıhmal etmeyın
lütfen dr a gıdın... bız yavrularımız ıcın gereklıyız :)
hoşgeldin
tadıa bak haber ver
haber verde memnun kalırsan bnde alırım burada bulursam.. hala araştırıyorum, gerçi 6 aydan önce düşünüyorum lakin belli de olmaz
selam sanada
- Arkadaşlar bişi soracam sizde benim gibi her bebeğe aşınan her ilacın tadına bakıyormusunuz?
Merak ediyorum bir kaşık yada bir damla da kendi ağzıma damlatıyorum.
bunu daha önce görmüsdüm bende almayi düsüniyorum aslinda tam zamaniEki Görüntüle 621400 arkadaşlar bu fileden kuzen kullanmıştı çok memnun aranızda hiç deneyen oldu mu? içine meyveyi koyuyorsun bebiş kemiriyo suyunu içiyor, dişleini kaşıyor ama o çok korktuğumuz parçaları yutmuyorlar parçalar filede kalıyor. dehşet hoşuma gitti
benim kizimdada vardi dogusdan alt damagin önünde bem beyaz bizede doktorumuz kist demisti kendiliginden gecti cok sükür simdi ise gercek beyazliklar iyicene belli oldu bizde :18:benimoğlumda doğuştan vardı dr merak edip sormuştum dediki korkulcak bişi değil biz kist diyoruz zamanla geçer dedi harbiden 2 ay sonra geçti bir daha olmadı ama ara sıra olabilir dedi korkmayın.
bebisin daha kabizmi canim hangi surubu kullaniyorsunuz ?ilaçtan sonra hergün yapıyormu benimki 2 gün sonra dün yaptı bugün tık yok
Herkes gecmis yapiyo sanirim sohbet eden yok yaww
hamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyorhalbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba
hamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyorhalbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba
ben varımm,napıyorsun uyuttun mu bebişi :)
bende 13 kilo almistim hamileligimde 13 hepsini verip geri sade 2 kg aldim emzirdigim zaman .
alyansim cok sükür oluyor ama bu ayakkabi olayi bendede var ya diyorum dogumdan sonra bütün kaliplar degisti yada benim ayagim büyüdü
Tabiiii cnm uyuttum hemencecik uyuyuverir zaten benimki
düzelir canim hamilelikten sonra 1 sene sürer tamamen eski halimize dönmemiz[/QUOTinş düzelir,göbüşüm benden önce gidiyor :)
maaşallah benimki de dalamıyor bir türlü salla dur..bir yandan yazıyorum bir yandan sallıyorum hamagında :) 2 kadar nöbet bende 2 den sonra babamız sallayacak :)
Benim de ayni ayakkabilarimin hicbiri olmuyo ben 45 ile hamile kalmistm 61le doguma gittim simdi 53 kiloyum ama karnim var hala
Ciddi misin surekli salliyo musunuz gercekten
evet ya 4,5 aydır böyleyiz biz..20 günlüktü kolik başladı dizimizde salladık sallayış o sallayış...şimdi de diş var ondan huzursuz..tam uyudu diyoruz duruyoruz hoopp ayaklar havaya kalkıyor ve uyanıp aglıyor gel de sallamagece gündüz böyleyiz napacagımızı şaşırdık..
yoğurt denemem hüsranla sonuçlandı
aslında tadı güzel ama bırazcık cıvık olmuş :26: ogluma 2 kaşık verdim içinde ne var ne yok cıkardı kustu
küstüm ona anasının yoğurdunu beğenmedi
bu arada benım alyansım da olmuyor değiştirmeyi düşünüyorm
hamılelıkte 20 kılo aldım 22 verdimgittikçe de zayıflıyorm oglum saolsun taşıyamıyorm artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?