maaşallah benimki de dalamıyor bir türlü salla dur..bir yandan yazıyorum bir yandan sallıyorum hamagında :) 2 kadar nöbet bende 2 den sonra babamız sallayacak :)
yoğurt denemem hüsranla sonuçlandı
aslında tadı güzel ama bırazcık cıvık olmuş :26: ogluma 2 kaşık verdim içinde ne var ne yok cıkardı kustu
küstüm ona anasının yoğurdunu beğenmedi
bu arada benım alyansım da olmuyor değiştirmeyi düşünüyorm
hamılelıkte 20 kılo aldım 22 verdimgittikçe de zayıflıyorm oglum saolsun taşıyamıyorm artık ya [/
kıyafet almıyorum zayıflarım diye alyans da almayacagm incelsin diye :)
nasıl yaptın ki yogurdu cıvık olmuş ?
çok zor bir durum. ben ablamdan biliyorum. ablamın oğlu kolikti. tam 8 ay sürdü. sabahtan akşam 12 ye kadar hiç susmadan ağlıyordu. herkes seferber oluyordu. ağlamaktan gözündeki damar şişmişti. 8 ay sonra da tık diye kesildi. şimdi çok sakin bir çocuk. inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez.
merhaba benim kızımda sallamadan uyumuyor baktım olmayacak böyle canıma tak etti gittim otomatik sallanan beşik aldım tavsiye ederim gündüz değilde gece uykusunda çok işimize yaradı
yoğurt denemem hüsranla sonuçlandı
aslında tadı güzel ama bırazcık cıvık olmuş :26: ogluma 2 kaşık verdim içinde ne var ne yok cıkardı kustu
hamılelıkte 20 kılo aldım 22 verdimgittikçe de zayıflıyorm oglum saolsun taşıyamıyorm artık ya
merhaba benim kızımda sallamadan uyumuyor baktım olmayacak böyle canıma tak etti gittim otomatik sallanan beşik aldım tavsiye ederim gündüz değilde gece uykusunda çok işimize yaradı
bugün bende oğluşuma ilk defa yoğurt verdim. ama benimkini annem mayaladı:)ben çeyrek çay bardağından biraz az verdim. sevdi zannedersem tadını.
onların titreşim az geliyor bana bizimki uçmak istiyor öyle hafif sallamayla uyumaz uyumadıgı gibi aglıyor..sizin titreşim nasıl hızlı mı?
benimkide sallamaktan nefret ediyor yaaa bende sallansın istiyorum uyurken sürekli memede olmak istriytor. sinir olmuyor değilim yani benim de çözemediğim bir bu var ve delircem
evet bazen benimkide öyle uyuyakalıyor emzik yapıyor memeyi 1 saat öyle bekliyorum çok uykusuzsa.. bazen alışmasın diye çekiyorum uyanıyo hemen ama sallayınca dalıyo yine.. emzik almıyo sanırım seninki :) 1 haftadır emziği öğüren çocuk şimdi cok cok emiyo yılmayın devam edin çok işe yarıyo uyuturken daha kısa sürede dalıyor bebişim
benimkide sallamaktan nefret ediyor yaaa bende sallansın istiyorum uyurken sürekli memede olmak istriytor. sinir olmuyor değilim yani benim de çözemediğim bir bu var ve delircem
uyuturken keşke sallanıp uyusa koysan yatsa 1,2 saat yok bu 1 saat uyuyorsa o bir saat sallanacak öyle uyuyacak..bir de herkes demez mii aa feci alıştırmışsın bunu çok çekecegin varr sinir oluyorum resmen sanki ben keyfimden yapıyorum..oglum uyuma gel seni devamlı sallıyayım diyiyorum bak sinirlendim akşam akşamm :)
sende benim gibi benim daha 1 kilom daha var bakalım aslında pekte eski kiloma dönmek istemiyorum birde ben verdikçe bizimki alıyor kiloyu anam nazar değcek diyede korkuyorum aama, çok kilo alsında istemiyorum
ayy ne zor bir durum.:18:
[/QUOTE
onların titreşim az geliyor bana bizimki uçmak istiyor öyle hafif sallamayla uyumaz uyumadıgı gibi aglıyor..sizin titreşim nasıl hızlı mı?
iki yaşından önce sallaamanın beyin gelişimini etkileridğini okumuştum
titreşim değil ama sallıyor benimki yanyana değilde du foto bulabilirsem eklerim
foto nası eklenir unutuum bu linkteki gibi hemde sonra mama sandalyesi olarak kullanıluo
Baby Max Violet Sallanr Beik,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
yok canım ya bu benimkini kesmez keşke olsa da alsam..şuan bir de dişle,kolik karıştı tam şenlik olduk :)
Allah kolaylık ve sabır versin gerçekten çok zor kolik bebek yeğenimden biliyorum bazen bizimkide sebepsiz ağlama krizlerine giriyo ödüm kopuyo walla meme bile susturmuyor inşallah bir an önce geçer
ben doğumdan sonra çok kilo aldım ama kilonun dışında ellerim şiş ödem oluyor sadece ellerimde alyans olmuyor ayakkabı olmuyor hiç ama hiç birşeyim olmuyorhamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyorhalbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba
aslında bu duruma kabız denmiyor kaka sertliği olmadıkça beyimizin poposu haftada bir çalışıyor oda kurcalamayla neyse düzenli olsun dedik duphalac diye bağırsak düzenleyici içiyor 3 gündür 1 defa yaptı oda dün az birşey acaba az yiyor ya hepsini vücut kullanıyormu artık böyle düşünmeye başlayacam sanırımben bakiyorum canim kizima birsey vermeden önce hep ben tadina bakiyorum sonra veriyorum
bunu daha önce görmüsdüm bende almayi düsüniyorum aslinda tam zamani
benim kizimdada vardi dogusdan alt damagin önünde bem beyaz bizede doktorumuz kist demisti kendiliginden gecti cok sükür simdi ise gercek beyazliklar iyicene belli oldu bizde :18:
bebisin daha kabizmi canim hangi surubu kullaniyorsunuz ?
buna bir çare bulmak lazım ben şu an büyğk oğlumda yaşadıklarımı sende gördüm inan çok üzüldüm sana çok samimi tavsiyem ağlasada yırtınsada bu kadar sallamaevet ya 4,5 aydır böyleyiz biz..20 günlüktü kolik başladı dizimizde salladık sallayış o sallayış...şimdi de diş var ondan huzursuz..tam uyudu diyoruz duruyoruz hoopp ayaklar havaya kalkıyor ve uyanıp aglıyor gel de sallamagece gündüz böyleyiz napacagımızı şaşırdık..
ya nasıl bu kiloları veriyorsunuz ben neden veremiyomyoğurt denemem hüsranla sonuçlandı
hamılelıkte 20 kılo aldım 22 verdimgittikçe de zayıflıyorm oglum saolsun taşıyamıyorm artık ya
aman diyim şikayet ertme bende hep memede kalmak istiyo diyordum ya 3-4 gündür emmiyo gece uyku haliyle bile emdiğinifark edince gözünü açıp kendini geri atıyor çok canım sıtkınbenimkide sallamaktan nefret ediyor yaaa bende sallansın istiyorum uyurken sürekli memede olmak istriytor. sinir olmuyor değilim yani benim de çözemediğim bir bu var ve delircem
sende benim gibi benim daha 1 kilom daha var bakalım aslında pekte eski kiloma dönmek istemiyorum birde ben verdikçe bizimki alıyor kiloyu anam nazar değcek diyede korkuyorum aama, çok kilo alsında istemiyorum
ayy ne zor bir durum.:18:
eklediğin yoğurta ılık sütten 1 kaşık ekle sulandır sonra süte dök ve artık hareket ettirme 6-7 saat sıcak tut bu süre sonunda hala sıvı görünüyorsada dolaba kaldır dolapta katılaşıyor1 kılo cam şişe sütü bı taşım kaynattım serce parmagım yanmıcak kadar soğutuum baska bı yoğurttan ayran kıvamına getirip ekledım öğleden beri peteğin üstünde bekledi :26:
Amin canim hosgeldin Allahim bebisini bagislasin
tıpkı benim gibi yani bende hep burayı ziyaretçi olarak takip etmiştim hamileliğim boyunca.eylül annesi olacam derken ağustos annesi oldum,hoşgeldiniz.
bizde belirti yok sanırım, bariz bi huzursuzluk yok şu an :18:
merhaba,ben de yeni katıldım, umarım beraberce sağlıkla büyütürüz bebelerimizi
sende hoşgeldin o zman...amin canım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?