2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maaşallah benimki de dalamıyor bir türlü salla dur..bir yandan yazıyorum bir yandan sallıyorum hamagında :) 2 kadar nöbet bende 2 den sonra babamız sallayacak :)

merhaba benim kızımda sallamadan uyumuyor baktım olmayacak böyle canıma tak etti gittim otomatik sallanan beşik aldım tavsiye ederim gündüz değilde gece uykusunda çok işimize yaradı

boşuna 18 kg vermedim..zaten diyiyorum efe büyüyüce şöyle temiz tedavi lazım..belim kopacak gibi agrıyor,kollarımı hissetmiyorum bile bi umut işte ha geçti ha geçecek bekliyoruz bakalım..

merhaba benim kızımda sallamadan uyumuyor baktım olmayacak böyle canıma tak etti gittim otomatik sallanan beşik aldım tavsiye ederim gündüz değilde gece uykusunda çok işimize yaradı

benimkide sallamaktan nefret ediyor yaaa bende sallansın istiyorum uyurken sürekli memede olmak istriytor. sinir olmuyor değilim yani benim de çözemediğim bir bu var ve delircem

sende benim gibi benim daha 1 kilom daha var bakalım aslında pekte eski kiloma dönmek istemiyorum birde ben verdikçe bizimki alıyor kiloyu anam nazar değcek diyede korkuyorum aama, çok kilo alsında istemiyorum
ayy ne zor bir durum.
:18:

onların titreşim az geliyor bana bizimki uçmak istiyor öyle hafif sallamayla uyumaz uyumadıgı gibi aglıyor..sizin titreşim nasıl hızlı mı?

bugün bende oğluşuma ilk defa yoğurt verdim. ama benimkini annem mayaladı:)ben çeyrek çay bardağından biraz az verdim. sevdi zannedersem tadını.

bende yavaş yavaş tattırıyorum ama yoğurt wermedim daha sadece elma suyu verdim milupanın sütlacını verdim elma suyunu sevdi ama sütlacı sevmedi hiç.. heralde kıvamı yoğun diye yadırgadı :) anneme elma püresi verelim diyorum ben korkarım sen ver diyo boğulursa diye allah korusun.. annemin fobisi kardeşimden kalma çok boğulurdu küçükken :) benide korkuttu bişey olmaz dimi kızlar.. bide püreyi nasıl yapıosunuz rendeden geçirip kaşıklamı ezeyim bilemedim cam rende alamadım daha.. internetten bişeyler almıştım onuda alayım dedim gelemedi gitti normalle yapıyorum mecburen

1 kılo cam şişe sütü bı taşım kaynattım serce parmagım yanmıcak kadar soğutuum baska bı yoğurttan ayran kıvamına getirip ekledım öğleden beri peteğin üstünde bekledi :26:

Son düzenleme:
yok canım ya bu benimkini kesmez keşke olsa da alsam..şuan bir de dişle,kolik karıştı tam şenlik olduk :)

Allah kolaylık ve sabır versin gerçekten çok zor kolik bebek yeğenimden biliyorum bazen bizimkide sebepsiz ağlama krizlerine giriyo ödüm kopuyo walla meme bile susturmuyor inşallah bir an önce geçer

Allah kolaylık ve sabır versin gerçekten çok zor kolik bebek yeğenimden biliyorum bazen bizimkide sebepsiz ağlama krizlerine giriyo ödüm kopuyo walla meme bile susturmuyor inşallah bir an önce geçer

bazen aglarken kalıyordu öyle nefes alamıyordu kıpkırmızı olurdu çok şükür biraz hafifledi artık o kadar aglamıyor ama sallanmayınca ıggk vıggk yapıyo aglamasın diye kaldıgımız yerden devamm..bir de yabancı müzik son ses açılır onla uyur..ilk zamanlar fönle uyurdu ikinci çocugumuz gibi benimsemiştik :)

ben doğumdan sonra çok kilo aldım ama kilonun dışında ellerim şiş ödem oluyor sadece ellerimde alyans olmuyor ayakkabı olmuyor hiç ama hiç birşeyim olmuyor
aslında bu duruma kabız denmiyor kaka sertliği olmadıkça beyimizin poposu haftada bir çalışıyor oda kurcalamayla neyse düzenli olsun dedik duphalac diye bağırsak düzenleyici içiyor 3 gündür 1 defa yaptı oda dün az birşey acaba az yiyor ya hepsini vücut kullanıyormu artık böyle düşünmeye başlayacam sanırım
buna bir çare bulmak lazım ben şu an büyğk oğlumda yaşadıklarımı sende gördüm inan çok üzüldüm sana çok samimi tavsiyem ağlasada yırtınsada bu kadar sallama
ben 3 yıl evet 3 yıl uyku bilmedim ayagında salla yok beşik salla hayata küsmüştüm taki yeter dedim sallamadım sonra ağlamaktan boğulur gibi oluyordu ama direndim sallamadım zorla bıraktı bir yolu olmalı

ya nasıl bu kiloları veriyorsunuz ben neden veremiyom
aman diyim şikayet ertme bende hep memede kalmak istiyo diyordum ya 3-4 gündür emmiyo gece uyku haliyle bile emdiğinifark edince gözünü açıp kendini geri atıyor çok canım sıtkın
1 kılo cam şişe sütü bı taşım kaynattım serce parmagım yanmıcak kadar soğutuum baska bı yoğurttan ayran kıvamına getirip ekledım öğleden beri peteğin üstünde bekledi :26:
eklediğin yoğurta ılık sütten 1 kaşık ekle sulandır sonra süte dök ve artık hareket ettirme 6-7 saat sıcak tut bu süre sonunda hala sıvı görünüyorsada dolaba kaldır dolapta katılaşıyor

[QUOTE=bayanstres;28599316
buna bir çare bulmak lazım ben şu an büyğk oğlumda yaşadıklarımı sende gördüm inan çok üzüldüm sana çok samimi tavsiyem ağlasada yırtınsada bu kadar sallama
ben 3 yıl evet 3 yıl uyku bilmedim ayagında salla yok beşik salla hayata küsmüştüm taki yeter dedim sallamadım sonra ağlamaktan boğulur gibi oluyordu ama direndim sallamadım zorla bıraktı bir yolu olmalı
Denedik bir kere koyduk ağladı 1
5.dk kudurdu aldık kucağımıza 3 dk sora kakasını yaptı gazdan aglıyormuş çok üzülmüştük eşimle o gün bu gündür aglatmama kararı aldık ağzı var dili yok garibimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…